Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 230
  • Total: 231
  • Leon

Ποια ειναι η αγαπημενη σας σταση στο sex...

Ξεκίνησε από various, Ιουλίου 02, 2005, 05:00:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

klis

koita na deis mia einai i stasi  pou aksizei

einai vevaia ligo duskoli na petixei kathws xreiazete prosonta apo ton andra kai euligisia apo tin gunaika...

onomazete

anapodo koumpwto me kontra paksimadi.....

apo to onoma kai mono fantastiste ti ginete   :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "klis"koita na deis mia einai i stasi  pou aksizei

einai vevaia ligo duskoli na petixei kathws xreiazete prosonta apo ton andra kai euligisia apo tin gunaika...

onomazete

anapodo koumpwto me kontra paksimadi.....

apo to onoma kai mono fantastiste ti ginete   :lol:  :lol:  :wink:  :wink:
παναθηναικος εισαι? :roll:  :roll:  :roll:

giorgos k

Παράθεση από: "kuria"με μένα ΟΛΕΣ!!!
με τους άλλους δε βαριέσαι... σεξ είναι θα περάσει...    :P
το κουβαδατο σ αρεσει????????χαχαχχχαχχααχαααααααα!!!!!

Nikos28

:lol:  :lol: Ωραίο θέμα...spicy! Ας απαντήσω, λοιπόν κι εγώ...Εμένα η αγαπημένη μου στάση εξαρτάται και από το τι θέλει η παρτενέρ μου κάποια συγκεκριμένη στιγμή...μου αρέσει πολύ να είμαι πίσω της και με το ένα χέρι να της έχω κλείσει το στόμα ενώ με το άλλο να της κρατάω και τα δύο χέρια πίσω στην πλάτη, σα να φοράει χειροπέδες...το απόλυτα ζωικό! Και μετά να ανεβαίνει πάνω μου και ν' αποκτάει αυτή τον πλήρη έλεγχο (αυτό μου αρέσει γιατί με ηδονίζει να τη βλέπω να ηδονίζεται!) Εξίσου αγαπημένη μου στάση είναι και η κλασική ιεραποστολική. Εκεί το ατού είναι ότι υπάρχει πλήρης σωματική και οπτική επαφή...είναι η πιο συναισθηματική και αμοιβαία στάση! Με δυό λόγια, λίγο-πολύ όλες...με εναλλαγή.  

Υ.Γ Τελικά, όμως, μου φαίνεται ότι η καλύτερη στάση στο σεξ είναι ο ψυχοσωματικός συντονισμός μεταξύ των δύο συντρόφων...να το θέλει ο ένας όσο το θέλει και ο άλλος!  :wink:

KiSSeS

Oups... to 8ema den einai gia mena........

katevainw sthn Larisshs kai thn kanw me elafra...............

:roll:  :roll:  :roll:

jasper

Παράθεση από: "Νίκος":...μου αρέσει πολύ να είμαι πίσω της και με το ένα χέρι να της έχω κλείσει το στόμα ενώ με το άλλο να της κρατάω και τα δύο χέρια πίσω στην πλάτη, σα να φοράει χειροπέδες...το απόλυτα ζωικό!

για να μη μιλάει??? να μη δαγκώνει???  ή να μη τρώει την επίμαχη στιγμή???

μάλλον για να μη τρώει... (αφού και τα χέρια πίσω από την πλάτη..)

να πως χάνονται τα κιλά!!! μετά σου λένε Gilli-diet και πράσινα άλογα  :P

Enia

Παράθεση από: "jasper"
Παράθεση από: "Νίκος":...μου αρέσει πολύ να είμαι πίσω της και με το ένα χέρι να της έχω κλείσει το στόμα ενώ με το άλλο να της κρατάω και τα δύο χέρια πίσω στην πλάτη, σα να φοράει χειροπέδες...το απόλυτα ζωικό!

xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!  :lol:  :lol:  :lol:

freak

Παράθεση από: "jasper"

γεδ

Nikos28

:lol:  :lol: Να μη δαγκώνει...να μην τρώει...για φαντάσου! Έχει γούστο να δώσαμε καμιά περίεργη ιδέα στους διαιτολόγους της Gilli Diet ή των κέντρων αδυνατίσματος!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

jasper

"δώσαμε"??????? (ο πληθυντικός της μεγαλοπρέπειας!!!!!)

εγώ δεν είπα τίποτε... άγιε χριστοδουλόπουλε ήμαρτον... δεν ξαναγράφω σε τέτοια αμαρτωλά θέματα... από τώρα και στο εξής θα *&%$*)&@#$^ από μέσα μου  :P  :P  :P

Sotis

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: τι  λετε  βρε και ειμαι  μικρο  παιδακι... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Nikos28

Ο πληθυντικός της μεγαλοπρέπειας;  :?:  :?: Όχι καλή μου jasper, δεν κατάλαβες καλά...όταν είπα ''δώσαμε'' εννοούσα εμάς τους δύο: Εσένα που έγραψες για δαγκώματα και αφαγίες την επίμαχη στιγμή κι εμένα που σου έδωσα το ερέθισμα για να τα γράψεις...  :lol:  :lol:  :lol:

jasper

καλέ μου νικολάκη  :)  μη μου ξαναδίνεις τέτοια ερεθίσματα εμένα γιατί γεμίζω σπυράκια λοοολ (πόσο πιό υπαινικτική να γίνω??)  :P

gr_chris

Paidia ego tha sas to po laika....
H Stasi tou SKYLOU!! :)
Etsi giati goustaroume na maste apo piso :)

Anonymous

230 Επισκέπτες, 1 Χρήστης