Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 571
  • Total: 571

Ποια ειναι η αγαπημενη σας σταση στο sex...

Ξεκίνησε από various, Ιουλίου 02, 2005, 05:00:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Δε διευκρινίζεις, όμως, αν αυτά που γράφεις τα υιοθετείς ή, απλώς, πιστεύεις ότι συμβαίνουν.Αν ισχύει το πρώτο...τότε ήρθε η ώρα να διαφωνήσουμε! Για μένα, δεν πρέπει (και δε χρειάζεται) να επανεκτιμούμε αυτό που έχουμε δίπλα μας ανάλογα με το τι κυκλοφορεί παραπέρα ή τι έχει ο διπλανός μας...κι ο λόγος είναι απλός: Οι διπλανοί και οι παραπέρα κυκλοφορούντες είναι διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά ταλέντα, ατέλειες, χαρακτηριστικά, βιώματα, σκέψη κλπ κλπ. Αν συγκρίνουμε συνεχώς το άτομο που έχουμε δίπλα μας με άλλα, δε θα είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι, γιατί απλά κανένας/καμία δεν προσφέρει τα πάντα! (και, έτσι, θα περιφερόμαστε σαν το βρικόλακα, κυνηγώντας μια σκιά...) Ο καθένας με την ατομικότητά του! Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω την ανάγκη που έχεις να σε συγκρίνει ο φίλος σου...Αν, πάντως, μια γυναίκα με συνέκρινε με κάποιον άλλο, θα ξενέρωνα...απίστευτα! Γιατί οι άλλοι είναι οι άλλοι αλλά εγώ είμαι εγώ, και μου αρέσω όπως είμαι και γι' αυτό που είμαι...και περιμένω να αισθανθώ αποδεκτός. Αν δε το νοιώσω αυτό από τη σύντροφό μου, από ποιά θα το νοιώσω; Το θέμα, κατ' εμέ, είναι όχι η σύγκριση αλλά η ζεστασιά, η άνεση και η αποδοχή. Ζούμε σ' έναν σκληρό και πολύ απαιτητικό κόσμο και δε χρειάζεται να είμαστε ανταγωνιστικοί και με το σύντροφό μας, τον άνθρωπο που μπορεί κάποτε να κάνουμε μαζί του παιδιά και να συνδέσουμε την τύχη μας...στην τελική, το ζήτημα (που είναι και η μεγάλη περιπέτεια της ζωής) είναι να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο, εκείνον με τον οποίο θα κάνουμε έρωτα και θυσίες...πηγαία. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, στο κατάλληλο περιβάλλον, με τους κατάλληλους ανθρώπους...

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL κλεινει τα ματακια της ...

απαπαπαπα .. δεν ειναι θεμα για μικρα παιδακια αυτο .. την κανω με ελαφρα ...  :bounce:  :shock:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"*PoiSoN_GiRL κλεινει τα ματακια της ...

απαπαπαπα .. δεν ειναι θεμα για μικρα παιδακια αυτο .. την κανω με ελαφρα ...  ]

μη φοβασαι μικρο μου...
ελα εδω στον θειο αιχμηρο να σε παιξει στα γονατα του
 :twisted:

Ntama

[size=18]Το θέμα δεν είναι να βρείς εραστή για το κορμί... αυτό είναι ευκολο...

Το θέμα είναι να βρείς εραστή για το μυαλό... και αυτό είναι πολύ δύσκολο...
[/size]

various

Παράθεση από: "Ntama"[size=18]Το θέμα δεν είναι να βρείς εραστή για το κορμί... αυτό είναι ευκολο...

Το θέμα είναι να βρείς εραστή για το μυαλό... και αυτό είναι πολύ δύσκολο...
[/size]

na simioso oti prepei na exeis omos kai anikta miala gia na ginei afto.

Ntama

Εννοειται αυτό φίλε μου Βαριους, εννοείται....  :wink:  :wink:

various

kala leei o poihths oti o orgasmos xekina apo thn xeirapsia!!

Ntama

Παράθεση από: "various"kala leei o poihths oti o orgasmos xekina apo thn xeirapsia!!

απο την χειραψία????  ]

various

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "various"kala leei o poihths oti o orgasmos xekina apo thn xeirapsia!!

απο την χειραψία????  ]

then amfevala pote :cheers:

Ntama

Ας τόλμαγες να αμφιβάλλεις Ανοιβαδούλη μου....  ]

Ntama

Ας τόλμαγες να αμφιβάλλεις Αμοιβαδούλη μου....  ]

Enia

Παράθεση από: "Νίκος"Δε διευκρινίζεις, όμως, αν αυτά που γράφεις τα υιοθετείς ή, απλώς, πιστεύεις ότι συμβαίνουν.Αν ισχύει το πρώτο...τότε ήρθε η ώρα να διαφωνήσουμε! Για μένα, δεν πρέπει (και δε χρειάζεται) να επανεκτιμούμε αυτό που έχουμε δίπλα μας ανάλογα με το τι κυκλοφορεί παραπέρα ή τι έχει ο διπλανός μας...κι ο λόγος είναι απλός: Οι διπλανοί και οι παραπέρα κυκλοφορούντες είναι διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά ταλέντα, ατέλειες, χαρακτηριστικά, βιώματα, σκέψη κλπ κλπ. Αν συγκρίνουμε συνεχώς το άτομο που έχουμε δίπλα μας με άλλα, δε θα είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι, γιατί απλά κανένας/καμία δεν προσφέρει τα πάντα! (και, έτσι, θα περιφερόμαστε σαν το βρικόλακα, κυνηγώντας μια σκιά...) Ο καθένας με την ατομικότητά του! Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω την ανάγκη που έχεις να σε συγκρίνει ο φίλος σου...Αν, πάντως, μια γυναίκα με συνέκρινε με κάποιον άλλο, θα ξενέρωνα...απίστευτα! Γιατί οι άλλοι είναι οι άλλοι αλλά εγώ είμαι εγώ, και μου αρέσω όπως είμαι και γι' αυτό που είμαι...και περιμένω να αισθανθώ αποδεκτός. Αν δε το νοιώσω αυτό από τη σύντροφό μου, από ποιά θα το νοιώσω; Το θέμα, κατ' εμέ, είναι όχι η σύγκριση αλλά η ζεστασιά, η άνεση και η αποδοχή. Ζούμε σ' έναν σκληρό και πολύ απαιτητικό κόσμο και δε χρειάζεται να είμαστε ανταγωνιστικοί και με το σύντροφό μας, τον άνθρωπο που μπορεί κάποτε να κάνουμε μαζί του παιδιά και να συνδέσουμε την τύχη μας...στην τελική, το ζήτημα (που είναι και η μεγάλη περιπέτεια της ζωής) είναι να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο, εκείνον με τον οποίο θα κάνουμε έρωτα και θυσίες...πηγαία. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, στο κατάλληλο περιβάλλον, με τους κατάλληλους ανθρώπους...

Οπα... προφανώς δεν ήμουν κατανοητή. Διευκρινίζω λοιπόν.

Σαφώς και δεν μιλάω για ανταγωνισμό. Και όταν αναφέρομαι σε σύγκριση, δεν εννοώ άμεση. Δεν εννοώ να επιθυμείς αυτό που δεν έχεις, αλλά να γνωρίζεις και να εκτιμάς καλύτερα αυτό που έχεις.
Θεωρώ δεδομένο (ως ένα σημείο) πως αποδέχεσαι αυτόν που έχεις δίπλα σου. Πως θα μπορούσες να τον είχες επιλέξει άλλωστε για σύντροφό σου αν δεν τον θεωρούσες οικείο, αν δεν τον είχες ενστερνιστεί, αν δεν τον είχες αποδεχτεί?
Για να έχει νόημα όμως η αποδοχή την οποία ζητάς (και ζητάω) δεν μπορεί να είναι άνευ όρων. Πρέπει να είναι συνειδητή.

Η διαφορετικότητα του καθενός μας είναι θεμελιώδης για μένα. Ο μοναδικός 'ανταγωνιστής' αν θες, είναι αυτό που λέω 'ο καλύτερός μας εαυτός'. Χρειάζονται όμως τα ερεθίσματα για να γίνει πιο καθαρή αυτή η αφηρημένη έννοια και να μπορούμε να διαγράφουμε μια ανοδική πορεία.
Αντίστοιχη πορεία, παράλληλα με την πορεία των δύο ατόμων, ακολουθεί και η σχέση τους. Ο καθένας πρέπει να συγκρίνει τον εαυτό του, και οι δυο μαζί την σχέση τους. Δεν την παίρνω ρητορικά αυτή τη σύγκριση, το λέω περισσότερο με την έννοια της αυτογνωσίας, της εσωτερικής αναζήτησης, της αυτοεκτίμησης...

Έχω μάθει από τη δουλειά μου πως για να πλησιάσεις την αυτογνωσία δεν αρκεί να κοιτάς μέσα σου. Δεν μπορείς να απομονώνεσαι. Πιο αποδοτικό (και συχνά πιο δύσκολο) είναι να βγεις από σένα και να ρίξεις μια φρέσκια ματιά απ'εξω, τοποθετώντας σε στο σύνολο και κοιτώντας την ευρύτερη εικόνα...

Εξάλου αυτή την ευρύτερη εικόνα δεν κοιτάς κι εσύ λέγοντας 'Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, στο κατάλληλο περιβάλλον, με τους κατάλληλους ανθρώπους...' ??

8)

Enia

ποιός είναι ο ποιητής που το είπε αυτό καλέ!?  :shock:  8) (από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον ρωτώντας πάντοτε...  :P )

Ntama

Παράθεση από: "Enia"

ποιός είναι ο ποιητής που το είπε αυτό καλέ!?  :shock:  8) (από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον ρωτώντας πάντοτε...  :P )

Ο Αμοιβαδούλης (Ο Βαριους-είναι το όνομα του βγάλαμε ενα βράδυ που είχαμε και οι δύο αυπνίες-εμένα με έβγαλε Αμοιβαδολόγο) εννοει ότι ο πραγματικός, ο ανεπανάληπτος έρωτας ξεκινά στην ουσία από την πρώτη ματιά και από το πρώτο άγγιγμα...  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Για μένα, ο έρωτας είναι ίσως κάτι ακατορθωτο... πρέπει να συντρέχουν πολλοί παράγοντες... και φυσικά η τύχη...

Εχω ξεχάσει πως είναι να ερωτεύεσαι... αλλά και να ερωτευτείς... για να μην σου μείνει μια πίκρα στο τέλος (μη, δεν έχω άλλα όρια, δεν έχω άλλες αντοχές για πικρες από έρωτα), θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, εκτίμηση, ωριμότητα, κοινά θέλω, κοινή πορεία, κοινός νούς και επίπεδο...

Μπορεί όλα αυτα να φαίνονται "πεζα" και να μην ταιριάζουν στον έρωτα, αλλά όταν καεις από το χυλό και φυσας και το γιαούρτι, θα με θυμηθείς...

571 Επισκέπτες, 0 Χρήστες