Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 229
  • Total: 230
  • Leon

Ποια ειναι η αγαπημενη σας σταση στο sex...

Ξεκίνησε από various, Ιουλίου 02, 2005, 05:00:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

αναρωτιέμαι πόσο λεπτή είναι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο καλό χιούμορ (για οποιοδήποτε θέμα) και στην προσβολή οποιασδήποτε έννοιας της αισθητικής gr_chris??? :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: (μην απαντήσεις η ερώτηση είναι απολύτως ρητορική)

Nikos28

Τελείωσαν, μου φαίνεται, οι αγαπημένες στάσεις...κι ας δώσουμ' ερεθίσματα για νέες διαστάσεις...ας περάσουμε για λίγο στη θεωρία! Το σεξ είναι, τελικά, μια κυριαρχική πράξη, μια πράξη αντίθεσης. Είναι ένα παιχνίδι εναλασσόμενης υποταγής, μια ροή υγρών (κολπικών, σπέρματος, σάλιου κλπ)...από την εμπειρία μας, όμως, γνωρίζουμε ότι για να ρεύσει κάτι υγρό πρέπει να υπάρχει διαφορά επιπέδου...με άλλα λόγια, δύο ίσοι (κι όμοιοι) δεν μπορούν ποτέ να κάνουν έρωτα! Αυτό που παρατηρείται, όμως, είναι ότι τα μακροχρόνια ζευγάρια (παρόλη την αγάπη και το δέσιμο που μπορεί να υπάρχει) χάνουν σιγά σιγά την επιθυμία να συνευρεθούν. Συνήθεια, θα μου πείτε...εξίσωση και έλλειψη αντίθεσης θα συμπλήρωνα. Πώς αλλάζει αυτό; Πώς αποκαθίσταται το ερωτικό ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον; Πώς επανέρχεται η ''αντίθεση'' κατά τη διάρκεια της συνουσίας; Καίρια ερωτήματα...τι πιστεύετε;  :?:  :?:

minoraki

:D  :D νικολα καλημερα! θελω να απαντησω σε αυτο που γραφεις πιο πανω, αλλα με μπερδεψε η φραση σου : δυο ισοι(και ομοιοι) δεν μπορουν να κανουν ερωτα....χρειαζεται αντιθεση, διαφορα επιπεδου! συγνωμη,  δεν το πολυκαταλαβα αυτο!
τελος παντων συνεχιζω και διευκρινιζω σε μια μακροχρονια σχεση μπορει σιγα-σιγα να ερχεται η ρουτινα, ομως αυτο δεν αναιρει την επιθυμια που εχει ο ενας για τον αλλον, οσον αφορα τον ερωτα! τα παντα εξαρτωνται απο το ποσο πολυ θελεις να βρισκεσαι μαζι με εναν ανθρωπο.....ποσο νοιαζεσαι γι αυτον! ποσο σε ενδιαφερει να περναει καλα, να τον θελεις! αυτα για τωρα! φιλια!

spell

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

τι διαβαζουν Θεε μου τα υπεροχα μπιρμπιλωτα μου ματακια  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
α πα πα, παω σε αλλο τοπικ   :oops:

freak

Παράθεση από: "Νίκος"με άλλα λόγια, δύο ίσοι (κι όμοιοι) δεν μπορούν ποτέ να κάνουν έρωτα!

για εξηγησε το λιγο αυτο.

Enia

Prwton na paradextw pws mou hr8e mia zalada...

Deuteron na apanthsw...
profanws to endiaferon menei ameiwto otan oi erastes den e3iswnontai.
se allo 8emataki eixa upostiri3ei pws den mporoun na einai anti8etoi.
http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=2161&highlight=anti8eta+elkontai
ma den mporoun na einai oute kai tautoshmoi.
h alh8eia brisketai kapou endiamesa... prepei na allhlosumplhrwnontai.
Kai me to perasma tou xronou polla zeugaria to briskoun duskolo na antape3el8oun kai na krathsoun auth th lepth isoropia. Afhnontai sth dunamh ths sunh8eias kai afomeiwnontai o enas ston allon.
Den 3erw an mporei na apokatasta8ei, alla to 8ewrw pio eukolo na prolhf8ei.
An o ka8enas 3erei th 8esh tou mesa sth sxesh.
An exoun entopisei ti einai auto pou tous enwnei kai ti einai auto pou tous xwrizei.
An mporoun na kratane to xwro tous kai ton eauto tous mesa sth sxesh, otan mporoun na xairontai auto to polu omorfo 'emeis' xwris na 3exnane entelws to 'egw' tous.

Exw pei 3ana pws 'agaph einai na ginesai o kaluteros sou eautos'. kai oxi to etero sou hmisi.
An o ka8enas mporei na krathsei thn diaforetikothta tou, tote 8a e3akolou8hsei na uparxei kai h aparaithth diafora epipedou...

kuria

άξιους εραστές μπορείς να βρεις πολλούς...
ισάξιο όμως;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

Παράθεση από: "kuria"άξιους εραστές μπορείς να βρεις πολλούς...
ισάξιο όμως;

τι εννοεις ισάξιο καλέ κυρία?
και αν μπορείς να βρεις άξιο, τι σε νοιάζει να είναι ισάξιος?

ισάξιος με σένα? μα έχει ενδιαφέρον έτσι?...  :roll:

Enia

..και έτσι, από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον...
 δεν μας λες κι εμάς καλέ κυρία που τους βρίσκεις αυτούς τους πολλούς άξιους?

(όχι ότι έχω άμεση ανάγκη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί ένας καλός ανεφοδιασμός!  8)  :P )

various

Παράθεση από: "gr_chris"Paidia ego tha sas to po laika....
H Stasi tou SKYLOU!! :)
Etsi giati goustaroume na maste apo piso :)

pragmatika lypamai gia teteis dhmosieuseis pou prosvaloun tin aisthitiki upotimoun ta meloi tou chat alla kai pano apo ola tin gynaikia ypostash. zhtw sygnomh dioti htan diki mou idea afto to topik kai then eixa kamia prothesh kaneis na prosvlithei. :(

Nikos28

Με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό η Enia (ή με πρόλαβε, μάλλον!)...λέγοντας ''ίσοι κι όμοιοι'' εννοούσα εκείνον ακριβώς τον εξισωτισμό που, από ένα σημείο και μετά, μας κάνει να βλέπουμε το σύντροφό μας σαν την αρσενική/θηλυκή εκδοχή του εαυτού μας...όσοι έχουμε ζήσει (ή ζούμε) κάποια μακροχρόνια σχέση (όλοι φαντάζομαι) το έχουμε νοιώσει αυτό. Κάποια στιγμή όλοι μας νοιώσαμε εκείνο το τσίγκλισμα να συνουσιαστούμε με κάποιο άλλο, άσχετο άτομο...Και το αστείο είναι ότι μπορεί και να αγαπάμε το σύντροφό μας, να ''πεθαίνουμε'' για χάρη του/της...Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί τελικά η σεξουαλική επιθυμία λειτουργεί τόσο ''ανεξάρτητα''; Γιατί κάποια στιγμή ΟΛΟΙ/ΕΣ θέλουμε να κάνουμε ό,τι μας...καπνίσει; (βάλτε το άλλο ρήμα που ξέρετε και στη συνέχεια εκλάβετε την ερώτηση και ως λογοπαίγνιο!) Μήπως τελικά το σεξ, εκτός από μια επιτυχημένη μέθοδος αναπαραγωγής, είναι κι ένας τρόπος για να πείσουμε τον εαυτό μας ότι είμαστε ζωντανοί; Όταν νοιώθουμε ψυχικά νεκροί; Ερωτ(ικα)ήματα...που μας αφορούν όλους.  :?:  :?:  :?:

Enia

Επιτέλους και ένα σημείο στο οποίο θα διαφωνίσω μαζί σου Νίκο (είχα αρχίσει να ανησυχώ!  :P )

Ναι μεν το σεξ λειτουργεί σαν 'απόδειξη πως είμαστε ζωντανοί' όπως λες - σε ποιόν δεν αρέσει να αρέσει, ποιανού δεν του φτιάχνει την διάθεση, δεν του τονώνει την αυτοπεποίθηση όταν αισθανθεί ποθητός?
Η διαφωνία μου όμως είναι πως αυτή η επιβεβαίωση μπορεί να έρθει και με τον ίδιο σύντροφο, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μας 'καπνίσει' κάτι άλλο!
Μάλλον σαν δικαιολογία το χρησιμοποιούμε, όταν δεν έχουμε πλέον τη διάθεση να κάτσουμε να σκεφτούμε την κατάσταση της σχέσης μας...
Και στην τελική το ότι νιώσαμε το τσίγκλισμα, το ότι μας πέρασε από το μυαλό η ιδέα, θα έπρεπε να είναι αρκετή απόδειξη της ζωντάνιας μας, του ότι ακόμα ο νους μας είναι υγιής και σε εγρήγορση. Δεν χρειάζεται να προβούμε και στην πράξη...

Αλλά και πάλι ποιά είμαι εγώ που θα μιλήσω για σχέσεις?
'Μπορεί να λέω και αρλούμπες...'

Nikos28

:) Θα σε απογοητεύσω...συνέχισε ν' ανησυχείς...δε νομίζω να διαφωνούμε! Είπα ότι κάποια στιγμή όλοι/ες θέλουμε να κάνουμε ό,τι μας καπνίσει κι όχι ότι κάνουμε ό,τι μας καπνίσει. Το ότι με απασχολεί γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, δε σημαίνει ότι παίρνω και θέση, αν δηλαδή είναι σωστά ή λάθος. Καλό είναι, γενικά, όταν μιλάμε για ανθρώπινα συναισθήματα, ορμές, πάθη, ένστικτα, μύχιες σκέψεις και επιθυμίες κλπ να μη δογματίζουμε. Στην παλέτα της ανθρώπινης ψυχής υπάρχουν εκατοντάδες χρώματα και χιλιάδες αποχρώσεις...με αναρίθμητους συνδυασμούς μεταξύ τους, συναρτήσει και του τόπου/χρόνου/συγκυρίας/ανάγκης! Είναι εύκολο να αποδοκιμάσουμε ή και να καταδικάσουμε την ''αμαρτία''...το δύσκολο είναι να την εξηγήσουμε. Κι αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ τώρα...γι' αυτό και έθεσα το ερώτημα: Γιατί κάποια στιγμή οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν ό,τι τους καπνίσει; :?:

--AIXMHROS--

αν ελεγα ποιοα σταση μου αρεσει περισσοτερο
θα ειχαμε λιποθυμιες,εγκεφαλικα,καρδιακα
κ οτι αλλο υπαρχει στα επειγοντα.....

κ οπως λεει ενα τραγουδι...

ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΕΛΑΡΑ
ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....

Enia

το περίμενα πως πάλι θα συμφωνούσαμε γμτ  :P  τουλάχιστον προσπάθησα  :P

λοιπόν... πολύ απλά για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, κάτι να μας θυμίζει τι είναι αυτό που θέλουμε από τη σχέση μας και να μην μας αφήνει να επαναπαυθούμε με αυτό που έχουμε.
βλέποντας τι κυκλοφορεί παραπέρα, αυτό που έχει ο διπλανός μας, επανεκτιμούμε αυτό που έχουμε εμείς και επανεξετάζουμε το αν και το γιατί επιλέγουμε να μείνουμε σε αυτή τη σχέση.

ένας πρώην μου, προσπαθούσε να με πείσει πως δεν κοιτούσε άλλες κοπέλες και πως εγώ ήμουν η τέλεια, η αλάνθαστη, η θεά... πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά σε αυτή τη σχέση, αλλά ένας από τους λόγους που αποφάσισα να δώσω τέλος είναι το ότι με είχε δεχτεί έτσι χωρίς την παραμικρή τάση αμφισβήτησης. Το έχω ανάγκη να με συγκρίνει ο άλλος (και δεν εννοούμε να μου κοπανάει πόσο καλύτερη ήταν η πρώην!).

Επανάρχομαι σε αυτά που έλεγα και πριν, πως πρέπει ο καθένας να ξέρει τη θέση του και να γνωρίζει τι θέλει και γιατί από τον άλλο. Προτείνοντας ο ένας στόχους στον άλλο, επιχειρούν να φτάσουν ο καθένας στον καλύτερό του εαυτό.

Γι'αυτό λοιπόν χρειάζεται ο πειρασμός... Σαν μέτρο σύγκρισης και στόχος...

[size=9](ελπίζω να είμαι εντός θέματος και να γίνομαι κατανοητή... αν όχι, συγχωρείστε με, είναι και περασμένη η ώρα! Καληνύχτες...)[/size]

229 Επισκέπτες, 1 Χρήστης