Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 356
  • Total: 356

Καμιά καλή ταινία να δούμε βρε παιδιά??

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουλίου 11, 2005, 01:28:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

mia akoma tainia pou exw sta up'opshn mou... einai h ekshs......

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ - THE UPSIDE OF ANGER

Σκηνοθεσία: ΜΑΙΚ ΜΠΑΪΝΤΕΡ
Σενάριο: ΜΑΙΚ ΜΠΑΪΝΤΕΡ
Ηθοποιοί: ΚΕΒΙΝ ΚΟΣΤΝΕΡ , ΕΡΙΚΑ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ , ΑΛΙΣΙΑ ΓΟΥΙΤ , ΤΖΟΑΝ ΑΛΕΝ , ΕΒΑΝ ΡΕΪΤΣΕΛ ΓΟΥΝΤ , ΚΕΡΙ ΡΑΣΕΛ  
Διάρκεια: 113 λεπτά
Πρεμιέρα: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2005
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Η Τέρι ζει ήρεμα με την οικογένειά της. Όλα δείχνουν να είναι τέλεια μέχρι την στιγμή που ο άντρας της την παρατά χωρίς καμία εξήγηση και η ζωή της ανατρέπεται. Προσπαθεί, μαζί με τις τέσσερις κόρες της, να καταλάβει τι έφταιξε και ζορίζεται μέσα της για να βρει απαντήσεις.
Στο πλευρό της βρίσκεται ο Ντένι, ένας οικογενειακός φίλος, ο οποίος στηρίζει την Τέρι και τις τέσσερις κοπέλες και εισβάλλει ευχάριστα στην καθημερινότητά τους.

Η Τζόαν Άλεν και ο βραβευμένος με Όσκαρ Κέβιν Κόστνερ δίνουν εκπληκτικές ερμηνείες σε μια ταινία που ύμνησαν οι Αμερικανοί κριτικοί.

minoraki

αυτη η ταινια κισσουλινι μου πολυ θα μου αρεσε! ειμαι υπερ αυτου του ειδους των ταινιων και απεχθανομαι σφοδρα την επιστημονικη φαντασια και τα θριλλερ (μπρρρρρρρρρρρρρρρρ τρομος και φοβος)! και βεβαια θελω η ταινια που θα δω να ειναι μετα την ανακαλυψη του ηλεκτρισμου!  :D  :D  :D  :D ευχαριστω πολυ για την πληροφορια σου οσον αφορα την ταινια αυτη!

KiSSeS

xaxaxaxaxaxaxa minor mou!

emena pali mou aresoun arketa eidh ektos apo ta klassika kaoumpoika (ta sixainomai leme) kai tis tainies me polu aima!!! appapapapapappa

psuxologika 8riler ta protimw, opws kwmwdies, dramata, koinwnika, ntokimanter klp klp..

minoraki

προς κισσουλινι και τους αλλους φιλους μας :
 :arrow: πεμπτη 21/7/05 στον ALPHA, ωρα 1.15: <<Ενας αντρας και μια γυναικα"! προκειται για ενα εξαιρετικο φιλμ! μην το χασετε!
σκηνοθεσια : κλωντ λελους
παιζουν ! ανουκ εμε, ζαν λουι τρεντινιαν!

δυο ανθρωποι οι οποιοι εχουν χασει τους συντροφους τους συναντιουνται στο σχολειο οπου εχουν τα παιδια τους εσωτερικα! και απο εκει και περα ξεκινα μια φιλια, η οποια μεταλλασσεται σε μια παθιασμενη ερωτικη σχεση με απροβλεπτες εξελιξεις!
το σουνττρακ της ταινιας ειναι ενα απο τα πιο υπεροχα τραγουδια που γραφτηκαν ποτε για τον κινηματογραφο!

KiSSeS

01.15????????????

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

ekeinh thn wra 8a vlepw ergo sta oneira mou vre!!!!!

alla 8a valw na to grapsw sto video  :P

;) ;) ;)

minoraki

Παράθεση από: "KiSSeS"01.15????????????

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

ekeinh thn wra 8a vlepw ergo sta oneira mou vre!!!!!

alla 8a valw na to grapsw sto video  :P

;) ;) ;)
γιατι εγω φιλεναδα μου ξυπνια νομιζεις οτι θα ειμαι? και εγω θα το γραψω στο βιντεο....αξιζει ομως!

KiSSeS

xaxaxaxaxaxaxa kalh mou!!!

emeis 8a kanoume ton upno tou dikaiou kai ta videa mas 8a ergazonte gia mas.......

mia xaroula!!!!!!! :P :tongue:

spellbound

καμμια προταση βρε παιδια????

Enia

Αν και πάλιωσε πια, προχτες είδα το CRASH. Δεν ξετρελάθηκα αλλά βλέπεται.

Ε, τώρα περιμένουν όλοι εναγωνιωδώς τον Κώδικα. (όχι τον χρήστη το δικό μας... του Dan Brown ντε...)

Α, και το ICE AGE 2 (εποχή των παγετώνων - η απόψυξη) θέλω να δω... Το 1 μου άρεσε πολύ.
Αν ψάχνει κανείς παρέα ας μου σφυρίξει κι έφτασα!

Anonymous

αν θέλετε σε DVD να σας πω όχι μία αλλά 101 :lol:

isabella

Ειδα τοV for Vendetta, και ομολογουμένως μου υπενθύμισε γιατί λατρεύω τον κινηματογράφο.Για μένα ήταν εξαιρετικό.

KiSSeS

είναι καλό?? όπως το έχω δει στις διαφημίσεις δε μου γέμισε το μάτι....  :roll:

kap

όταν έπεσε το τελαιτέο σπαθί

ΤΑΙΝΙΑΡΑ,

δειτε το ανεπιφυλακτα

Αν και ιστορία με σαμουράι, επικεντρώνεται στα πρώσοπα.

αν σας άρέσει δείτε και το twilight samurai

pingo

Mission Imposible III...πολύ μου άρεσε...ειδικά στο σινεμά είναι τρέλα αυτά τα εφέ..
Σας εγγυόμαι 2 ώρες αμείωτου ενδιαφέροντος... (εμένα μου αρέσει και ο Tom :wink: )

Maniat

έχω πολύ καιρό να πάω σινεμά αλλά θα σας πω για τα τελευταία που είδα (έτσι κι αλλιώς τα παλιότερα δεν τα θυμάμαι λόγω αλτσχάιμερ - μερικά νομίζω παίζονται ακόμα) :

V for Vendetta : ΤΕΛΕΙΟ - το συστήνω ανεπιφύλακτα
Imagine me & you : ευχάριστο, με αγγλικό χιούμορ, παραμυθάκι
Ice Age 2 : τόσο καλό όσο το 1, δηλαδή ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ
Asterix et les vikings : ωραίο (όχι οτί τρελάθηκα αλλά είχε μερικά τόσο πετυχημένα αστεία που ακόμα τα θυμάμαι και γελάω)

Κώδικας Ντα Βίντσι : Θα το δώ την Τετάρτη και θα σας πω

356 Επισκέπτες, 0 Χρήστες