Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 347
  • Total: 348
  • Leon

Καμιά καλή ταινία να δούμε βρε παιδιά??

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουλίου 11, 2005, 01:28:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

τόσες ταινίες "Ανοιγουν" τις πόρτες τους κάθε εβδομάδα... διαφόρων ειδών, υποθέσεων, ποιότητας, χαρακτηριστικών... αρκετές για να σε μπερδέψουν και να καταλήξεις να δεις κάτι που απέχει μακράν από τις προτιμήσεις σου....

Έχετε εσείς κάποια να προτείνετε????

freak

εξαρταται τι υφος ταινια ψαχνεις....

freak

θα σου προτεινα το ''2 η 3 πραγματα που ξερω γι αυτην''  του Γκονταρ... παλιο μεν αλλα θα σε αναστατωσει... περισσοτερο μοιαζει σαν κολαζ παρα σαν ταινια...

KiSSeS

Γενικά και αόριστα.... Μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος και με την πρώτη ευκαιρία τρέχω... Οι προτιμήσεις παίζουν, και όπως είναι σίγουρο, το ίδιο το έργο δημιουργεί τις προτιμήσεις σου....

Για παράδειγμα, πήγα και είδα την ταινία "Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ" προχτές και προσωπικά, ξετρελλάθηκα!

Κατά τη γνώμη μου συγκεντρώνει στοιχεία από ταινίες αγωνίας, επιστημονικής φαντασίας, χιούμορ, θρίλερ... Ο Σπίλμπεργκ έκανε αρκετά καλή δουλεία επάνω στο μυθιστόρημα του H.G. Wells (το οποίο είναι γραμμένο στα τέλη του προηγούμενου αιώνα!)....

Η περίληψη είναι:

O Ρέι Φέριερ (Τομ Κρουζ), τυπικός άντρας της εργατικής τάξης, ζει και δουλεύει (σε μια αποβάθρα) στο Νιου Τζέρσεϊ. Αποξενωμένος από την οικογένειά του, χωρισμένος με τη Μέρι-Ανν (Μιράντα Ότο), χωρίς σπουδαίες προοπτικές για κάτι καλύτερο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ό,τι πιο απίστευτο, αναπάντεχο και επικίνδυνο: Εισβολείς από μακρινούς πλανήτες θα επιτεθούν στην πόλη του και θα ανατρέψουν κάθε δεδομένο της μικροαστικής του ζωής, καθώς ο μοναδικός του στόχος θα είναι, πλέον, η επιβίωση του ίδιου και των παιδιών του, Ρόμπι (Τζάστιν Χότιν) και Ρέιτσελ (Ντακότα Φάνινγκ).
Ενώ οι Εξωγήινοι εξαπολύουν μία μαζική επίθεση με στόχο την απόλυτη κυριαρχία στη Γη, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους, ο Ρέι θα ακολουθήσει το ένστικτο του για να ξεφύγει από έναν εχθρό ισχυρότερο, τελείως άγνωστο και τεχνολογικά πιο εξελιγμένο. Μαζί του, το ανθρώπινο είδος θα δώσει την μεγαλύτερη και δυσκολότερη μάχη στην ιστορία, ενώ όλα δείχνουν ότι ο αφανισμός μας είναι απλώς ζήτημα χρόνου.

Κουτσομπολίο....  :P από όσο διάβασα, οι εισπράξεις του έφτασαν τα 35 εκατ. δολάρια.......  :roll:

freak

αξιζει αυτο ρε kisses γιατι εχω ακουσει οτι ειναι η υπερτατη μουφα.

kuria

εσύ freak αν σε άφηνα να μας διαλέξεις ταινία σε ποια θα με πήγαινες;     :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

--AIXMHROS--

τρωω φρικες οταν σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας
περιμενεις να δεις κατι το ρεαλιστικο...
 :evil:

KiSSeS

χαχαχαχαχα κυρια!

freak η ταινια ειναι παρα πολυ καλη! και απο θεμα εφε και απο υποθεση (το οποιο δεν σχολιαζω καν λογω βιβλιου). σε ταξιδευει μαζι της... πως να το πω??

αλλα και παλι... δε χανεις τπτ να πας να την δεις και να αποφασησεις απο μονος σου... εξαλλου τοσα λεφτα εχουμε πεταξει για χαζες ταινιες.... σε αυτο θα κολλησουμε?????

:tongue:

αιχμηρε τι εννοεις ρεαλιστικο?

kuria

ρεαλιστικό είναι kisses μου να πας να δεις την ταινία "τελευταία μέρα της γης" και να σου ρθουν τα village cinemas στο κεφάλι...      :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KiSSeS

τελευταια μερα της γης????

δε το εχω ακουσει αυτο.......

freak

ταινια επιστημονικης φαντασιας δεν σημαινει απαραιτητα κ παπατζιλικι. σαφως κ μπορει να εμπεριεχει στοιχεια ρεαλισμου μεσα της. δες το σταρ τρεκ ως παραδειγμα η το σταρ γουορς. αλιγωρικα μεν ρεαλιστικα δε.

KiSSeS

rinio

Παράθεση από: "KiSSeS"τόσες ταινίες "Ανοιγουν" τις πόρτες τους κάθε εβδομάδα... διαφόρων ειδών, υποθέσεων, ποιότητας, χαρακτηριστικών... αρκετές για να σε μπερδέψουν και να καταλήξεις να δεις κάτι που απέχει μακράν από τις προτιμήσεις σου....

Έχετε εσείς κάποια να προτείνετε????

Ego tin kiriaki piga ke ida to "Sxedon erotas" ke mou arese poli...
na to dite!

KiSSeS

rinio poios paizei??? ti upo8esh exei???

:) :)

KiSSeS

βρηκα μερικες πληροφοριες για το ΣΧΕΔΟΝ ΕΡΩΤΑΣ...

Σκηνοθεσία: ΝΑΙΤΖΕΛ ΚΟΥΛ
Σενάριο: ΚΟΛΙΝ ΠΑΤΡΙΚ ΛΙΝΤΣ
Ηθοποιοί: ΑΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΕΡ , ΑΜΑΝΤΑ ΠΙΤ , ΚΑΘΡΙΝ ΧΑΝ , ΚΑΛ ΠΕΝ  
Διάρκεια: 107 λεπτά
Πρεμιέρα: Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2005
Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Χώρα παραγωγής: ΑΜΕΡΙΚΗ

Ο Όλιβερ και η Έμιλι είναι δύο νεαροί, δυναμικοί αλλά και διαμετρικά αντίθετοι χαρακτήρες, των οποίων η αρχική γνωριμία κατά τη διάρκεια μίας πτήσης δεν φαίνεται να... απογειώνεται ποτέ! Τα επόμενα εφτά χρόνια, εξακολουθούν να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο ανάμεσα σε επαγγελματικά ταξίδια και σχέσεις που τελειώνουν... Παρότι αυτά που τους χωρίζουν είναι πιο πολλά από αυτά που τους ενώνουν, κάτι ανεξήγητο τους κρατάει μαζί: ο τρόπος που γελάνε ο τρόπος που περπατάνε μαζί, οι συζητήσεις τους και το γεγονός ότι ο ένας βρίσκεται δίπλα στον άλλο, όταν όλα φαίνονται να καταρρέουν.... Πρόκειται για μία απλή φιλία; Ή για την αρχή μιας ερωτικής σχέσης που δεν θα σβήσει ποτέ; Ή μήπως για κάτι... ανάμεσα;

347 Επισκέπτες, 1 Χρήστης