Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 421
  • Total: 421

ΗTan apLa Ena KakO OnEiRO..

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουλίου 17, 2005, 06:42:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

.. και μολις κλεινεις τα ματια σου και ξεκουραζεις ταυτοχρονα ψυχη και σωμα .. ερχεται ενας εφιαλτης και ταραζει ολη την ηρεμια σου ..
Ξυπνας με φοβο και προσπαθεις να συνειδητοποιησεις τι ηταν εκεινο που σε ταραξε περισσοτερο .. ο εφιαλτης ή η απωλεια της ψυχικης σου γαληνης ?
Kι οταν βεβαιωθεις οτι ηταν απλα ενα κακο ονειρο .. το ξεχνας .. ωσπου να συμβει και παλι το ιδιο .. και ξανα .. κι ακομη μια φορα .. και οσο περναει ο καιρος ολο και πιο συχνα ..
Κι οταν πλεον αντιληφθεις οτι εχεις χασει καθε δειγμα γαληνης μεσα σου .. τοτε θρηνεις απλα τον χαμο της και ερωτευεσαι την νυχτα ..
γινεσαι φιλος της και ξενυχτας στο πλαι της μεχρι να ξημερωσει ..

Ntama

ήταν απλά ένα κακό όνειρο... τα όνειρα απλά βγάζουν στην επιφάνεια τυχόν καταπιεσμένα ή κούρασμένα μας αισθήματα και συναισθήματα...

ξέχνα το... ηρέμησε και για κανα-δυο μέρες γράφτα όλα και άδειασε το μυαλό σου...

Nikos28

Η απώλεια της γαλήνης είναι πάντα προσωρινή... και, μιας και ερωτεύτηκες τη νύχτα και ξενυχτάς στο πλάι της... ίσως να έχεις προσέξει ότι οι πιο σκοτεινές της ώρες είναι λίγο πριν την ανατολή.

PoiSoN_GiRL

Η απωλεια της γαληνης οφειλεται συχνα στην απωλεια αυτοελεγχου..
εκει που νομιζεις οτι εσυ οριζεις την ζωη σου, εμφανιζεται κατι και σε παρασυρει .. σε αποσυντονιζει .. η πετρα που ταραζει τα ησυχα νερα της λιμνης ..
αυτο αλλες φορες αποδεικνυεται λυτρωτικο κι αλλες καταστροφικο ..
Πιστευω κι εγω πως αυτη η απωλεια ειναι προσωρινη και θα συμφωνησω μαζι σου πως πριν την ανατολη ερχονται οι πιο σκοτεινες στιγμες της νυχτας .. εκεινες οι στιγμες που ''θρονιαζονται'' διπλα σου και νομιζεις πως δεν θα φυγουν ποτε .. οι πιο σκληρες ωρες .. οι ωρες εκεινες που ικετευεις να προλαβεις την ανατολη πριν σε αποτελειωσουν..

Nikos28

Poison Girl,

Δε γνωρίζω τι ακριβώς σου συμβαίνει και σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι... θα σου πω, όμως, ένα πράγμα: Ό,τι νοιώθεις (μα Ο,ΤΙ νοιώθεις!) το έχει νοιώσει/το νοιώθει/θα το νοιώσει και κάποιος άλλος/η... κανένα ανθρώπινο συναίσθημα δεν είναι μοναδικό. Δεν ξέρω αν αυτό σου δίνει παρηγοριά, αλλά τουλάχιστον σκέψου ότι δεν είσαι μόνη σου... Και κάτι ακόμα: Το σκοτάδι είναι κάτι που επινοήσαμε εμείς οι άνθρωποι για να περιγράψουμε την έλλειψη φωτός... δεν υπάρχει σκοτάδι. Μέσα στο μυαλό μας είναι μόνο! Αυτά...  :)

PoiSoN_GiRL

Νικο καλησπερα !
Σ' ευχαριστω καταρχην για την συμμετοχη σου στο θεματακι!
Δεν θα ηθελα να μιλησω για προσωπικες μου εμπειριες στο θεμα, με ενδιαφερει περισσοτερο να διαβασω τις δικες σας αποψεις.
Παροτι κι εγω απο πολυ μικρη δεν κλεινω ματι τα βραδια , δεν ειναι κατι που με ανησυχει ή με τρομαζει ! Το αντιθετο μαλιστα ! Εχω συνηθισει στην αντιστροφη της ημερας σε νυχτα και το αναποδο και δεν με παραξενευει!!
(Συχνα με αποκαλουν νυχτεριδακι με την ιδιαιτεροτητα του ωραριου μου !)
Θα συμφωνησω μαζι σου πως ολα τα συναισθηματα ειναι κοινα στους ανθρωπους και δεν υπαρχει καποιο συναισθημα μοναδικο.
Τωρα σε σχεση με το σκοταδι , (ειτε μιλας μεταφορικα, ειτε μιλας κυριολεκτικα)  θα συμφωνησω και παλι μαζι σου και θα προσθεσω οτι τα συναισθηματα οφειλονται στην αναγκη του ανθρωπου να βιωνει εναλλασομενες καταστασεις. Αν δεν υπηρχε το σκοταδι, το φως δεν θα ειχε καμια σημασια, αν δεν υπηρχε το καλο, το κακο δεν θα μας εκανε καμια εντυπωση .. κ.ο.κ.
Και σε καμια περιπτωση δεν ειμαι οπαδος της θεωριας ασπρο - μαυρο ..
Υποστηριζω την υπαρξη χιλιαδων χρωματων απο το ασπρο εως το μαυρο.

Τωρα σε σχεση με την απωλεια γαληνης για την οποια μιλησα πιο πριν, οπως πολυ σωστα υποψιαστηκες ειχα ενα ασχημο διημερο χωρις ηρεμια στον υπνο ! Απο εκει εμπνευστηκα και το θεματακι !
Και οπως πολυ σωστα ανεφερες και στην πρωτη σου απαντηση , η απωλεια της γαληνης ειναι παντα προσωρινη !
Συσσωρευμενα νευρα , αγχος και καποιες μικροστεναχωριες ! Τιποτα μονιμο ! Ολα ειναι προσωρινα και σχεδον εχουν εξαφανιστει !
Ε .. με την υπερκινητικοτητα που με χαρακτηριζει και το γεγονος οτι δεν ησυχαζω με τιποτα .. δεν ηθελε και πολυ ... ! Σημερα παντως, εχω σκοπο να αναπληρωσω το χαμενο μου διημερο υπνο !!  :wink:  :lol:

--AIXMHROS--

βρες τι σε ηρεμησε στον υπνο σου τα τελευταια χρονια κ
κρατα το για παντα κοντα σου...

ειναι πολυ απλη η λυση κ δεν βρισκω τον λογο να το αναπτυξω σε χρωματα,
ξημερωματα,αναλυση του εφιαλτη,ψυχικα-σωματικα βιωματα...

Enia

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"βρες τι σε ηρεμησε στον υπνο σου τα τελευταια χρονια κ
κρατα το για παντα κοντα σου...

να που θα συμφωνήσουμε και σε κάτι... όλα είναι μια ιδέα... βρες τη δύναμη να κρατήσεις αυτή την ιδέα μαζί σου...

και κάτι ακόμα...

η πιο αγαπημένη μου ώρα είναι το πρώτο φως της μέρας... γι'αυτή τη στιγμή έχει δικαιωθεί κάθε μου ξενύχτι...
πάει καιρός που δεν μπορώ να ξενυχτίσω όπως πρώτα...  πάντα είχα αυπνίες, και εκτός από περιόδους που είμαι πολύ κουρασμένη σωματικά, κάνω γενικά άστατο ύπνο... Καμμιά φορά ξυπνάω μες στη μέση της νύχτας από κάποιο άσχημο όνειρο (δεν μ'αρέσει να λέω 'εφιάλτη'). Όμως τυχαίνει που και που να είναι πάνω στην ώρα που χαράζει... 'Ξημερώνει'...

Αφήνω πάντα τις κουρτίνες τραβηγμένες όταν πέφτω για ύπνο... Μην τυχόν και θελήσει το πρώτο φως να με παρηγορήσει...

minoraki

απλα ηταν ενα παρα πολυ κακο ονειρο, που θελω να πιστευω και ευχομαι να περασε για παντα!

:arrow: θελω να "γυρισω σελιδα".....θελω να "ξημερωσει μια αλλη καινουργια φωτεινη-γαλαζια μερα"......

freak

Παράθεση από: "Enia"Αφήνω πάντα τις κουρτίνες τραβηγμένες όταν πέφτω για ύπνο... Μην τυχόν και θελήσει το πρώτο φως να με παρηγορήσει...

μονο που οι ανοικτες κουρτινες κ ο ηλιος ξυπνουν τον κωστακη λεμε, γιατι η λιλου κ ο μαρκ κοιμουνται τον υπνο του δικαιου κ δεν ξυπνανε ουτε με κανονιες.

Enia

xaxaxaxaxaxa!!! το ήξερα πως θα το σχολιάσεις!!
κι εγώ σ'αγαπάω!  :D

'ο ύπνος θρέφει τα παιδιά...'  :wink:

PoiSoN_GiRL

Εγω παλι μιας και κοιμαμαι πρωι συνηθως .. αν αφησω ανοιχτες κουρτινες .. bye bye υπνος !!
θελω απολυτο σκοταδι και ησυχια για να κοιμηθω αλλιως ..
παρεπιπτοντως το Σαββατοκυριακο που εβαλα και το θεματακι .. περασα το απιστευτο μαρτυριο ! Μιλαμε για μαραθωνιο κακων ονειρων ..
Ευτυχως ηταν κατι που εληξε και επανηλθα πληρως !!  :wink:

PoiSoN_GiRL

"I sense there's something in the wind
That feels like tragedy's at hand
And though I'd like to stand by him
Can't shake this feeling that I have
The worst is just around the bend

And does he notice my feelings for him?
And will he see how much he means to me?
I think it's not to be

What will become of my dear friend?
Where will his actions lead us then?
Although I'd like to join the crowd
In their enthusiastic cloud
Try as I may, it doesn't last

And will we ever end up together?
No, I think not, it's never to become
For I am not the one"

[ Christmas nightmare ]

minoraki

ειναι δυσκολο....νομιζα οτι ειχε περασει.....ηλθε παλι ομως....στοιχιωμενο κακο ονειρο! για αλλη μια φορα πρεπει να φανω δυνατη.....πρεπει να στηριξω και να στηριχθω.....να δωσω δυναμη στον αγαπημενο μου ανθρωπο, που κανει την υστατη και τρομερα μεγαλη προσπαθεια για να ξαναβρει την υγεια του....θεε μου βοηθησε με!

jcdenton

Nikos28 egrapse:
Η απώλεια της γαλήνης είναι πάντα προσωρινή... και, μιας και ερωτεύτηκες τη νύχτα και ξενυχτάς στο πλάι της... ίσως να έχεις προσέξει ότι οι πιο σκοτεινές της ώρες είναι λίγο πριν την ανατολή.

Και το nobel λογοτεχνίας goes to Nikos28!!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

421 Επισκέπτες, 0 Χρήστες