Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 348
  • Total: 348

ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουλίου 17, 2005, 03:11:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Αχ βρε ποιζονιδιον, και νομιζα οτι του μιλουσα κινεζικα!!!!

σμουατςςςςςςςςςς νιανιαρο,    

ελατε σ/κο στο νησι, ερημια, αλλα καλη ερημια (για μενα τουλαχιστον που χρειαζομουν την ησυχια μου για λιγο !!!)

σμουατςςςς

Anonymous

Να μπορούσα να φύγω μακριάαααα πολύ μακριάαααααααα ]

junkie

γιατι κουνιαδούλα μου να φύγεις μακριά εδώ σε θέλουμε εμείς!!!!!!     ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "spellbound"Αχ βρε ποιζονιδιον, και νομιζα οτι του μιλουσα κινεζικα!!!!

σμουατςςςςςςςςςς νιανιαρο,    

ελατε σ/κο στο νησι, ερημια, αλλα καλη ερημια (για μενα τουλαχιστον που χρειαζομουν την ησυχια μου για λιγο !!!)

σμουατςςςς

αχ πεθερουλινι μου .. αν δεν ημουν ντροπαλο θα τα φορτωνα και θα ερχομουν σουμπιτη εκει στο νησακι ! αντε μπας και ηρεμησω κι εγω λιγο γιατι φετος .. πολυ αναποδη χρονια δυστυχως ..  :roll:

να μου προσεχειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :wink:

Anonymous

Πολύ μακριά νυφούλα μου, εκεί που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που άλλα λένε τη μία φορά και άλλα την άλλη, εκεί που θα υπάρχει η κατανόηση σε οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρει κανείς, εκεί που η ειλικρίνια θα εκτιμάτε και με το παραπάνω, εκεί που κάποιοι άνθρωποι θα σκέφτονται πολύ πριν πουν την σπόντα τους.

Apostolos

Μακάρι να μπορούσα να φύγω όσο πιο μακρυά γίνεται....

Μακρυά από τα άτομα που δεν εκτιμάνε
Μακρυά από τα άτομα που θέλουν να με πληγώσουν
Μακρυά από τα άτομα που έχουν ενώ πράξει λάθος, μου ρείχνουν τις ευθύνες
Μακρυά από τα άτομα που πάντα θα είναι ανώριμα
Μακρυά από τα άτομα που υποκρίνονται
Μακρυά από τα άτομα που λένε πως νοιώθουν αλλά δεν νοιώθουν τίποτα
Μακρυά από τα άτομα που παίζουν με τη καρδιά μου.....

Eley8eros

Αντί να φύγεις μακριά στάσου και πάλεψε... κράτα μόνο ότι αξίζει και πήγαινε παρακάτω....  

Κανείς δεν μπορεί να μπεί στη καρδιά και να παίξει... Εμείς τους αφήνουμε δυστυχώς...

Anonymous

Ναι εμείς αφήνουμε αλλά υπάρχουν διάφορες δικαιολογίες που θεωρούμε πως  μας πλήγωσαν την καρδιά.
Πληγώθηκε η καρδιά μου γιατί;
Ποια ήταν η αιτία; ]

Apostolos

Παράθεση από: "Eley8eros"Αντί να φύγεις μακριά στάσου και πάλεψε... κράτα μόνο ότι αξίζει και πήγαινε παρακάτω....  

Κανείς δεν μπορεί να μπεί στη καρδιά και να παίξει... Εμείς τους αφήνουμε δυστυχώς...

Αυτό θα κάνω και δεν φεύγω...

Ότι φταίμε εμείς είναι το μόνο σίγουρο. Εμείς τους εμπιστευόμαστε και τους ανοίγουμε τη καρδιά μας.
Εκείνοι όμως σπάνια το σέβονται και τη ποδοπατάνε...
Και μετά από αυτό μόνο ειρωνία, και ότι φταίμε εμείς....

[size=18]ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!![/size]

junkie

Παράθεση από: "gavrina"Ναι εμείς αφήνουμε αλλά υπάρχουν διάφορες δικαιολογίες που θεωρούμε πως  μας πλήγωσαν την καρδιά.
Πληγώθηκε η καρδιά μου γιατί;
Ποια ήταν η αιτία; ]

Κάτσε κάτσε εδώ κουνιαδούλα δεν θα συμφωνήσω!!!  Δεν φτάνει που μας πληγώνει κάποιος θα τα βάλουμε εμείς με τον εαυτό μας επειδή έκανε ο άλλος τη μαμακία επειδή ο άλλος δεν ξέρει τί θέλει και τί του γίνεται?? Ε όχι δεν το δέχομαι και έτσι....Δικαιολογία το ότι μας πλήγωσε κάποιος???? ]  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  

Kriton

Ώπα ώπα.

Μισό να εμπεδώσω το τι γίνεται τώρα εδώ γιατί έτυχε να περάσω από μερικά τόπικ και βλέπω το ίδιο θέμα από τα ίδια άτομα.

Και έδωσα λίγη βάση να εμπεδώσω το τι έχει συμβεί.

Μετά το άφησα γιατί δεν με απασχολεί.

Αυτό που βλέπω εδώ είναι ότι όλοι έχετε πληγωθεί.
Τουλάχιστον 2-3  άτομα που τα είδα κάθετα σε κάποιες απαντήσεις τους.

Εγώ αυτό που είδα είναι πολύ κλάψιμο πάντως.
Με πλήγωσε , μου έκανε αυτό, έπαιξε μαζί μου, και να κρίνονται άτομα.

Και κάποιοι να απαντάνε κιόλας και να υποστηρίζουν ακούγοντας την άποψη της μιας πλευράς μόνο?
Η μια πλευρά μήπως μόνη της είχε δεσμό? Η επειδή η άλλη πλευρά λείπει αμέσως αυτός που είναι εδώ έχει δίκιο.

Ρε κρίνεται άτομα αν το καταλάβατε χωρίς να τα ξέρετε.
Και κάποιος κάποτε είπε
Μην κρίνεις για να μην κριθείς.

Και πάω στο θέμα ξανά .

Η αγάπη είναι μεγάλο πράγμα αλλά δυστυχώς στα στόματα του σύγχρονου ανθρώπου κατάντησε σκουπίδι.
Όλοι μιλάνε για αγάπη ότι αγαπάνε  η αγάπη είναι έτσι η αγάπη είναι αλλιώς.
Πόσοι όμως ξέρουν τη είναι η αγάπη??
Πιστεύεται πως αν ήταν τόσο εύκολη η αγάπη θα είχε και τόση αξία??
Αν ερχόταν τόσο εύκολα η αγάπη θα την έψαχναν όλοι??

Ακούω για δεσμούς μερικών ημερών η μιας βδομάδας η 10 ημερών και μιλάνε για μεγάλη αγάπη??
Μα πότε πρόλαβε??? Η μήπως και ο ενθουσιασμός είναι αγάπη?? ή ο έρωτας είναι αγάπη?

Ο έρωτας και ο ενθουσιασμός χάνονται και σβήνονται κύριοι και κυρίες αλλά η αγάπη δεν φεύγει ποτέ.
Και όπου υπάρχει πραγματική αγάπη υπάρχει και σεβασμός.
Και στον δεσμό και στον χωρισμό.

Δεν μπορώ να ακούω κάποιους να λένε ότι αγάπησαν και μετά να βρίζουν ή να κατηγορούν αυτόν που αγάπησαν. Τι αγάπη είναι αυτή που ξαφνικά έσβησε και έγινε μίσος?? Αναλόγως του αν έχουμε δίκιο η άδικο στον χωρισμό πάει και η αγάπη? Αν έχουμε δίκιο την ξεχνάμε?
Μήπως τελικά δεν ήταν αγάπη αλλά κάτι που νομίζατε πως ήταν αγάπη?

Μήπως πρέπει να μάθετε να περιμένετε να επουλωθούν οι πληγές του πληγωμένου σας εγωισμού πρώτα μετά να καθίσετε να δείτε  τι πραγματικά έγινε να ψάξετε τα γιατί με καθαρό μυαλό και μετά να ανοίγεται το στόμα σας και να κρίνεται άλλους?
Και τότε ίσως δείτε ότι στην τελική ανάλυση μπορεί να ήταν και καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα.

Η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ. Μπορεί να σκοτώσει αλλά δεν πεθαίνει.
Αν αυτό που ζήσατε ήταν ή είναι αγάπη τότε θα είναι πάντα ζωντανό μέσα σας και δεν θα βγαίνει εκδικητικότατα ούτε μίσος ούτε τίποτα.

Σταματάω να γράφω γιατί μπορώ να γράψω πολλές σελίδες γι αυτό το κόβω εδώ.

Όταν μιλάτε για αγάπη πρώτα να είστε σίγουροι ότι ήταν αγάπη ότι ξέρετε τι είναι η αγάπη και μετά πείτε ότι αγαπήσατε.
Και δεν μιλάω για την αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων αλλά αγάπη για τα πάντα γύρω μας.

tristana

Συμφωνώ απολύτως. 'Οταν αγαπάς κάποιον τον αγαπάς.
Δεν υπάρχει διακόπτης ον-οφ. Και όσοι σταθήκαμε τυχεροί και μας αγάπησαν και αγαπήσαμε πολύ εξακολουθούμε να είμαστε με τον αγαπημένο μας. Και φυσικά όταν κατηγορείς κάποιον με τον οποίο μοιράστηκες μέρος της ζωής σου αυτό χαρακτηρίζει εσένα.
Δεν είναι οι άλλοι τέρατα και εμείς τα αδικημένα αγγελούδια.
'Οσα "θύματα" έχω γνωρίσει ήταν στην ουσία οι μεγαλύτεροι θύτες.

Eley8eros

Δεν μίλησε κανείς για τέρατα και αγγελούδια... απλά για συναισθήματα και πόνο..που προκαλεί κάποιος χωρισμός.. Μερίδιο ευθύνης δεν έχουν μόνο οι άλλοι αλίμονο... Δεν είμαστε αιθεροβάμονες.... Είμαστε άνθρωποι και έχουμε ελλατώματα...

el3na

nomizw oti oloi polles fores theloun na figoun. egw proswpika an thelisw kapoia stigmi na ksefigw ap'ola tha to kanw ki as me poun epipolaih...!!!

saliara

... Να πετάξω και το κινητό μου... Να πάω σε μια περιοχή που να μη με ξέρει κανείς..
Να δουλεύω και να έχω χρήματα μόνο για να πληρώνω το νοίκι και τις ελάχιστες εξόδους μου..
Χωρίς γκρίνια, χωρίς μιζέρια, χωρίς ψεύτικες αγάπες, χωρίς εκμεταλλεύσιμες φιλίες!!

Προς το παρόν μένω και ζω στον κόσμο μου....

348 Επισκέπτες, 0 Χρήστες