Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 227
  • Total: 227

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

αν και έχω σουμιέ
την παίρνω για να βρέξω κανένα ποπουδάκι λολ
και αφήνω
το άρωμα μου

Enia

Παράθεση από: "Deykalion"Παίρνω και την βάρκα για να κάνω βαρκάδα κάτω απο τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό και αφήνω στον επόμενο τα κουπιά της

καλέ ξώμεινε μεσοπέλαγα ετούτο!!! πώς θα γυρίσει πίσω χωρίς κουπιά!?  :shock:

θα πάρω το άρωμα της άτμας γιατί ακόμα να βρω κάποιο να μου ταιράζει...

και αφήνω[size=18] ένα κεράκι αναμένο...[/size]

Evitaki

κ εγω να παρω κ εγω..........
περνω λοιπον το κερακι το αναμενο της ενιας κ το βαζω διπλα στα δικα μου που σιγοκαινε......

κ αφηνω.........
τι να αφησω?
αφηνω την νυφικη μου ανθοδεσμη......

See_Me

Παίρνω την ανθοδέσμη (λες να βρω κανένα γαμπρό επιτέλους ]:  :shock:  :roll: )...και αφήνω ένα τσιγάρο από τα αγαπημένα μου, δίπλα στο μισοτελειωμένο ουίσκι μου :!:  :!:

Deykalion

Παίρνω το τσιγάρο το ρίχνω κάτω πηδαω πάνω του μέχρι να διαλυθεί και να το πάρει ο ανεμος( ειμαι κακός τελικα) και αφήνω στον επόμενο μια βαλίτσα σχολικη

Enia

το τσιγαράκι σου θα το πάρω, γιατί πολύ εντύπωση μου είχε κάνει και μου γλίτωσες χωρίς να σου κάνω τράκα ην τελευταία φορά... το ουισκάκι δεν είναι και το καλύτερό μου, οπότε το πασάρω στον επόμενο :P

αφήνω το [size=18]ουισκάκι [/size]της see_me...

Deykalion

ΕΝΙΑ το αργησες κα ιτο τσιγαρακι το πηρε ο άνεμος λέμε.

Η βαλίτσα παίζει τώρα άντε και το ουισκάκι μαζι μια και το άφησες. δυο αντικείμενα για τον επόμενο

Anonymous

Ας τα πάρω εγώ να πάω κανένα ταξιδάκι αλλά προτού φύγω να πιω και μια γουλιά από το ουισκάκι που αφήσατε να πάνε τα φαρμάκια κάτω ( που λένε) ..

[size=18]Αφήνω.. το μαξιλαράκι μου ...[/size]

PoiSoN_GiRL

παιρνω το μαξιλαρακι της Γωγουλας μου για να κανω νανι-νανι και αφηνω στον επομενο [size=18]τις πυτζαμουλες μου[/size] !!

Anonymous

Ωραίεεεες που είναι ζουζούνα μου !!!!!

[size=18]Αφήνω την αγαπημένη μου κούπα που πίνω τον καφέ μου ![/size]

PoiSoN_GiRL

τελεια !!!!!!!!
παιρνω την κουπα σου για να φτιαξω καφε (μιας και μολις ξυπνησα) και αφηνω στον επομενο [size=24]δυο παγακια[/size] για τον δικο του καφε !!  :wink:

Deykalion

Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εχασα και τις πυντζάμες αλλά και το μαξιλαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Παίρνω τα δυο παγακια για να τα ριξω στο νερό μου και αφήνω το ποτήρι μου μισογεματο στον επομενο να πιει και να μαθει τα μυστικα μου

Anonymous

Θέλω τα παγάκιαααααααααααααααααα να δροσιστώωωωωωωωωωωω!!!!

[size=18]χεχεχε  αφήνω έναν κουβά με παγωμένο νερό! [/size]

PoiSoN_GiRL

χαχα! παιρνω τον κουβα με το νερο να κανω μπανιο να δροσιστω και αφηνω στον επομενο [size=18]το αφρολουτρο μου[/size] !!  :P

Anonymous

Είμαι στη μπανιέρα μου και απολαμβάνω το θεσπέσιο αφρολουτράκι της ζουζούνας!!!!! και σιγοτραγουδώ..... Στην μπανιέρα δυο δυο !!!!  ]

[size=18]Να αφήσω στον επόμενο....το ξυραφάκι μου ![/size]

227 Επισκέπτες, 0 Χρήστες