Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 253
  • Total: 254
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Deykalion

και αφήνω το ποτηρι μισοαδειο με νερο που παρανομα αφησατε πισωΤη ξυρισες με το ξυραφακι ?? το παιρνω παντως :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

παιρνω το ποτηρι με το νερο γιατι διψαω συνεχως και αφηνω στον επομενο [size=24]ενα βαζο με γλυκο κυδωνι[/size] !!  :P

Anonymous

Παράθεση από: "Deykalion"Τη ξυρισες με το ξυραφακι ??
:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

[size=18]
Γεμίζω το ποτήρι που αφησε ο Δευκαλίων με Πορτοκαλάδα και την προσφέρω στον επόμενο!
[/size]

Anonymous

Χμμμμμμμμμμμμμμ ας φαω το γλυκό κιδώνι και ας ξεδιψάσω με την πορτοκαλάδα μου!!!!!
[/color]

PoiSoN_GiRL

παιρνω το κουταλακι με το σιροπακι και αφηνω στον επομενο [size=18]τον καφε μου[/size] !!  (μετριος χωρις γαλα - με 4 παγακια !!)  :P

Anonymous

Θα πάρω τον καφέ σου λοιπόν..θα προσθέσω κι άλλη ζάχαρη να γίνει πολύ γλυκός (σαν και μένα) και μπόλικο γαλατάκι και θα αφήσω το
[size=18]καλαμάκι μουυυυυυ [/size]

Enia

και θα πάρω το καλαμάκι της γωγούλας (πάνω που μου τελειώσανε! και έλεγα πως θα πιω την φραπεδιά μου αυριο το πρωί!)

και αφήνω [size=18]ένα χάρτη του Λονδίνου[/size]!

Deykalion

Παίρνω τον χάρτη του λονδίνου για όταν θα ξαναπάω και αφήνω στον επόμενο ένα αμάξι cabrio απο εκεινα που παιζουν τα μωρα ομως

Enia

ντροπή βρε  δεύκα, ολόκληρο αεροπλάνο σου έδωσα, και έχεις και στόλο είπες... και ένα κανονικό αυτοκινητάκι δεν μου δίνεις!? τεσπα, ας το πάρω και το μινιατούρα.. κάπου θα βρω να το πασάρω, ίσως αρέσει στο μωρό μου...

και αφήνω... [size=18]ένα τηγάνι....[/size]

PoiSoN_GiRL

axa! λοιπον παιρνω το τηγανι (πιστευω θα μου χρησιμευσει στο κυνηγι του ακατανομαστου εφοσον δεν ξερω να μαγειρευω) και αφηνω στον επομενο [size=24]ενα ποτηρι μπυρας[/size] (παγωμενο!!)

See_Me

Μπράβο Ποιζονάκι...και ήθελα μια μπυρίτσα ]

PoiSoN_GiRL

παιρνω το κομπολοϊ   :P  :lol:

minoraki

παιρνω το κομπολοι που αφησε το ποιζονακι μας.....για να χτυπαω τις χαντρες για να περναει ευχαριστα η ωρα.....και.....

:arrow: αφηνω μια μαγικη κρυσταλλινη λαμπα.....

Anonymous

Παίρνω την μαγική κρυστάλλινη λάμπα που άφησε το Μινοράκι μας ( όλο και κάπου θα χρειαστεί ) και αφήνω...

[size=18]Μια ασημένια κορνίζα![/size]

See_me πήρα εγώ καλέ το ουισκάκι σου!!!

zarkvilion

Παίρνω την ασημένια κορνίζα για να βάλω μέσα τα όνειρα μου...(τώρα που το τραγουδάει και ο συπαθέστατος Τάσσιος : κι-ούτε-στον-εχθρό-μου-να-μην-τύχει...είναι και της μοδός το κορνιζάρισμα!  :lol:
Στον επόμενο αφήνω ένα φούξια post-it!  :?

253 Επισκέπτες, 1 Χρήστης