Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 214
  • Total: 215
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! δικό μου το εισητήριο!! έχω την κολλητή μου στην Κω! θα πάω να της κάνω έκπληξη! :bounce : :D :bounce: :D :bounce: :D
μόνο που δεν ξέρω ποδήλατο, οπότε αν βρεθούμε με το ζαρκαδάκι θα τρέχω πίσω της λαχανιασμένη... στάσου, μύγδαλαααααα!! :P

και αφήνω [size=18]ένα ρολόι...[/size] (θέλω να ξεχάσω πως περνάει ο χρόνος...)

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock: καλα ποτε προλαβατε και γραψατε ολα αυτα τα κατεβατα! ενα σ/κ ελειψα! δεν σας προλαβαινω....

παιρνω το ρολοι....αν και μου ειναι αχρηστο, γιατι βλεπω την ωρα απο τον υπολογιστη.....

:arrow: και αφηνω ενα φυλλο χαρτι.....

Enia

παίρνω το χαρτί.. και γράφω ένα μήνυμα σε κάποιον που μου λείπει... και το κάνω χίλια μικρά κομμάτια και το σκορπίζω στον άνεμο, να πάει να τον βρει...
 :oops:

κι αφήνω...[size=18] ένα δάκρυ...[/size]

minoraki

παιρνω το δακρυ και.....χαμογελώ....γιατι τωρα πλεον θελω ολα τα δακρυα να ειναι μονο απο χαρα....τουλαχιστον αυτο παρακαλω τον θεο....

:arrow: αφηνω ενα χαμογελο....

fmas

Παίρνω το χαμόγελο από το Minoraki γιατί θα μου χρειαστεί για όλη την ημέρα και περισσότερο για αύριο το πρωί για να μην αρχίσω να βαράω τον Ο. Τ. Ε. και αφήνω..............

ένα μπουκάλι με νερό παγωμένο.....

minoraki

:D  :D  :D  :D γιαννακηηηηηηη μου ευχαριστω πολυ! δεχομαι το παγωμενο νερακι σου, γιατι μου χρειαζεται παρα πολυ μεσα στη ζεστη της ομονοιας.....οσο για τον ΟΤΕ.....βαρα εσυ για να μην ριξω βομβα βυθου εγω.....

:arrow: αφηνω ενα λουλουδι....(οποιο λουλουδι αρεσει σε αυτον που θα απαντησει παρα κατω) !  :)

fmas

Παίρνω το λουλούδι της minoraki να με συντροφεύει στις περιπλανήσεις μου και αφήνω μια μεγάλη πλάκα λευκή σοκολάτα για όποιον θέλει να γλυκαθεί........

Υ.Σ. Ας είναι εξοπλισμένος με το modem και θα το γλυτώσει το ξύλο.... Η πλάκα είναι ότι θα έρθει πρωί - πρωί.... Μια χαρά που θα πάρει να ακούσει τα "κάλαντα" από εμένα.... Τον περιμένω με ανοιχτές αγκάλες.....

minoraki

χμχμχμμμμμμμμμμ πλακα σοκολατας εεεεεεεε??????   :roll:  :roll:  :roll: ΟΚ την παιρνω.....μου χρειαζεται λιγη απο την γλυκα της.....

:arrow: αφηνω ενα ποτηρι παγωμενη μπυρα..... :)

fmas

Παίρνω τη μπύρα από την minoraki και την πίνω να δροσιστώ......

Αφήνω ένα καπελάκι....

minoraki

.....καπελακι για το μινορακι..... :D  :D.....ευχαριστω πολυ γιαννακη!
( τι ωραιο ποιηματακι....)! θα το χρειασθω...λογω ηλιου....

:arrow:  αφηνωωωω  :roll:  :roll: (τι να αφησω τωρα?).....
 :roll:
ενα περιοδικο....για να περασει η ωρα.....

Enia

θα το πάρω εγώ το περιοδικούλι να μορφωθώ και λίγο η ξενιτεμένη (να μάθω κανά κουτσομπολιό ντε!)

και αφήνω ... [size=18]ένα αεροπλάνο[/size]...

Deykalion

Το παίρνω το αεροπλάνο για να το προσθέσω στον προσωπικό μου στόλο :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Και αφήνω ένα μαντήλι λευκό

spell

παιρνω το λευκο μαντηλι για να αποχαιρετησω και νοερα πλεον το νησι που πηγα  :cry:  και αφηνω μια  βαρκα.. :roll:

Deykalion

Παίρνω και την βάρκα για να κάνω βαρκάδα κάτω απο τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό και αφήνω στον επόμενο τα κουπιά της

See_Me

Εγώ παίρνω το κουπί, γιατί ξέμεινα από βεντάλιες .... ]

214 Επισκέπτες, 1 Χρήστης