Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 318
  • Total: 319
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

αυτα ειναι !! λοιπον φερε εδω τα παγακια και τα λεμονακια !! τρελαινομαι να τα τρωω και τα δυο !! (χρουτς χρουτς - κριτς κριτς - μιαμμμμ!) και αφηνω στον επομενο [size=18]ενα κομματι μηλοπιτα[/size] !!

LaStDrIvE

καλαμάκι στον προηγούμενο και στον επόμενο 10 κιβώτια μπύρες ;) ;) ;)

LaStDrIvE

Έλα LaStDrIvE... είμαι ο επόμενος άρα μου έταξες 10 κιβώτια μπύρες.. tssssss...ερωτας!!!!

( o parapanw einai partakias)

LaStDrIvE

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αυτα ειναι !! λοιπον φερε εδω τα παγακια και τα λεμονακια !! τρελαινομαι να τα τρωω και τα δυο !! (χρουτς χρουτς - κριτς κριτς - μιαμμμμ!) και αφηνω στον επομενο [size=18]ενα κομματι μηλοπιτα[/size] !!

Και που να ήξερες ότι έφτιαξα μηλόπιτα και τρώω εδώ και 2 μέρες! την έχω τσακίσει.. έβαλα και "βατομουρακια" μέσα και είναι τέλεια!!!!!...κερνάω καφέ και μηλόπιτα.έρχεσαι?

Enia

ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑΑΑΑΑΑ!!!!
τι μου αφήσατε εμένα να πάρω τώρα!? :(
δώστε κάτι καλέ κι έχω την καθαρή πετσετούλα του μητσάκου να της αφήσω!!!

LaStDrIvE

Για την παραπάνω της αφήνω μια punk πανοπλία και φυσικά μια ευχή να είναι πάντα καλά εκεί στον νότο που βρίσκετε.

Enia

χμ... σα να εχεις χάσει το νόημα του παιχνιδιού αλλά ντακς.... :P

ας πάρω την ευχή για τώρα (να 'σαι καλά), την πανοπλία θα την αφήσω στην άκρη, για οταν θα με τραβολογάτε με το αλητοpunkοπαίδι-βαφτιστήρι μου  στις συναυλίες...

και αφήνω... την καθαρή πετσετούλα του πριζονακίου...
(αποστολή εξετελέσθη αφεντικό, τρέχα να προλάβεις!!)

PoiSoN_GiRL

Λιλακι χιλια ευχαριστω !! εισαι γλυκααααααααα !
παιρνω παλι την πετσετουλα μου καθαρη και μυρωδατη !! μυριζει ψιψινακι !! αφηνω στον επομενο [size=18]ενα παγωτακι[/size] να δροσιστει !! Λιλααααα τρεξε να προλαβεις !!!  :wink:

Deykalion

Παίρνω το παγωτάκι και εύχομαι να είναι παρφέ κρέμα και αφήνω στον επόμενο ένα αρνάκι άσπρο και παχυ της μανας του καμάρι

spell

Παιρνω το αρνακι γιατι με πατατουλες στο φουρνο γινεται θαυμα, και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ, και αφηνω.......

ενα παγακι  :wink:

Deykalion

Παίρνω το παγάκι να το θρυματίσω να κάνω γρανίτα και αφήνω στον επόμενο μια γρανίτα φράουλα

Evitaki

εγω την γρανιτα εγω........την πηρα

κ αφηνω το αρωμα μου

Enia

κι άλλο άρωμα!? συλλογή θα κάνω τελικά...

αφηνω... ενα λαστιχακι για τα μαλλια...

Sotis

παιρνω το  λαστιχακι  για  τα  μαλια  μου  τα  μακρια....και αφηνω την αλισιδα  που φοραω  με  μια  καρδια  πανω...

PoiSoN_GiRL

θα παρω εγω την αλυσιδα με την καρδια απο τον Λευτερακο και θα αφησω στον επομενο [size=18]ενα στυλο[/size] !  :P

318 Επισκέπτες, 1 Χρήστης