Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,321
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 421
  • Total: 421

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

εγω ειμαι τυχερη παλι γιατι θα παρω και την πετονια να παω για ψαρεμα αλλα και την αγκαλιτσα του Λευτερη μου !!
αφηνω στον επομενο την [size=18]σοκολατα[/size] μου !! (για να δειτε ποσο πολυ σας αγαπω !!)

Atma

χαχαχαχαχαχα
να κάνω το δόλωμα;;

Sotis

παιρνω τη σοκολατα  της  δημητρουλας να  γλυκαθω.  και  αφηνω  μια  μεγαλη  τουρτα...

Anonymous

Μας λίγωσες με τούς μπακλαβάδες σου και τις τούρτες σου αλλά έχω αδυναμία και δεν μπορώ να αντισταθώ
Παίρνω την
[size=18]τούρτα[/size] σου και αφήνω μια  [size=18]ρέγκα[/size]

(και το δόλωμα που προσφέρθηκε και έμεινε αναξιοποίητο το βάζω μαζί με την ρέγκα)

Sotis

παιρνω  τη ρεγκα  για  το χειμωνα  να  τη φαω  με  φασολαδα..και  αφηνω  το αγκιστρι...

Atma

χαχαχαχαχα

φέρε το αγκίστρι
να πιάσω κανένα πιπίνι
και αφήνω
ένα τασάκι γεμάτο γόπες χεχεχεχε

Atma

χαχαχαχαχα

φέρε το αγκίστρι
να πιάσω κανένα πιπίνι
και αφήνω
ένα τασάκι γεμάτο γόπες χεχεχεχε

Evitaki

περνω το τασακι αφου πεταξω τις γοπες
παλι δουλειες?ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ

Κ αφηνω
χμμμμμ   τα αιθερια ελαια μου

PoiSoN_GiRL

αχα ! παιρνω τα αιθερια ελαια και τρεχω στην μπανιερα να βουλιαξω ... και αφηνω στον επομενο το [size=24]παπακι[/size] μου !! (ε δεν χωραμε ολοι μαζι σε αυτη τη μπανιερα επιτελους !)  :P

Evitaki

περνω το παπακι κ το βαχω να κανει παρεα με το δικο μου
που ηταν μοναχουλη

κ αφηνω το λαδακι μου για το μασσαζ

PoiSoN_GiRL

μετα το μπανακι με τα αιθερια ελαια θα μου χρειαστει σιγουρα !!
παιρνω το λαδακι λοιπον (αν μου αφηνες και εναν διμετρο να μου κανει μασαζ .. θα ηταν ολα ιδανικα ! λολ) και αφηνω στον επομενο τον [size=18]μασαζοκορσε[/size] (δεν θα μου χρειαστει πια ! χαχαχαχαχαχα )  :P  :lol:

Evitaki

περνω αυτο τον μαρσαζο πωε τον λενε

κ αφηνω τον φιλο μου τον χρηστο που ειναι κ μασσερ κ διμετρος κ κουκλος
στην δημητρουλα

PoiSoN_GiRL

Αμαν ! κατω τα χερια ειναι δικος μου ! μην τυχον και τον παρει καμια αλλη θα μαλλιοτραβηχτουμε βραδιατικο !!
Εβιτακι ευχαριστω ζουζουνιτσα μου ! παιρνω τον Χρηστο και επειδη αδικηθηκες σημερα και μαζεψες ολα τα ακυρα αντικειμενα .. σου αφηνω [size=18]ενα ταξιδι σε ενα νησακι[/size] να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις !! (κοσμικο νησι .. να ξεδωσεις κιολας ! αμ πως ?!  :wink: )

Evitaki

περνω το ταξιδακι κ δαγκωνω κ γρατσουναω οποιον τολμησει να μου το παρει.......ασχετος αλλα δημητρουλα ο χρηστος διμετρος μελαχροινος κ με πρασινες ματαρες

αφηνω  
την αλυσιδιτσα του ποδιου μου

PoiSoN_GiRL

wow !!
*PoiSoN_GiRL κανει τουμπες !!

παιρνω την αλυσιδιτσα γιατι πριν λιγες μερες εχασα την δικη μου και αφηνω [size=18]την κορδελιτσα[/size] για τα κοτσιδακια μου !!

(Εβιτακι θανατηφορος συνδυασμος ... πρασινο ματι - διμετρος και μελαχροινος ?? ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !)

421 Επισκέπτες, 0 Χρήστες