Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 386
  • Total: 387
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

παιρνω το  σεντονακι  της δημητρουλας να σκεπαστο..  που  κριωνο σημερα...και  αφηνω..το αφρολουτρο μου...

Anonymous

Παίρνω το αφρόλουτρο του Λευτέρη μας με άρωμα Τριαντάφυλλο μου είπε ότι είναι χιχιχιιχχ και αφήνω...

[/color]

PoiSoN_GiRL

παιρνω την ομορφια σου μικρη μου κυρια και αφηνω στον επομενο τις [size=18]παντοφλιτσες[/size] μου !!  :lol:

Anonymous

Πάιρνω τα παντοφλάκια και αφήνω ένα..
[img]http]

Deykalion

Έτρεξα πηδηξα πάνω απο τα παιχνιδια των παιδιων μου,πάτησα ένα αμάξι και έσπασα το κεφάλι μου, με σπασμενο κεφάλι αναγκάστηκα να κολυμπησω μεσα απο την πισίνα τους πάτησα ένα παπί και γλίστησα και χτυπησα το χέρι μου ετρεξα να ανέβω την σκάλα αλλά με βρεγμένα πόδια ξανα γλίστρησα και χτυπησα το πόδι μου ανέβηκα έρπωντας και επιτέλους μπροστά απο την πόρτα, μαμωτο ξεχασα τα κλειδια και ξανα πισω κατεβαινω τις σκαλες παιρνω απο την πισινα μεσα απο τα παιχνιδια περνω τα κλειδια κουτσα κουτσα ξανατρέχω ξανα περνάω ανοίγωτην πόρτα ανοιγω τον υπολογιστή και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πρόλαβα να πάρω το φιλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αουτς

αφήνω στον επόμενο μια διανυχτερευση μαζι μου στο νοσοκομείο

Evitaki

εγω βρε θα σου κανω παρεουλα....
να κ ενα επαγγελμα που δεν το εχω κανει ποτε
ευκαιρια εδω η καλη νοσοκομα

αφηνω την πολυαγαπημενη μου πεθερουλα
για να δω θαρρος κ τολμη :P  :P  :P  :P

Sotis

αμα  ειναι σεξυ  η πεθερα την  παιρνω  εγω...αλα  αφηνω  ενα   τηγανη ομως,,

PoiSoN_GiRL

ωχ .. τυχερουλη .. ψωνισες καλα ..  :?  :shock:  μεγεια την πεθερουμπα ..
τσακωνω το τηγανι εγω γιατι προσφατως εχασα το τσοκαρο .. και ο ακατανομαστος ξεσαλωνει ..  ]ενα βαζακι με μελι[/size] !

Enia

εγκώ το μέλι, εγκώ!!

αφήνω μία χάρτινη λίμα

Evitaki

σεξυ κ οποις αντεξει λευτερη παρτην εσυ κ θα περασεις καλα

περνω την λιμα να φκιαξω τα νυχακια μου

κ αφηνω την αγαπημενη μου μπλουζιτσα

Anonymous

Παίρνω την μπλουζίτσα της Εβίτας και αφήνω....

[size=18]...το αγαπημένο μου μανό με τα στρασάκια....[/size]

PoiSoN_GiRL

Το προλαβα !!!!!!
λοιπον παιρνω το μανο με τα στρασακια και αφηνω [size=24]ενα μεγαααααλο χαμογελο[/size] !!

Anonymous

Παίρνω το χαμόγελο να μου φωτίζει τις μέρες και τις νύχτες και αφήνω μια πετονιά με αγκίστρι

.....................................................................

Sotis

παιρνω  το  μεγαλο  και  αληθεινο  χαμογελο  της δημητρουλας . και  αφηνω  μια  μεγαλη  αγγαλια...

Anonymous

Παράθεση από: "Sotinolka"παιρνω  το  μεγαλο  και  αληθεινο  χαμογελο  της δημητρουλας . και  αφηνω  μια  μεγαλη  αγγαλια...

Πάρε το αγκίστρι τώρα και βολέψου.

άργησες.............

386 Επισκέπτες, 1 Χρήστης