Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 544
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 553
  • Total: 553

Τελικά τί αγαπάμε ;;;;;;;;;;

Ξεκίνησε από junkie, Ιουλίου 27, 2005, 01:29:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Τελικά τί αγαπάμε ; Το πρόσωπο ή αγαπαμε αυτά που λέει ;;
Αγαπάμε αυτά που κάνουμε ή αυτα που περιμένουμε να κάνουμε ;;
Αγαπάμε αυτά που παίρνουμε ή αυτά που περιμένουμε να πάρουμε ;;
Ερωτήματα που πρέπει να ψάξουμε πολύ για να βρούμε τις απαντήσεις τους............

Enia

Ώπα... δεν βλέπω τη σχέση μεταξύ της πρώτης ερώτησης και τον άλλων δύο.

Για το μεν πρώτο θα απαντούσα ίσως κανένα από τα δύο ή και τα δύο μαζί (και άλλα πολλά επίσης...!). Πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να απαντήσει μονολεκτικά στην ερώτηση 'γιατί αγαπάς τον/την τάδε...?' Λογικό είναι να μας συναρπάζουν πολλά πράγματα μαζί, από κάτι χειροπιαστό (τα μπιρμπιλωτά του μάτια ή το καλό μασάζ που κάνει) μέχρι το ακαθόριστο (η 'χημεία', η αύρα, 'αυτό το κάτι που θέλω'...). Και φυσικά και το τι λέι (ή πως το λέει) μπορεί να μετράει... Δεν είναι λίγο να ακούς αυτά που θες... αλλά δεν πα να πει πως μετράνε τα λόγια ακόμα κι αν τα ακούς από κάποιο πρόσωπο που δεν σου κάνει!

(βγάζω νόημα!? συγνώμη αλλά είναι και αργάμιση!)

όσο για τα άλλα δύο ερωτήματα... χμμμ...
ίσως αγαπάμε κάτι που κάνουμε (όταν το κάνουμε) γιατί καταλαβαίνουμε πως θα γίνει μια όμορφη ανάμνηση... ζούμε και τρεφόμαστε τόσο με το όνειρα όσο και με τις αναμνήσεις μας...
για αυτά που παίρνουμε...? μου θυμίζεις ένα μωρό παιδί που επίμονα ζητάει κάτι, και μόλις το αποχτήσει το ξεχνά... δεν ξέρω...

PoiSoN_GiRL

αν και αργαμιση, επιασες το νοημα !
 :wink:
εκεινο που αγαπαμε ειναι ο συνδιασμος πολλων πραγματων , πιστευω δεν περιοριζεται σε ενα ή δυο και σαφως θα πρεπει να προερχονται κι απο τον σωστο ανθρωπο , διαφορετικα οτι και να σου πει (ακομη κι αυτα που θελεις να ακουσεις) αν δεν ειναι ο καταλληλος ανθρωπος .. δεν εχει καμια απολυτως σημασια ...

εγω τωρα βγαζω νοημα ??  ειναι και πρωι ... και το πρωι δεν λειτουργω λεμε ..  :roll:  :shock:

Anonymous

Μηπως αγαπαμε τελικα αυτο που μας κανει και αισθανομαστε ομορφα?
Δηλαδη αν εγω αγαπω εσενα συμβαινει γιατι εσυ με κανεις και νιωθω ομορφα, ΕΓΩ, και αν σε χασω, ΕΓΩ, δε θα περναω ομορφα με αυτα που μου δινεις η που παιρνω,ΕΓΩ, απο σενα....
ΕΓΩ....

PoiSoN_GiRL

ακουγεται εγωκεντρικο τελικα .. ισως και να ειναι ..  :roll:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ακουγεται εγωκεντρικο τελικα .. ισως και να ειναι ..  :roll:
Αρχιζεις και με πιανεις βλεπω σιγα σιγα σουρουκλεμε.....
Λετε να εχω εστω λιγααααακι δικιο????
Ε?

PoiSoN_GiRL

και να εχεις ... δεν προκειται να το παραδεχτω γιατι ειμαι αγυριστο κεφαλι !!  :P

Anonymous

δε μου λες, τον εξορκιστη τον εχεις δει??? θυμασαι πως γυρναει το κεφαλι της κοπελιτσας??????
ετοιμασου!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα μεχρι και ρουλεμαν θα σου βαλω βρε να δεις πως γυρναει!

Anonymous

Αγαπάμε αρχικά τον εαυτό μας γιατί μετά θα μπορέσουμε να αγαπήσουμε κι όσα μας περιτριγυρίζουν.
Δεν ξεχωρίζουμε πιστεύω τις καταστάσεις όταν αυτές μας ικανοποιούν.
Αν και η αγάπη έχει πολλές έννοιες .... ]

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Αγαπάμε αρχικά τον εαυτό μας γιατί μετά θα μπορέσουμε να αγαπήσουμε κι όσα μας περιτριγυρίζουν.
Δεν ξεχωρίζουμε πιστεύω τις καταστάσεις όταν αυτές μας ικανοποιούν.
Αν και η αγάπη έχει πολλές έννοιες .... ]
(κι αλλος κομφουκιος.......)
Αντε ελα να φας τα τριγωνακια σου εσυ και ασε τις φιλοσοφιες!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Anonymous

Θα φάω τα τριγωνάκια, εσυ να δω τι θα φας αν μου κόβεις την φιλοσοφική μου κρίση η οποία είναι σπανιότατη!  ]

freak

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"δε μου λες, τον εξορκιστη τον εχεις δει???

what are u doing to me Dimmie? (ιστορια μου αμαρτια μου, να αχνοακουγεται)....

Enia

Παράθεση από: "freak"

:shock: [size=24]α?![/size]  :roll:

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "freak"

:shock:
Ελα ντε.....

freak

οταν ο εξ'αποδω ειχε παρει την μορφη της μανας του father Karas στον Εξορκιστη του ελεγε What are you doing to me Dimmie, ενω απο πισω ακουγοταν το Ιστορια μου Αμαρτια μου της Σακελαριου.... Ουφ α-κινηματογραφιστοι.....

553 Επισκέπτες, 0 Χρήστες