Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 459
  • Total: 460
  • Leon

ΘΑ.......

Ξεκίνησε από Evitaki, Αυγούστου 08, 2005, 10:07:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

συμφωνω απολυτα ..
σιγουρα το ρισκο ειναι μεγαλο (κυριως το ψυχικο ρισκο) οταν γινεται μια παρεμβαση τριτου σε μια σχεση .. και φυσικα εχει και τιμημα ..
και σαφως οι σχεσεις δεν ειναι ευκολη υποθεση .. δεν παιζουμε ουτε με τους ανθρωπους ουτε με τα αισθηματα τους .. ουτε και ειναι φυσιολογικο να ριχνεις μαυρη πετρα πισω σου και να λες ''δεν βαριεσαι δεν εγινε και τιποτα , παμε παρακατω''
Για μενα τουλαχιστον ειναι εκτος απο ψυχοφθορο και αρκετα επωδυνο ...

Anonymous

Επειδη εισαστε σουρουκλεμεδες και εχετε ολο αποριες θα σας τις λυσω εγω λοιπον!
1ον στους δυο ο τριτος φερνει πολλαπλους οργασμους βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(κορόιδα)
2ον βρε σουρουκλεμε εγω ειμαι ο ακατανομαστος???
3ον γιατι αποκαλητε η μια την αλλη (εβιτακι, ποισονακι, τζασπερακι, γαυρουλακι κτλ???)
Απορια.. εισαστε απο Κρητη? κανετε παρεα με το Γιωργο Αυτια?????
(ειδες βρε σουρουκλεμε πως το μαμαω εγω το θεμα??????)χαχαχαχαχαχαχα :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Enia

Νικόλα... (ή να πω Νικολάκη? :P)

1. ...πολλαπλούς οργασμούς? πάντως όχι στον/ην απατημένο/η! σίγουρα και στους τρεις όμως θα φέρει πολλαπλά εγκεφαλικά και πολλαπλά καρδιακά επεισόδεια!

2. είσαι και άσχετος τρομάρα σου!! είσαι απαράδεκτος να μην γνωρίζεις τον ένα και μοναδικό ακατανόμαστο... άντε μια βόλτα σε άλλα θεματάκια να μάθεις, μη σε περιλάβω με το mule...  :twisted:

3. γιατί μας βγαίνει ο καλός μας εαυτός που και που... αλλά έρχεσαι μετά εσύ και μας συγχίζεις!

:P

Anonymous

Όπως πάντα πετάγεται άντε να μην πω σαν τι αυτό το παιδί!!!!!
χαχαχχα Νικολάκηηηηηηηηηη όχι στα βαθιά παιδί μουυυυυυυυυυ ]

PoiSoN_GiRL

και φυσικα θα παρεις απαντηση και απο εμενα (σιγα να μην γλιτωνες !)

το 1. θα το αντιγραψω απο την Λιλα ! φυσικα στην συνεχεια θα το παρουσιασω ως δικη μου εμπνευση ! χαχαχα ! παμε..

1. οπως φυσικα μονη μου σκεφτηκα να απαντησω : ...πολλαπλούς οργασμούς? πάντως όχι στον/ην απατημένο/η! σίγουρα και στους τρεις όμως θα φέρει πολλαπλά εγκεφαλικά και πολλαπλά καρδιακά επεισόδεια!

2. ο ακατανομαστος ειναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και απαγορευεται δια ροπαλου σε οποιονδηποτε φιλοδοξο νεαρο να του κλεψει τον τιτλο που με κοπο και ιδρωτα κερδισε !! αξιος ακατανομαστε ! τα σεβη μου !! σμουτς !

3. σταματα να ζηλευεις επιτελους την απεριοριστη αγαπη που εχουμε μεταξυ μας !! δεν θα σου βγει σε καλο !! και φυσικα θα γραψω και μια ατακα που μολις τωρα εμπνευστηκα (μονη μου οπως παντα !! δεν ειναι αντιγραφη απο κανεναν και κατοχυρωνω και τα πνευματικα δικαιωματα επι τοπου !!) Νικολάκηηηηηηηηηη όχι στα βαθιά παιδί μουυυυυυυυυυ

Υ.Γ. την κανω που την κανω την ρημαδοαντιγραφη .. εμ να ειμαι και τοσο χαζη να μην αλλαζω ουτε λεξη ?? λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !! κοριτσιααααααα πιαστε το τσοκαρο και ριχτε μου μερικες να στρωσω χαρακτηρα !! χαχαχαχαχαχα !

Enia

χαχΧΑΧαΑΧχΑαΧΑχΑαχΧΑαΧΑαΧΑχΑΧαχΧΑα!!!

*Ενια γυαλίζει αμέριμνα το τσόκαρο...

αυτές είμαστε!! :D

ζουζούνα, την επόμενη φορά λε συ θα σου στέλνω σε PM ό,τι γράφω αλλά λίγο αλλαγμένα, να κάνεις από εκεί το c/p :P

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"Νικόλα... (ή να πω Νικολάκη? :P)

1. ...πολλαπλούς οργασμούς? πάντως όχι στον/ην απατημένο/η! σίγουρα και στους τρεις όμως θα φέρει πολλαπλά εγκεφαλικά και πολλαπλά καρδιακά επεισόδεια!

2. είσαι και άσχετος τρομάρα σου!! είσαι απαράδεκτος να μην γνωρίζεις τον ένα και μοναδικό ακατανόμαστο... άντε μια βόλτα σε άλλα θεματάκια να μάθεις, μη σε περιλάβω με το mule...  :twisted:

3. γιατί μας βγαίνει ο καλός μας εαυτός που και που... αλλά έρχεσαι μετά εσύ και μας συγχίζεις!

:P
δηλαδη μονο για απατημενους/ες μιλαμε?
δε γνωριζω κανεναν ακατανομαστο και σιγα μην ψαχνω σε αλλα θεματακια, και εδω που ειμαι πολυ σας ειναι σουρουκλεμεδες! ειμαι και κορη ναυαρχου εγω! αμ πως.
οσο για τον καλο σας ευατο βλεπε σε αλλα θεματακια πως καταφερνει η "ποϊσονακι" (απο την κρητη) και τσακιζει ολα τα θεματα! απο αλλου αρχιζουν και ενας θεος ξερει πως θα γινουν στο τελος!
χαχαχαχαχαχα

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Όπως πάντα πετάγεται άντε να μην πω σαν τι αυτό το παιδί!!!!!
χαχαχχα Νικολάκηηηηηηηηηη όχι στα βαθιά παιδί μουυυυυυυυυυ ]
Σαν τι?????????????? οχι πες αμα σου βασταει!!!!!!!!!!!!!!

Evitaki

παλι μου μπαχαλιασατε το θεμα η μου φαινεται?????????? :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Valia

Συνειδητά και εγωιστικά όχι... Ακομη κι όταν τύχει η καρδιά μου να χτυπήσει εκ παραδρομής για κάποιον που έχει ήδη σχέση, της ρίχνει τα ανάλογα χαστούκια η λογική μου και επανέρχεται στην πρότερη κατάστασή της.

Enia

τα συγχαρητηρια μου στη λογική σου Βαλια μου!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Evitaki"παλι μου μπαχαλιασατε το θεμα η μου φαινεται?????????? :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

[size=18]καλα δεν ντρεποσαστε εστω και λιγο βρε ??
ενα θεματακι εβαλε το κοριτσακι και της το κανατε μπαχαλο ..
τς τς τς τς .. αισχος .. αυτο εχω να πω μονο ...
[/size]

Eley8eros

Παράθεση από: "Evitaki"ΕΠΙΤΡΕΠΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ....... :?:  :?:  :?:  :?:
Για να επαναφέρω το θέματάκι.. Θεωρητικά λέω όχι... Πρακτικά όμως έχει συμβεί... και το τρίτο πρόσωπο αυτή τη στιγμή αποτελέι την καλύτερη μου φίλη....Αν λοιπόν δεν δεις το τρίτο πρόσωπο σαν απιστία ή κεράτωμα και το δεις σαν φίλο εξομολόγο και κάπου ν τα πεις όταν υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας ναι... θα το ξαναέκανα....

Evitaki

ετσι οπως μου φαινεται θα χρειαστω κ εγω κανεναν εξομολογο :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P φιλο παντα :wink:  :wink:

Eley8eros

Παράθεση από: "Evitaki"ετσι οπως μου φαινεται θα χρειαστω κ εγω κανεναν εξομολογο :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P φιλο παντα :wink:  :wink:

Οι υπηρεσίες μου στη διάθεση σας κυρία μου.... χαχαχα

459 Επισκέπτες, 1 Χρήστης