Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 433
  • Total: 434
  • Leon

ΘΑ.......

Ξεκίνησε από Evitaki, Αυγούστου 08, 2005, 10:07:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

ΕΠΙΤΡΕΠΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ....... :?:  :?:  :?:  :?:

Sotis

αναλογα   αμα   μου  ειχαν  δωσει  το δικεομα ναι....και  εβλεπα πως δεν  παιρνουσε  καλα  καπιος  απο  τους  διο.... :wink:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"αναλογα   αμα   μου  ειχαν  δωσει  το δικεομα ναι....και  εβλεπα πως δεν  παιρνουσε  καλα  καπιος  απο  τους  διο.... :wink:

κ αν στο τελος εβγαινες εσυ αυτος που εφταιγες?

Sotis

τοτε  θα  τους  εφτυνα  και δε  θα  ξαναμειλουσα   σε κανεναν  απο  τους  διο,,ποτε  ξανα...

PoiSoN_GiRL

μονολεκτικα : Ο Χ Ι !
εχω αναλυσει ξανα το θεματακι (και μαλιστα θυμαμαι και την απαντηση της Λιλας που συμφωνει απολυτα με την δικη μου αποψη : γιατι να βαλω τον εαυτο μου στην διαδικασια να ειμαι το τριτο προσωπο ? Δεν το δεχομαι και δεν μου αξιζει ..)

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μονολεκτικα : Ο Χ Ι !
εχω αναλυσει ξανα το θεματακι (και μαλιστα θυμαμαι και την απαντηση της Λιλας που συμφωνει απολυτα με την δικη μου αποψη : γιατι να βαλω τον εαυτο μου στην διαδικασια να ειμαι το τριτο προσωπο ? Δεν το δεχομαι και δεν μου αξιζει ..)
Σωστα! Εσενα σου αξιζει μια ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!!!!!!!!!

Enia

loooooool! αυτό είναι! σε χρόνο dt θέμα λύθηκε ΚΑΙ ισοπεδώθηκε!!

εβιτάκι μου, συγνώμη αλλά είναι αργάμιση και κουτουλάω! ελπίζω να θυμηθώ να βρω και να σας πω το σχετικό λινκ στο οποίο αναφέρθηκε η πριζονίτσα.

viki

έχω γίνει,όμως η σχέση πήγαινε κατά διαόλου!γιατί να μην το επιτρέψω από τη στιγμή που δεν περνάνε καλά κ μου έχουν δώσει ήδη κ το δικάιωμα!ίσα ίσα βοηθάω ωστε να διαλυθεί μία π*πα σχέση!

spell

Μπααααααααααααα

Που να μπλεκω τωρα    :P  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Evitaki

Παράθεση από: "viki"έχω γίνει,όμως η σχέση πήγαινε κατά διαόλου!γιατί να μην το επιτρέψω από τη στιγμή που δεν περνάνε καλά κ μου έχουν δώσει ήδη κ το δικάιωμα!ίσα ίσα βοηθάω ωστε να διαλυθεί μία π*πα σχέση!

δεν ειναι ομως παντα ετσι.σκεψου αν αυτο γινοταν στην δικη σου σχεση...πως θα σου φαινοταν?????????

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μονολεκτικα : Ο Χ Ι !

για ακομα μια φορα συμφωνω κ επαυξανω

PoiSoN_GiRL

Enia

Βίκυ...

Εγώ την ερώτηση της Εβίτας (και το όλο θέμα) την καταλαβαίνω αν θα επέτρεπες εσύ στον εαυτό σου να γίνει το τρίτο πρόσωπο. Δεν θα είχες τύψεις πως μπήκες ανάμεσα σε δύο ανθρώπους?
Ποιός είμαι εγώ (που είμαι στην απ'έξω) που θα αποφασίσω αν η σχέση του άλλου πρέπει να διαλυθεί ή όχι!? Ας ξεκαθαρίσει μόνος του τι θέλει κι ύστερα τα συζητάμε τα μεταξύ μας...
Και συμφωνώ απόλυτα με την Εβίτα στο σχόλιο που έκανε, και για μένα είναι νόμος: Μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνουν!

Και μια ερώτηση στον σότι:
Λευτέρημ, με ποιόν τρόπο δηλαδή σου δίνει κάποιος το δικαίωμα να μπεις ανάμεσά τους!? Το καταλαβαίνω να θες κάποια για την οποία ενδιαφέρεσαι να περνάει καλά, αλλά δεν είναι δικιά σου δουλειά να επανορθώσεις για τα λάθη που έχει κάνει κάποιος άλλος, ούτε να αντικαταστήσεις έναν σύντροφο που δεν είναι επαρκής. Όσο δεν έχουν χωρήσει, μπορεί να υπάρχει ακόμα ελπίδα να προσπαθήσουν και να τα βρούνε. Με το να εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο τους παίρνει κάθε περιθώριο για να συνεχίσουν...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"loooooool! αυτό είναι! σε χρόνο dt θέμα λύθηκε ΚΑΙ ισοπεδώθηκε!!

εβιτάκι μου, συγνώμη αλλά είναι αργάμιση και κουτουλάω! ελπίζω να θυμηθώ να βρω και να σας πω το σχετικό λινκ στο οποίο αναφέρθηκε η πριζονίτσα.

EYΡΗΚΑ !! και μαλιστα εχουμε και guest star τον ακατανομαστο στο θεμα ! λοοοοοοοολ !

http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=2323&start=20

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"τοτε  θα  τους  εφτυνα  και δε  θα  ξαναμειλουσα   σε κανεναν  απο  τους  διο,,ποτε  ξανα...

λευτερη οι σχεσεις δεν ειναι τοσο ευκολη υποθεση

433 Επισκέπτες, 1 Χρήστης