Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 400
  • Total: 401
  • Leon

ΘΑ.......

Ξεκίνησε από Evitaki, Αυγούστου 08, 2005, 10:07:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

Παράθεση από: "Eley8eros"
Παράθεση από: "Evitaki"ετσι οπως μου φαινεται θα χρειαστω κ εγω κανεναν εξομολογο :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P φιλο παντα :wink:  :wink:

Οι υπηρεσίες μου στη διάθεση σας κυρία μου.... χαχαχα

θα το εχω στα υποψιν κυριε μου :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

junkie

:shock:  :shock: Προσωπικά δεν θα επέτρεπα να εμπλακό σε σκηνικό με κάποιον που έχει ήση σχέση είτε είναι παντρεμένος... υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι, που πάνε και κολλάνε στους παντρεμένους δεν βρίσκω το λόγο... Αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο δεν θα το άφηνα να συνεχστεί στην περίπτωση που υπάρχη έρωτασ, αγάπη κλπ ,πιστεύω πως πρέπει ο άλλος(βλ.παντρεμένος,δεσμευμενος) να ξεκαθαρίζει τη θέση του ,δηλάδη τι ακριβώςθέλει και να μείνει με την μία μόνο!  Τί το κάναμε εδώ Αραβία που τις έχουν 20,20 χαρέμια??? Ε όχι δεν λέει!!!!!! Αυτά..    :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Sotis

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ   ΚΑΛΑ... :wink:  :wink:  :wink:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "junkie":shock:  :shock: Προσωπικά δεν θα επέτρεπα να εμπλακό σε σκηνικό με κάποιον που έχει ήση σχέση είτε είναι παντρεμένος... υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι, που πάνε και κολλάνε στους παντρεμένους δεν βρίσκω το λόγο... Αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο δεν θα το άφηνα να συνεχστεί στην περίπτωση που υπάρχη έρωτασ, αγάπη κλπ ,πιστεύω πως πρέπει ο άλλος(βλ.παντρεμένος,δεσμευμενος) να ξεκαθαρίζει τη θέση του ,δηλάδη τι ακριβώςθέλει και να μείνει με την μία μόνο!  Τί το κάναμε εδώ Αραβία που τις έχουν 20,20 χαρέμια??? Ε όχι δεν λέει!!!!!! Αυτά..    ]

με βρισκεις απολυτως συμφωνη junkie μου ! και οχι μονο αυτο .. ειναι κι ενα ακομη ενδεχομενο που θα ηθελα να παραθεσω .. εστω οτι ξεκινας κατι τετοιο , ποιες οι προοπτικες του ? ειναι βεβαιο πως καποια στιγμη θα καταληξει σε αδιεξοδο και τοτε τι κανεις ? Εκεινος/η γυριζει στην οικογενειακη εστια κι εσυ μενεις πισω να μαζευεις κομματια ...
Ποιος λοιπον ο λογος να μπεις στην διαδικασια να ξεκινησεις κατι που εχει ημερομηνια ληξης ? Δεν το δεχομαι να στηριξω την προσωπικη μου ευτυχια σε ανισορροπες πλατες ..

Enia

Παράθεση από: "Sotinolka"ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ   ΚΑΛΑ... :wink:  :wink:  :wink:  :roll:  :roll:

τίποτα κουμπάρε, για μαγείρεμα λέγαμε... ! :P

Eleu8eros, συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, αλλά αν καταλαβαίνω καλά εσύ ήσουν αυτός που ήταν στην προβληματική σχέση και η 'εξομολόγος' λες ήταν το τρίτο πρόσωπο...
η ερώτηση όμως δεν είναι για το πως το βλέπεις εσύ!
νομίζω πως καθένας στη θέση σου θα ήθελε το ίδιο και δεν το αντιλαμβάνεται ως κάτι 'κακό'. όταν η σχέση σου περνάει κρίση (και υπάρχει και έλειψη επικοινωνίας όπως λέμε) λογικότατο είναι να θες έναν άλλο άνθρωπο να μιλήσεις, και -για να κάνω και το συνήγορο του διαβόλου- είσαι και κάπως ευάλωτος, δεν σε απασχολούν τα πως και τα γιατί αφού προς στιγμή σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, θες απλά μια διέξοδο... Whatever!
Το θέμα είναι το τρίτο πρόσωπο πως το βλέπει, και γιατί επιτρέπει στον εαυτό του/της να μπλεχτεί σε μια τέτοια κατάσταση...
Γιατί να θέλει να μπει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν, και γιατί να θέλει να μπλεχτεί με κάποιον/κάποια σε τέτοια συναισθηματική πίεση/ ανασφάλειες/ προβλήματα...
Γιατί να γίνεις το δεκανίκι κάποιου, και ακόμα χειρότερα για μένα, γιατί να γίνεις η αφορμή να πληγωθεί κάποιος ανεπανόρθωτα!?

Στην απιστία συμετέχουν δύο... Το ερώτημα είναι:
Ο κερατάς ποιόν θα πλακώσει στις μπουνιές πρώτο? Τη μοιχαλίδα ή αυτόν που την 'ξεμυάλισε'?
Και η απατημένη ποιανού το μαλλί θα βγάλει πρώτα? Του συντρόφου που της τα φόρεσε ή της 'αντροχωρίστρας'?

Eley8eros

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Sotinolka"ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ   ΚΑΛΑ... :wink:  :wink:  :wink:  :roll:  :roll:

τίποτα κουμπάρε, για μαγείρεμα λέγαμε... ! :P

Eleu8eros, συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, αλλά αν καταλαβαίνω καλά εσύ ήσουν αυτός που ήταν στην προβληματική σχέση και η 'εξομολόγος' λες ήταν το τρίτο πρόσωπο...
η ερώτηση όμως δεν είναι για το πως το βλέπεις εσύ!
νομίζω πως καθένας στη θέση σου θα ήθελε το ίδιο και δεν το αντιλαμβάνεται ως κάτι 'κακό'. όταν η σχέση σου περνάει κρίση (και υπάρχει και έλειψη επικοινωνίας όπως λέμε) λογικότατο είναι να θες έναν άλλο άνθρωπο να μιλήσεις, και -για να κάνω και το συνήγορο του διαβόλου- είσαι και κάπως ευάλωτος, δεν σε απασχολούν τα πως και τα γιατί αφού προς στιγμή σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, θες απλά μια διέξοδο... Whatever!
Το θέμα είναι το τρίτο πρόσωπο πως το βλέπει, και γιατί επιτρέπει στον εαυτό του/της να μπλεχτεί σε μια τέτοια κατάσταση...
Γιατί να θέλει να μπει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν, και γιατί να θέλει να μπλεχτεί με κάποιον/κάποια σε τέτοια συναισθηματική πίεση/ ανασφάλειες/ προβλήματα...
Γιατί να γίνεις το δεκανίκι κάποιου, και ακόμα χειρότερα για μένα, γιατί να γίνεις η αφορμή να πληγωθεί κάποιος ανεπανόρθωτα!?

Στην απιστία συμετέχουν δύο... Το ερώτημα είναι:
Ο κερατάς ποιόν θα πλακώσει στις μπουνιές πρώτο? Τη μοιχαλίδα ή αυτόν που την 'ξεμυάλισε'?
Και η απατημένη ποιανού το μαλλί θα βγάλει πρώτα? Του συντρόφου που της τα φόρεσε ή της 'αντροχωρίστρας'?

Απάντησα κατα αυτόν τον τρόπο γιατί ξέρω πως το βλέπει το τρίτο πρόσωπο... Ξέρω πως πια είμαστε κολλητοί... Ξέρει πως θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί ... Νιώθει πότε δεν είμαι καλά χωρις καν να μιλήσουμε....
φυσικά δεν ήταν ότι πιο εντιμο συνεβει αλλα δημιουργηθηκε μια βάση απο γρανίτη στον τομεα που λέγετε φιλια....

MARA_

Αν καποιος μου ελεγε καποια καποια χρονια πριν πως 8α ερχοταν η στιγμη να ειμαι το τριτο ατομο σε καποια σχεση 8α ελεγα πως ειναι τουλαχιστον παρανοικος..Ηταν κατι εξω τελειως απο τον χαρακτηρα μου και που ποτε δεν θα επετρεπα στον εαυτο μου..Κι ομως συνεβει..πολυ απλα και χωρις να το καταλαβω.. Ξεκινησε σαν μια σχεση επικοινωνιας και κατεληξε ερωτικη και με συναισθηματα..κοινως μπαχαλο..Εκεινος ειχε την ζωη του με τη γυναικα του το σπιτι του,προβληματικη οπως δηλωνε ο ιδιος,  και εγω μοναχα κλεμμενες στιγμες.. Παρολαυτα εμεινα σε αυτη τη σχεση αρκετο διαστημα χωρις πραγματικα να περιμενω και να απαιτω απολυτως τιποτα.. Ο γαμος ο δικος τους τελειωσε χωρις εγω να εχω καμια σχεση με αυτο..ταυτοχρονα τελειωσε και η σχεση η δικη μας..με βαφτισε καλυτερη του φιλη κι ολα καλα..Ειμαστε στη φαση που προσπαθουμε να ξεμπερδευτουμε..δεν ξερω πως θα γινει αυτο και τι κοστος θα εχει..Θα δειξει..Δεν ξερω αν ηταν κατι που αξιζε τελικα..Αυτο που ξερω ομως ειναι πως δε θα επιτρεψω στον εαυτο μου ξανα τετοια ψυχοφθορα κατασταση..και δεν το συστηνω σε κανεναν...

Anonymous

Μάρα καλό κουράγιο..μόνο αυτό... ]

spellbound

Κατι για κερατα  και δεκανικια πηρε το ματι μου.... αλλα κανω το παπι εως οτου κληθω! :wink:

PoiSoN_GiRL

MARA_ ευχομαι καλα ξεμπερδεματα και συντομα να επουλωθουν οι ''πληγες'' .. ψυχοφθορο τελικα .. κι εγω καπως ετσι το φανταζομαι στο μυαλο μου .. ευχομαι οτι καλυτερο (και πραγματικα θα βρεις κατι καλυτερο οταν σταθεις στα ποδια σου και παλι!) και εννοω καποιον ανθρωπο που δεν θα χρειαζεται να τον μοιραστεις με αλλη ..

Eley8eros

Παράθεση από: "MARA_"Αν καποιος μου ελεγε καποια καποια χρονια πριν πως 8α ερχοταν η στιγμη να ειμαι το τριτο ατομο σε καποια σχεση 8α ελεγα πως ειναι τουλαχιστον παρανοικος..Ηταν κατι εξω τελειως απο τον χαρακτηρα μου και που ποτε δεν θα επετρεπα στον εαυτο μου..Κι ομως συνεβει..πολυ απλα και χωρις να το καταλαβω.. Ξεκινησε σαν μια σχεση επικοινωνιας και κατεληξε ερωτικη και με συναισθηματα..κοινως μπαχαλο..Εκεινος ειχε την ζωη του με τη γυναικα του το σπιτι του,προβληματικη οπως δηλωνε ο ιδιος,  και εγω μοναχα κλεμμενες στιγμες.. Παρολαυτα εμεινα σε αυτη τη σχεση αρκετο διαστημα χωρις πραγματικα να περιμενω και να απαιτω απολυτως τιποτα.. Ο γαμος ο δικος τους τελειωσε χωρις εγω να εχω καμια σχεση με αυτο..ταυτοχρονα τελειωσε και η σχεση η δικη μας..με βαφτισε καλυτερη του φιλη κι ολα καλα..Ειμαστε στη φαση που προσπαθουμε να ξεμπερδευτουμε..δεν ξερω πως θα γινει αυτο και τι κοστος θα εχει..Θα δειξει..Δεν ξερω αν ηταν κατι που αξιζε τελικα..Αυτο που ξερω ομως ειναι πως δε θα επιτρεψω στον εαυτο μου ξανα τετοια ψυχοφθορα κατασταση..και δεν το συστηνω σε κανεναν...

Μαρία??? Τον εκτιμάς? Σου αρέσει όταν είστε μαζί? Θα έκανες τα πάντα για εκείνον? Θα εκανε τα πάντα για σενα?

Ερωτήσεις απλές.. ίσως είναι καλύτερα έτσι Μαρία... Ισως κάνει τον κύκλο του και γυρίσει.....

Enia

μεγάλη κουβέντα θα πω, αλλά έτσι το νιώθω και το πιστεύω...:
μοναχά για τον εαυτό μου θα έκανα ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

και προφανώς αργότερα για τα παιδιά μου αν με αξιώσει ο Θεός...

ίσως ακούγεται εγωιστικό, μα δεν το βλέπω έτσι... απλά θεωρώ πως αν δεν αγαπάω πρώτα τον εαυτό μου, αν δεν είσαι ΕΓΩ πάνω απ'όλα, δεν θα μπορέσω ποτέ να γίνω ΕΜΕΙΣ. Δεν θέλω να γίνω ΕΣΥ, θέλω να είμαι το καλύτερο ΕΓΩ μου...

δεν έχω ακόμα γνωρίσει κανέναν που θα τον έβαζα πριν από μένα. ούτε καν τους καλύτερούς μου φίλους ή τους ίδιους μου τους γονείς.

όμως ούτε έχω την απαίτηση να με βάλει κανείς πριν από τον εαυτό του. ναι, περιμένω τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο, αλλά δεν περιμένω να μου δώσει 'τα πάντα'...

ξεφεύγω από το αρχικό θέμα, αλλά είχα δώσει την άποψή μου στην αρχή...
Μάρα, είμαι σίγουρη πως ήταν μια ψυχοφθόρα εμπειρία... Όπως λες προέκυψε... Τουλάχιστον τώρα ξέρεις...

MARA_

ΤΟ "ΠΟΤΕ" ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΝΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ..
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ...
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ...ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ....ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Εnia ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ...ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ..    
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ) ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΝΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΝ 8Α ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ???
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ...
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΥΝΑΤΗ Κ ΕΝΤΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ...

Enia

*Ένια κουνά συγκαταβατικά το κεφάλι...

...Κι ο Θεός βοηθός!!...  :roll:

SoRta_FaiRytALe

ΘΑ σάγαπώ για παρτη μου..Θα σε εχω μεσα στα λαθη μου..

400 Επισκέπτες, 1 Χρήστης