Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 373
  • Total: 373

Να καταμετρηθουμε βρε παιδια...

Ξεκίνησε από spellbound, Αυγούστου 13, 2005, 07:59:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "KostasD33"psiiiiiittttttttt

παρόν κι εγω

καλα, εσενα θα σου παρω παγωτουλι καρντια μου !!!!!!!! ]

PoiSoN_GiRL

χαχαχα ! Να του παρεις παγωτακι γιατι σημερα του εφαγα το γλυκακι του κι εκανε σαν πενταχρονο !! χιχιχιχι ! επρεπε να δεις την φατσουλα του .. δεν σου λεω τιποτα !!!  :lol:  :P

Enia

να υποθέσω πως δεν έφερε χαλβά (πάλι) και το γλυκάκι ήταν το αντίτιμο, ε? :P η θεία μου η τρελοκαμπέρω!! :D

(για την θεία μου την χορεύτρια μην ακούσω κανένα σχόλιο, θα τα πάρω κρανιακώς!! :twisted:  :P)

PoiSoN_GiRL

οχι μονο δεν εφερε χαλβα .. ειχε και το θρασσος να παραγγειλει σοκολατινα και να καθεται και διπλα μου .. ε συγνωμη κιολας ειναι δυνατον να μην ορμησω ?? απο + κλειεται !!
ως γνωστη σοκολατοφαγου λοιπον εκανα βουτια στο πιατο του και εβαλα ενα χερακι να την τελειωσει (να φυγει και το πιατο απο τη μεση βρε παιδι μου ...)

Υ.Γ. εχεις θεια χορευτρια ?  :shock:  :roll:

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Υ.Γ. εχεις θεια χορευτρια ?  :shock:  :roll:

ναι... ερασιτεχνη μεν, αλλά ναι.
και μάλιστα τώρα είναι στο νησι ΜΟΥ, στην μπαλκονάρα ΜΟΥ, και απολαμβάνει τη θέα ΜΟΥ... κι εγώ είμαι εδώ στα κρύααα.... :cry: :cry: :cry:

PoiSoN_GiRL

spellbound

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Υ.Γ. εχεις θεια χορευτρια ?  :shock:  :roll:

ναι... ερασιτεχνη μεν, αλλά ναι.
και μάλιστα τώρα είναι στο νησι ΜΟΥ, στην μπαλκονάρα ΜΟΥ, και απολαμβάνει τη θέα ΜΟΥ... κι εγώ είμαι εδώ στα κρύααα.... :cry: :cry: :cry:

:evil]

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL ετοιμαζει βαλιτσες !!

λαλαλαλλα ! αντιο κοσμε ! φευγω με την πεθερουμπα μου !
προορισμος ]

εχετε γεια βρυσουλεςςςςςςςςς !!
(και μην τολμησει κανεις να μας ψαξει θα του φαω τα αφτια ...  :twisted: )

spellbound

Τι αγνωστος προορισμος και τριχες κατσαρες ειναι αυτες τωρα???  ]

Enia

ααααα! δεν καταλάβατε καλά! δε μου φτάνει όλο μου το σόι που κάνει διακοπές, θα αφήσω κι εσάς να κουβαληθείτε εκεί κι εγώ να είμαι εδώ μοναχούλι μου!? όλα κι όλα! εδώ θα μου έρχετε κυρίες μου! στας αγγλίας! στα εξωτερικά! (έχω και το ρημαδοχαλί στρωμένο είπαμε!)... άιντε!!...

[size=9]...εκτός κι αν κανένας καλός άνθρωπος οργανώσει να με απαγάγει και να με παει και μένα με το ζόρι σε καμμια παραλία... [/size] 8)  :roll:

spellbound

[/b]

τωρα φαινεται?? :shock:

Enia

lol και πριν φαινόσουν...

εσύ χάνεις άμα δεν έρθεις! :P (την παρέα μου δηλαδίς, γιατί από Λονδίνο δεν έχεις να χάσεις και κάτι φοβερό! :P)

PoiSoN_GiRL

αν καταλαβα καλα για να ερθω Αγγλια πρεπει να γινω χορευτρια ??
 :roll:  :roll:

spellbound

vasilis_araboniasmenos

Λοιπον εχουμε και λεμε 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20 φτου και βγιανω βαρεθηκα να μετραω εισαστε πολλα ατομα ας συνεχισει καποιος αλλος

373 Επισκέπτες, 0 Χρήστες