Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 394
  • Total: 394

Λυπαμαι πολυ!

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 17, 2005, 04:33:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Nickolas_Copilot έγραψε:
Λυπαμαι γιατι νομισα οτι υπαρχει χιουμορ, αλλα βλεπω οτι υπαρχουν και δικηγοροι.....
Παντως εγω διασκεδασα με ολο το χιουμορ....
Την κανω λοιπον αλμυρα αλπυρα απο το φορουμ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! χαρητε το!

Θα εψαχνα να βρω και το αναλογο topic (αλλα βαριεμαι) οπου η ιδια η χρηστρια σατυριζει τον εαυτο της και φυσικα δειχνει ποσο εξυπνη η ξυπνια ειναι. Οταν μαθουν καποιοι τι ειναι ο αυτοσαρκασμος ισως εχουν καλυτερη κοινωνικη αντιμετωπιση.....
Μη μιλατε λοιπον για δικαιωματα που οι αλλοι μας εχουν δωσει και φυσικα μεσα στα πλαισια του χιουμορ.....
Ολο δικο σας λοιπον το φορουμ, χαρητε το!

Enia

oi...!!!

αν θέλεις να κάνεις επίθεση έλα να συζητήσουμε τι πρόβλημα υπάρχει και δεν μας φταίει κανένας άλλος χρήστης...

ίσως να μην έχω χιούμορ αλλά δεν προσπάθησα να κάνω τον δικηγόρο κανενός.
πολύ απλά από το όσο γνωριζόμαστε εδωπέρα πήρα το θάρρος να σου πω πως κάτι με ενόχλησε. να ξέρεις πως αν δεν σε εκτιμούσα δεν θα έλεγα τπτ. συγνώμη αν ήταν λάθος ο τρόπος μου, αλλά και πάλι θεωρώ πως είναι καλύτερο από το να κάνω την κινέζα.
και κακώς απαντάω δημόσια.
έλα prive και ευχαρίστως όποια παρεξήγηση υπάρχει να τη λύσουμε...

(έλα ντε, προσφέρουμε και ξυδάκι! :P)
SMOUTCH!
 :D

spellbound

:shock:

Καλα, οτι το χαιρομαστε το φορουμ το χαιρομαστε (αααα αυτο να λεγεται)

Ειρηνη υμιν βρε παιδια!

Σε γενικες γραμμες Νικολα, αν διαβασεις το ποστ μου, οντως αν δεν της καιγοταν καρφακι της Ενιας για σενα απλα μαλλον θα σε συννεδεε κανονικα, οπως αλλως τε  και ολοι εμεις απλα δεν θα απαντουσαμε στα πειραγματα σου.

Δημοκρατια εχουμε βρεεεεε!!!  (εγω να δεις τι εχω ακουσει κατα καιρους... λολλλλλ   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: )

Προτεινω εκτος του ξυδιου  να προσφερουμε και το σχετικο χταποδακι, μεζεδακια και διαφορα συναφη και να βρεθουμε να τα συζητησουμε.

Αντε πουρνο πουρνο με συγχισατε και ειμαι και γρια γυναικα   :?

[size=9](κακως που απαντησα και εγω, αλλα μου ρθε κατι τις..... αν ειναι βαλτε την απαντηση μου στα διασπαρτα νοου προμπλεμ)[/size]

PoiSoN_GiRL

Καταρχην προσωπικα με ενοχλει το γεγονος και μονο οτι καποιος μπηκε στην διαδικασια να κανει upload ενα θεμα μονο και μονο για να φερει σε δυσκολη θεση καποιον ή καποιους αλλους χρηστες . Ειμαι υπερ της αποψης πως οτι μας ενοχλει υπαρχει και το prive καθως και το pm οπου μπορουν να λυθουν οι οποιες παρεξηγησεις...
Κατα δευτερον ως χρηστης του forum δεν δεχομαι ετσι απλα την αποψη ''εγω την κανω απο το forum ΣΑΣ''
ειναι forum ολων μας κι εμεις οι ιδιοι συμβαλλουμε στο να υπαρχει και να γινεται αυτη η πολυ ομορφη συζητηση και επικοινωνια που εχει αναπτυχθει μεταξυ μας. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ FORUM συνεπως δεν ανηκει μεμονωμενα σε κανεναν ...
απο την αλλη οι 50.000 απαντησεις που υπαρχουν σε αυτο το forum δειχνουν την συμμετοχη ολων μας και μαλιστα το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων που βρισκεται εδω (οικειοθελως φυσικα και οχι επειδη καποιος τους εξαναγκασε) εχουν καταθεσει εκτος απο πολυτιμο χρονο και ψυχη !!
Χιουμορ σαφως και υπαρχει , και μαλιστα αποτελει απο μονο του μια ολοκληρη ενοτητα ! Το γνωριζουν ολοι και μαλιστα ο χαβαλες που γινεται στην συγκεκριμενη ενοτητα ειναι πολυ ομορφος και καλοπροεραιτος.
Οσο για την δικηγορια που διαβασα ... θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω καθετα ..
κανεις δεν ειναι δικηγορος κανενος και δεν νομιζω οτι υπηρχε ποτε τετοια προθεση να γινει καποιος ..
Ο καθενας ειναι ελευθερος να γραψει την αποψη του και να την υποστηριξει μεχρι τελους.
Λυπαμαι λοιπον κι εγω που βλεπω ενα τετοιο θεμα το οποιο δεν σεβεται τον κοπο του καθε ανθρωπου που σπαταλαει χρονο και ψυχη εδω μεσα.
Θεωρω πιο τιμιο να αποχωρει καποιος με αξιοπρεπεια και ουχι με ειρωνικο υφος ή κακοπροεραιτο και πικραμενο ..
αυτα απο εμενα ..
δεν θελω να θιξω κανεναν , εκφραζω κι εγω την γνωμη μου και την δυσαρεσκεια μου ...

και κατι τελευταιο .. οσοι ανθρωποι βρισκονται εδω μεσα, βρισκονται μονο και μονο γιατι το επιθυμουν οι ιδιοι και οχι γιατι καποιος τους το εχει επιβαλλει. Προσωπικα για μενα ειναι ενας τροπος επικοινωνιας με ατομα που εκτιμω , συμπαθω και αγαπω. Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να χαρακτηριζουμε καταστασεις και ανθρωπους επειδη κατι δεν ειναι συμφωνο με την δικη μας γνωμη / αποψη ..
Ειναι κριμα λοιπον να διαβαζουμε ατακες του στυλ '' χαρειτε το φορουμ ΣΑΣ '' με περιφρονητικο και ειρωνικο τροπο ..

Enia

*Enia ετοιμάζει τα μεζεδάκια...

και σπελλούκο μου, όσο και να χτυπιέσαι στα διάσπαρτα δεν σε βάζουμε που να σκάσεις! :P

Eley8eros

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Καταρχην προσωπικα με ενοχλει το γεγονος και μονο οτι καποιος μπηκε στην διαδικασια να κανει upload ενα θεμα μονο και μονο για να φερει σε δυσκολη θεση καποιον ή καποιους αλλους χρηστες . Ειμαι υπερ της αποψης πως οτι μας ενοχλει υπαρχει και το prive καθως και το pm οπου μπορουν να λυθουν οι οποιες παρεξηγησεις...
Κατα δευτερον ως χρηστης του forum δεν δεχομαι ετσι απλα την αποψη ''εγω την κανω απο το forum ΣΑΣ''
ειναι forum ολων μας κι εμεις οι ιδιοι συμβαλλουμε στο να υπαρχει και να γινεται αυτη η πολυ ομορφη συζητηση και επικοινωνια που εχει αναπτυχθει μεταξυ μας. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ FORUM συνεπως δεν ανηκει μεμονωμενα σε κανεναν ...
απο την αλλη οι 50.000 απαντησεις που υπαρχουν σε αυτο το forum δειχνουν την συμμετοχη ολων μας και μαλιστα το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων που βρισκεται εδω (οικειοθελως φυσικα και οχι επειδη καποιος τους εξαναγκασε) εχουν καταθεσει εκτος απο πολυτιμο χρονο και ψυχη !!
Χιουμορ σαφως και υπαρχει , και μαλιστα αποτελει απο μονο του μια ολοκληρη ενοτητα ! Το γνωριζουν ολοι και μαλιστα ο χαβαλες που γινεται στην συγκεκριμενη ενοτητα ειναι πολυ ομορφος και καλοπροεραιτος.
Οσο για την δικηγορια που διαβασα ... θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω καθετα ..
κανεις δεν ειναι δικηγορος κανενος και δεν νομιζω οτι υπηρχε ποτε τετοια προθεση να γινει καποιος ..
Ο καθενας ειναι ελευθερος να γραψει την αποψη του και να την υποστηριξει μεχρι τελους.
Λυπαμαι λοιπον κι εγω που βλεπω ενα τετοιο θεμα το οποιο δεν σεβεται τον κοπο του καθε ανθρωπου που σπαταλαει χρονο και ψυχη εδω μεσα.
Θεωρω πιο τιμιο να αποχωρει καποιος με αξιοπρεπεια και ουχι με ειρωνικο υφος ή κακοπροεραιτο και πικραμενο ..
αυτα απο εμενα ..
δεν θελω να θιξω κανεναν , εκφραζω κι εγω την γνωμη μου και την δυσαρεσκεια μου ...

και κατι τελευταιο .. οσοι ανθρωποι βρισκονται εδω μεσα, βρισκονται μονο και μονο γιατι το επιθυμουν οι ιδιοι και οχι γιατι καποιος τους το εχει επιβαλλει. Προσωπικα για μενα ειναι ενας τροπος επικοινωνιας με ατομα που εκτιμω , συμπαθω και αγαπω. Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να χαρακτηριζουμε καταστασεις και ανθρωπους επειδη κατι δεν ειναι συμφωνο με την δικη μας γνωμη / αποψη ..
Ειναι κριμα λοιπον να διαβαζουμε ατακες του στυλ '' χαρειτε το φορουμ ΣΑΣ '' με περιφρονητικο και ειρωνικο τροπο ..

Χωρίς να γνωρίζω το θέμα που προέκυψε.... θα συμφωνησω με το poisonaki 1000 % γιατι εδω είμαιστε για να αποφορτιζόμαστε να προβληματιζόμαστε να ανταλλασουμε αποψεις να γνωριζουμε ανθρωπους να περναμε καλα  ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ.....

spellbound

καλα, συνεχισε να κανεις τοσο μεγαλα quote και θα σε διασπειρουν και εσενα!!!  τυχερουλη, αντε θα βαλω μεσον να ρθω να σου κανω παρεα εκει στα ταρταρα!!!!   ]

Eley8eros

συγνώμη δεν γνωριζα πως δεν κάνει......  :oops:  :cry:

PoiSoN_GiRL

Eley8eros αυτη ειναι και η κεντρικη ιδεα του forum που εμεις οι ιδιοι χτιζουμε καθημερινα .. να περναμε καλα, να επικοινωνουμε, να διασκεδαζουμε και να ανταλλασουμε αποψεις μεταξυ μας σε θεματα που κατα καιρους μας προβληματιζουν ! Πολυ σωστα λοιπον τοποθετηθηκες με την φραση ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ !
οπως ειπα και πιο πριν δεν θα υπηρχαν 50.000 απαντησεις αν υπηρχε εξαναγκασμος να βρισκομαστε εδω.. ετσι δεν ειναι ?  :D

spellbound

Παράθεση από: "Eley8eros"συγνώμη δεν γνωριζα πως δεν κάνει......  :oops:  :cry:

αχουτο γουτσου γουτσου!!!!!  και ποια ειμαι εγω να κρινει βρε καμαρι???

μακια  :D

PoiSoN_GiRL

δεν πειραζει καλο μου ! εδω κι εμεις οι ιδιοι που το γνωριζουμε το παραβιαζουμε συχνα - πυκνα ! δεν εγινε τιποτα απολυτως !!  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

(θα τιμωρηθω με στερηση σοκολατας απο την διευθυνση γιαυτο που μολις τωρα ξεστομισα ! χαχαχαχα ! χαλαλι ορε ! καντε μου οσα βασανιστηρια θελετε ! εγω το γουσταρω το quote !!)  :P

Enia

ιιιιιιι!!! SPELL!??? υπονοείς κάτι για τη μαγειρική μου!!?  :shock: πληγώθηκα βαθιά τώρα.. κλαψ, σνιφ, λυγμ!...

εγώ βρε το έχω καμάρι τι καλά που μαγειρεύω! (μετά τα γαλλικά και το πιάνο βέβαια -που δεν ξέρω) :P

και καλά σου λένε εσένα για τα quote :P όλα καλά, όλα επιτρέπονται, αλλά με μέτρο. και να ξέρεις πως αν το κάνεις επίτηδες για να πας να κάνεις παρέα με τη σπελλ δεν σε στέλνω ούτε εσένα στα διάσπαρτα, εδώ θα μείνετε να φάτε μεζεδάκια και οι δύο!

:twisted: αμ πως!? :P

Eley8eros

Παράθεση από: "spellbound"

αχουτο γουτσου γουτσου!!!!!  και ποια ειμαι εγω να κρινει βρε καμαρι???

μακια  :D

εσυ απο τη μια γουτσου γουτσου αλλα μαθήματα φιλιού νιξ ασε που σε αλλο θεμα ρωταγες αν βρηκα αλλη δασκάλα... φταιω??? ε?ε?ε?ε? μικρή μου? φταίω??? :D  :)  :lol:  :roll:  :wink:  :!:

Anonymous

spellbound

394 Επισκέπτες, 0 Χρήστες