Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 249
  • Total: 249

Παρανομο ζευγαρακι σε επ΄ αυτοφώρο συλληψη!!!!!

Ξεκίνησε από Fotis, Αυγούστου 17, 2005, 11:15:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kathreftis

to  8ema  telika  ekselisete  se  8riler  giati  malon  prokite  gia  
fotomontaz  pou  diadramatizete  se  kapio  flokafe  

xm
 :roll:  :twisted:  :roll:  :twisted:  :roll:  :twisted:  :roll:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Διαψεύδω πως είναι η τουλουμπίτσα με το λιωμένο boss παγωτάκι μουυυυυ !!!  ]

Γωγουλα μου σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου !!
βρεθηκα ενοχη και μαλιστα χωρις αποδειξεις !! ακου πραγματα .. τςτςτςτς ...
το ζευγαρι ειναι αμφιβολου προελευσεως οπως πολυ σωστα διατυπωσες ..
ουδεμιαν σχεση εχω με τα προσωπα της φωτογραφιας ...  :shock:  :shock:

Τετουλα τωρα που ξανακοιταζω την φωτογραφια .. σαν να εχεις δικιο .. κι εμενα η κοπελιτσα να στηριζεται μου φαινεται ... αμεσως να την ενοχοποιησουμε .. ντροπη ... μπορει να ειναι αθωα ...  :roll:  :oops:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kathreftis"to  8ema  telika  ekselisete  se  8riler  giati  malon  prokite  gia  

xm

και για να δεις kathreftako μου οτι εγω ειμαι πραγματικα αθωα .. ουτε που εχω πατησει ποτε μου σε flocafe .. ειμαι κοριτσι απο σπιτι με γαλλικα και πιανο .. ουτε σε καφετεριες συχναζω και φυσικα δεν μου πιανει και τον πωπουλινο μου κανεις ! οριστε μας !  :P  :P

LaStDrIvE

οι ποντοι μου γιατι δεν αφαιρε8ηκαν? :PPPPPPPPPPP

Anonymous

Γιατί ακόμα δεν έχεις βρει το σωστό άτομο LasT χιχιχι ξαναπροσπάθησε!!!!

Τουλουμπίτσα μου συκοφαντίες και φήμες προσπαθούν να χαλάσουν τα Γαλλικά και τι πιάνο σου που με κόπο τόσα χρόνια ασχολείσαι. Προσπαθούν να διασύρουν πως γυρνάς σε flocafe και σε άλλες τέτοιου είδους  φτηνές καφετέριες ενώ εσύ το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι μαμ.. κακά. και νάνι....ουπς συγνώμη για το κακά ]

PoiSoN_GiRL

χαχαχχααχαχαχα ! ετσι οπως τα λες Γωγουλινι μου ειναι ! αντε τωρα που θελει και το punkaki να του αφαιρεθουν οι ποντοι του ..  :P
και μιας και μολις ξυπνησα απο το νανι .. τι ακολουθει ??
το μαμμμμμμμμμμμμμμ ! χαχαχαχα ! παω να φαω γιατι με συγχισατε !  :P

kathreftis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "kathreftis"to  8ema  telika  ekselisete  se  8riler  giati  malon  prokite  gia  

xm

και για να δεις kathreftako μου οτι εγω ειμαι πραγματικα αθωα .. ουτε που εχω πατησει ποτε μου σε flocafe .. ειμαι κοριτσι απο σπιτι με γαλλικα και πιανο .. ουτε σε καφετεριες συχναζω και φυσικα δεν μου πιανει και τον πωπουλινο μου κανεις ! οριστε μας !  :P  :P

proton  o  nearos  kirios  tis  fotografias ( to  nearos  logo  pou  kano  dimosies  sxesis )
den  pianei  ton  popoulino  tis  kopelitsas  apla  tin  krataei  na  min  pesei
defteron  gia  kalo  to  exeis  na  min  sou  pianei  kaneis  ton  popoulino ??
 :twisted:  :twisted:
kai  triton  kai  farmakeroterotero  an  den  exei  kanei  apati  
autos  o  plastografos  o  fotis  epimeno  stin  arxikh  mou  roufiania
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

foti  martira

Limnios

Για τον Κώστα και την Δήμητρα που συμπτωματικά και σε εντελώς φιλικό κλίμα βρέθηκαν σ΄αυτήν την σκηνή δεν μου καίγεται καρφί . Θα μ΄ενδιέφερε όμως η ξανθιά κυρία με το μαύρο φόρεμα που φαίνεται στο δεξί άκρο ... Δίδεται αμοιβή για τις πληροφορίες συν μπόνους αν πάω μαζί της στην Πάρο .
 υγ. Χάλια αυτό το χρώμα του πουκάμισου Κώστα μου .
 υγ2. Εκτός κι αν είναι απόκριες κι είχες ντυθεί " Γιάννης Φλωρινιώτης ".
Σας φιλώ , Γιάννης

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. εχω πληροφοριες για την νεαρα δεσποινιδα ..
τι μου δινετε για να μιλησω μιστερ Γιαννη ?? (για να βοηθησω .. δωροδοκουμαι συνηθως με γλυκα βλεπε : σοκολατα - γαλακτομπουρεκακι - μπουγατσα - σουδακια !!)
Οσο για εσας μιστερ Αρη, ο Φωτης ποτε δεν θα διεπραττε πλαστογραφια ... δεν φταιει εκεινος αν ''ετυχε'' η κοπελιτσα να βρεθει πανω στο χερι του μυστηριωδη κυριου της φωτογραφιας .. (λοοοοοοοοοολ)
φανταζομαι θα σκονταψε .. ε δεν θα καθισε καλα και φυσικα το ''αγρυπνο'' χερακι του κυριου την επιασε και την εσωσε ..  :lol:  :P

tristana

Διαμαρτύρομαι εντόνως! Εγώ το βρήκα και πάτε να μου φάτε το έπαθλο!
Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Είναι ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ μετά της κυρίας του! Φαίνεται από την αμερικανοπρεπή αμφίεση!

Λοιπόν, καλές οι πλάκες, αλλά όχι και να μας δουλεύετε επειδή δεν θέλετε
να κερδίσουν οι έχοντες κοφτερό μάτι! Καλά από μυαλό κουρκούτι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Αναμένω το βραβείο. Στρώστε γρασίδι να ευχαριστηθώ και όχι κόκκινο χαλί. Από Δευτέρα περιμένω νέα.

spellbound

Τωρα εγω αναρωτιεμαι....

Ποιος στην ευχη ειναι ο Γιωργακης???

Και αν δεν ειναι ο Γιωργακης αλλα ο Κωστακης,  μα.... αδυνατισε τοσο πολυ αυτο το παιδι???  

Βραδυνες αναζητησεις....

PoiSoN_GiRL

ο Γιωργακης ?? με τι nickname μπαινει αυτος ο Γιωργακης ??  :shock:

kathreftis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ο Γιωργακης ?? με τι nickname μπαινει αυτος ο Γιωργακης ??  :shock:

ma  me  to  kalitexniko  tou  KOSTASD33
8eleis  na  sou  pw  kai  tis  kuria  tou  to  nickname ?  PoiSoN_GiRL ?

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

egw  den   eimai  roufianos  
lew  tis  eidisis
 :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

Στο ΚΑΡΦΙ δουλεύεις Καθρεφτάκο ???

Fotis

Και ναι!!! Η στιγμη που ολοι περιμενατε.......

[size=18]Αποκαλυψη Τωρα!!![/size]

249 Επισκέπτες, 0 Χρήστες