Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 259
  • Total: 259

Pou'nai i mpalla?

Ξεκίνησε από skou70, Αυγούστου 22, 2005, 08:19:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

ναι παιδι μου σου λεω .. (αμαν αυτο το παλικαρι πια .. μονιμως αποριες εχει .. ουτε εγω τετοια χαλια πια ... )
και μη ρωτας πολλα πολλα .. αυτο ειναι αδιακρισια !
αφου μονα τους τα παιδια εκαναν την αποκαλυψη του αιωνα !!
Λοιπον αν υποσχεθεις να εισαι φρονιμο παιδακι μπορει και να σε παρω μαζι μου στο γαμο (οπου θα εκτελω χρεη παρανυμφακιου - κουμπαρας και σαφως λαμπαδας !)

και τωρα σους !   ]Υ.Γ. εσυ γιατι απαντησες ?? δεν ειδες που ειπα πριν και στα δικα μας οι ελευθερες ?? Εισαι εσυ ελευθερη ?? Ε ? Ε? εΕεΕΕεεΕ ??[/color]

PoiSoN_GiRL

μια απορια εχω .. να την πω τωρα ή να σκασω ??
θα την πω κι οποιον παρει ο χαρος ...

Γιατι οταν μαθαινουμε κατι απο μια πηγη που ειναι εντελως ακυρη το πιστευουμε με τερααααααστια ευκολια κι οταν το μαθαινουμε απο την εγκυροτερη πηγη (στην περιπτωση μας το ευτυχισμενο ζευγαρι!) ειμαστε απιστοι Θωμαδες ??
Μηπως ειμαστε ολιγον απροσαρμοστα ??

Anonymous

Τουλουμπίτσαμμμμ τι λες???

[/color]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Τουλουμπίτσαμμμμ τι λες???

Τι να πω κι εγω ?? απο τη χαρα μου που θα γινω παρανυμφακοκουμπαρολαμπαδα τα χω χασει ...  :roll:

jasper

λοιπόννννν συνοπτικά γιατί βιάζομαι (έχω κι ένα σωρό ετοιμασίες η δόλια)

-λιλάκι μου... ίσα ίσα ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ που δεν καταλαβαίνεις  :D θα με πείραζε ματάκια μου αν καταλάβαινες... σε φιλώ  :D

-δημητρούλι επειδή σ' έχω ικανή να μου κλέψεις την παράσταση...θα ρθεις με στολή παραλλαγής (κουφοντίνα) αλλιώς την κουμπαριά θα την δώσω αλλού... κάτσε να σκεφτώ κανένα σεμνό, χαμηλοβλεπούσικο, "κοιτάω μόνο τη δουλειά μου" κοριτσάκι από δω μέσα... λες να φτάσει ο γάμος κι εγώ ακόμη να αναζητώ εναγωνίως την τρίτη της παρέας??

- ρίκυ.... σους εσύ.... ignore τόπαμε?

- γαυρινάκι μου... άκου το ποϊζονάκι...είναι σοφό κι ας το παίζει άλλως πως!

Anonymous

Jasper, και μενα μου έταζες γάμο, αλλά ατύχησα ο έρμος. Τεσπά, εμένα με βλέπω να κάνω σούσουρο και όχι σους   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

εγω στολη κουφοντινα ?? δεν ξερω Σοφακι .. δωσε μου λιγο χρονο να το σκεφτω ...

αχμμ.. οκ το σκεφτηκα ! θα φορεσω στολη κουφοντινα και μολις φτασω στην εκκλησια θα πεταξω τη στολη και απο μεσα θα φοραω στολη βατραχανθρωπου (συμπεριλαμβανεται και μασκα και βατραχοπεδιλο απο κατω) που μου πηγαινει καλυτερα !

εσυ ακατανομαστε κανε σους βρε πουλακι μου ... λυσσαξες με το σουσουρο πια ... (μα τι μανια αυτο το παιδι να μην κραταει το στομα του κλειστο .. ) προσεχε κακομοιρη μου γιατι το ''ακατανομαστος'' εγω σου το κολλησα !! φροντισε να παρω αναποδες να σου κολλησω το ''Κατινα'' απο σημερα κι αντε να το βγαλεις απο πανω σου μετα .. λολ

fmas

Πέραν από την Πλάκα jasper να ζήσετε.............

Ελεύθεροι και ελεύθερες όλου του κόσμου Ενωθείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :)  :)  :)

jasper

φμας μου  :D
ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.... είδες τι τραβάμε το άμοιρο ζεύγος?
την χαρά μας θέλαμε να μοιραστούμε κι αυτοί τόριξαν στην πλάκα  :(

και τώρα δράττομαι της ευκαιρίας (λολ) να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου καλά στέφανα στους εξής [size=18]PoiSoN_GiRL + KaRPaTHios να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά

[size=18]Enia + EltonJohn τις ολόψυχες ευχές μου[/size]

[size=18]gavrina + Rivaldo βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους [/size]

Ανακοίνωση: Τα προσκλητήρια θα τα βγάλει τελάλη ο κοκορίκος συνεπικουρούμενος (ξανα λολ) από άξια παύλα "εγώ κοιτάω μόνο τη δουλειά μου" βοηθό  :P

λέω τους υπόλοιπους να σας παντρέψω την επόμενη βδομάδα γιατί τώρα ως συνήθως βαριέμαι...

ΥΓ. Διευκρινίζω (αν και φαίνεται...αλλά φύλαγε τα ρούχα σου νάχεις τα μισά) οτι σήμερα πάντρεψα τα 3 κοριτσάκια που συμπαθώ και εκτιμώ ιδιαιτέρως  εδώ μέσα  :D για την γενικότερη στάση τους στον μικρόκοσμο του φόρουμ  :D

Eley8eros

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως η μπάλαα είναι στα δίχτυα της  Βίσλα κρακοβίας...

Οι παναθηναικίζοντες ήδη το γνωρίζουν...

Anonymous

Κουμπαρούλαααααααα μου να' σαι καλά!!!! χαχαχαχα
Ο Ριβάλντο θα σε ευγνωμονεί για το καλό που του έκανες ]

Εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και τον Σκου μας,  παρ, ότι δεν σας γνωρίσω έχω ακούσει πολλά για σας και σας εκτιμώ.  ]

skou70

epeidi ap'oti fainetai den katalavan oloi to noima tis apantisis pou egrapsa xthes to vrady kalo einai nomizw na kanw kapoies mallon aparaitites dieukriniseis

DEN eimai arravwniasmenos me tin jasper alla akoma kai an itan auto to thema den tha to evgaza voukino sto forum

to olo thema apla thelei na stigmatisei symperifores kai praktikes pou gia kapoio logo pou den katalavainw exoun emfanistei teleutaia kai na diakwmwdisoun auti tin katastasi

kalo einai na min vgazoume monoi mas symperasmata kai otan theloume na mathoume kati na rwtame euthews ta atoma pou tous afora
 AYTO TO TELEYTAIO PAEI SE SYGEKRIMENA ATOMA POU PROFANWS DEN IKSERAN...DEN RWTAGAN ? KAI OXI STO SYNOLO TWN XRHSTWN gia na min pareksigithw kiolas ...

dilwnw katigorimatika episis oti oxi mono den kserw poioi kai giati evgalan authaireta symperasmata gia mena kai to sofaki alla pws OUTE KAN ME ENDIAFEREI NA MATHW...to mono pou me apasxolise itan to oti vgike ena tetoio symperasma etsi avasanista kai xwris na katalavw kai ton logo

ayta kai DEN prokeitai na epanelthw...omologoumenws tha itan diaskedastiko na synexisw alla mou pire kana duo high scores o equinoxe kai paw na ta diekdikisw lloooollllllll

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. με εχουν αρραβωνιασει και στο παρελθον .. αλλα οφειλω να ομολογησω οτι αυτος ο [size=18]Karpathios[/size] ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει !!
ελπιζω να μην θιχτει η πρωην ''σχεση'' μου
(LoOoOoOoOoOoL !) και να μου ευχηθει καλα στεφανα μετα την αποκαλυψη της jasperoulas μου !!
Ας μην μου κρατησει κακια !!

Μια απορια μονο .. [size=24]Ο Κarpathios το ξερει ??[/size]

[size=18]LoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOL !![/size]

Aτιμη κοινωνια .. σε παντρευει χωρις να το παρεις χαμπαρι !!
[size=18]αντε καλα ... φωτο-στεφανα[/size] (σε οσους εχουν βεβαρυμενη συνειδηση !!)

Anonymous

Ωραίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!
Όπως και να΄χει ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ποιο κακό παιδάκι λέει τέτοια πραγματάκια κι εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα;;;;;;;;;;εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

jasper

φτου γκαμώτι μου πάλι για ράφι με κόβω :(  :(  :(

μήπως να το ξανασκεφτόσουν τολάκο μου???!!!

[size=24]αντε καλα ... φωτο-στεφανα [/size](σε οσους εχουν βεβαρυμενη συνειδηση !!)

[size=24]λοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ δημητρούλι μου[/size]

[size=18]η ατάκα της χρονιάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

259 Επισκέπτες, 0 Χρήστες