Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Το τουτού μου,ανέβασε θερμοκρασία ]

Kastoras

Η διαφορα αδερφια ειναι στην συμπεριφορα...  Οταν παιρνεις ενα τηλεφωνικο νουμερο και καποιος σε αντιμετωπιζει με ευγενεια τι να πεις? επισης εδω δεν σε προστατευει κανεις... μα κανεις.... ενω εξω ειδικα γερμανοφωνες χωρες που ξερω... υπαρχει και η αποζημιωση...

SoFiA24

Αν δεν βρω μέσα στην επόμενη μισή ώρα αυτή τη συνταγή για μελομακάρονα της Ντίνας που τόσο την παινεύουν σε συγκεκριμένο ιστότοπο θα ΣΚΑΣΩ !!!!  :evil:  :evil:

Rakendytos

καλο το κολπο με το υγρο που βαλατε στις κολονες και δε στεκονται οι αφισες..
αλλα ακομα καλυτερο το τριμενο γυαλι στην γλουτολινη.. :P

heinrich

Πολλά τα παράπονα
«Απαράδεκτη» η εξυπηρέτηση από τους παρόχους συνδέσεων Internet

ΑΠΕ
Τα παράπονα των καταναλωτών έχουν αυξηθεί, τόνισε ο κ. Αλεξανδρίδης
Αθήνα

H διείσδυση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα αυξάνεται, ωστόσο το επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης των πολιτών από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών είναι σήμερα «απαράδεκτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Πρόκειται για «παιδικές ασθένειες» μιας νέας αγοράς που εξελίσσεται ραγδαία στην Ελλάδα και προκαλούν αύξηση στα παράπονα των πολιτών, είπε ο καθηγητής Νικήτας Αλεξανδρίδης, μιλώντας την Τρίτη σε ημερίδα της ΕΕΤΤ με τίτλο «Προϊόντα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών και Προστασία Καταναλωτών».

Ο κ. Αλεξανδρίδης σημείωσε ότι υπάρχει ανάγκη να αρχίσει ένας διάλογος όλων των φορέων με:

-Σύσταση ομάδας εργασίας για την οριοθέτηση αρμοδιοτήτων μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων του δημοσίου.
-Καταγραφή από την ΕΕΤΤ συγκριτικών δεικτών ποιότητας.
-Δημιουργία Κώδικα Δεοντολογίας και Συμπεριφοράς των παρόχων.
-Σύσταση Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών
-Ενημερωτική καμπάνια εντός του 2008 για τα Δικαιώματα του Καταναλωτή

Ομιλία Χατζηδάκη

Στην ημερίδα μίλησε και ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της χώρας στον τομέα των νέων τεχνολογιών, υπογραμμίζοντας ότι η διείσδυση της ευρυζωνικότητας παρουσίασε αύξηση το 2007 κατά 85% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Ο υπουργός απέδωσε το γεγονός αυτό στον ΟΤΕ και τους εναλλακτικούς παρόχους, στους επιχειρηματίες, αλλά και στην ΕΕΤΤ, που με τις παρεμβάσεις της συνέβαλε στη σωστή λειτουργία του ανταγωνισμού και της αγοράς.

Επισήμανε ότι οι νέες τεχνολογίες και ειδικότερα ο τομέας των Τηλεπικοινωνιών είναι ένας από τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη κινητικότητα και μπορούν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας, δημιουργώντας, παράλληλα, νέες θέσεις εργασίας.

Προσερχόμενος ο υπουργός Μεταφορών στην Ημερίδα συνδικαλιστές του ΟΤΕ φώναζαν μέσα και έξω από την αίθουσα συνθήματα όπως :«Κάτω τα χέρια από τον ΟΤΕ», «ΟΤΕ-ΔΕΗ-Ολυμπιακή είναι περιουσία ελληνική» και «Ρυθμίστε τους απορρυθμιστές».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

heinrich

σε αυτό το ηλίθιο έτος της ευρυ-ζωνικότητας εγώ έχω να επιδείξω ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!
κατάφερα να δι-ευρύ-νω την ζώνη μου κατά 2 τρύπες παραπάνω...

13 μέρες έως τώρα χωρίς ίντερνετ λογω hol

να κάνω μια μήνυση διότι είναι παράνομη η μεταφορά της γραμμής αφού έγινε χωρίς καμμιά εξουσιοδότηση από κάποιον  νόμιμο εκπρόσωπο  της εταιρείας μου?

ρωτώ εγώ τώρα.....

heinrich

σήμερα το πρωί καθώς κατέβαινα προς το μετρό σταμάτησα σε ένα φανάρι περιμένοντας να εμφανιστει ο Γρηγόρης. Μόλις άναψε πράσινο, κοιτάω δεξιά τσεκάρω και αριστερά και αφού βεβαιώνομαι πως όλα είναι καθαρά ξεκινώ να περάσω απέναντι. Ξαφνικά μια χρυσαφιά mercedes που οδηγούσε ένας ~60χρονος γκαζώνει από την δευτερη θέση στο φανάρι όπου ήταν σταματημένη, προσπερνά τον πρώτο, περνά σύριζα από μένα που διέσχιζα την διάβαση και φρενάρει λίγο πιο κάτω περιμένοντας στην διασταύρωση για να περάσει την κατάλληλη στιγμή σε έναν κεντρικό δρόμο.
Του μίλησα για την μάνα του και το σπίτι του. Του μίλησα για την οικογένειά του και από που προέρχεται. Του μίλησα για την καράφλα του. Δεν άκουσε γιατί ήταν πιο κάτω από μένα και με κλειστό το παράθυρο.
Εως εδώ καλά. Σας περιέγραψα μια σκηνή που μπορεί να έχει συμβεί λίγο ή πολύ σε όλους. Βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα να κινδυνευεις να σου σπάσουν τα πόδια αυτοκίνητα με οδηγούς που παραβιάζουν συνειδητά διαβάσεις και κόκκινους σηματοδότες ιδιαίτερα όταν υπάρχουν πεζοί πάνω στις διαβάσεις.
Λογικά αφού τον έβρισα θα έπρεπε να ηρεμήσω. Ομως δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή λογικής. Παράτησα τον σάκο μου και έτρεξα προς το αυτοκίνητό του με σκοπό να τον βγάλω έξω και να τον σαπίσω στο ξύλο. Δυστυχώς είδα πως ήταν έτοιμος να ξεκινησει και έτσι, στα μέσα της διαδρομής μου, αποφασίζω πως είτε θα του ζούληξω την πόρτα με καμμιά κλωτσιά ή θα του σπάσω τον καθρέφτη. Ευτυχώς για εκείνον δεν συνέβει τίποτα στον ίδιο και την περιουσία του διότι δεν τον πρόλαβα.
Το άσχημο είναι πως ακόμα και τώρα  6 ώρες μετά, ακόμα και τώρα που τα γράφω, δεν έχω μετανιώσει για την πράξη μου. Αντιθέτως σιχτιρίζω τον εαυτό μου που δεν ενεργοποιήθηκα πιο γρήγορα να του σπάσω τα μούτρα. Δεν ξερω πως την έχουν δει ορισμένοι μαλακες, αλλά αν δεν αντέχουν την ζωή στην πόλη να πάνε στα κωλοχωριά τους από όπου πιθανότατα ήρθαν. Δεν θα παίζουν με την υγεία μας επειδή εκείνοι βιάζονται να πάνε στη πουτάνα τους

black_velvet

Θα μου κάνεις μία τεράστια χάρη; σε παρακαλώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ;;;

Ηρέμησε!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο απ' το να ξυπνάς και ν' αντικρύζεις απέναντί σου τη θάλασσα. Αυτό το διήμερο ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν.  ](πίσω τώρα πάλι στα γνωστά ταξίδια... με την πρώτη όμως ευκαιρία, οι διακοπές δεν θα περιοριστούν σε ένα διήμερο! κι αυτό, είναι υπόσχεση!)[/size]

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

Ο Νεποτισμός σ' όλο του το μεγαλείο....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich"13 μέρες έως τώρα χωρίς ίντερνετ λογω hol

Καλά να πάθεις... δεν ξέρεις πως η HOL δίνει δωρεάν εισιτήρια για τα παιχνίδια του γάβρου;

ΜΕ πήραν και τηλέφωνο..

"... είναι μία πολύ καλή προσφορά και αν είστε και φίλος του Ολυμπιακού μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση για εισητήρια της ομάδας..."

- Μένω στην Αθήνα δεσποινίς... που να τρέχω στον Βόλο

- Όχι είναι για εντός έδρας παιχνίδια

- Ε ναι... στον Βόλο δεν παίζει ο Ολυμπιακός;

- Όχι κύριε, στο στάδιο Καραϊσκάκη

- Πότε παίζει ο Ολυμπιακός βόλου με τις ψαροκασέλες;

- Ορίστε;;;;

- Η ομάδα που παίζει στο Καραϊσκάκη ονομάζεται "Ψαροκασέλες" δεσποινίς

- χαχαχαχαχαχα... μάλλον δεν σας ενδιαφέρει η προσφορά

- Αυτό δεν είναι προσφορά... είναι μία χαμερπής μαρκετινίστικη προσπάθεια προώθησης των ανάξιων ιδεών που αντιπροσωπεύει το εν λόγω σωματείο δεσποινίς. Και θα έπρεπε να αναλαμβάνετε την ηθική ευθύνη της πράξης σας η οποία μπορεί να οδηγήσει τους πελάτες σας στο δόκανο της αηδιαστικής παρακμής που αντιπροσωπεύει η ερυθρόλευκη αθλητική γάγγραινα. Είναι Εθνική επιταγή το όνομα του εν λόγω σωματείου να γίνει συνώνυμο της κλεψιάς, της απατεωνιάς, του αθέμιτου ανταγωνισμού και της πολιτιστικής, κοινωνικής, πολιτικής και ιδεολογικής παρακμής. Οι Έλληνες έχουν Ιερή υποχρέωση έναντι του έθνους και της ιστορίας τους να αντισταθούν στην προπαγανδιστική λαίλαπα του σωματείου και να συνταχθούν με τις υγιείς αθλητικές δυνάμεις που αντιπροσωπεύονται στο σύνολο τους από το πράσινο χρώμα της Ελπίδας και το σύμβολο του Τριφυλλιού...

- (Παύση διαρκείας) Εγώ ξέρετε δεν ασχολούμε με αυτά αλλά αυτή είναι η προσφορά τι να σας πω κύριε μου.

- Να μη μου πείτε τίποτα. Να ενστερνιστήτε απλά τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και να σταματήσετε την ερυθρόλευκη παρακμιακή προπαγάνδα.

- Κι εμείς στο σπίτι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ είμαστε

- Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπει κανείς πως ακόμα και μέσα σε σπίτια με υψηλές αξίες και ιδανικά όπως η υποστήριξη του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έχει εισχωρήσει η ερυθρόλευκη γάγγραινα μεταμφιεσμένη σε επαγγελματική υποχρέωση... τέλος πάντων. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν με ενδιαφέρει.

- (Ξανά παύση διαρκείας) Πάντως μπορείτε να μην συμμετάσχετε στην κλήρωση.

- Καλώς.. στείλτε μου τις πληροφορίες
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

lucretia

:24:
τα είδε ολα η τηλεφωνητρια!!!!

lucretia

Συνεννοηση μπουζουκι!
Προσπαθω εδω και δυο εβδομαδες να βρω αεροπορικο εισητηριο για Μυτιληνη για δουλεια,  αλλα ειναι αδυνατον, ειναι ολες οι θεσεις κλεισμενες εδω και καιρό. Οι μόνες που ηταν διαθεσιμες, ηταν με επιστροφη το Σαββατο το απογευμα, που σημαινει οτι θα σπαταλησω το Σαββατο μου για την δουλεια. Λεω δε βαριεσαι, αντε να τελειωνει αυτη η υποθεση, ας ειναι.

Σημερα, μου στελνει η πανηλιθια απο το ταξιδιωτκο πρακτορειο τους κωδικους απο την ηλεκτρονικη κρατηση και τι βλεπω; Οτι το εισητηριο το εκανε κρατηση  στο ονομα "Αnastasia" και οχι "Athanasia" οπως με λενε. Μου το εχει ξανακανει η πανηλιθια, και μου εκαναν ολοκληρη μανουρα στην Aegean και με το δικιο τους δηλαδη οι ανθρωποι. Δεν ειμαι το ιδιο ατομο!

Την παιρνω τηλεφωνο λοιπον και της τα χωνω, και της υπενθυμιζω οτι με λενε Αθανασια και οχι Αναστασια , και της το ΤΟΝΙΣΑ οταν της ειπα να μου βγαλει το εισητηριο. Αλλα αυτη ΠΑΛΙ το ιδιο!

Τωρα, αν γαμωσταυριζω ολο το απογευμα εγω θα φταιω;
Και το ακυρωσε λεει το εισητηριο...

Ααα, δεν θα την βγαλω καθαρη μεχρι τα Χριστουγεννα.... Να μου το θυμηθειτε!

:evil:

Kastoras

Συμφωνω και επαυξανω συντροφε HEINRICH .. τελικά δυστυχως στη χωρα αυτη επικρατει η ταξη των ηλιθιων και βλακων τουτεστιν νεοπλουτων που δεν σεβονται τιποτα....
Να πω και εγω ποσες ροχαλες πορτες χερια εχω φαει στη μαπα???? θα σας κουρασω... δικυκλιστης ων....
Τελικα μονο αν τους ξεφτιλιζεις κανεις κατι

heinrich

σου σχω άσχημα νέα Κάστορα..  :D
σήμερα ειπα να ακολουθήσω την συμβουλή της Μπλάκι.
Στην καθημερινή διαδρομή μου για στην στάση του λεωφορείου υπάρχει ένα κομμάτι της Ηλια Ηλιού που πήζει. Ετσι όλοι οι δικυκλιστές την έχουν δει να ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιογια να προσπεράσουν τα κολλημένα αυτοκίνητα.
Σήμερα μου τύχε ένας από αυτούς πίσω μου. Τον άκουσα. Είχε το θράσος να μου κορνάρει κιόλας. Ε, λοιπόν ακολούθησα την συμβουλή της Μπλάκι και παρέμεινα ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ!
ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ που κοντοστάθηκα, εβγαλα τα ακουστικά το ipod από την τσέπη μου, τα έβαλα στα αυτιά μου, βρήκα το mp3 μου και έκανα πως κοίταζα το κινητό μου. Τα αυτοκίνητα ξεκόλλησαν αλλά εκείνος έβλεπε τον σταματημένο κώλο μου μπροστά του.
Ε, κάποια στιγμή, ξεκίνησα και εγώ....

531 Επισκέπτες, 1 Χρήστης