Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 718
  • Total: 719
  • Leon

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papikos

ωρε βλεπω να γινετε μαχη!χοχοχο :lol:

papikos

εγω συνεχιζω την μαχη μου ΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ!!!

Λαμπρο παρε ματι......

papikos

αρχισαμε πάλι την παπαρολογια;;;;;;αλλο θεμα εχει το ποστ!!!

jcdenton

Η διαμάχη τελείωσε (για μένα τουλάχιστον)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Labrokratis

Εγώ δεν έχω διαμάχες! Εχω τευτέρι.... :P

Παπί!!! Τι λέει το πρόγραμμα για ΠΣΚ; Πάτρα;

jcdenton

Παπί τι εννούσες στον main του chat, όταν είπες: «Κάνε ό,τι θες jcdenton»?
Ross Perot (1930 - ...)

papi

θα το συνεχισουμε για πολυ το θεμα jcdenton;αλλο το τσατ και αλλο το φορουμ και αλλο το εξω και αλλο το σπιτι.Μου ζητας συγγνωμη στο τσατ στο μαιν!Τα πριβε γιατι τα εχουμε;Εντυπωσεις θελουμε να κανουμε;Οταν βαζεις σε καποιον και του λες διαφορα ειναι φυσικο να αρπαχτει να σου πει τα δικα του επιδει πανω κατω τον προσβαλεις με διαφορες σποντες.Μετα θα ερθει και ο επομενος απο κατω και παρα επομενος επιδει σε υποστηριζει και μετα θα κανουμε μια ωραια κλικα στο ονομα σου και θα χτυπατε τον Λαμπρο και οποιονδηποτε επιδει δεν σας αρεσει αυτα που λεει.Δλδ πρεπει να τον κρεμασουμε τον Λαμπρο αν τον δουμε εξω;ειναι λυση αυτη;τι να πω ρε γμτ.

jcdenton

εγω δεν είπα αυτό παπί. δεν κάλεσα κανέναν να με υπερασπιστεί. με τον λαμποκράτη είχα μια διαφωνία για τα ταττού (δλδ εγώ που έχω ταττού είμαι άχρηστος ή όπως αλλιώς το έθεσε;). το οτι ζήτησα συγγνώμη στο main μπορεί να ήταν λάθος, αλλά πιστεύω πως η κίνηση μετράει. και σε άλλα τόπικ έγινε καυγάς, αλλά ο συγγραφέας δεν έκανε έτσι. όπως και να έχει συγγνώμη
Ross Perot (1930 - ...)

papi

οκ και εγω ζηταω συγγνωμη
ας συνεχισουμε το θεμα με μια χιουμοριστικη φωτο.... :clown:

minoraki

harley davidson ζωγραφισε????? :roll:  :roll:

papi

χμμ για Rebel 250cc φαινεται :roll:

freak

Παράθεση από: "papikos"εγω συνεχιζω την μαχη μου ΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ!!!

Λαμπρο παρε ματι......

ναι ναι (... στο 'τατουαζ')...

tristana

Ναι! Ναι και στους/στις τατουαζιασμένους/ες!!!!

See_Me

Τελικά εγώ έχω την απορρία...όσοι/ες έχουν τατού & σκουλαρίκια είναι τάδε, τάδε, τάδε...όσοι θέλουν να βάλουν τι είναι  ] Λάμπρο σε πάω, με φοντάν να σε τρατάρω  :lol: [/u]

Εγώ πάντως τατού δεν έχω, διότι μάλλον έχω πρόβλημα αλλεργίας & γι'αυτό μου έχουν κλείσει όλες οι τρύπες από τα αυτιά μου & έχουν μείνει μόνο οι 2 που έκανα όταν ήμουν 3 ετών  :( ..ούτε στη μύτη μπορώ να κάνω γμ την αλλεργία μου γμ

Αλλά μεταξύ μας, γουστάρω πολύ τα ταττού, γνωρίζω καλά την ιστορία τους & με τι συνδέονται σε διάφορα μέρη του κόσμου & αν έκανα (αν μπορούσα δηλαδή να κάνω) θα έκανα 2, ένα εντελώς συμβολικό συσχετισμένο με ένα μέρος του κόσμου & ένα με ό,τι πιο αγαπημένο έχω :D

Labrokratis

Ας κάνουμε τώρα μια στατιστική: Τι ηλικίες και ποια ζώδια σε αυτό το post ειναι υπέρ των Tatoo, ποιοι κατά και ποιοι τους αρέσει αλλα αυτοί δε θα το εκαναν.

718 Επισκέπτες, 1 Χρήστης