Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 234
  • Total: 235
  • Leon

Κάτι για τον Σάκη ?

Ξεκίνησε από gon, Σεπτεμβρίου 23, 2005, 07:27:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Anonymous

Μα καλά βρε gon, που τα βρίσκεις αυτά τα θέματα και τα βάζεις???? ]

gon

Κουκλίτσα μου θα με βυθίσεις να βάλλω ένα θέμα ?

Anonymous

Anonymous

Ο Σάκης έδωσε για άλλη μία φορά το παρών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ  ΟΑΚΑ χθες Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2005 και ώρα 21] ΑΝΤΕΞΑ και ζήτησε να τον αγαπούν με το ΝΑ Μ ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ 'ΜΑΙ δίνοντας την υπόσχεση πως ΘΑ ΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ (ΜΑΣ) ΕΓΩ, ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ, όπως θα έχετε καταλάβει ο κόσμος χτυπούσε παλαμάκια στο ρυθμό της μουσικής.
Η σκηνή μεγάλη τα χορευτικά καταπληκτικά κι εκείνος ο ένας και μοναδικός δε σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει
ΥΠΗΡΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ, ΥΠΗΡΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, Μας υποσχέθηκε ΧΙΛΙΑ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ έρχεται κοντά μας και μας ταξιδεύει ως το  CAIRO ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΑΤΟ ΓΥΜΝΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ, αφού συνεχώς μας θύμιζε πόσο μας αγαπούσε και μας μιλούσε, ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΤΥΡΑΝΝΗΣΕΙ.

Τώρα που με χεις μες στην αγκαλιά σου κράτα με όσο πιο σφιχτά μπορείς θέλω να ξέρεις πως ότι κι αν γίνει δε θα αλλάξει αυτό που ζούμε εμείς, αυτή η στιγμή είναι για πάντα να κρατήσει, σου υπόσχομαι αυτή η στιγμή θέλω ποτέ να μη σβήσει ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ, ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑΜΑΤΩ. Αυτό είπε και ευχήθηκε η νεαρή κοπέλα που είχε την τύχη να πάρει αγκαλιά σε όλο το τραγούδι τον Σάκη, να τον αγγίξει, να τον φιλήσει, να τον αγκαλιάσει τραγουδώντας γι αυτήν και κοιτώντας την στα μάτια.

Ξάφνου λοιπόν στη σκηνή εμφανίζονται οι καλλίγραμμες κοπέλες του μπαλέτου και με επιτατικτό ύφος ο Σάκης τους τραγουδά… ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΑΣΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΕΛΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΙΕΙ, ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ  ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ, ΕΛΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ
ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ, ΑΠ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ, ΤΑ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΡΕΘΙΖΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ,

Ώσπου αντιλαμβάνεται και με πάθος τραγουδά πως δεν ΕΧΕΙ ΣΙΔΕΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΔΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ενώ (θα είναι όσο ζει ) θα είμαι όσο ζω και όσο ανασαίνω, δυνατός για να είσαι καλά γιατί ο τρόπος που κοιτάζει σαν ρεύμα με τινάζει σε πειρασμό με βάζει δεν ξέρω αν μπορώ να κρατηθώ, ο τρόπος που με φτιάχνει το βλέμμα μου όταν με ψάχνει κάποια στιγμή θα με κάνει το ξέρω να παραδοθώ.
Με κάθεεε Αχ με κάθε αναστεναγμό του ο κόσμος φώναζε Σάααααααααααακηηηηηηη κι εκείνος χαμογελούσε δίνοντας την υπόσχεση να είναι ξανά κοντά μας γιατί ΜΟΝΑΞΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΙΧΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΞΑΝΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ, και ξάφνου το ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ έδειξε και την αισιοδοξία της βραδιάς με το τραγούδι της eurovision Shake it και εφόσον προσφέρθηκε να μας πει τα καλά νεα για την Εθνική μας στο μπάσκετ τραγουδήσαμε όλοι το σήκωσε το το τιμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΒΗΝΩ ΣΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ , που κρατούσε στο χέρι ΛΙΩΜΕΝΟ ΠΑΓΩΤΟ και το ήθελε σαν τρελός ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΒΟΥΒΟΣ, ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΑ ΤΡΕΛΟΣ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΦΩΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΓΥΜΝΟΣ
Κλείνοντας με το σ εχω ερωτευτεί σ ότι έχω σκεφτεί, μας καληνύχτησε, μας ευχήθηκε να είμαστε καλά, μας ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του και μας άφησε να φύγουμε.

[size=18]ΝΑΙ ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΡΕΨΑ, ΣΤΡΙΓΛΗΞΑ, ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!![/size]

Σάαααααααααααααααααααααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  γκουχ γκουχ έκλεισε και η φωνή μου![/color][/b]

Anonymous

Μα τι μάτια είναι αυτά?

pingo

Ελπίζω να μην το κόψει καμιά λογοκρισία... :wink:
Θαυμάστε girls...

Anonymous

Anonymous

Anonymous

junkie

...........................................................

junkie

junkie

wow  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wowowowowowowowow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

junkie

.................................................................

junkie

234 Επισκέπτες, 1 Χρήστης