Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 330
  • Total: 331
  • Leon

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!

Ξεκίνησε από selene, Οκτωβρίου 01, 2005, 11:03:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

selene

Μου έχει χαλάσει ο εκτυπωτής κ θέλω να του πουλήσω τα εξαρτήματά του, γιατί για να τον φτιάξω θέλει τα κέρατά του!!! Ξέρετε μήπως που μπορώ να πάω για να τον 'σκοτώσω';;[/b]

Anonymous

Selene..πέτατον από το μπαλκόνι! :P

apol

pingo

40 ευρώ κάνουν οι εκτυπωτές κούκλα μου....και όταν σου τελειώνουν τα μελάνια....το ίδιο να κάνεις....να τον πετάς και να παίρνεις καινούργιο...  :lol:

Argiro

Εγώ που πήρα εκτυπωτή και μου έδωσαν λάθος drivers τι να πω; Έχω τον εκτυπωτή και κάθεται σαν διακοσμητικός...

minoraki

εγω εβαλα τα ΧΡ και ο εκτυπωτης μου δεν ειναι συμβατος με αυτα! τον αγορασα μολις πριν ενα χρονο, εχει δουλεψει ελαχιστα και τον εβαλα παλι μεσα στο κουτι και καθεται τωρα και φυλαει την ντουλαπα!
παω για αλλη αγορα εκτυπωτη!

See_Me

Μινοράκι μας,

μπες στη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας του εκτυπωτή σου, θα έχει κατηγορία drivers/downloads και εκεί σύμφωνα με το μοντέλο του, θα κατεβάσεις το πρόγραμμα οδήγησης για τα XP. Δε χρειάζεται να φυλλάει τη ντουλάπα σου και να πας για αγορά νέου..

Απλά πράγματα ]

See_Me

Αργυρώ,

ό,τι είπα στην Πόλυ, ισχύει και για σένα. Μπες στην ιστοσελίδα της εταιρίας, βρες τα downloads..και κατέβασε το σωστό driver ]

See_Me

minoraki

Παράθεση από: "See_Me"Μινοράκι μας,

μπες στη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας του εκτυπωτή σου, θα έχει κατηγορία drivers/downloads και εκεί σύμφωνα με το μοντέλο του, θα κατεβάσεις το πρόγραμμα οδήγησης για τα XP. Δε χρειάζεται να φυλλάει τη ντουλάπα σου και να πας για αγορά νέου..

Απλά πράγματα ]
σημηδακι μου....ευχαριστω παρα πολυ για τις οδηγιες σου.... :roll:  :roll:  :roll: ειμαι ανεπιδεκτη.....ντροπη μου  :oops:  :oops:  :oops:

Argiro

Εγώ μπήκα εκεί και, παρόλο που λέει πως τα μπορείς να κατεβάσεις τους drivers, δεν τους κατεβάζει. Δεν ξέρω πάρα πολλά από τεχνικά θέματα και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί συμβαίνει αυτό.

papi

γμτ ειδα βοηθεια και τρομαξα...λεω κατι επαθε η Αργυρουλα μας :cry:  :cry:  :cry:

Argiro

Όχι, άλλος το έβαλε το θέμα...

See_Me

Παράθεση από: "Αργυρώ"Εγώ μπήκα εκεί και, παρόλο που λέει πως τα μπορείς να κατεβάσεις τους drivers, δεν τους κατεβάζει. Δεν ξέρω πάρα πολλά από τεχνικά θέματα και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί συμβαίνει αυτό.

Αν θέλεις, πες με το μοντέλο του εκτυπωτή σου, την εταιρία του..και να το βρω, να το κατεβάσω και να στο επισυνάψω σε μήνυμα. . (το ότι δε μπορείς να το κατεβάσεις είναι είτε σφάλμα δικό σου (θέμα προγράμματος συμπίεσης απόσυμπίεσης (winzip για παράδειγμα), ή έχεις ρυθμίσει τις μεταφορτώσεις του explorer σου σε λάθος σημείο στον υπολογιστή σου, είτε έχει  πρόβλημα η σελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας (λόγω λάθος χειρισμού link στο σέρβερ τους ή λόγω άλλης δικής τους δυσλειτουργίας) οπότε θα πρέπει να περιμένεις να αποκατασταθεί)

Σου προτείνω δε, να πας στο πατήστε εδώ-σελίδα και να βάλεις για αναζήτηση το μοντέλο του εκτυπωτή σου, π.χ hp deskjet 970 cxi drivers...και να ψάξεις τα αποτελέσματα.

Καλή τύχη σε ό,τι κάνεις  ]

Argiro

hp deskjet 3420 είναι ο εκτυπωτής. Έκανα τη διαδικασία που λες και δεν τα κατεβάζει.

330 Επισκέπτες, 1 Χρήστης