Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 495
  • Total: 495

Αυτο τον καιρο μαζευουμε λεφτα για να δωσουμε-να παρουμε-

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 13, 2005, 08:56:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Argiro

Η πρώτη σειρά έπρεπε να είναι μέσα σε quote και πάνω πάνω έπρεπε να λέει "το papi είπε:" Τα έκανα σαλάτα...

papi

ελα βρε για την πορτα λες?και ψαχνω να βρω το κοκκινο παραθυρο και...παει μπλεξαμε με τετοιες ομορφες φωτος!απαπαπα...γμτ κοκκινο ειναι!λες να εχει κελαρι εκει κατω? :roll: εκει θα γινοντε τα οργια!παπαπαπα :shock:

τα εκανα μια σαλατα του σεφ!αχ πεινασααααααααααααααααααααα Αργυρωωω μου ανοιξες την ορεξη!γκρρρρρρρρρρ :evil:

Argiro

Εμένα δεν πήγε εκεί το μυαλό μου... Απλώς θα μου άρεσε να είναι έτσι το δωμάτιό μου.

spellbound

Στη σαλατα προσθεσε και μερικα κρουτον παπιε ! :P  :P  :P  :P  :P  :P

Argiro

Κια ταμπάσκο, φυσικά... Δεκαπέντε σταγόνες, όχι παραπάνω...

spellbound

Αργυρω.... μηπως να προσθεσουμε και λιγο πορτοκαλι???  Κοτζαμ παπι ειναι αυτο  :wink:

apol

το ουρανιο τοξο θα ζωγραφισουμε

papi

Αργυρουλα ναι ειναι ομορφο να ειναι κοκκινο και ειδικα αυτο τις φωτο!αλλα θελει μεταλλικο κρεβατι χρωματος μαυρο....και πινακες μαυροασπρες...και φωτιστικα δαπεδου...ε και παει λεγοντας...αυτα που λες :oops:  :P

spell καιρο εχω να φαω κρουτον!!!και ειναι το πιο ευκολο!!ενα τιγανακι  λιγο βουτιρο,ψωμακια σε κιβους και λιγο ριγανι απο πανω!(ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! :shock: πειναωωωωωωωωωωωωωωωωω παω να φτιαξω!!!)bye bye τα λεμε πιο μετα!μακιααααααααααα σας κοριτσιααααααααααααα
 :D

Argiro

Γιατί, καλέ;... Άσχημο θα είναι ένα τζάκι με μια κόκκινη φλοκάτη μπροστά και ρουστίκ διακόσμηση; Αν είναι και δίπατο το σπίτι... ποιος με πιάνει...

Argiro

ΠαράθεσηΗ Spellbound είπε:
Αργυρω.... μηπως να προσθεσουμε και λιγο πορτοκαλι??? Κοτζαμ παπι ειναι αυτο

Εγώ πρότεινα να τον κάνουμε φλαμπέ, αλλά τρόμαξε και φοβάμαι μην πάθει τίποτα...

papi

ετσι ειναι στο αλλο μου σπιτι που εχω το τζακι...
παω να φαωωωωωωω  :evil:

spellbound

Παπιε, ως εργενισσα εδω και καααααμποσα χρονια, σε πληροφορω πως υπαρχουν πλεον και ετοιμα κρουτον, τα βαζεις στο φουρνο μικροκυματων και σε 20 δευτερολεπτα ειναι ετοιμα  :P  :P

Argiro

Παπί φλαμπέ με κονιάκ είναι ό,τι πρέπει...

chriastina

κάτι λένε στις ειδήσεις για τα πτηνά.....κάτι για γρίπη λένε,κάτι για πανδημία λένε.......
μήπως να το αποφύγετε?

papi?
είσαι εμβολιασμένος?????????????????????????????????????

papi

οχιιιι!!οποτε μακρια απο μενα!!!

495 Επισκέπτες, 0 Χρήστες