Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 219
  • Total: 220
  • Leon

Σεξουαλικές ιδέες.

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 14, 2005, 12:08:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

loooooooooooooooooooooooool. Tristana δεν υπαινίσσομαι τίποτα. Απλά λέω να πείτε και καμιά καλή ιδέα για να ενημερωνόμαστε!!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

olive

...Γιατι τοσος κοπος παιδια για το σεξ???? Αν 8ελεις καποιον-α..... δεν 8ες ουτε εσωρουχα...ουτε ελαια... που να προλαβεις...αλλωστε...!!!!!
Να μου πειτε για μετα....που 8α χαλαρωσεις....μμμμμμμμαλιστα..!!! ενα μασσαζακι δεν ειν...κακο!!!!! :roll:  :roll:  :roll: χαχαχαχαχαχα!!!!!!

apol

μασσαζακι εεεεε τυφλα ναχει το σεξ αν ειναι πολυ καλο

tristana

Γκον, μαράζι τό'χω να μου απαντήσεις μία φορά!

(Και πού είσαι... δεν πιάνεται το "Απευθύνομαι σ'εσάς, κυρίες μου" ΟΚ;)

Θα πάθω καμία οξεία ερωτική κρίση μαζί σου και ακόμα δεν έχω συνέλθει
από το χουνέρι με τον Λαμπροτέτοιο.

Για τον Τζέι Σι τώρα, έχω να πω ό,τι αυτά τα πράγματα δεν τα συζητάμε...
τα κάμνουμε. Εάν τα συζητάμε υπάρχει πρόβλημα, λέμε! ΧΕΧΕΧΕ!

Και ψηφίζω σωβρακοφανέλλα ντέφινιτλι!

gon

Οι κοινωνία μας , μετά από την πάροδο αιώνων άρνησης της σεξουαλικότητας έχει φτάσει ακριβώς στο αντίθετο άκρο : την παντελή εξάρτηση από την σεξουαλικότητα μας! Δεν υπάρχει πλέον τομέας στην ζωή μας όπου η σεξουαλικότητα μας να μην παίζει κάποιο καθοριστικό ρόλο. Αυτό δυστυχώς έχει σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση μας από την οικειότητα και την αγάπη.

gon

Απευθύνομαι σ'εσάς, κυρίες μου

Είμαστε όντα που συνεχώς εξελίσσονται , και παράλληλα με την δική μας εξέλιξη εξελίσσεται και η έκφραση της σεξουαλικότητας μας. Αρκετές φορές, και αυτό το παρατηρούμε γύρω μας καθημερινά , είναι αδύνατο δύο άτομα να παραμείνουν αρμονικά σε μια σχέση είτε αυτή είναι συναισθηματική είτε αυτή είναι σεξουαλική. Πολύ εύκολα η ισορροπία διαταράσσεται , το ενδιαφέρον χάνεται και επέρχεται η πλήξη που οδηγεί στην αποξένωση. Γιατί καταλήγουμε εκεί ; Γιατί έχουμε χάσει την δυνατότητα να μοιραζόμαστε! Οι άνθρωποι έλκονται σεξουαλικά για διάφορους λόγους : για την εξωτερική εμφάνιση , γιατί χρειάζονται επιβεβαίωση , γιατί νιώθουν μοναξιά , γιατί έχουν την ανάγκη να μοιραστούν , γιατί ερωτεύτηκαν ή αγαπιούνται. Οποιοιδήποτε και να είναι οι λόγοι που μας οδηγούν στην σεξουαλική πράξη , κρύβουν στο πίσω μέρος του μυαλού την ανάγκη του ανθρώπου για οικειότητα και αγάπη.

tristana

Γκον, χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχχεχεχε!

Α, και ευχαριστώ που μου απάντησες ιδιαιτέρως! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Ε, λοιπόν και εγώ... Απευθύνομαι σ'εσάς, κύριέ μου...

Γη καλεί Γκον-Γκον-Γκον!

jcdenton

Τριστάνα είσαι στη ΝΑSΑ?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

apol

τι τραβεστι θεμα ειναι  αυτο απ εξω σεξουαλικο και μεσα διαστημικο...........

tristana

Τζέι Σι, όπου νά'ναι θα με στείλει στον 'Αλφα του Κενταύρου ο Γκον.

Απ, γιατί αντιδράς; Δεν συνδυάζονται τα δύο θέματα; Σεξ ιν σπέιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!  :twisted:

apol

δε λεω υπαρχει καποια σχεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα η σχολη αυτων των θεματων με ..................μπερδευει  τουλαχιστον

gon

Ξεφύγετε από την παγίδα της κρεβατοκάμαράς σας. Eξάλλου, ποιος μας υποχρεώνει να κρατάμε το «πρωτόκολλο»; Aνακαλύψτε τον αισθησιασμό που μπορούν να προσφέρουν όλοι οι χώροι του σπιτιού σας, που μπορεί να μην είναι μεν το ίδιο αναπαυτικοί, αλλά πιθανόν να αποδειχθούν πολύ πιο συναρπαστικοί! Aς μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι περισσότερες γυναίκες τρελαίνονται στη θέα των περισσότερων ρομαντικών ταινιών του κινηματογράφου, όπου οι ερωτικές σκηνές συνήθως κορυφώνονται δείχνοντας το ζευγάρι να κάνει έρωτα πάνω σε ένα παχύ χαλί μπροστά στο αναμμένο τζάκι! Δεν έχετε παχύ χαλί; Σκεφτείτε το «O ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές» με την Tζέσικα Λανγκ και τον Tζακ Nίκολσον. E, δεν μπορεί, τραπέζι στην κουζίνα έχετε.

Nikos28

Φίλε Gon,
κάτσε πρώτα να βρούμε τη γυναίκα και μετά βλέπουμε τι ''γαρνιτούρα'' θα της βάλουμε από πάνω... :lol:  
Εγώ, πάντως, διεγείρομαι από κάτι άλλο: Να την πασαλείψω με μουστάρδα και τζατζικάκι και να την καλύψω με κοντοσούβλι, κατσικάκι ψητό, κρεμμύδι, ντομάτα, λάδι, ρίγανη, πιπεριά κλπ κλπ. Και αφού φάω το καταπέτασμα... :twisted:

Τι στην ευχή, δε λένε ότι ο έρωτας περνάει πρώτα απ' το στομάχι;  :?:

Bijoux

χαχαχαχαχαχαχα

θα το δοκιμάσω αυτό νικο λολ

μονο με γυναικείο κορμι σερβιρεται;;;;;;;;;;;;;

Nikos28

Όχι βέβαια!

Το θέμα είναι ποιός θα κάνει το μαγείρεμα...  :lol:  :lol:

219 Επισκέπτες, 1 Χρήστης