Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 216
  • Total: 217
  • Leon

Σεξουαλικές ιδέες.

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 14, 2005, 12:08:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Φύγετε από το σπίτι σας. Tο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας δεν προορίζεται μόνο για τις αποσκευές ή για να κάθονται τα παιδιά σας. Θυμηθείτε λίγο την εφηβεία σας ή τα φοιτητικά σας χρόνια, όπου στριμωχνόσασταν με συμφοιτήτριες στο άβολο κατσαριδάκι ή στο συνήθως «δανεισμένο» αμάξι του μπαμπά αναζητώντας την περιπέτεια! Ή ακόμα θυμηθείτε το «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» και την περιβόητη ερωτική σκηνή της παραλίας! Aν τα γούστα σας είναι μάλιστα λίγο πιο προχωρημένα, βγείτε με τη σύντροφό σας για ένα ξεφάντωμα ερωτικού shopping (βιβλία, περιοδικά, βιντεοκασέτες, εσώρουχα), αλλά προσέξτε με το αυτοκίνητο στην επιστροφή για το σπίτι, γιατί σε περίπτωση ατυχήματος, αν σας βρουν με τέτοιο υλικό στο αμάξι, κινδυνεύετε αντί για την ερωτική σας ζωή να βελτιώσετε τη θεαματικότητα κάποιου τηλεοπτικού δελτίου...   :oops:

tristana

Νίκο, χεχεχεχχεχεχεχεχεχε! Αυτή η θεϊκή έμπνευση Βάρη στάιλ ήρθε και μας αποτελείωσε.

Γκον, συνέχισε να απευθύνεσαι αποκλειστικά σε μένα. Ζουλεύουν! ΧΕΧΕΧΕ!

Απ, ώστε μπερδεύεσαι λίγο;; Πάλι καλά! Πάντως, το διασκεδάζουμε
εμείς οι Αλφακενταυρίτες!

apol

εκπλησσομαι ,ευχαριστα προφανως, απο την αχαλινωτη φαντασια που διαθετουν τα μελη του α33  και ελπιζω να τους δοθει η ευκαιρια να κανουν πραξη τις φαντασιωσεις τους ......

jcdenton

Νικος28 έγραψε:
Φίλε Gon,
κάτσε πρώτα να βρούμε τη γυναίκα και μετά βλέπουμε τι ''γαρνιτούρα'' θα της βάλουμε από πάνω...  
Εγώ, πάντως, διεγείρομαι από κάτι άλλο: Να την πασαλείψω με μουστάρδα και τζατζικάκι και να την καλύψω με κοντοσούβλι, κατσικάκι ψητό, κρεμμύδι, ντομάτα, λάδι, ρίγανη, πιπεριά κλπ κλπ. Και αφού φάω το καταπέτασμα...  

Τι στην ευχή, δε λένε ότι ο έρωτας περνάει πρώτα απ' το στομάχι;

Νίκο από πότε έχεις να φας παιδί μου?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

gon

Σεξουαλικη φαντασιωση και ερωτικος λογος ειναι η ταυτιση της σεξουαλικης απελευθερωσης του εσωτερικου μου κοσμου προς  το εξωτερικο μου περιβαλλον και πιο συγκεκριμενα προς τον συντροφο μου

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

tristana

Τζέι Σι, προς τι η απορία;  :oops:  :smurfin:

jcdenton

Προς αυτά που ακούω τριστανα?
Ross Perot (1930 - ...)

gon

Όλοι το ζούμε χωρίς να του δίνουμε πραγματική σημασία. Στο πλησίασμα ενός σώματος, η μυρωδιά του άλλου ανοίγει ή κλείνει, συνειδητά ή ασυνείδητα, το παράθυρο της ερωτικής επιθυμίας. Γιατί; Τι συμβαίνει στην χημεία του σώματος και του μυαλού; Πόσο επηρεάζει μια σχέση ή μία ολόκληρη ερωτική ζωή; Ποια είναι η επιστημονική εξήγηση;

Jezebell

Anonymous

Παράθεση από: "Jezebell"Καντε ταντρα

Τι είναι τούτο πάλι ???
 ]

jcdenton

Α, Γωγώ θα σε μαλώσω. Δεν ξέρεις τι είναι ταντρα; Αλήθεια... τι είναι;
Ross Perot (1930 - ...)

rose

Παράθεση από: "jcdenton"Α, Γωγώ θα σε μαλώσω. Δεν ξέρεις τι είναι ταντρα; Αλήθεια... τι είναι;

an den kanw lathos mia nea stash toy g(kama) soutra :P

Sotis

καλα  σε  θελω  δασκαλο μου...jc να με  μαθεις....αλα   με  1  τσεχα   ξανθια.... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :D  :D να  μου  το  διχνει.. :wink:  :wink:  :lol:  :lol:

Sotis

αλα   ναμομιζω  και  με  κανελιτσα   θα  ηταν  καλυτερα... :D  :D  :D

216 Επισκέπτες, 1 Χρήστης