Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 589
  • Total: 589

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Παράθεση από: "Ventouza"Είσαι πολύ προβλέψιμος..... :cry:

Η ΕΜΥ είσαι?

heinrich

Παράθεση από: "isabella":arrow: καλη τυχη οπου κι αν καταληξεις (με τετοιο μυαλο δεν το βλεπω παντως)
δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεται αλλά να αναλάβει τις ευθύνες του πάραυτα. Δεν θα μου την αφήσει αμανάτι σε μένα

]τώρα που το σκέφτομαι λέω να σε πουλήσω ή να σε δωρίσω και από κοπή πίτας να το γυρίσουμε σε φιλανθρωπικό γκαλά[/color]

:arrow: αφου δεν εβαλα τα κλαμματα χτες, ειμαι ετοιμη να το ξανακανουμε οποιαδηποτε στιγμη θελησεις!
παράτα τις αηδίες, έχω ήδη πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγρασία για την χειροτερέψεις εσύ

]αν δεν την βρεις  κρυμμένη στην ντουλάπα να βάλεις μια αγγελία[/color]

Enia

Παράθεση από: "heinrich":arrow: κουνια που σε κουναγε που θα με ανταλλαξεις κιολας!!!
τώρα που το σκέφτομαι λέω να σε πουλήσω ή να σε δωρίσω και από κοπή πίτας να το γυρίσουμε σε φιλανθρωπικό γκαλά

γιατί σε χαλάει τόσο το κόνσεπτ 'κοπή πίτας' και έχεις λυσάξει να το γυρίσεις σε κάτι άλλο, δεν το καταλαβαίνω...!  :evil:

:P

αν είναι πάντως να κάνουμε γκαλά με όκσιον (ε!?) θα πιάσει πολλά η δάρα... που θα πάνε τα έσοδα...? και ποιες άλλες είναι προτινόμενες...?  :roll: μούμπλε, μούμπλε...  :roll:

heinrich

βρε Ενια, βρε Ενια...
εδώ προσπαθώ να αβαντάρω την κοπή της πίτας και συ με αποπαίρνεις...
Αμα δεν έχει σόου πως θα τραβήξουμε τον κόσμο?
Πως θα ΜΠΑΧΑΛΕΨΟΥΜΕ το μαγαζί?

heinrich

δενξέρω τι θα πιάσει η Δάρα...
εγώ θέλω μόνο να την βλέπω να χαμογελάει τσαχπίνικα την ώρα της παρουσίασης της...
Γι αυτό ζω

Enia

τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα δυσκολευτούμε!?  :twisted:  :lol: έχουμε αφήσει δείγματα γραφής  :P

και μόνο που φαντάζομαι σύσωμο τον α33 σε ένα χώρο...  :!: ...δε θα ήθελα να είμαι ο ιδικτήτης του!!!

(ο θείος που λες, δεν έχει ειδοποιήσει ακόμα το φλοίσβο πως καταφθάνουμε.. τους το φιλάει για έκπληξη... πρακτικά, δεν θα το μάθουν ποτέ, για να μην προλάβουν να οργανωθούν... εμείς απλά θα μπουκάρουμε...)

apol

μα που πηγαν τοσοι παλιοι

Ventouza

ena_megalo_keno

[size=18]Σ'αγαπάω!!!!! [/size] :hug2:

isabella

isabella

heinrich

Παράθεση από: "Pappas10"Με τι πιστευεις οτι θα με ανταλλαξει ο Heinrich στην κοπη της πιτας;
Με μία γαμπίτσα... άσε τα σάπια... με μία βέλβετ θα τον ανταλάξεις εσύ... οπότε μη μας βγαίνεις από τώρα παραπονούμενη.  

.

Eτσι, έτσι...
πρέπει να γράφονται αυτά για να τα βλέπει και να μαθαίνει ο κόσμος

heinrich

αντε και καλή τύχη στους μάγκες

black_velvet

Παράθεση από: "apol"μα που πηγαν τοσοι παλιοι

δεν έπιασαν μόνον εμένα οι κρίσεις νοσταλγίας;;

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

apol

χωρις να υποτιμω τιποτα απο τα γραφομενα αυτης της περιοδου  μου λειπουν ιδιαιτερα κειμενα ορισμενων παλιων που πιστευω ειχαν μια ιδιαιτερη ποιοτητα..........αυτο ναι  δημιουργει μια νοσταλγια ισως και σου διαμορφωνει τη διαθεση του ποσο και τι να γραφεις.......

589 Επισκέπτες, 0 Χρήστες