Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

το α33 είναι μια ιδέα... όπως μια ομάδα... όπως ο παναθηναϊκός ή ο ολυμπιακός λόγου χάρη... δεν είναι η σύνθεση της ομάδας που μας κάνει να την αγαπάμε και να την υποστηρίζουμε... δεν είναι τα πρόσωπα που έρχονται ή φεύγουν, που σκοράρουν ή συμμετέχουν... είναι η ιδέα, και ότι αυτό συμβολίζει για τον καθένα...

τα πρόσωπα υπήρχαν και θα υπάρχουν εκτός site... αρκεί να το θέλουμε έτσι αμφότεροι...

apol

μην υπερβαλλουμε.....γιατι τοτε υποτιμουμε τις ιδεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πιθανον να ειναι μια εμμονη ιδεα που μπηκε για καποιο χρονικο διαστημα μικρο συνηθως στο μυαλο μας...και για να κανω χιουμορ θα κλεισω....
για τη φανελλα ρε γαμωτο του α33!!!!!!!!!!!!!!!

ena_megalo_keno

:roll:  :lol:

Συμφωνώ απόλυτα apol!!!!!  :)

voliwtisa

apol

το λαμπερο προσωπο της φωτογραφιας ερχεται σε αντιθεσημε το απαισιοδοξο και μελαγχολικο νικ νειμ....ελπιζω το μηνυμα μου να μην πεσει στι κ ε ν ο

Rakendytos

Ρε ρουφιανοι.. (δημοσιογραφοι)
τα γαμωκουταλοπιρουνα και το καθικι του Γκλιξμπουρκ ποτε ηταν στα δικα μας χερια για να κλαιμε που τα χασαμε?
Τι αποπροσανατολισμος ειναι αυτος.. λυσαμε ολα μας τα προβληματα και ασχολουμαστε με πιπες.. :o

Enia

κι εσύ βρε Οδυσσέα μου τι μου συγχίζεσαι!? αξίζουν την ενέργεια που κατανάλωσες?!

παρεπιπτόντως... θα με συνοδεύσεις στην πίτα?  :oops:  :(

Rakendytos

ναι..δεν υπαρχει λογος.. μπαρντον για τις εκφρασεις μου..
 Μαζι σου και στην κολαση Ευαγγελια μου.. :wink:

Enia

το είδες έτσι?! γιατί να μην το βάλω το στοίχημα γμτ!?  :lol: το είχα πει εδώ και πόσες μέρες ότι θα συμβεί...! :wink:  :lol:

ααααχ...!

voliwtisa

Bρε σεις...Mην αποκαλύπτεστε έτσι...

Enia κρίμα για το στοίχημα...Nα τον ακούς τον Oδυσσέα  :wink:

isabella

αποφασιστε τελικα, θα ερθετε ή οχι;;;; 8)

Enia

Παράθεση από: "voliwtisa"Bρε σεις...Mην αποκαλύπτεστε έτσι...

1. δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε... ο Οδυσσέας με αγαπάει όπως αγαπάει κι όλες τις γυναίκες του, εγώ τον αγαπάω αδελφικά, λατρεύω τον άντρα μου, και ο άντρας μου με εμπιστεύεται... σύμφωνα με τα παραπάνω, μπορώ κι εγώ να τον χρησιμοποιήσω για μια βόλτα με τη γκόλφω  :P  :lol:

2. τον ακούω, και δεν χρειάζεται να με παροτρύνεις... άσε που δεν είχαμε πει κάτι διαφορετικό  :roll:  :P

voliwtisa

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "voliwtisa"Bρε σεις...Mην αποκαλύπτεστε έτσι...

1. δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε... ο Οδυσσέας με αγαπάει όπως αγαπάει κι όλες τις γυναίκες του, εγώ τον αγαπάω αδελφικά, λατρεύω τον άντρα μου, και ο άντρας μου με εμπιστεύεται... σύμφωνα με τα παραπάνω, μπορώ κι εγώ να τον χρησιμοποιήσω για μια βόλτα με τη γκόλφω  :P  :lol:

2. τον ακούω, και δεν χρειάζεται να με παροτρύνεις... άσε που δεν είχαμε πει κάτι διαφορετικό  :roll:  :P

Tο"αποκαλύπτεστε" δεν πήγαινε εκεί που κατάλαβες...Tελοσπάντων...Oσο για τα υπόλοιπα που γράφεις απλά δε με αφορούν  :wink:

Πάντως χαίρομαι που γίνομαι αντικείμενο συζήτησης έστω και αν αγνοία μου

A και οτι παίζομαι και στο στοίχημα... :lol:

Enia

voliwtisa

541 Επισκέπτες, 1 Χρήστης