Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 544
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 548
  • Total: 548

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

Κοιτάω δεξιά ...κοιτάω αριστερά
Έχω φάει τον τόπο !

Θα μου πει κανείς που είναι οι κακές του α33 ? Θέλω να φτιάξω bitch club

Αν δει κανείς καμία να της πει να επικοινωνήσει πάραυτα !

Υ.Γ. Μα τόσο καιρό εδώ μέσα και να μην έχω βρει "τ αδερφάκια " μου  :P

voliwtisa

Σε κάποιο άλλο post σου είχα διαβάσει ότι ήξερες μερικές και μερικούς...

Μη μου τ'αλλάζεις τώρα  :lol:

Enia

Να συζητήσουμε τι είναι κακία...?  8)
Υπάρχει μια άποψη που λέει 'είμαι καλή, αλλά όταν γίνομαι bitch είμαι καλύτερη'...
Επίσης, υπάρχει η άλλη άποψη, η δικιά μου, που λέει ότι για κανέναν* δεν θα κάτσω να δηλητηριάζω την ψυχή μου...

*Κανονικά θα έλεγα 'για καμμία κατίνα', αλλά δεδομένων των παρευρισκομένων θα το αποφύγω...

Ακόμα και τις κακές τις αγαπάμε. Έτσι, για να σκάσουν!  :wink:  :lol:

Rakendytos

Παράθεση από: "voliwtisa"Eσύ μείνε με τις βαρέων βαρών...

:lol:

Eγώ χαλαρό το θέλω...

:wink:

Δεν εχει να κανει με το βαρος.. ουτε ειμαι φαν των βαρεων..
Σε νοιζομαι γι αυτο το ειπα..
Τελος παντων να μη δωσω εκταση και κολασω τον κοσμο μεσημεριατικα..

voliwtisa

ασε μη πιάνεις το θέμα "κατινιά"

θα στεναχωρηθούν πολλοί

SoFiA24

Παράθεση από: "voliwtisa"Σε κάποιο άλλο post σου είχα διαβάσει ότι ήξερες μερικές και μερικούς...

Μη μου τ'αλλάζεις τώρα  :lol:

Μ αρέσει που με παρακολουθείς ...Αυτό σημαίνει πολλά  :wink:  

Έχω να επισημάνω όμως οτι δε με παρακολουθείς αρκετά διότι τότε θα ήκερες οτι  η ερώτηση στο συγκεκριμένο post αναφερόταν στο άτομο το οποίο θεωρώ αντιπαθητικό εδώ μέσα κι όχι σ εκείνους που θεωρώ κακούς...

Άλλο κακία άλλο αντιπάθεια... Μην τα συγχέεις

Για αυτό ξαναδιάβασε καλά το post & μετά το συζητάμε.

Παρατηρώ όμως οτι μπορείς να στεναχωρήσεις κόσμο...Να βοηθήσω ;;; να βοηθήσω;;;

voliwtisa

Δεν εννοούσα το συγκεκριμένο post που αναφέρεσαι...Θα το βρώ και θα επανέλθω... :lol:

Όσο για το άλλο...Αν στεναχωρηθούν θα αποδείξουν τουλάχιστον ότι έχουν και ευαίσθητη πλευρά και όχι μόνο αυτή που αποδεικνύουν σε μένα  :lol:

Συνέχισε έτσι...

Σε παρακολουθώ  :lol:

Enia

Κατερίνα, χρειάζεται πραγματικά να πληγώσεις κάποιον για να πιστέψεις ότι έχει ευαίσθητη πλευρά?!

Εγώ είμαι στον αντίποδα... Με πληγώνουν, με ξαναπληγώνουν, και ακόμα αφήνω μια πιθανότητα πως ίσως να κάνω λάθος και ο άλλος να μην είναι κατά βάθος τόσο κακός όσο μου δείχνει...

SoFiA24

Ναι εσύ κι οι κάμερες του Big Brother....

Anyway, η επιθυμία να προκαλέσεις ψυχικό πόνο σε κάποιο άτομο μάλλον για κακία μου κάνει...

Μήπως τελικά οι ρόλοι είναι ανάποδα ;
Και μήπως τελικά πρέπει να πάψει η τακτική του "τα λέμε στη νύφη για να τ ακούσει η πεθερα ;"

Αφού λοιπόν βιώνεις την κακία και την κατινιά -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πάντα- γιατί δεν αντιμετωπίζεις αυτό το άτομο ή τα άτομα ευθέως και όχι με γρίφους ;

Έλα βρε εσύ θα ξεσπάσεις κι εγώ θα βρω την αδελφή ψυχή για να συνεχίσω το όραμά μου.... Pleaaaaaase

voliwtisa

Στη συγκεκριμένη φάση νομίζω ότι δεν πληγώνω κανέναν...

Αντιθέτως...Εγώ φθείρομαι...

Και κακώς που συνέχισα το "παιχνιδάκι" αυτο΄...

Τεσπα...

Καλή καρδιά

voliwtisa

Παράθεση από: "SoFiA24"Ναι εσύ κι οι κάμερες του Big Brother....

Anyway, η επιθυμία να προκαλέσεις ψυχικό πόνο σε κάποιο άτομο μάλλον για κακία μου κάνει...

Μήπως τελικά οι ρόλοι είναι ανάποδα ;
Και μήπως τελικά πρέπει να πάψει η τακτική του "τα λέμε στη νύφη για να τ ακούσει η πεθερα ;"

Αφού λοιπόν βιώνεις την κακία και την κατινιά -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πάντα- γιατί δεν αντιμετωπίζεις αυτό το άτομο ή τα άτομα ευθέως και όχι με γρίφους ;

Έλα βρε εσύ θα ξεσπάσεις κι εγώ θα βρω την αδελφή ψυχή για να συνεχίσω το όραμά μου.... Pleaaaaaase

Δεν θα το θεωρήσεις κατινιά να βάλω στο forum copy paste από forum και  μηνύματα για να αποδείξω τα αυτονόητα? Δεν θα το κάνω...Πιστεύω ότι κατάλαβε αυτός/αυτή τι ήθελα να πω...Και αν πληγωθεί δεν με ενδιαφέρει...Γιατί? Γιατί απλά αυτος/ αυτή διάλεξε τον δρόμο αυτό...

Μάλλον δεν είμαι η αδελφή ψυχή σου...

Κρίμα και έχουμε και ένα κοινό...επάγγελμα  :lol:

SoFiA24

Το πότε πληγώνεις κάποιον ή όχι είναι σχετικό και μάλλον δεν άπτεται στη δική σου κρίση αλλά σ εκείνου που βιώνει την κατάσταση.

Φθείρεσαι μεν, εν γνώσει σου δε αν θες να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Επιλογή σου είναι.

Δε θα κρίνω σε καμία περίπτωση το αν έκανες καλά που συνέχισες ένα παιχνίδι η όχι. Μία ερώτηση μόνο θα κάνω: "Μήπως είχες κι εσύ συμμετοχή στην δημιουργία του; "

Κι επειδή είμαι υπέρ του δέοντως ειλικρινής :

Καλή καρδιά και επιθυμία πρόκλησης ψυχικού πόνου δε συμβαδίζουν... Λυπάμαι

voliwtisa

Σ'ευχαριστώ που μπήκες στη διαδικασία να με ενημερώσεις...Αφού το έκρινες απαραίτητο...

Τα υπόλοιπα τα κρατώ για μένα... :D

SoFiA24

Με συγχωρείς αλλά φάσκεις κι αντιφάσκεις

Δεν μπορεί να διαρυγνύεις τα ιμάτιά σου σε άλλο post οτι είσαι υπέρμαχος της άμεσης αντιμετώπισης και έκφρασης απόψεων και από την άλλη να προσάπτεις πράγματα σε κάποιο άτομο από εδώ μέσα χωρίς να αναφέρεσαι σε γεγονότα.

Ακριβώς λοιπόν επειδή εγώ έχω σπουδάσει το επάγγελμα που ασκείς σου υπενθυμίζω οτι για να μιλήσεις και για να εκφραστείς για κάποιον δημόσια θα πρέπει να μιλάς με απτά στοιχεία (γεγονότα, καταστάσεις κοκ). Αόριστες δηλώσεις θα έπρεπε να γνωρίζεις πολύ καλά ότι θεωρούνται ανυπόστατες.

Σαφώς και δεν είσαι η αδελφή ψυχή μου διότι ουδέποτε θέλησα να πληγώσω άνθρωπο. Ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά... Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε οι "εχθροί" μου να είναι καλά όπου και να βρίσκονται

Όσο για το ότι είναι κρίμα επειδή έχουμε ένα κοινό επάγγελμα δε θα απαντήσω διότι η άποψή μου μάλλον θα σε θίξει και όρεξη για καβγάδες δεν έχω

Σοφία

voliwtisa

548 Επισκέπτες, 0 Χρήστες