Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 560
  • Total: 560

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΤΟΥ Α33.GR

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 24, 2005, 11:46:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

energizer

...ηρωες  :?:
...οριστε επιπεδο & παραθετω ακοπα...
 :roll:
...εθνικους  :?:
...οι αρματωλοι του '21 μου κανουν για ηρωικες προσωπικοτητες...
...οι ξυπολητοι που πολεμουσαν στα αλβανικα βουνα...& οι αλλοι που στο οχυρο Ρουπελ(για οσους αγνοουν ειχε παραδοθει το ελληνικο στρατευμα & οι Γερμανοι παραταχθηκαν & ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ τους ηρωικους στρατιωτες αφου μεταβιβασθηκε η παραδοση & σταματησαν να μαχονται!ΔΕΝ επεσε το οχυρο!)...
...αρχαιοτερα,οι πεζοποροι που αντισταθηκαν σε Περσες...
...εν ολιγοις ΟΠΟΙΟΣ/ΟΣΟΙ πολεμησαν για τα ιδανικα/ιδεωδη τους ακομη & οταν γνωριζαν την εκβαση της μαχης...
...σημερα θεωρω ηρωα οποιον καταφερνει να διατηρει την ακεραιοτητα του & να ισορροπει την επιβιωση με την συνειδηση του!!!   :cry:
 :idea:

feed me more...feedback more...
 :twisted:

jcdenton

Ξεφύγαμε παίδες, ξεφύγαμε..........
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

energizer

...θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα...
...με την προσθηκη ομως οτι οι πορειες μας κινουνται φυγοκεντρα σε 360΄ τροχια με αδυνατη την προσεγγιση...
 :evil:
...η κοινωνια μας μαρανε...
(=κοινος+νους!)
 :wink:

freak

Παράθεση από: "energizer"...ηρωες  :?:
...οριστε επιπεδο & παραθετω ακοπα...
 :roll:
...εθνικους  :?:
...οι αρματωλοι του '21 μου κανουν για ηρωικες προσωπικοτητες...
...οι ξυπολητοι που πολεμουσαν στα αλβανικα βουνα...& οι αλλοι που στο οχυρο Ρουπελ(για οσους αγνοουν ειχε παραδοθει το ελληνικο στρατευμα & οι Γερμανοι παραταχθηκαν & ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ τους ηρωικους στρατιωτες αφου μεταβιβασθηκε η παραδοση & σταματησαν να μαχονται!ΔΕΝ επεσε το οχυρο!)...
...αρχαιοτερα,οι πεζοποροι που αντισταθηκαν σε Περσες...
...εν ολιγοις ΟΠΟΙΟΣ/ΟΣΟΙ πολεμησαν για τα ιδανικα/ιδεωδη τους ακομη & οταν γνωριζαν την εκβαση της μαχης...
...σημερα θεωρω ηρωα οποιον καταφερνει να διατηρει την ακεραιοτητα του & να ισορροπει την επιβιωση με την συνειδηση του!!!   :cry:
 :idea:

feed me more...feedback more...

συμφωνω με την ουσια αυτων που λες. απλα δεν καταλαβαινω γιατι σε ολα αυτα δεν χωραει ο αλεξανδρακης....

apol

σ αυτα που εγραψε o energiger σιγουρα δε χωραει ο πολυ καλος ηθοποιος Αλεκος Αλεξανδρακης  στην πανεθνικη μεταδοση εχουν χωρεσει εκατονταδες απατεωνες ,αρριβιστες,αταλαντοι , παραβατες του κοινου ποινικου δικαιου και ουκ ολιγα ξεκωλα    ο Αλ Αλεξανδρακης μας μαρανε....

riaghul

Λοιπόν ΔΟΞΑΣΤΕ  με :lol:
ΕΙμαι ένας ήρωας....

Καθ'οτι έχω περπατήσει  χιλιόμετρα....ως πεζοπόρος που αντιστάθηκε στους Πέρσες...
Και ξυπόλητη ..ως τους προγόνους στα βουνά και στα οχυρά..

Τώρα εκείνο το αρματωλος...κανει και με αμαρτωλός...
 :lol: ..αναμφισβήτητα....είμαι κι απ΄αυτό....

Κατα πόσο διατηρώ τις ιδιότητες του σημερινού ήρωα...
χμ!!!!  :roll:  :?:   :roll:

:)  :)

energizer

...δεν προβληθηκε ο Αλεξανδρακης & δεν απεκτησε φημη-εκτιμηση ως εναρετος-δικαιος-νομοταγης-συνειδητοποιημενος πολιτης...
...ως ηθοποιος & αγνοω το μεγεθος του διαμετρηματος αυτου του επαγγελματος ωστε να δικαιολογει & ταφη με εξοδα δημοσιου...  :shock:
...επαναλαμβανω τιμω το προσωπο του(στο ευρος που το κατανοω!) αλλα δεν δικαιολογω την διασταση/δημοσιοτητα που πηρε...
...ομοιως για ποδοσφαιριστες-τραγουδιστες-μοντελα κτλ.....
 :wink:

προς φιλτατη ria...
...η δοξα οπως αντιλαμβανεσαι σημερα περισσοτερο απο ποτε ειναι κατευθυνομενη... :cry:
...οσο για το αμαρτωλο του αρματος...δυστυχως η διαφορετικοτητα διεσταλμενη σε ομαδες (κοινωνιες!) γεννησε εγκληματα.  :evil:
...δεν δικαιολογω το εγκλημα...αλλα ενιοτε αναγκαζεσαι να επιλεγεις ομαδα!

riaghul

φίλτατε energizer

και η δόξα και το χρήμα ειναι κατευθυνόμενα...
γι αυτό και τα δυό τα μισώ...

επιλέγουμε ναι..ομάδες
αλλά ποτέ δεν ξέρουμε αν το  άρμα
που σύρουμε έχει εγκληματικό αποτέλεσμα
...για να αποβεί αμαρτωλό...

Ωστόσο το σύρουμε...
με ιδανικά και ιδεώδη...και πολεμάμε γιαυτά..
με άγνωστη έκβαση ...

jcdenton

Πάει και αυτός (ο Αλεξανδράκης), εμείς οι ζωντανοί τι κάνουμε!!!
Ross Perot (1930 - ...)

apol

οι τελευταιες τοποθετησεις με βρισκουν απολυτα συμφωνο και θαλεγα οτι αδιαφορα θεματα η χιουμοριστικα ας με συγχωρησει το παπι...ορισμενες φορες μας δινουν την ευκαιρια να πουμε πολυ ουσιαστικα πραγματα......

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

papi

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Απο μια συνεντευξη μαθητων που περιμεναν 4 μηνες για να κλεισουν αυτο το ΜΕΓΑΛΟ ραντεβου μαζι του,δειτε τι λεει ο μεγαλος!

Τα πορτοκαλι ειναι τα δικα μου σχολια

Οι μαθητες κανουν ερωτησεις και απανταει ο μεγαλος!

Να ξεκινήσουμε με τα εφηβικά σας χρόνια... Ποιο σχολείο τελειώσατε;

Ένα πολύ καλό και αυστηρό σχολείο, τη Λεόντειο.
χμ καποτε ηταν οντως αυστηρο αλλα τωρα ειναι κολλεγιο

Ποια είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση που έχετε από εκείνα τα χρόνια;
Η συγκέντρωση που είχαμε κάθε μήνα, όπου ανακοινώνονταν, επί παρουσία όλων των καθηγητών και μαθητών, οι καλύτεροι μαθητές του μήνα για κάθε τάξη. Και φυσικά για τον πρώτο γινόταν ειδική μνεία. Θυμάμαι λοιπόν τη στιγμή που φωνάζανε το όνομά μου και σηκωνόμουν πάνω και χειροκροτούσε όλο το σχολείο.
εμ εισαι μεγαλος!τι αλλο να σου πω!

Διαβάσαμε σε μια παλιά συνέντευξή σας (στο Βήμα, στον Θανάση Λάλα) ότι βγαίνατε έξι χρόνια πρώτος. Άρα θα είχατε σηκωθεί... 6 χρόνια επί 9 μήνες που είναι το σχολικό έτος... 54 φορές!
Πολλές φορές! (γέλια) ...Τώρα θα μου πεις, αυτό ήταν "νερό στο μύλο" του εγωισμού μας. Σύμφωνοι. Αλλά ήταν και νερό στο μύλο της φιλοτιμίας μας, γιατί ο καθένας προσπαθούσε να συναγωνιστεί το διπλανό του. Είχαμε δε το εξής σ' αυτό το σχολείο]εγω ρε γμτ γιατι ημουν στο τελεφταιο παντα?! :roll: [/color]

Εκτός από σας! Όλο πρώτο θα ήσασταν...
Ναι, μαζί με τον συμμαθητή μου τον Τάκη Θεοδωρόπουλο με τον οποίο είχαμε μεγάλη άμιλλα μεταξύ μας. Αυτός ήτο διάνοια μαθηματική. Υποκλίνομαι μπροστά του. Δεν υπήρχε πρόβλημα που να μην μπορεί να λύσει - ένα περίεργο φαινόμενο.
σιγα τα αυγα

Τι απέγινε;
Καθηγητής μαθηματικών. Άνοιξε φροντιστήριο.
Ε δεν είναι και η αναμενόμενη εξέλιξη για μια μαθηματική διάνοια...
Τι να σας πω; Χαθήκαμε. Δεν παρηκολούθησα τη ζωή του.
ανοιξε φροντιστηριο στην οδο φυλης!και ετσι χαθηκανε...

Εσάς ποιο μάθημα ήταν το φόρτε σας;
Τα Ελληνικά.

Διαγωγή κοσμιοτάτη;
Η διαγωγή ήτο μάθημα σε μας. Εβαθμολογείτο! Αν ένας μαθητής έκανε κάτι το μεμπτόν, του αφαιρείτο βαθμός. Το 20 γινόταν 19, 18, 17... ανάλογα. Υπήρχε μάλιστα επιτηρητής στο διάλειμμα, ο οποίος καθόταν κάπου ψηλά και μας παρακολουθούσε. Μόλις αντιλαμβανόταν μια ζαβολιά, μια τρικλοποδιά, έναν καβγά... σφύριζε με τη σφυρίχτρα του και αμέσως όλοι σταματάγαμε το παιχνίδι και κοιτάζαμε το χέρι του που έδειχνε τον δράστη.
εγω ειχα 20 στην γυμναστικη και 18 στα Γαλλικα(σε ολα τα αλλα 8!) ]

Το χέρι του Θεού!
Και αμέσως πήγαινε κοντά του ο δράστης κι εκείνος του ανακοίνωνε την τιμωρία, π.χ. "Τρεις βαθμούς κάτω η διαγωγή σου".
εμας μας περιμενε ο ξυλινος χαρακας και μας λεγανε οι παλαμες ανοιχτες...ποπο ρε φιλε..τι πικρα!

Εσάς σας τσάκωσε ποτέ;
Ναι. Είχα χτυπήσει έναν συμμαθητή μου! (γέλια)
οπα τις ο μορτης!και μαγκιτης!

Για ποιο λόγο;
Δεν θυμάμαι... Αλλά ήμουν οξύθυμος. Τότε ήμουν πολύ οξύθυμος, τώρα είμαι λιγότερο.
εμ γι αυτο εγεινε αρχι...... και..αστο να μην το πω

Τότε χρησιμοποιούσατε και τα χέρια σας
Και τα χέρια βέβαια... (γέλια) Μα ήμουν ένα κανονικό παιδί. Δεν ήθελα να διαφέρω.
χμ ετσι ειναι τα κανονικα παιδια? ]

Παρ' όλα αυτά διαφέρατε! Σας είχανε πει ποτέ "σπασικλάκι";
Ναι, ναι, αυτό το λέγανε, ιδίως κάνα δυο που με φθονούσαν. Θυμάμαι ένα συμμαθητή μου ο οποίος στα καλά καθούμενα, εν όψει της ανακοινώσεως της βαθμολογίας του μηνός, ερχόταν και μου 'λεγε "Την έχασες την πρωτιά, Παρασκευαϊδη! Θα είσαι δεύτερος! Θα είσαι τρίτος!".
ο τριτος ηταν ο αδυναμος κρικος και επερνε τον μπουλο

Ωχ! Και σεις πώς αντιδρούσατε;
"Θα δούμε" του 'λεγα. Κρατούσα την ψυχραιμία μου, γιατί ήξερα... Εν τω μεταξύ σε μένα ίσχυε και το εξής που, όπως ξέρετε, ισχύει για όλους τους καλούς μαθητές]μπραβω αξιος!!τωρα γιατι δεν κραταει την ψυχραιμια του και τα λεει ολα χυμα?μαλλον δεν ειχε μικροφωνο για να φωναξει

Υπήρχε δηλαδή θετική προκατάληψη...
Ναι. Και έτσι ήξερα τι να περιμένω, εκτός από τα διαγωνίσματα φυσικά.
δεν εχει και μουτζα τα emoticons

Πέρα από την άμιλλα, τι άλλο τροφοδοτούσε τη φιλοδοξία σας να είστε πρώτος;
Εγώ ανήκα σε μια οικογένεια που είχε καταστραφεί δύο φορές απ' τον πόλεμο. Η πρώτη ήταν το 1924, όταν έγινε η υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών Ελλάδος-Τουρκίας, και βρεθήκαμε από την Αδριανούπολη στην Ξάνθη, αφήνοντας πίσω όλη μας την περιουσία (ο πατέρας μου ήτο μεγαλέμπορος). Η δεύτερη ήταν το '41, όταν μας κήρυξε τον πόλεμο η Γερμανία και βρεθήκαμε, για λόγους ασφαλείας, στην Αθήνα, αναγκασμένοι να ξεκινήσουμε πάλι απ' το μηδέν. Τα χρόνια που εγώ πήγαινα Γυμνάσιο ('51-'56) φυτοζωούσαμε. Παρά ταύτα, ο πατέρας μου με έστελνε σε ιδιωτικό σχολείο... Θυμάμαι δε ότι, από καιρού εις καιρόν, ερχότανε στο μάθημα ο αρμόδιος για τα οικονομικά του σχολείου, ο οποίος διάβαζε έναν κατάλογο των μαθητών που καθυστερούσαν τα δίδακτρα. Βέβαια αυτό για τα παιδιά ήταν υποτιμητικό. Εγώ το διηγιόμουν αυτό στο σπίτι, αν και δε με αφορούσε άμεσα, αφού ποτέ δεν είχε αναφερθεί το όνομά μου. Δέκα χρόνια μετά που τελείωσα το σχολείο, έμαθα ότι ο πατέρας μου είχε πάει στον αρμόδιο και του είχε πει]ερε τι τραβηξε ο καιμενος

Μπράβο του!... Εσείς όμως ξέρατε ότι ήταν δύσκολα τα οικονομικά;
Βέβαια και το ήξερα.
αλημονο!

Άρα ήταν ένα κίνητρο για σας να προσπαθείτε περισσότερο...
Ακριβώς εκεί θα κατέληγα. Ήθελα πρωτίστως να δικαιώσω τις προσδοκίες του πατέρα μου και δευτερευόντως, όσο κι αν σας φανεί περίεργο αυτό, ήμουν παιδί της εκκλησίας.
τι μαθενει κανεις!και εγω ημουν τις κοπανας

Όντως μας φαίνεται περίεργο... Διαβάσαμε ότι 10 χρονών φτιάχνατε μόνος σας άμφια.
Ναι, και έκανα λειτουργίες στο σπίτι μου.
για φαντασου show!ολες οι ευλογημενες εκει ηταν!

Απέναντι σε ποιον; Στον τοίχο;
Στον τοίχο.
χμ ταχα και καλα...

Σας έβλεπε κανείς;
Καμιά φορά η μητέρα μου. Και αργότερα οι γειτόνισσες.
νατα νατα...οι γειτονισσες...κατι πονηρο παιζετε εδω...

Δεν σχολιάζανε;
Ίσα-ίσα που ήταν υπέρ.
χμ σκεφτομαι να κανω καμια λειτουργια στο σπιτι μου ]

Οι συμμαθητές σας στο σχολείο; Το ξέρανε;
Ξέρανε ότι είμαι της εκκλησίας. Το παρατσούκλι μου ήταν "παπάς". Οι πιο πολλοί με σέβονταν. Υπήρχαν βέβαια και μερικοί που κορόιδευαν
αχα!ειχε και nik name!

Υπήρχε παλιά μια συνήθεια, όταν τα παιδιά βλέπανε παπά στο δρόμο να αγγίζουν τον διπλανό τους και να λένε "πάρ' τον παπά!". Ήταν σαν μικρόβιο που έπρεπε να μεταδώσεις.
Α ναι! Το κάνανε και σε μένα... Αλλά θέλω να σας πω το εξής]εδω παπας εκει παπας που ειναι ο παπας?θα σου λεγα...

Ακόμα και στις εξετάσεις;
Και στις εξετάσεις!

Στην αντιγραφή;
Στην αντιγραφή!
οπα τις!copy paste!σαν δεν ντρεποντε!

Μπράβο σας!
Εγώ βέβαια, λόγω καλής διαγωγής και καλής επιδόσεως, βρισκόμουν σε πλεονεκτική θέση, διότι δεν κινούσα υποψίες. Απ' την άλλη, διακινδύνευα να εκτεθώ ανεπανόρθωτα σε περίπτωση που με συνελάμβαναν. Αφήστε που ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα]και εμεις πατερ εχουμε τα ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ!τι μας περασες οτι και οτι?[/color]

Οπότε, τι μέθοδο βρίσκατε;
Μόλις ο από πίσω μου ψιθύριζε "σε παρακαλώ, πες μου", εγώ έκανα λίγο την κόλλα μου στο πλάι... να έτσι! (μας δείχνει)
χμ να και τα σκονακια!

Κλασικό... Και δε σας έπιασαν ποτέ;
Ποτέ!
εμ πως να τον πιασουν βρε παιδια?!αφου η καθηγητες κοιτουσανε τα κολοπαιδα,ενω αυτον που ειχε σε ολα 20,δεν!εμ τοσο μυαλο θελει?!

Τώρα θα το μάθουν όμως!
Τώρα είναι αργά! (γέλια)
χαχαχα γελασαμε

Ποδόσφαιρο παίζατε;
Σποραδικά.

Δεν ήσασταν καλός;
Όχι. Ήμουν και λίγο ευτραφής...
δικαιολογιες...

Γυμναστική κάνατε;
Στο μάθημα της Γυμναστικής, ναι, προσπαθούσα να ανταποκριθώ για να μη χάσω βαθμό. Αλλά, βεβαίως, δεν πήγαινα σε εξειδικευμένες ασκήσεις. Ας πούμε, δεν επεχείρησα ποτέ μακριά γαϊδούρα. Θα σκοτωνόμουν!
αστα αυτα ρε ολο δικαιολογιες!αλλο φοβοσουν

Γλείφτη" σας είχανε πει ποτέ;
Όχι. Απέφευγα να κάνω κατάχρηση της καλής σχέσεως που είχα με τους καθηγητάς μου.
χμ....

Συνεχιζεται..... :twisted:

Anonymous

papi

αυτι τι λεει βρε??οοοο θεε μου?? O.M.G!χμ τι αλλο να λεει αραγε(με βριζεις??

Anonymous

560 Επισκέπτες, 0 Χρήστες