Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 744
  • Total: 745
  • Leon

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΤΟΥ Α33.GR

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 24, 2005, 11:46:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

αγαπητε energiser ξεκινας με λαθος υποθεση. ποιος ειπε οτι η καθε ιδεολογια κ το καθε πολιτευμα εχει σχεδιαστει/εφευρεθει/εφαρμοσθει με δεδομενη την τελειοτητα του ανθρωπου? μαλιστα καποια δεν την προυποθετουν καν. καποια σκοπευουν ομως σε αυτην... ο κομμουνισμος συγκεκριμενα δεν την προυποθετει. ισα ισα που αυτο που υποστηριζει ειναι πως αυτη η τελειοτητα, αυτο το νεο ειδος ανθρωπου (ο υπερανθρωπος που κυρητε ο ζαρατουστρα του νιτσε) θα ειναι το αποτελεσμα ολων των διεργασιων. δεν ειναι τυχαιο το οτι συμφωνα με τον μαρξ μονο μια κοινωνια ευρισκομενη στο τελευταιο σταδιο της καπιταλιστικης αναπτυξης μπορει να οδηγηθει στον κομμουνισμο (αναφερομενος στην αγγλια)... μην κοιτας που στην αγροτικη ρωσια βιαστηκαν να εφαρμοσουν τα λεγομενα του... βλεπεις αν κατι εφαρμοσθει ξεχωρα απο τις προυποθεσεις του μπορει να καταληξει κ σε φαρσα...
τωρα οι θεωρειες περι εφαρμογης του ποικιλουν. κατα την προσωπικη μου γνωμη δεν εφαρμοσθηκε...καποια στοιχεια του οντως τεθηκαν σε ισχυ.. ανταυτου ομως κατεληξαν σε σταλινικου τυπου καθεστωτα εφαμιλα των δυτικων. εμπλεχτηκαν κ οι δυο μεριες σε μια κουρσα εξοπλισμων κ κυριαρχιας (με κρατη-δορυφορους σε ολη τη γη) κ ενω δεν τεθηκαν ποτε απεναντι στο πεδιο της μαχης εκατομυρια ατομα πεθαναν ανα τον κοσμο εξαιτιας τους (δες λατινικη αμερικη, ασια, αφρικη, πχ. βιετναμ, χιλη, κουβα,κλπ).
το τι ταιριαζει στην ανθρωπινη ψυχοσυνθεση δεν μπορω να το ξερω. αποφευγω να μιλαω εκ μερους της μιας κ εκπροσωπω κ εξουσιαζω μονο τον εαυτο μου.

επισης δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει η διαφορετικοτητα με την οικουμενικοτητα.... δηλαδη αυθαιρετα υπονοεις οτι αν γινουμε ολοι μια ανθρωπινη ομοσπονδια αντι για πολιτες διαφορετικων κρατων θα καταπιεστει η διαφορετικοτητα μας εξαιτιας καποιας ομογενοποιητικης διαδικασιας? μπορεις να μου την υποδειξεις αυτην την διαδικασια γιατι εγω αδυνατω πληρως να την δω. ισα ισα που αυτη την διαδικασια επιβαλλομενης ομογενοποιησης την βλεπω να υπαρχει τωρα οπου ειμαστε ολοι πολιτες ενος κρατους κ πρεπει να υπαρχουμε μες το πλαισιο του 'σωστου πολιτη'.

το οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο ισχυει.. οχι παντου κ παντοτε αλλα ισχυει (ο χριστιανισμος δεν αντιτιθεται σε αυτο? αγαπα τον πλησιον σου κυρητει...). το να το δεχομαστε κ να λεμε 'ε ισχυει αυτο, δυστυχως, τι να κανουμε τωρα' αποτελει κατ΄ εμε πραξη δειλιας κ απαθειας... κ αυτη η απαθεια ειναι συνενοχη..

στα τρια τελικα συμπερασματα σου εχω καποιες ενστασεις.. καταρχην τι εννοεις ψυχοδιανοητικη ανελιξη κ ποια η επιθυμητη της πορεια. στην δικαιοσυνη συμφωνω αν κ ειμαι υπερ μιας επανεξετασης του νομοθετικου πλαισιου. τελος στην αξιοκρατεια συμφωνουμε.. αν κ προυποθετει πολλα.

συντροφικα.

υγ. για το persona perfecta σου εχω απαντησει ηδη.  errare humanum est.

papi

εεεεεεεεεεεεεεεε για τον κινεζο τι λετε??

freak

παπι για τον σημιτη συμφωνω με το βιβλιο του. καιρος ειναι καποια πραγματα να ξεκαθαρισουν.

οσον αφορα το παρισι... διαφωνω κ εγω με τους αναιτιους βανδαλισμους που στην ουσια βλαπτουν μονο τους κατοικους των περιοχων αυτων... συμφωνω με τα οποια επεισοδια εχουν ως σκοπο την απαντηση/ανταποδωση σε οποια αστυνομικη βια κ κρατικες πολιτικες εξαθλιωσης. οι περιοχες αυτες ειναι οι πιο υποβαθμισμενες (ανεργια, εγκληματικοτητα,κλπ).. αν δεις το Μισος του Κασοβιτς θα καταλαβεις για τι καταστασεις μιλαμε... εγω προσωπικα τις εχω επισκεφθει (για πολυ λιγο καιρο) κ καταλαβαινω καποια πραγματα... ισως επειδη κ η περιοχη οπου ζουσα στην αγγλια ηταν ενα αντιστοιχης φυσης γκετο. το τραγικο ειναι πως τα επεισοδια δεν γινονται απο μεταναστες οπως λανθασμενα μας πληροφορουν τα ΜΜΕ.. αλλα απο γαλλους πολιτες (γονους μεταναστων 2 η 3 γενιας).. αρα ποιοι μεταναστες? γαλλοι πολιτες ειναι. βεβαια κ μεταναστες να ηταν θα ειχαν καθε δικαιωμα αντιδρασης στην οποια κρατικη βια.
οσον αφορα τα αντιποινα επετρεψε μου να διαφωνησω. η ακροδεξια δεν χρειαζεται αφορμες για να αντιδρασει. κανε μια βολτα παρασκευη η σαββατο βραδυ στην πλατεια στο μοναστηρακι η προς την κανιγκος με καποιον/α μεταναστη/ρια κ θα δεις.. προσφατα μαχαιρωσαν δυο παιδια ( το ενα δε ανηλικο) στο μοναστηρακι επειδη ειχαν αντιφασιστικα σηματα καρφιτσωμενα στα μπουφαν τους. η αστυνομια δεν αντεδρασε καθολου.. ελπιζω να μην σε παραξενευει αυτο. οπου δεν φτανει το χερι το δικο της φτανει των ακροδεξιων τσιρακιων της.

συντροφικα.

υγ. οσον αφορα την εξαπλωση παρομοιων φαινομενων αντιδρασης στο κρατος.. τι να σου πω... αν υπαρξουν οι συνθηκες που θα τα δημιουργησουν τοτε ναι να υπαρξουν... αν ειναι να ικανοποιησουν την διαθεση καποιων για πλιατσικο η πολιτικα παιχνιδια  η για να κρατησουν ομηρο την κοινωνια ειναι κατακριτεα. η βια φερνει βια.. δεν διαφωνω. μονο που αυτο δεν αποτελει βια.. αλλα αμυνα της κοινωνιας.. αυτο που λεγαμε καποτε βια στην βια της εξουσιας.
οι επαναστασεις τελος δεν αποτελουν απολειστικα κ μονο προσωπικες μαχες.. για μακροχρονια δεν ξερω...

energizer

...νομιζω οτι ξεκινας με λαθος "διακριση"...."αριστερα" & "δεξια"  :?:
...προσωπικα θετω..."καλος" # "κακος" (σε οποιο επιπεδο υφισταται)...
...καταργω το ιδεολογικο πολιτικο κατασκευασμα (αποψη μου!)
...& θετω τη βαση του ωφελιμου # επιζημιου (ατομικο,συνολικο επιπεδο)
...οριοθετουμαι & οριοθετω...
δρω-κινουμαι-συγκρουομαι...
...οπως & να'χει μιλαω απαλλαγμενος απο φανφαρες,απο καθοδηγητες & μυστες!
...& αποφευγω να αναφερομαι σε διασημα ρηθεντα με χορηγο!
 :roll:
...δεν αναιρω επ'ουδενι την αποψη σου αλλα ειναι το ιδιο λειτουργικη με των ιδεολογικων σου αντιπαλων!!!
...δεν επιθυμω να ειμαι "αριστερος" σ'ενα κοσμο "δεξιο"...
...ουτε "δεξιος" σ'εναν επαναστατημενο κοσμο...
...η βια θα γεννησει βια...
...& η ζωη μας κυκλους κανει...
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ τωρα!

:twisted:

freak

''αριστερα'' κ ''δεξια''????? που μιλησα εγω γι αυτα? ισα ισα που οταν με ειχες ρωτησει παλιοτερα σου ειχα πει οτι δεν περνω μερος σε αυτο το παιχνιδι....μπορει πολιτικα να τεινω προς αυτο που ονομαζεται 'αριστερα' αλλα αποτελω πολυσυλλεκτικο ον..

το 'καλος' κ το 'κακος' ειναι τελειως υποκειμενικες εννοιες. οπως κ το 'δικαιος' κ το 'αδικος'... εννοειται οτι κ εγω στην προσωπικη μου κριση τις λαμβανω υποψην... το ωφελιμο κ επιζημιο αληθεια δεν αποτελει ιδεολογικο πολιτικο κατασκευασμα?

το σχολιο σου περι φανφαρων, καθοδηγητων κ μυστων δεν το καταλαβα. υποννοεις οτι εχεις δημιουργησει δικη σου σχολη σκεψης? οτι αποτελεις απο μονος σου ιδεολογικο ρευμα? γιατι αυτα τα περι μεγαλου ψαριου που τρωει το μικρο, καπιταλισμου, κομμουνισμου, ατελης φυσης του ανθρωπου, ελληνομαθειας/ελληνοπρεπειας κ ελληνικης παιδειας, κρατων κ συνορων που λες (φανφαρες η οχι) εχουν ειπωθει καιρο τωρα απο παρα πολλους/ες.

σχετικα με τα διασημα ρητα με χορηγο... (αληθεια εσυ δεν ειχες αναφερθει στην ρηση του Ισοκρατη περι μετεχοντων της ελληνικης παιδειας μεταξυ αλλων??) αδυνατω να δω το προβληματικο της χρησης τους... απο ποτε αποτελει καθοδηγηση το να μνημονευσεις κατι που ειπε καποιος/α αλλος/η? απο ποτε αποτελει ιδεολογικα δεσμα? το κακο δεν ειναι να χρησιμοποιεις κατι που εχει πει καποιος/α αναφορικα με κατι. το κακο ειναι να μην εχεις να πεις τπτ ο ιδιος.

τελος σχετικα με την λειτουργικοτητα της αποψεως μου (εγκειται απο το αποτελεσμα ?).. η καθε αποψη εξυπηρετει κ αυτον που την φερει, στην συγκεκριμενη περιπτωση εμενα. δεν αποριπτω την διαλεκτικη της (δραση-αντιδραση). δεν θεωρω οτι ειναι το ιδιο λειτουργικη με των ιδεολογικων μου αντιπαλων (αληθεια ποιοι ειναι αυτοι?) γιατι αλλιως δεν θα με εξεφραζε. θεωρω οτι εχει πολλα ομοια στοιχεια αλλα οχι ιδια. κ αυτη η ταση του να λογιζεις το ομοιο ως ιδιο μπορει να σε παρασυρει σε ολισθηματα. δεν ειναι θεμα αριστερας η δεξιας αλλα αξιοπρεπειας κ πολυσυλλεκτικοτητος.  συμφωνω οτι η βια γεννα βια... αλλα μερικες φορες η βια στην βια της εξουσιας δεν αποτελει καθ' αυτη βια... αλλα αμυνα στην αυθαιρεσια.

συντροφικα.

υγ. ποια η διαφορα ανακυκλωσης κ μιας ζωης που κανει κυκλους? κ τα δυο εννοουν την περιοδικη επαναληψη.

papi

ελα ρε κωνσταντινε πλακα μου κανεις τωρα??λιγα εγραψες παλι!!(αααα δεν παιζω!!!θα φερω τις γυναικες του α33 να σε φανε λαχανο!!)
ΓΥΝΑΙΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΑ!!! :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:

freak

papi dwse 8ema esy (px fwta ths polhs k seksoyalikoths toy dryokolapth) k sou katebazw egw egyklopaidies.

syntrofika.

papi

ναι φυσικα η πολη του φωτος και του δρυκολαπτη συνεπαγετε με την ριζα του τρια δια το διαμερισμα και βγαινει ο σουπερ ντουπερ ουαου!!!Αραγε ποιος ειναι ο κυριος :?:  :roll: μα φυσικα ο κυριος κωστας καραμανλης!! :lol: ολο υποσχεσεις και ολο θα θα θα θα...να μου πεις ολες οι κυβερνησεις τα ιδια σκατα κανουν και μετα λενε μα το ΠΑΣΟΚ ηταν πολυ πιο καλυτερο απο την Νεα Δημοκρατια.Που ειδαν το καλυτερο;! :roll: τεσπαν μακαρι να ειχαμε εναν οπως ειναι ο βεργης να δουμε ασπρη μερα με ρωσιδες ουκρανεζες κλπ να κανουμε βρε παιδι μου και κανα οργιο...να λεμε ναι εχουμε επιτελους μια σωστη κυβερνηση που νιαζεται για εμας!Ενω ολοι οι αλλοι κοιτανε πως να τα φανε ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ!
Εσυ τι λες; Εσυυυυυυυυυ τι λεςςςςςςςςςςςςς θα γινουμε επιτελους εραστεςςςςςςςςςςςςςςςς που λεει και αντζελα δημητριου :lol: Εγω λεω να γινουμε βουλευτες του α33(δεν ξερεις καμια φορα...ισος να πιασει και να βγει κυβερνηση με αρχηγο κομματος τον ΚΩΣΤΑΣD!)υπουργο δημοσιας ταξης θα βαλουμε τον φιλτατο λαμπροκρατη! :lol:  :lol: και μετα εδεσε το γλυκο! :lol:  :lol:  :lol:

energizer

...1 & το ανεφερες αναφερθηκα στον Ισοκρατη οχι ως ρηση πληρως αποδεκτη & σεβασμια απο μερους μου αλλα επειδη γινεται πολυ λογος περι ελληνικης παιδειας...
...φυσικα αποτελω σχολη απο μονος μου...& εχοντας πληρη επιγνωση της ατομικοτητας (& ιδιαιτεροτητας!) της αποψης μου φροντιζω να αποφευγω (εως καταργησεως) τους χορηγους ιδεων...
...λυπαμαι αλλα το ωφελιμο#επιζημιο δεν ειναι ιδεολογικο κατασκευασμα αλλα η καθημερινοτητα,περιλαμβανει την ιδια την επιβιωση & ανελιξη (ποκιλοτροπως!) μας...
 8)
..οσο για τους "αντιπαλους" σου οπως εκφραζεσαι...εχεις ηδη παρουσιασει τον μπαμπουλα κρατος/εθνος & τους "νταβατζηδες" αστυνομοκρατια,νομοι,συνορα...μερικα προχειρα  :wink:
...οχι οτι αποτελω ευτυχη πολιτη,αλλα δεν μ'ενοχλουν οι θεσμοι αλλα το πως γινονται αντικειμενο διαχειρισης...
...στην δικη σου ουτοπια...ποιος επιβαλει την "ταξη"  :?:
...οι "ρατσιστες" & οι "φασιστες" πως καθοριζονται  :?:
...μερικα προχειρα  :?: , :?: ....
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ που μονοι μας αντιδικουμε & δεν συμμετεχουν & αλλοι!
...αγαπητοι ο big brother παιρνει δυναμη απο την σιωπη σας...
 :evil:

energizer

...& για τον φιλο papi...
...da (ναι!) οι κυβερνησεις φταινε...
...αλλα οχι ως μεμονομενα προσωπα!  :wink:
...το συστημα οπως ειναι διαμορφωμενο (κομματοκρατια,αναξιοκρατια,παραβατικοτητα/ανομια...) ειναι ο ανατροφοδοτης της λιμναζουσας καταστασης (αρχιζει να βρωμαει!).
...ειναι δυνατον 1 μηχανισμος(π.χ κ(ω!)μα η εταιρια...) να επιθυμει μεταβολη δεδομενων οταν αρχει(=εξουσιαζει)  :?:
 :roll:

Υ.Γ
Το ανακυκλωση ηταν ειρωνικο...σκουπιδια u know!!!
...μας ταιζουν "ιδεολογιες"  για να μην βλεπουμε την ουσια!

Evitaki

κ εγω ου νομιζα οτι εδω μεσα κουτσομπολευετε.........

σημερα το πρωι μετα ποπολυ καιρο εμενα σπιτι κ ανοιξα την τηλεοραση
εβλεπα μια απο τις πρωινες τις εκπομες
επεσα σε μια τηλεθεατρια πυ ελεγε τον πονο της
εδμαθε μετα απο 23 χρονι οτι ηταν παντρεμενη με τον αδερφο της
τι πικρα ε?

freak

energiser το ιδιο πραγμα λεμε...

ο καθενας μας αποτελει μια σχολη απο μονος/η του/της ως φορεας της δικης του/της συνθεσης αποψεων. αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουμε επηρεαστει απο πουθενα... πως μπορουμε αλλωστε να υπαρξουμε αυτοφωτοι σε τουτο τον ετεροφωτο κοσμο? στην ιστορια της ανθρωποτητος μονο μια περιπτωση παρθενογεννεσης εχει αναφερθει.. κ αυτη δια μεσου κρινου.... ετσι κ με τη χρηση χορηγων... δεν μειωνει στο ελαχιστο την αποψη κανενος/μιας... εκτος πια κ αν ο/η που χρησιμοποιει την χορηγια δεν εχει τιποτα να πει περα απο την παραθεση αποψεων αλλων. ως ον πολυσυνθετικο  κ κοινωνικο, λοιπον, ο ανθρωπος δεν μπορει να αποριπτει βιωματα κ γνωσεις/γνωμες αλλων. μπορει ομως υοθετωντας τες να συνθετει την δικη του.. κ επειδη νομιζω οτι εχεις παρανοησει κατι στα λεγομενα μου, προσωπικα αντιλαμβανομαι την ιδεολογια κ ως σκλαβια.. για αυτο κ δηλωνω υπερ της πολυσυνθετικοτητος, στα πλαισια παντα του αξιακου μου συστηματος.

στο θεμα των αντιπαλων: οπως ειχα αναφερει κ σε παρομοια κουβεντα με τον νικο28 το προβλημα μου δεν ειναι το κρατος ως τροπος οργανωσης ανθρωπων αλλα η δυσλειτουργια (παρεα με τους ανευθυνουπευθυνους που αναφερεις κ εσυ) του κ η επιβαλλομενη ομοιογενεια με τους κρατικους της μυθους. ο καθενας εχει δικαιωμα στον αυτοπροσδιορισμο. προσωπικα αντιλαμβανομαι την περιχαρακωση μας γυρω απο καποια ψευτικα συνορα κ καποιες ψευτικες εννοιες κ μυθους κ ιστορικες αφηγησεις ως κατι εξω απο τον ανθρωπο... ισως επειδη τον αντιλαμβανομαι ως κοινωνικο ον κ οχι ως απομονωτικο.

οσο για τον ορο 'εθνος' απλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι στην σημερινη εποχη υπαρχουν ακομα... ισως σε καποιο απομακρυσμενο νησι του ειρηνικου οπου δεν εχει ερθει σε επαφη με κανεναν εξω απο αυτο τα τελευταια 3000 χρονια...

η αστυνομοκρατια εξ ορισμου (επικρατηση αστυνομικων αρχων κ πρακτικων στην κοινωνικη ζωη -- πρακτικες χουντας) με βρισκει τελειως αντιθετο. οπως κ η αστυνομικη αυθαιρεσια κ βια. οσο μπορω κ οπου μπορω τα αντιμαχομαι. ο λογος που αποτελουν 'μπαμπουλα' ειναι γιατι φυλανε ολους αυτους τους ανευθυνουπευθυνους που λες κ εσυ κ τους διευκολυνουν στις τασεις τους για εξουσιασμο κ εκμεταλευση. εσυ αληθεια την αστυνομοκρατια πως την αντιλαμβανεσαι?

επισης δεν ειπα ποτε οτι ειμαι εναντια στην υπαρξη κανονων κ νομων για την ομαλη συμβιωση μεταξυ ανθρωπων. ειπα απλα οτι πρεπει να υπαρξει μια επανεξεταση του νομοθετικου πλαισιου... ως προς το περιεχομενο κ την ουσια των νομων. δεν μιλησα ποτε για καταργηση των.

δεν καταλαβαινω ακομα την ερωτηση σου περι φασιστων κ ρατσιστων. ζητας ανοχη σε αυτους που δεν ανεχονται κανενα? δεν ειπα να τους εξαλειψουμε απο προσωπου γης... γιατι στην ουσια δεν θα διεφερα σε τιποτα απο αυτους. αλλα δεν μπορει κ η κοινωνια να μην αμυνθει απεναντι τους... πως συζητουν για ελευθερια, οι αρνητες της? κ να σου πω κ κατι.. αν ηταν στην αρχη το φαινομενο τοτε ισως τα λογια να πιανανε τοπο. τωρα ομως οι φασιστες κ οι ρατσιστες εχουν περασει απο την προπαγανδιση των θεσεων τους μεσω του λογου στην χρηση βιας... πως μπορει μια κοινωνια να αμυνθει στους προπυλακισμους μεταναστων (μεχρι κ σε πανυγηρια για την κατακτηση του ευρωπαικου στο ποδοσφαιρο κ μπασκετ ειχαμε τετοια καταντια) κ αλλων ευπαθων - απο τους συγκεκριμενους - κοινωνικων υποομαδων? στα διαφορα μαχαιρωματα, στις δολοφονικες επιθεσεις, βανδαλισμους, εμπρησμους, κλπ? με το να τους μοιραζει γαρυφαλλα ως αλλος Μικ Τζαγκερ? εννοειται πως ειμαι εναντια στην ασκοπη βια κ επειδηξη 'ανδρισμου' απο οποιοδηποτε κοινωνικο/πολιτικο χωρο κ να προερχεται.. για να μην θεωρεις οτι ταυτιζομαι με τους τυχον αναρχο-χουλιγκαν κ λοιπους παρομοιους... δεχομαι την πρακτικη της βιας, σε ορισμενο βαθμο φυσικα κ δεν την θεωρω επ' ουδενι λυση.

αναφερεσαι δε κ στην 'ουτοπια' μου.. ποια ειναι αυτη? κ τι σε κανει να νομιζεις οτι ειναι 'ουτοπια'? οσο για την τηρηση της ταξης σου εχω απαντησει ηδη.

απαγοητευομαι κ εγω με την μη συμμετοχη των αλλων... αλλα τι να πεις.. οποιος ενδιαφερεται η εχει κατι να πει συμμετεχει..

συντροφικα.

Evitaki

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

την περασμενη βδομαδα στο νοσοκομειο του ΒΟΛΟΥ γεννηθηκαν τα πρωτα τριδυμα

ειναι υγιεστατα
πηγαν κιολας στο σπιτι τους
δεν μπηκαν σε θερμοκοιτιδα
κ εναι κ τα τρια κοριτσαρες

energizer

...χαιρομαι για τον εποικοδομητικο μας διαλογο...
...η ικανοτητα συνθετικης (αφαιρετικης κτλ.) σκεψης ειναι ανθρωπινο ιδιον...
...κριμα που μονο οι ατελεις μας συνθεσεις ανακυκλωνονται...
...ενω πολλοι αναγνωστες των ρηθεντων προτιμουν να μην συμμετεχουν σ' ενα ελευθερο & "τζαμπα" forum...
...βαθμους δε βαζουμε,εμμισθη αμοιβη δεν υφισταται...τι περιμενετε;
 :oops:

apol

δε βλεπω θεματα διεθνους πολιτικης....και ανησυχω βεβαια

744 Επισκέπτες, 1 Χρήστης