Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 725
  • Total: 726
  • Leon

με ποιους/ες διασημους θελετε να περασετε καποιες νυχτες

Ξεκίνησε από apol, Νοεμβρίου 04, 2005, 06:00:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

ναι ρε λιλουκο κ συ με τον Σακη.. αμαν πια... πατο επιασε το επιπεδο μας.. οταν υπαρχει κοτζαμ Θεοδωρακης, ενας Νανοπουλος, ενας Κασπαρωφ κ ενας Χοπκινς εσυ μιλας για σεξ με τον σακη....... ε λ ε ο ς !!!!!!

apol

βιζουξ εγω εγραψα για την Τζειμι Λη Κερτις  δυο μετρα ποδια εχει...

Bijoux

Παράθεση από: "apol"βιζουξ εγω εγραψα για την Τζειμι Λη Κερτις  δυο μετρα ποδια εχει...

κι εγώ 1,80 είμαι
αλλά τζέιμι λι κέρτις όχι :cry:

stelios4u

mipos 3eri kapios apo tous diasimous tis pareas
to tilefono tis mias kai monadikis [size=24]<<elenas paparizou>>[/size]

apol

εισαι ταγμενος βλεπω

Enia

εγώ [/b]το έριξα το επίπεδο με τον Σάκη (τον δύο μέτρα παλικάρι, τον θεό τον καραγκόμενο, με το αθλητικό το σώμα, τις πλάτες ντουλάπα και τα στιβαρά τα μπράτσα, το βλέμμα που σκοτώνει και τα χείλη τα λάγνα -αχ αχ αχ!)...
[size=18]ενώ το δίμετρο πόδι της κυρίας είναι επιπέδου!!???[/size]  :evil:  :evil:  :evil:
δηλ αν έλεγα ότι θα ήθελα να περάσω ένα αμαρτωλό βράδυ με τον Θοδωράκη θα ήμουν νορμάλ γιατί έχει κουλτούρα, ε?!
βρε άααααει.....!!!  :evil:

riaghul

Ενιαααααα!!!
πολύ καλό...σμουατσ

και καλά το δίμετρο ποδι της ..ταδε....
αντε να βρείς επίπεδο στη κινέζα...
ισοπεδωθηκαμε.....

χιχιχιχι

Enia

χαχαχαχαχα!  :lol:

εμ, όχι μου βγάλουν τον Σάκη με το αρχαιοελληνικό σώμα κατωτέρου επιπέδου από μια κινέζα... ε ποτέ! ;)

papi

freak

εγω παλι προτιμω το κινεζακι.

papi

και εγω το πινεζακι!!

apol

ενταξει κοριτσια Σακης Σακης......εγω βεβαια δε μιλησα για Θεοδωρακη μη τρελλαθουμε κιολας αλλα Σακης να υπαρχει και λιγο περιεχομενο ...λιγη κουλτουρα εστω κινεζικη............αφου κι ο Σακης με κινεζα ειχε μπλεξει

tristana

Απ, μήπως το συνεργείο των Κινέζων που κωλυσιεργεί και δεν σου φτιάχνει το σπίτι έχει διαβάσει τις φαντασιώσεις σου και όλως τυχαίως
η Κινεζούλα στην τράπεζα είναι η αδελφή/γυναίκα/κόρη κάποιου;; ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Η Εκδίκηση του Κινέζου, μήπως;

apol

δε τοχα σκεφτει αυτο ....μ εβαλες σε σκεψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

hmoun sto super market otan oi maties mas synanththikan , ta blemata mas mesa se dekata deyteroleptou ta eipan ola......
omos eixa synodeia ki etsi arkesthkame sto na psonizoume flerarontas me to blemma
apsogo thiliko.....

725 Επισκέπτες, 1 Χρήστης