Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 557
  • Total: 557

Τι σας ρωτανε οι γυναικες στο πρωτο ραντεβου?

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 08, 2005, 11:58:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Ξεκινηστε εσεις μια και θα αναφερω και εγω τα δικα μου....

papi

Kαλα θα κανω εγω την αρχη

1)
α)Ελα πες μου τωρα τι ηταν αυτο που σε εκανε να μου τα ριξεις?(Εδω περιμενει να την κανεις να νιωσει Αυτοκρατειρα)
β)Μην νομιζεις οτι το το κανω αυτο συχνα,συνηθως με προσεγγιζουν οι αντρες πρωτα....(Καλα σε πιστεψαμε:lol

2)Τι ζωδιο εισαι?
(Οh ,how προτοτυπο this is...)

3)Eγω ειμαι (χ,ψ,ω) θα κοιταξω να δω κατα ποσο ταιριαζουμε(Σε αυτο το σημειο θελω να φυγω απο το τραπεζι),εσυ τι λες ταιριαζουμε?

4)Τι δουλεια κανεις?
(Ενταξει αυτο ειναι νορμαλ)

5)Τι ειπαν οι φιλοι σου για μενα οταν σε κερασα ποτο?
(Οτι την εβγαλα τζαμπα:lol

6)Σου αρεσουν τα θριλερ?
(Εδω θελει να δει θριλερ μαζι σου για να πεσει μετα στην αγκαλια σου απο το φοβο δηθεν,και ως επακολουθο να ερθει το "ποθουμενο"!

7)Εχεις αδερφια?
(Νορμαλ και αυτο)

8)Γιατι με εφερες εδω μηπως εχεις και αλλη γκομενα?
(Δεν της περναει απο το μυαλο οτι ισως να σου αρεσει υπερβολικα πολυ,σε βαθμο που να μην θελεις να αποσπασει την προσοχη σου ουτε η ρουμανα σερβοτορα που θα φωραει το αποκαλυπτικο μπουστο,ουτε η τυππισα απο το διπλανο τραπεζι που σχολιαζει.

9)Οταν σπουδαζες εκανες πολλες τρελλες?
(Θελει και ερωτημα?Εννοειται!Με αποθημένα θα εμενα?)

10)Τι σου αρεσει πανω μου περισσοτερο?
(Τα παντα!!!Αλλα δεν θα μπω σε λεπτομεριες..."Καλε με εκανες και εσκασα στα γελια σταμααααταααα")

11)Να σε ρωτησω κατι?Οταν ενας αντρας κοιταει μια γυναικα που τον ελκει ερωτικα ,αλλαζει το βλεμμα του?

12)Ποσες κοπελες ειχες πριν απο μενα?
(Σιγα μη σου πω,απο τωρα θα μαθεις τα μυστικα τα αντρικα?Περιμενε κανα εξαμηνο και βλεπουμε)

13)Ποια ειναι τα κρυφα σου χαρισματα?
(Παντα αυτο το ρωτανε μεταξυ σοβαρου και αστειου οταν βρισκονται σε δημοσιο χωρο,εκει που ειναι ασφαλης)

14)Τι σου αρεσει να εκπεμπει μια γυναικα?Εγω θελω ο αντρας να "μυριζει"αντριλα.

15)Γιατι το δαχτυλο σου ειναι κιτρινο?Μην καπνιζεις τοσο....(Μετα σου δινει ειδικη συμβουλη που της ειπε η γιαγια της για να βγει η κιτρινιλα)

papi

αλλες παλι κανουν τις εξης ερωτησεις.....

- Τι ζώδιο εισαι?
- Με τι ασχολησε?
- Τι σου αρεσε περισσότερο επανω μου?
- Τι ήταν αυτο που σε εκανε να με προσέξεις?
- Σου αρεσα απο την πρώτη στιγμή?
- Ειχες πολλες σχεσεις πριν απο μενα?
- Εαν με θες μονο για το σεξ, καλητερα να μου το πεις απο την αρχή...
- Μην μου πεις οτι εισαι κι εσυ παιδι της μαμας???????????  (σιγα μην μου πει οτι ειναι παιδι της μαμακας του!!!)
- Εκτος δουλειας με τι αλλο ασχολήσε?
- Πως ηταν οι αλλες σου σχέσεις?
- Ζητάς πολλα σε μια σχέση και ποια ειναι αυτα?
- Εισαι μονογαμικος τυπος?
- Σου αρεσει η οικογενεια, τα παιδια κτλ κτλ.
- Θα ηθελες να τα ξαναπούμε?
- ...
- ...
- κτλ κτλ κτλ κτλ

antiope

sigoura sta prwta rantebou oi anthrwpoi antres kai gunaikes rwtane diafora pragmata...anagnwristika poio polu wste a exoun mia eikona gia auton h auth pou exoun apenanti tous...

pote den rwtane omws kapoia alla pragmata pou tha htan xrhsima gia th sunexeia mias sxeseis wste na mh brethoun pro ekplhxewn...opws gia paradeigma tha mporouse na rwthsei mia gunaika enan antra...

-poses fores thn ebdomada kaneis mpanio?
-xrhsimopoieis aposmhtiko?
-brwmane ta podia sou?
-pleneis ta dontia sou?
-xrhsimopoieis profullaktiko?
-se ti katastash afhneis to spiti  sou kai to mpani afou kaneis kapoia pragmata?
-poso dunata kai poso suxna rebesai?
-poso konta aisthanesai sthn oikogeneia sou?(kuriws otan einai monaxogios)
.................
                    kai polla polla alla.....giati meta thn prwth gnwrimia tous prwtous 2 mhnes peripou...kati mesa sou sou milaei kai sou leei..."WELCOME TO THE TWILIGHT ZOOOOONE"

XAXAXAXA XOXOXOXO XIXIXIXIXI

KiSSeS

χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα αντιοπ!!! :P

ρε αγόρια, πολυλογούδες βρίσκετε συνέχεια???? εγώ γιατί δε κάνω τέτοιες ερωτήσεις?????? μήπως έχω μείνει πίσω?????  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "antiope"-poses fores thn ebdomada kaneis mpanio?
-brwmane ta podia sou?
-pleneis ta dontia sou?
-se ti katastash afhneis to spiti  sou kai to mpani afou kaneis kapoia pragmata?
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: αυτες οι ερωτησεις...ιδιως το ποσες φορες κανεις μπανιο....το αν βρωμανε τα ποδια σου....αν πλενεις τα δοντια σου και αν ρευεσαι δυνατα....με αφησαν αναυδη! ελα χριστε και παναγια μου....μα ειναι δυνατον να ρωτανε κατι τετοια οι γυναικες? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:

papi

αα εγω δεν ξερω τπτ...copy paste τα εκανα :P  :P  :P

KiSSeS

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "antiope"-poses fores thn ebdomada kaneis mpanio?
-brwmane ta podia sou?
-pleneis ta dontia sou?
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: αυτες οι ερωτησεις...ιδιως το ποσες φορες κανεις μπανιο....το αν βρωμανε τα ποδια σου....αν πλενεις τα δοντια σου και αν ρευεσαι δυνατα....με αφησαν αναυδη! ελα χριστε και παναγια μου....μα ειναι δυνατον να ρωτανε κατι τετοια οι γυναικες? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:

βρε μινοράκι μου δε θα πρεπε να ξέρουμε??? αυτά συνήθως βγαίνουν μετά τον πρώτο χρόνο.... κι όσο περνάνε τα χρόνια ανακαλύπτουμε ότι αυξάνονται.......  :roll:

Sotis

ενα και  καλο ρωτανε....τι  δουλεια  κανεις...... :wink:  :wink:  :sonstige:  :sonstige:

Sotis

εμενα με  ρωτανε πως  ειναι  το  χερακι  σου.... :oops:  :oops:

papi

Sotis

οχι  βρε παπι  δεν το  εχω  κουλο  λε.....αλα  μερικες  φορες.....ειναι...λιγο... :oops:  :oops:  :oops: πεσμενο.... :oops:  :oops:

Sara

Εμ κοκκινιζει,εμ εχει και το χερακι πεσμενο, εμ θελει και ραντεβου ο μεσιε sotinolka.. :24:

Sara

Τωρα που σε πειραξα :lol: ,ελα να σε κανω μια αγκαλιτσα.. :hug2:

papi

χμ πεσμενο?Τα πρωινα ειναι σημαια σε εμας τους αντρες χωρις να δουμε τπτ! :oops:  :lol: (ρε τι τραβαμε με αυτο τον καθημερινο μπελα!)παω να βαλω θεμααααααα αχαχαχα

557 Επισκέπτες, 0 Χρήστες