Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 263
  • Total: 263

Τι μάρκα τσιγάρα καπνίζεις;

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 09, 2005, 11:03:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Όσον αφορά το θέμα της Αγγλίας, αυτό που κυρίως με ενοχλούσε εμένα είναι η στάση της πολιτείας και η απίστευτη υποκρισία που μου έβγαζε. Γιατί κύριε δεν μπορείς να λες πόσο κακό κάνει οτ τσιγάρο, να το απαγορεύεις ΠΑΝΤΟΥ, και από την άλλη να τα οικονομάς από τους φόρους στα τσιγάρα (περίπου 7 ευρώ το πακέτο!). Αν πραγματικά δεν θες να καπνιζουν οι πολίτες απαγόρευσέ το! Εδώ ακόμα συζητάνε για νομιμοποίηση του χασίς. Ωραία, άμα είναι έτσι ας βγούμε όλοι στους δρόμους να κάνουμε χόρτο που δεν ενοχλεί τους μη καπνιστές!  :evil:
Στην χώρα μας πάντως δεν βλέπω να γίνεται κάτι αντίστοιχο (ολική απαγόρευση δηλ). Ευτυχώς!
Καταλαβαίνω απόλυτα τους μη καπνιστές...ας έκανα κι αλλιώς!  :lol: (αυτόν που ξεκίνησε το θέμα -βλέπε freak- τον έχω και με έχει υποφέρει σε αυτό το θέμα  8) .
Κι εγώ έχω άπειρες φορές βρεθεί στη θέση να με ενοχλεί ο καπνός. Και σαφώς οι καπνιστές οφείλουν να σέβονται τους μη καπνιστές. (δεν θα συμφωνήσω τολιμ ότι συμβαίνει πάντα αυτό!  :twisted: )
Αλλά ας μην υπερβάλλουμε, και να μην φτάνουν οι μη καπνιστές να γίνονται οι δικτάτορες. Γιατί όποιος φωνάζει χάνει το δίκιο του...  8)

chriastina

σε πόλη της Αμερικής επιτρέπουν στους καπνιστές να καπνίζουν
μόνο μέσα στο σπίτι τους πουθενα ΑΛΛΟΥ ούτε καν στην αυλή τους!
:shock:
Πού? Στην Αμερική! όπου π.χ ο κάθε πιτσιρικάς βουτάει ένα όπλο
και καθαρίζει καμιά 15 άτομα στο σχολείο του γιατί δεν του άρεσε
ο τρόπος που του μίλησαν!
Κατα τ΄άλλα φοβούνται μήπως το κάπνισμα τους σκοτώσει........  :lol:

jcdenton

Τόλη μη συγκρίνει την Αγγλία με την Ελλάδα, γιατί και οι Άγγλοι κάνουν πολλά που δεν κάνουν οι Έλληνες. Όσο αφορά τον σεβασμό, ο αντικαπνιστής δεν μπορεί να μην σεβαστεί τον καπνιστή. Δλδ εγώ (αντικαπνιστής) τι μπορώ να σου κάνω; Εσύ (καπνιστής) μπορείς να έρθεις και να με ντουμανιάσεις με τον καπνό σου. Εγώ τι να κάνω; Να σε ντοιυμανιάσω; Η να σε προσβάλω (αφού πρώτα με ντουμανιάσεις). Επιπλέον είναι θέμα υγείας. Αν είναι να κινδυνέψει η υγεία κάποιου επειδή κάποιος, -α καπνίζει, είναι δικαίωμά του να υπερασπιστεί την υγεία του. Στο κάτω κάτω το λάθος και το πρόβλημα της εξάρτησης το έχει ο καπνιστής. Αυτός πρέπει να βρει μια λύση που να μην ενοχλεί το αντικαπνιστή (είτε ο αντικαπνιστής βοηθήσει είτε όχι).

ΥΓ δεν εννοώ πως οι καπνιστές είναι ναρκομανής, λέγοντας πως έχουν εθιστεί. Αλλά δυστυχώς η νικοτίνη είναι ένας πολύ ισχυρός εθιστικός παράγοντας.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

gon

Enia

gon, έχει σημασία? καταλαβαίνω και τις δυο πλευρές και πσιτεύω πως και οι δυο έχουν τα δίκια τους.

tolis-jovi

kuria

εγω ουσιαστικα καπνιζω χαρτι και φυτοφαρμακα... πισσα - νικοτινη στα κατωτερα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

jcdenton

Παράθεση από: "tolis-jovi"

Δεν εννούσα αυτό. Εννούσα πως κάπνισε ΌΠΟΥ θέλεις, ΌΠΟΤΕ θέλεις, αλλά όχι δίπλα μου. Εγώ δεν φταίω να καπνίζω μαζί σου
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Παράθεση από: "tolis-jovi"

Δεν εννούσα αυτό. Εννούσα πως κάπνισε ΌΠΟΥ θέλεις, ΌΠΟΤΕ θέλεις, αλλά όχι δίπλα μου. Εγώ δεν φταίω να καπνίζω μαζί σου
Ross Perot (1930 - ...)

libian

Labelle

Sotis

να   το κοψεις... 8)  :D

Labelle

Apo tin alli evdomada to exw uposxe8ei oti 8a prospa8isw lefteraki!!!
Telos poia ola ta vasana!!! :D  :wink:

ena_megalo_keno

apol

263 Επισκέπτες, 0 Χρήστες