Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 262
  • Total: 262

Τι μάρκα τσιγάρα καπνίζεις;

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 09, 2005, 11:03:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

αναψε το τσιγαρο
δως μου φωτια
εχω μεγαλο ντερτι
μες την καρδια  :wink:

ποτε Ασσο, ποτε Στηβενσον, ποτε Μαρλμπορο
αναλογα κεφιων

barby

Bijoux

Νικόλ το τσιγάρο ή το τσιγαριλίκι;

έχουν μια διαφορά!!!

libian

Να ρωτήσω εσάς τους καπνιστές:
Ποιά η διαφορά του μαλακού από το σκληρό πακέτο (μιλώντας πάντα για την ίδια μάρκα τσιγγάρων);

ena_megalo_keno

Παράθεση από: "libian"Να ρωτήσω εσάς τους καπνιστές:
Ποιά η διαφορά του μαλακού από το σκληρό πακέτο (μιλώντας πάντα για την ίδια μάρκα τσιγγάρων);

Καμία....αλλάζει μόνο το περιτύλιγμα  :wink:

Sotis

Παράθεση από: "Bijoux"Νικόλ το τσιγάρο ή το τσιγαριλίκι;

έχουν μια διαφορά!!!
βασω  εσυ  κανεις  τσιγαριλικι... :?:  :wink:  :wink:  :lol:

gon

Τα μαλακά με τα σκληρά είναι τα ίδια τσιγάρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι επειδή στο μαλακό το πακέτο δεν κλείνει, παίρνουν περισσότερο αέρα και ξεραίνονται. Σε άλλους αρέσει αυτό, σε άλλους όχι. Οι περισσότεροι παίρνουν μαλακά επειδή τους βολεύει το πακέτο.

junkie

Δεν καπνίζω πιααα!!!!! Το κοψά το ρημάδι!!!!!    ]

barby

[size=24][/size]LIDIAN ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Κ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ......ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΩΨΩ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ.....ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΓΩ...

barby

[size=24][/size]ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΩΨΩ ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΩ....

jcdenton

Παράθεση από: "junkie"Δεν καπνίζω πιααα!!!!! Το κοψά το ρημάδι!!!!!    ]

Μπράβο κούκλα μου  :wink:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

gon

Ο καπνός κατάγεται από την Αμερική. Το 1492,ο Χριστόφορος Κολόμβος και οι ναύτες του έφτασαν στην Κούβα. Εκεί με έκπληξη είδαν, σε μια ιεροτελεστία, τους ιθαγενείς να ρουφούν με το στόμα και να βγάζουν από τα ρουθούνια καπνό που προερχόταν από δέσμη ξηρών φύλλων που καίονταν. Ο καπνός αυτός είχε μεθυστικό άρωμα, προκαλούσε μια γλυκιά νάρκη, και προερχόταν από τα φύλλα ενός φυτού που οι ιθαγενείς ονόμαζαν πετούν. Τα φύλλα, τυλιγμένα κυλινδρικά, καίονταν μέσα σε σωλήνα ή πίπα που καλούνταν ταμπάκο. Οι πρώτοι σπόροι μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη γύρω στο 1556,στη Γαλλία, Πορτογαλία και Ισπανία ταυτόχρονα.

Enia

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΩΨΩ ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΩ....

πως ακριβώς δηλαδή?  :roll: είναι από πάνω σου με το περίστροφο μέχρι να τελειώσεις το πακέτο? :roll:  ή μήπως σε απειλεί πως αν δεν καπνίσεις περισσότερα από 23,6 τσιγάρα ημερησίως θα σταματήσει να σου αγοράζει παγωτό σοκολάτα με τρούφα και σιρόπι?  :roll:

gon

Enia
Ξέρεις από ποιόν έγινε γνωστός ο καπνός στη Γαλλία;

Bijoux

Παράθεση από: "libian"Να ρωτήσω εσάς τους καπνιστές:

στο ένα ρουφάς ρουφάς και τελειωμό δεν έχεις
στο άλλο το απολαμβάνεις

262 Επισκέπτες, 0 Χρήστες