Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 256
  • Total: 256

Τι μάρκα τσιγάρα καπνίζεις;

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 09, 2005, 11:03:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

Παράθεση από: "gon"Enia
Ξέρεις από ποιόν έγινε γνωστός ο καπνός στη Γαλλία;

ξέρω ότι δεν κρατιέσαι..
πες μας..
τι ένια τι μπιζού χεχεχε

junkie

Παράθεση από: "jcdenton"
Παράθεση από: "junkie"Δεν καπνίζω πιααα!!!!! Το κοψά το ρημάδι!!!!!    ]

Μπράβο κούκλα μου  :wink:

Thanks jcdenton .....Έπρεπε γιατί είχε καταντήσει αηδία...

Enia

Παράθεση από: "gon"Enia
Ξέρεις από ποιόν έγινε γνωστός ο καπνός στη Γαλλία;

:roll: τώρα αν πω οτι ****ηκα θα πρέπει να με πάω στα διάσπαρτα (που δεν έχουμε κιόλας!? οεο!?) ? :tongue:

και Bijoux... αδυναμίες είναι αυτές!  :lol: (θα σκάσεις τώρα από τη ζήλεια, είμαι σίγουρη!)  :lol: :tongue:

Bijoux

γκον έχεις αδυναμία στην ένια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

gon

Από το Jean Nicot, γάλλο πρεσβευτή στη Λισσαβόνα.Αυτός θέλοντας να ανακουφίσει τη βασίλισσα των Μεδίκων και το γιο της από τους φοβερούς πονοκεφάλους που τους ταλαιπωρούσαν, της έστειλε αποξηραμένα φύλλα καπνού με μια λεπτομερή περιγραφή για το πώς να τα χρησιμοποιεί και ποιες ωφέλειες προκύπτουν από τη χρήση τους. Την εποχή εκείνη πολύς κόσμος πίστευε στις θεραπευτικές ιδιότητες του καπνού.

gon

Enia
Ξέρεις τι είναι ένα τσιγάρο;

Bijoux

enia
ξερεις τι χρησιμοτητα εχει ενα τσιγαρο;

gon

Bijoux

έχω  αδυναμία στην ένια

Enia

[size=24]ορίστε!!![/size]  :lol: (σκάσε τώρα!  :P  :lol: )

και όχι, δεν ξέρω τι είναι ένα τσιγάρο... θα ήθελα πολύ όμως να μου πει η bijoux τη χρησιμότητά του!  :lol: χαχαχαχαχα

gon

Ένα τσιγάρο είναι ένας κύλινδρος ψιλοκομμένου καπνού, τυλιγμένο σ’ ένα χαρτί από φυτικές ίνες, πορώδες και εύφλεκτο. Το μήκος του ποικίλει από 7 εκ. έως 12 εκ. Τα τσιγάρα τα πιο μακριά είναι πιο πρόσφατα. Πολλές μάρκες τσιγάρων είναι εφοδιασμένες μ’ ένα φίλτρο συχνά έγχρωμο, από ειδικό χαρτί για να μην κολλάει στα χείλη. Το φίλτρο είναι αναμφισβήτητα μια πρόοδος αλλά η προστασία του δεν είναι απόλυτη. Δεν κρατάει παρά 30% έως 40% των τοξικών ουσιών.

chriastina

mourmouritsas

το εκοψα και ησυχασα

gon

Η νικοτίνη είναι το σημαντικότερο αλκαλοειδές ανάμεσα στα άλλα που υπάρχουν στα φύλλα του καπνού. Τα αλκαλοειδή είναι αζωτούχες ουσίες φυτικής προέλευσης με αλκαλικές αντιδράσεις που επιδρούν βαθιά στο νευρικό σύστημα των ζώντων οργανισμών. Τέτοια είναι η κοκαΐνη, η μορφίνη, η στρυχνίνη, η καφεΐνη. Όλα τα φύλλα καπνού την περιέχουν. Είναι ένα δηλητήριο.

jcdenton

Junkie καλώς ήρθες στο κλαμπ των μη καπνιστών
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

barby

[size=24][/size]αποφασισα να ερχισω τα πουρα.....ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση μου

256 Επισκέπτες, 0 Χρήστες