Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 373
  • Total: 373

Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ...

Ξεκίνησε από energizer, Νοεμβρίου 30, 2005, 01:13:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

energizer

...τουλαχιστον δεν μπορει να χρησιμοποιηθει τουτο ως επιχειρημα στο συγκεκριμενο θεμα...
...οπου αγωνιωδως ο συγγραφεας αναζητα απαντησεις-τοποθετησεις...
 :wink:

riaghul

Σαφώς και όχι...

Και ήμουν απο τους πρωτους που τοποθετήθηκαν... :)
αν και μετα κατι δεν μου πήγε καλά...
οχι με σένα όμως... :)

keep going :)

Enia

energizer, δεν νομίζω πως έχει σημασία το 1300+... το ξέρουμε πως είναι εντελώς εικονικό. εγώ μόνο αμέσως-αμέσως ξέρω στα σίγουρα τουλάχιστον πέντε άτομα που γράφτηκαν (κυρίως από περιέργεια να δουν τι είναι αυτό το site με το οποίο έχω κολλήσει και γιατί) και μετά δεν ξαναφάνηκαν.
έπειτα ξέρουμε πολλούς που έγραφαν κι έφυγαν. ίσως παραμένουν εγγεραμένοι, ξαναέρχονται, ξαναφεύγουν...
άλλοι μπαίνουν μόνο chat. άλλοι αποκλειστικά για τα παιχνίδια.
όχι, δεν είναι μόνο τριάντα που είπες. είναι πολλοί περισσότεροι. δεν μπορώ να υπολογίσω αλλά δεν έχει και σημασία.

θέλουμε ποσότητα ή ποιότητα?  :roll:

(και φυσικά δεν τα θεωρώ αντίθετα αυτά... αλλά πως μπορούμε να τα έχουμε και τα δύο?)

freak

για εμενα εχει αντικτυπο παντως στο πως βλεπει το φορουμ ο καθε νεος επισκεπτης.. περαν απο αυτους που εχουν περισσοτερα του ενος ψευδωνυμα οι αλλοι 1200 που λεει ο energiser γιατι δεν γραφουν? προσωπικα δεν επιθυμω να δω μελλοντικα το α33 ως διαδικτυακο τοπο για ραντεβου αλλα ως ενα χωρο που ταυτοχρονα μπορει να ειναι κ παιδοτοπος, κ ερωτικος αλλα κ μορφωτικος.. το θεμα ειναι ασχετια με το τι κανουν οι αορατοι/αφαντοι χρηστες η αυτοι που δεν συνισφερουν στα σοβαρα θεματα που λες energiser τι κανουν οι αλλοι.... επιλεγουν να μεινουν εδω κ να δωσουν καποια μαχη ωστε να κρατηθει σε ενα επιπεδο το φορουμ αυτο η εγκαταλειπουν το πλοιο πριν βυθιστει?

tristana

Κατ'αρχήν, αψυχολόγητο θέμα για την "Ψυχολογία".

Ενερτζάιζερ, εκτός του ότι δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να απολογηθεί
κάποιος για την όποια συμμετοχή ή αποχή του, με ενοχλεί η έπαρσή σου.
Καθαρά και έξω από τα δόντια όπως πάντα -ίσως λίγο πιο επιθετικά, διότι δεν τα μπορώ τα σοβαροφανή και όχι σοβαρά- έρχομαι και σε ρωτώ χρησιμοποιώντας την "απέχθειά σου" για την άγνοια...
Πώς κάποιος που δηλώνει άγνοια για ένα σοβαρό θέμα όπως ο φόνος
ενός δεκαπεντάχρονου αγοριού, δεν σιωπά με σεμνότητα -αφού αγνοεί όπως δηλώνει στο σχετικό θέμα τα ακριβή γεγονότα- αλλά τολμά να κάνει και κηρύγματα σε άλλους;

Κατά τα λοιπά, με κάλυψαν -πέφτω στο ατόπημα που ανέφερε η 'Ενια να συμφωνήσω- η Ρία και η Γιάσπερ και ο Φρικ.

Δεν κατανοώ τον λόγο που θα έπρεπε να δώσουμε αναφορά σε οιονδήποτε. Για μένα που το α33 υπήρξε και εξακολουθεί να είναι το σπίτι μου -διότι δεν έχω γράψει και ούτε πρόκειται να γράψω σε άλλα φόρα-
το θέλω έτσι όπως ήταν και είναι εν πολλοίς. Φιλόξενο, φιλικό και ανοιχτό σε όλους. Επειδή ζω από, με και για τις λέξεις δεν τις αναλώνω έτσι και ως έτυχε. Προτιμώ το χιούμορ, ακραίο, καυστικό, παρανοϊκό όπως είναι από τη φύση του και τα Παιχνίδια των Λέξεων, διότι τις "συγγραφικές μου δάφνες" τις δρέπω απ'αλλού δόξα στον... όποιο αρμόδιο!
Επίσης, υπάρχει και άλλος ένας λόγος που αν μιλούσα σοβαρά θα έπρεπε
να ανοίξει η γη και να καταπιεί μερικούς-μερικούς ψυχοπαθείς που το έχουν δει σοφοί και σοφές με πασαλείμματα και λογοκλοπές.
Αν απαντούσα στα γελοία τους θέματα όπως άρμοζε θα επρόκειτο για "προσωπική αντιπαράθεση" κάτι ανεπίτρεπτο. 'Εγινα σαφής, σωστά;
Ακόμα και αυτούς/ες, όμως, τους βλέπω με κατανόηση και επιείκεια -όχι επειδή είμαι καλή- αλλά επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι -ευτυχώς!- σε τούτη και πιθανότατα και στην άλλη ζωή.

Εν κατακλείδι, κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει πολύ η Πόιζον
ή  Μωβ όπως την έλεγα. 'Ενα δύσκολο χρώμα. Δεν πάει σε πολλές.
Και τώρα ας πάω να την ψηφίσω ως ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΕΣΤΑΤΗ -λες και το χρειάζεται!!!-

Υ.Γ: 'Οταν τυρβάζετε περί των "σπουδαιοφανών" κάποιοι μας τυλίγουν σε κάτι νομοσχέδια μούρλια. 'Ο,τι πρέπει για όσους ομφαλοσκοπούν και βλέπουν με περηφάνια και θάμπος στα μάτια τα όσα γράφουν σ'ένα γλυκό
και σπιιτκό φόρουμ. 'Αντε καλό μας ύπνο.

apol

η ενια εγραψε

και για να φέρω ένα παράδειγμα (και όχι για να μπω σε διαμάχη) να πω ευθέως τι με ενόχλησε σε αυτό το θέμα...
αναφέρομαι στην πρώτη δημοσίευση του apol πιο πάνω. θεωρώ πως έχω θιχτεί προσωπικά, και ασχέτως από το αν ευσταθεί ή όχι είναι το πως αισθάνθηκα. οπότε δεν μου είναι εύκολο να κάνω διάλογο. είναι από αυτές τις φορές που λεω "άει στον κόρακα, και γιατί να σκάω πως και τι να πω, δεν ασχολούμαι, ας πάω να παίξω..."

δεν αντιλαμβανομαι το λογο να θιχτεις προσωπικα απο την τοποθετηση μου , η αναφορα  μου στις συμπεριφορες καποιων διαχειριστων η συντονιστων στα φορουμ αυτου του ειδους δε σημαινει οτι αφορουσε  υποχρεωτικα και σενα.....αλλα επειδη ειναι κουραστικο να πιθανολογω τι μπορει να σε ενοχλησε καλως η κακως μπορεις καλλιστα με τροπο που θα επιλεξεις εσυ να συζητησουμε το θεμα ....

energizer

...καλα που δεν απαντας στα γελοια & σοβαροφανη μας θεματα...
...χαιρομαι παντως για την ΜΗ συμμετοχη σου...
...ειλικρινως δεν εχω κατανοησει πληρως την αιτια της προσωπικης επιθεσης...
...οχι οτι με χαλαει...
...δεν σε ξερω...πλεον δεν επιθυμω να σε μαθω...& σε αφηνω στις συγγραφικες σου δαφνες...μπορεις να συνεχισεις να απολαμβανεις τα μεγαλεια σου...& εγω "σχιζοφρενικα" να παραθετω τις αποψεις μου ΑΝΩΝΥΜΑ σε ενα απλο forum!
...ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΡΙΣΗΣ...& ΟΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΙ!

Υ.Γ.
...μαζι με τους χαρακτηρισμους περι γελοιων τοποθετησεων αν & το διασκεδασες παιρνεις παραμαζωμα & τους λοιπους συνομιλητες...
....λεω να σε ψηφισω σε θεμα στο cafe...

energizer

...Τριστανα η του μπουνιουελ...
 :twisted:

energizer

...μπανανες η φυστικια  :?:
...βαλτο για δημοψηφισμα...
...η μαιμου τι συμβολιζει  :?:
...στα "σοβαρα" μαζι με την εικονα...

1 σεμνο & ταπεινο μεταφραστρονι...η αγγελος θανατου;
 8)

Bijoux

energizer να σαι σίγουρος πως η καμπάνα χτύπησε και για μένα
ή μόνο για μένα.. :wink:

ένια επίσης να σαι σίγουρη πως όσα έγραψε ο απόλ στενοκέφαλη κλπ
απεθυνόταν σε μένα..συγνώμη καλή μου που σαν συντονίστρια σε πέρνουν
και εσένα οι χαρακτηρισμοί.. :wink:

προς τον παρόν σαν στενοκέφαλη
σιωπώ..

apol

η βιζουξ  εγραψε

ένια επίσης να σαι σίγουρη πως όσα έγραψε ο απόλ στενοκέφαλη κλπ
απεθυνόταν σε μένα..συγνώμη καλή μου που σαν συντονίστρια σε πέρνουν
και εσένα οι χαρακτηρισμοί..  

προς τον παρόν σαν στενοκέφαλη
σιωπώ..

ο απολ ειχε γραψει
ωραιο θεμα , πολυ σοβαροι προβληματισμοι,ευστοχες οι πρωτες τοποθετησεις........
ενας κοντοφθαλμος,στενοκεφαλος συντονιστης θα μπορουσε να σου πει οτι πιθανον το θεμα εχει ξαναμπει με αλλο τιτλο.....
ομως ακομη και η επαναληψη ενος θεματος με ενα παρομοιο προβληματισμο με μια πιο φρεσκια ματια ειναι πολυ χρησιμη και πιθανον να ενεργοποιησει, προβληματισει , προκαλεσει σε καποιους απο εμας παραλληλα με τη διατυπωση διαφορων αστειων και το ξεκουμπωμα της ψυχης μας,να πουμε βρε αδερφε δυο αληθειες.........

απο την  αναγνωση και την ερμηνεια  αυτων που εχω γραψει   νομιζω οτι προκυπτει σαφως  οτι το σχολιο μου η τοποθετηση μου αυτη εχει δυνητικο και υποθετικο χαρακτηρα.....
αν πιστευεις οτι σε αφορα ειναι δικο σου θεμα.........
αν θελησω να εξαντλησω τα ορια της ειλικρινειας μου θα μπορουσα να πω οτι οταν εγραφα αυτα μπορει και  να σε ειχα καπου στο πισω μερος του μυαλου μου .....
θεωρω οτι το  κειμενο ειναι καλογραμμενο,προσεγμενο  και ευγενικο  και δεν θιγει κανεναν προσωπικα ......παρα μονο αυτους που εχουν συμπεριφορες  σαν τις περιγραφομενες η που για καποιο λογο αισθανονται  ενοχες....

Bijoux

ξέρεις κάτι απόλ
το μόνο εύκολο για κάθε χρήστη σε τέτοια σάιτ
είναι να εξαπολύει επίθετα και χαρακτηρισμούς σε άλλους..
το ''μαχαίρι'' όμως ποτέ δεν κάνει εις βάθος ανάλυση στον εαυτό του..

τα γενικά σου και αόριστα δεν τα γουστάρω..
στα ίσα λοιπόν, όχι ότι με απασχολούν ιδιαίτερα και
οι μπηκτές που διαβάζω κατά καιρούς..

κινήσεις εντυπωσιασμού...;
ο καθένας πλασσάρει την προσωπικότητα του όπως μπορεί..

όσον αφορά τον παρόν θέμα
παραπλήσιο ναι σήκωθηκε { βλέπε πάνος69 }

ο ενερτζάιζερ στο θέμα
ζητά να μάθει γιατί σε θέματα που σηκώνονται
και απαιτούν πέραν της μιας σειράς ή δύο απάντηση
δεν συμμετέχουν χρήστες
ενώ σε πιο χαλαρά οι συζητήσεις φθάνουν και τις 10 σελίδες...

ο πάνος ζητούσε το λόγο που γράφουμε στο φόρουμ
και κατέληξε να μιλά για τους πόντους της άτμας

ΥΣ Μπιζού το νικ μου

apol

μετα τις τελευταιες εξελιξεις δε κρινω σκοπιμο  να απαντησω στα οσα γραφηκαν σε βαρος μου.....
ομως τοσο η αναγνωση των κειμενων οσο και η ερμηνεια τους θελουν προσοχη για να αποφευγονται  εσφαλμενα συμπερασματα....

energizer

...εγω αλλο ζητημα εθεσα...αλλου κατεληξε!
...δεν ξερω τι εxει διαμειφθει στο παρελθον...δεν εχω κανει κινησεις προσαρτησης συμμαχων & οτι γραφω αποτελει προσωπικη μου απο η "εμπεριστατωμενη" & συνοδευομενη απο αναλογα επιχειρηματα/σκεπτικο!
...λυπαμαι που καποιοι σηκωσαν πολεμικες σημαιες & κατελαβαν μετεριζια ως αλλοι "Βελουχιωτιδες"...
...κατανοω την ασυμβατοτητα σκεη ης & ιδεολογιας που χωριζει καποιους απο εμας...αλλα ο χαρακτηρισμος της γνωμης του αλλου ειναι η πεμπτουσια του ρατσισμου & του φασισμου!
...φιλε/η αν εχεις αλλη γνωμη παρεθεσε τη...με επιχειρηματα...αν παλι δεν εχεις σιωπησε!
...νομιζω εχουν προηγηθει γονιμοι διαλογοι & η θεληση μου ειναι ακριβως αυτη!
 :roll:
...επι προσωπικου θα απαντησω αλλου.
 :twisted:
...οφειλω ομως να καταγγειλω την αδιαφορια/εσκεμμενη αποφυγη για λη η θεσης του site!
 :cry:
...νομιζω η αυτοδικια καθισταται θεμιτη σε τετοιες καταστασεις!

Anonymous

Παράθεση από: "energizer".....αλλα απο τους 1300 σχεδον...
...site ταλαιπωρων & απηυδυσμενων ;
 :scratch:  με το συμπαθειο κιολας...
...οταν ειναι για αναλαφρα ολοι κατι τσαμπουνανε...
...δεν θελω να φανω ο καλος ο "σοβαρος", αλλα μ'ενοχλει η αδιαφορια...
...& η αγνοια (λιγοτερο!)...
 :salut:

Παράθεση από: "energizer"...
...οπου αγωνιωδως ο συγγραφεας αναζητα απαντησεις-τοποθετησεις...

Αγαπητέ
Ενώ από την μια εκφράζεις μια αγωνιώδη προσπάθεια να γίνει διάλογος από την άλλη κριτικάροντας μαζικά 1300 άτομα (με μόνο κριτήριο πόσο γράφουν σε ένα φόρουμ) η προσπάθεια σου για διάλογο γεννάει έντονο αντίλογο και ίσως απάθεια.

Κατ αρχή κάνεις μερικά λαθάκια στα δεδομένα σου
Λες τόσοι χρήστες είναι γραμμένοι εδώ και γράφουν στα καλά θέματα ελάχιστοι.

Πρέπει να ξέρεις ότι όπως εσύ και αρκετοί άλλοι μπαίνουν εδώ για το φόρουμ. Και πιθανά δεν σχόλησε με τα αλλά τμήματα που έχει ένα σίτε. Όπως εσύ όμως έτσι και αρκετά αλλά άτομα μπαίνουν μόνο στο chat room και ούτε καν ξερόυν που είναι το φόρουμ και μερικοί μπορεί να έχουν την αντίληψη (λαθεμένη κατά την γνώμη μου) ότι είναι κάτι το ανιαρό και αργό σε εξέλιξη σε σχέση με ένα chat.
Άλλοι μπαίνουν και παίζουν με πάθος και μανία τα games και μάλιστα στέλνουν και συχνά μηνύματα αυτό το game έχει αυτό και το άλλο έχει εκείνο
Πολλοί άλλοι (και άλλες πάντα) μπαίνουν μέσα και τους απασχολεί μόνο να στέλνουν μηνύματα και να επικοινωνούν μόνο σε προσωπική βάση με άλλα άτομα.
Άλλοι είναι σε πάνω από έναν τομεα ή και ανάκατα
άρα κρίνεις κάτι νομίζω με μια μερική μόνο εικόνα της κατάστασης και αυτό από μόνο του δεν πειράζει αλλά βγάζεις και έντονα συμπεράσματα για όλους μαζικά.
Πιστεύω και κάτι άλλο
Δικαίωμα του καθένα να απαντάει σε όποια θέματα θέλει βαριά η ελαφριά. Σοβαρά η μπάχαλο. Έχω γνωρίσει σοβαρά άτομα που συχνά αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ενασχόληση βαριά (ας το πούμε ζητήματα) και δεν θέλουν να καταναλώσουν φαιά ουσία σκεπτόμενοι καθόλου παρά μόνο θέλουν κάτι το ανάλαφρο. Όπως ακριβώς το αντίθετο.
Άρα πιστεύω ότι η γενίκευση καταστάσεων και να προσπαθούμε όλα να τα εντάξουμε στο προσωπικό δικό μας στερεότυπο σκέψεως και με βάση αυτό να κρίνουμε και τους άλλους εμπεριέχει το λάθος.

Πολλές φορές θα παρατηρήσουμε κάτι που για τον κάθε ένα από εμάς είναι καλό και χρήσιμο για κάποιον άλλο να είναι ανούσιο. Δεν σημαίνει αυτό ότι η μια από τις δυο πλευρές έχει το λάθος.
Ίσως είναι πιο σωστό ότι και οι δυο πλευρές έχουν δίκιο με βάση τι ιεραρχήσεις που κάνουν και τι προτιμήσεις που έχουν

Με λίγα λόγια..... περί ορέξεως......... κολοκυθόπιτα

(αν το έλεγα όμως μόνο με αυτή την φράση (που αυτό μου βρήκε ως πρώτη σκέψη να πω) θα με παρεξηγούσες ίσως).
Αυτή είναι όμως η ουσιαστική μου άποψη

Υ.Γ.

Παράθεση από: "energizer"......οφειλω ομως να καταγγειλω την αδιαφορια/εσκεμμενη αποφυγη για λη η θεσης του site!
 ]

1. Σχέση δε μ αυτή την φράση σου να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το σίτε δεν θα πάρει θέση διότι προτιμά την σπανακόπιτα από την κολοκυθόπιτα ..... ]

373 Επισκέπτες, 0 Χρήστες