Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 415
  • Total: 415

Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ...

Ξεκίνησε από energizer, Νοεμβρίου 30, 2005, 01:13:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

energizer

Kατ'αρχην να ξεκαθαρισουμε κατι...
...δεν ανηκω σε καμια ομαδα-ομιλο-εταιρια-κομμα/αποκομμα-ιδεολογια παρα μονο εκφραζω την δικη μου κοσμοαντιληψη...
 :wink:

...επειτα χαιρομαι που πηρες καποια θεση...αλλα εχω την αισθηση οτι τα χτυπηματα κατω απο την ζωνη συνεχιζονται...ευχομαι να ειμαι λαθος!

...απαξιωτικα για τα 1300 "εικονικα" η πραγματικα μελη  :?:
...εξεφρασα 1 προσωπικο παραπονο & με υπερβολικο τροπο προσπαθησα να χειραγωγησω την συμμετοχη(θεμιτο η αθεμιτο...δεν προσεβαλλα κανεναν).
...οι δε "θιγμενοι" ηταν ατομα που συμμετεχουν σε "σοβαρα" θεματα  :!:  :?:

...εστω & ημουν ακομψος στην τοποθετηση...το λουσιμο που ακολουθησε & η "εν χορω" σποντες...σε τι συμπερασματα να με οδηγησουν  :?:
...προσωπικα...κρινω & απαντω.
...οπως ολοι μας.
 :salut:

Anonymous

Ψιτ energi
Δεν πήρα θέση.
Την γνώμη μου ως συνομιλητής είπα
Δες την ουσία της γνώμης μου δεν υπάρχει καμιά δεύτερη ανάγνωση ούτε χτύπημα κάτω από την μέση…

Τα λέμε από αύριο τώρα πάω για νανάκια έχουμε και ένα δερματάκι να φροντίσουμε

gbyzf1000

Argiro

Παράθεση από: "energizer"...εστω & ημουν ακομψος στην τοποθετηση...το λουσιμο που ακολουθησε & η "εν χορω" σποντες...σε τι συμπερασματα να με οδηγησουν  :?:

Θα πρέπει μάλλον να σε οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως δεν πρέπει να τοποθετείσαι άκομψα για άτομα που δεν σε ξέρουν, γιατί κι εκείνοι, με το δίκιο τους, θα σε κρίνουν λάθος επειδή ακριβώς δεν σε γνωρίζουν. Για θυμίσου τι είχες πει κάποτε σε εμένα προσωπικά, όταν έκανα μια άκομψη τοποθέτηση κάπου αλλού, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ είπα πως θα πρέπει να αποβάλλουν πρώτα κάποιοι τη νοοτροπία του θύματος και μετά να έρθουν να κουβεντιάσουμε επί του συγκεκριμένου θέματος που αναφερόμαστε... Και φυσικά είχες δίκιο τότε.

energizer

...δεν εννοουσα εσενα κ.διαχειριστα...αλλου ετρεχε ο λογισμος μου  :!:
 :lol:
...αργυρω...να υποθεσω οτι αναφερεσαι σε 1 κοντρα που ειχες  :?:
...δεν νομιζω οτι η συγκριση καταστασεων & προσωπων αν θες ταιριαζει...
 :wink:
...& εν τελει δεν νιωθω οτι προσεβαλα κανεναν(γιατι δεν το εκανα!) & εξηγησα & την οποια προθεση μου...
 :roll:
...το μονο που μ'ενοχλησε ειναι οτι βρεθηκαμε να μετραμε "συμμαχους" & να γινεται "ανταρτοπολεμος".
...προσωπικα ποτε δεν μπηκα σε τουτη την λογικη...& ναι η ανωνυμη πολυεπικοινωνια του internet...δεν χρειαζεται να ομοιαζει με την "εξω" πραγματικοτητα οπου μετραμε κεφαλια & οι πολλοι κοπαναν τους λιγους...
 :evil:
...βεβαια,για να επιβεβαιωσω & τα περι επαρσης,δεν ενιωσα ποτε οτι χρειαζομαι βοηθεια...

Argiro

Αναφέρομαι στην άκομψη τοποθέτησή μου τότε και με αυτή τη λογική ταιριάζει. Και ακριβώς όπως ένιωσες εσύ τώρα είχα νιώσει κι εγώ τότε, με όλη την υπερβολή που με χαρακτηρίζει, όπως πολύ σωστά είπες. Βλέπεις δεν είμαι υπερβολική μόνο σε αυτά που λέω, αλλά και σε αυτά που αισθάνομαι. Και ένιωσα χειρότερα όταν κατάλαβα πως είχες δίκιο. Όσο για την έπαρση που είπα, δεν την εννοούσα έτσι ακριβώς όπως την κατάλαβες, είναι περισσότερο όταν γράφεις, γιατί όταν σε γνώρισα δεν ήσουν καθόλου όπως φαίνεσαι στα forum.

energizer

...ιδιος ειμαι & μεσα & εξω...
...εχω μαθει να αγωνιζομαι...& να υπερασπιζομαι των "αξιων" μου.
...η μονη διαφορα εγκειται...οτι "εξω" πρεπει να γινει ταυτοχρονη αποκωδικοποιηση ποικιλων & πολλαπλων ερεθισματων,οποτε να οδηγηθουμε σε συμπερασματα-κρισεις & δραση-αντιδραση...
...αντιθετα εδω "μεσα" εχεις μονο λεξεις & υφος γραφης να αναλυσεις...

Argiro

Όχι, δεν είσαι το ίδιο μέσα κι έξω. Εγώ τουλάχιστον πριν σε γνωρίσω, σε φανταζόμουν σαν έναν κυριλάτο τύπο, ψηλομύτη και πως θα έπρεπε να έχω τελειώσει την Ακαδημία Επιστημών για να κουβεντιάσω μαζί σου. Όμως τελικά δεν ήταν καθόλου έτσι. Για να καταλάβεις τι σου λέω, προσπάθησε να διαβάσεις αυτά που γράφεις σαν να είσαι ένας τρίτος και όχι εσύ. Μπορείς να το κάνεις; Εγώ το πέτυχα αυτό και τώρα βλέπω αυτά που γράφω σαν τρίτος, μόνο που το κάνω αφού τα έχω γράψει... :roll:

energizer

...οσες φορες & αν τα διαβασα...δεν διεκρινα αποκλιση απο τις (δογματικες!) αξιες μου...
...θα σε επιβεβαιωσω μονο στην γλωσσα-υφος γραφης...(πολυτελεια ενος forum!)

Argiro

Γι αυτό ακριβώς το σκοτεινό ύφος μίλησα κι εγώ. Δεν μίλησα για δογματισμό...

sonia

isws eskemena apofeugoume na apadhsoume se themata ths kathhmerhnothtas mas, dioti apla fovomaste thn kritikh ( h opoia merikes fores ponaei ), isws pali na mhn theloume na ksediplwsoume kai na ksegymnwsoume thn proswpikothta mas ( asxeta an kryvomaste pisw apo mia othonh )

415 Επισκέπτες, 0 Χρήστες