Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μου λείπετε.....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Δεκεμβρίου 16, 2005, 07:46:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

merry_christmas_pollina

Παράθεση από: "santa_gik"
Παράθεση από: "Argiro"Μπες όταν λείπει και μετά σβήσε τα cookies.

afto twra pws ginetai vre Argiro???  (katse na mathainw apo twra min tin pathsw kai egw.....)
και εγωωωωωωωω....και εγω θελω να μαθω.....

Argiro

Παράθεση από: "merry_christmas_pollina"afto twra pws ginetai vre Argiro???  (katse na mathainw apo twra min tin pathsw kai egw.....

Πας στον πίνακα ελέγχου, επιλογές internet, κάνεις διαγραφή cookies και διαγραφή αρχείων και καθαρισμό ιστορικού. Όταν τελειώσεις από εκεί, βγαίνεις και πας στην εκκαθάριση δίσκου από το start. Εκεί επιλέγεις να σου σβήσει τα προσωρινά αρχεία και τα webClinet/Publisher. Όλα αυτά αν έχεις windows XP. Στα άλλα δεν ξέρω πώς γίνεται.

papi

αμα εχει κεντρικο σερβερ το μποςς..δεν κανει τπτ...παλι θα την βλεπει... :roll:

Argiro

Θα πρέπει να το κάνει όταν λείπει το boss

santa_gik

κεντρικος ειναι ο σερβερ....

χε χε.... απλα θα συνεχιζω να την καλοπιανω την υπευθυνη μηχανογραφησης   :D  :D  :D  :D

Enia

ΣΤ'ΑΡΜΑΤΑ, ΣΤ'ΑΡΜΑΤΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ!
συντρόφισσες, η απουσία σας είναι αισθητή.

κισσουλίνιιιιιι! κουπεπέεεεεεε!
κουράγιο μπουμπουκάκιαααααα!!!

smouts!

fmas

Και μας μας λείπετε Kiss και Coupe............

Σνιφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...........

Οι άνθρωποι είναι τελείως χαζοί αλλά δεν το κάνουμε θέμα..........

Να είστε καλά,
Fmas

KiSSeS

Ευχαριστουμε παιδακιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Να'σται καλα!!! Με συγκινησατε πρωινιατικα βρε... ΣΜΟΥΤΣ ΣΜΟΥΤΣ ΣΑΣ!!!!

Αν σκεφτοσαστε για βοηθεια  μονο κανας καμικαζι με μπομπες μας σωζει εμας...... κλαψ....

Ο σερβερ ειναι κεντρικος και υπαρχει μηχανογραφιση, η οποια δεν ξερω πως αλλα μας παρακολουθει. Μαλλον αποκτησαμε την ρετσινια των chatοβιων... Οπου και να μπουμε την  αλλη μερα κλεινει. Ειτε διαγραψουμε ειτε οχι τα cookkies και το history... Μας εβαλαν στο ματιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

τι να πω.... δεν εχω τπτ αλλο να πω... εχω ξεμεινει και απο βρισιες γμτ και δε μπορω να ξεθυμανω!!!

Τωρα ειμαι σπιτι... Και ειπα να μπω να σας ευχη8ω μια γλυκια καλημερα και καλη εβδομαδα! Να'σται καλα!!!!

Φιλακια στα μαγουλακια ολων σας!!!!!!!!

Anonymous

tous palianthropous , tous palioxarakthres
kai se mena kati tetoia kanoun kai de mporo na tous xexaso
oxi tipota allo , emena mou ta kanoun apo thn elbetia ta kolpa , pou na trexo tora na tous bro gia na tous briso xaxaxa
ypomonh loipon

KiSSeS

υπομονη... οση εχει απομεινει.. εμας ειναι στο ιδιο κτιριο με μας και δε μπορουμε να κανουμε τπτ... εσυ με την ελβετια θα τα βαλεις??? να'ναι καλα τα τηλεφωνα, τα emails και το msn!!!!! ουφ πιααααααααααα!!!!!!! η κακια τους να τους φαει!!!! αντε!

Anonymous

Kissakim, Kalimera kalom kai Kales Giortes!!!!!!!!!!!!!!!!! makia polla  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

fmas

Στείλε και το msn σου σε pm για να μπορέσουμε να σε βρούμε βρε!!!!!  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Χαιρετίσματα και στην Coupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Konstantinos

ΚΙΣΣΟΥΛΙΝΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.....Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ  ΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ROOM ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ......ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ(ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΛΕΩ ΝΟΜΙΖΕΙΣ)..............ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...........ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Α 33 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΣΣΟΥΛΙΝΙ ΜΑΣ....

KiSSeS

ζνιφ ζνιφ παλι καταφερατε να με συγκινησετε.... να'σται καλα!!!

και χαιρομαι που βλεπω τοσες απαντησεις! δε περιμενα τετοια ανταποκριση ομολογω... θα με παρουν τα ζουμια πρωι πρωι... αντε κανονιστε να τα πουμε απο κοντα καμια μερα.....

ευχομαι σε ολους σας καλες και χαρουμενες γιορτες με τα αγαπημενα σας προσωπα! αν και καπου εδω 8α τριγυρναω κι εγω... καπου αναμεσα σε κουραμπιεδες, γαλοπουλες, χριστουγεννιατικες καλτσες και δωρακια......  :wink:

Υ.Γ.: Ειμαι γκρινιαρα ε??  :roll:  :roll:  :roll:

Φιλουνιαααααααααααααααααα!!!

merry_christmas_pollina

:santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa: κισσουλινιιιιιιιιιιιιιιιι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ο νεος χρονος να ειναι γεματος υγεια-ηρεμια-χαρα!! φιλια πολλα απο μενα Π Ο Λ Λ Υ!!!! :53:  :53:  :53:  :53:

υ.γ.1 δωσε τις ευχες μου και στο κουπακι μας
υ.γ.2 μου λειπουν τα αστεια μας....οι ατακες μας  :(  :(  :(

548 Επισκέπτες, 2 Χρήστες