Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 526
  • Total: 526

...ποσα ριχτερ;

Ξεκίνησε από energizer, Ιανουαρίου 08, 2006, 01:40:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

energizer

Anonymous

6,9 είπαν με επίκεντρο μεταξύ Χανίων και Κυθήρων, έγινε αισθητός σχεδόν σε όλη την Ελλάδα ακόμα σε Αίγυπτος (Κάιρο), Ιορδανία και Νότια Ιταλία!
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

fmas

Βασικά μην ακούτε τόσο πολύ τους δημοσιογράφους... Θεσσαλονίκη δεν κουνήθηκε φύλλο και ούτε προς Λάρισσα μεριά... Άρα Κοζάνη και τα λοιπά που λένε είναι απίθανο.... Ιορδανία και Κάιρο μπορεί γιατί είμαστε στο ένωμα των 2 πλακών.... Νότια Ιταλία δύσκολα γιατί είναι στο ύψος της Κέρκυρας και έχει διαφορετικά ρήγματα.....

sonia

pali kala pou htan ypothalasios diaforetika tha eixame polla thymata kai katastrofes

Sophia

Εγω δεν κατάλαβα τίποτα  :cry: τάιζα τη γάτα μου και ουτε κουνήθηκα, ούτε αυτο το βλήμα το γατί αντεδρασε!!!
Και μετά σου λένε τα ζώα έχουν διαίσθηση... το δικό μου μόνο με την κοιλιά του ασχολείται!!! :evil:

asterix

ego ton katalaba.exo sini8isei toys seismoys. ema8a na zo me toys seismous sthn a8hna. perastika mas.

yoda

ε ρε αθανατο 81!!! οποιος εχει περασει εκεινη την νυχτα δεν σκιαζεται απο τετεια μικροπραγματα!!(εγω παντως την ψιλοακουσα γιατι ημουν σε σημειο που οχι μονο κουνιοταν αλλα αυξανε τις ταλαντωσεις κιολας.και ας εζησα το 81!!!)

Sophia

yoda εγώ έζησα και του 81 το σεισμό και του 99 και πιστεύω ότι του 99 ήταν πολύ πιο ζόρικος!!!!

Anonymous

Γιαννάκο να μην ακούμε τους δημοσιογράφους.... μήπως να ακούμε εσένα που τα ξέρεις καλύτερα?  ]

Bijoux

Παράθεση από: "gavrina"Γιαννάκο να μην ακούμε τους δημοσιογράφους.... μήπως να ακούμε εσένα που τα ξέρεις καλύτερα?  ]

άστον άστον δεν ξέρω εγώ για Σουρδία και ξέρει ο γιάννης :P  :P  :P  :P

πάντως ο ένερτζι έκανα κούνια μπέλα σήμερα :wink:  :P

fmas

Δηλαδή κουνήθηκες περισσότερο από το 94??????? Για πεμ... Γιατί το 94 το κατάλαβα και εγώ στην Θεσσαλονίκη.........

Bijoux

το 94 από κάτι άλλο θα κουνήθηκες :P  :P  :P

το μάιο του 95 έγινε εδώ

αλλά και στην λευκάδα  κάποιο καλοκαίρι που παραθερίζαμε
ταρακουνηθήκαμε για τα καλά

αυτόν πάντως δεν τον κατάλαβα..

fmas

Σωστά..... Δεν θυμόμουν ημερομηνία επ' ακριβώς......

2003 Καλοκαίρι ήμουν και εγώ στην Λευκάδα... Αλλά Πήγα 2 μέρες μετά τον σεισμό.... Και χόρευμα στον ρυθμό των μετασεισμών......

pingo

Έχω βάλει κι εγώ το άμοιρο ΝΕΤ το μεσημέρι να ακούσω ένα σοβαρο κανάλι...χωρίς τις υπερβολές που έχουν τα ιδιωτικά κανάλια...
Έχουν στο τηλέφωνο τον κ. Παπαζάχο...τον πρεσβύτερο....
Τον ρωτάει η δημοσιογράφος :κ.Παπαζάχο...περιμένατε τέτοιο σεισμό;
Παπαζάχος:το 2002 είχαμε δημοσιεύσει μία μελέτη σε ένα επιστημονικό περιοδικό στην αμερική και λέγαμε για σεισμό στην συγκεκριμένη περιοχή μεγέθους 6,9 ρίχτερ
Δημοσιογράφος (στο καπάκι):είχατε προβλέψει τέτοιο σεισμό στην περιοχή;(ήμαρτον δηλαδή....το ούφο....μα μόλις της το είπε ο άνθρωπος)
Παπαζάχος:μόλις σας το είπα...
Δημοσιογράφος:πώς βγάλατε τα συμπεράσματά σας για το μέγεθος και την περιοχή;...
ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝ......
Από τις αχλαδιές που κουνιόταν χρυσή μου....από τί άλλο;;;;;
Μα είναι δυνατόν καλή μου να σου εξηγήσει ο άλλος 4 χρόνια πανεπιστημίου....άλλα τόσα μεταπτυχιακών,διδακροτικών και τόσα χρόνια μελετών στο 5λεπτο στο δελτίο;;;;;;;;;;;

Γιατί δεν τους κλείνουν μέσα όλους; (τους δημοσιογράφους)

Argiro

Παράθεση
Παράθεση από: "Sophia"yoda εγώ έζησα και του 81 το σεισμό και του 99 και πιστεύω ότι του 99 ήταν πολύ πιο ζόρικος!!!!

yoda έγραψε:
Παράθεσηε ρε αθανατο 81!!! οποιος εχει περασει εκεινη την νυχτα δεν σκιαζεται απο τετεια μικροπραγματα!!(εγω παντως την ψιλοακουσα γιατι ημουν σε σημειο που οχι μονο κουνιοταν αλλα αυξανε τις ταλαντωσεις κιολας.και ας εζησα το 81!!!)

Μάλλον τον έχετε ψιλοξεχάσει το σεισμό του '81, μου φαίνεται... Έφυγε ο καθρέφτης που στηριζόταν στον τοίχο και πήγε και έσκασε στον απέναντι τοίχο και περπάτησε και το κρεβάτι... Εγώ δεν θυμάμαι πιο δυνατό κούνημα από αυτό, κι ας είχαν οι άλλοι σεισμοί περισσότερες ζημιές. Αυτός προχθές έκανε και έναν προσεισμό στις τρεις τη νύχτα, μάλλον γύρω στα τέσσερα ρίχτερ περίπου, τόσο τον υπολόγισα, αλλά δεν τον ανέφεραν αυτόν. Μάλλον κοιμόντουσαν οι σεισμολόγοι εκείνη την ώρα...

526 Επισκέπτες, 0 Χρήστες