Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 707
  • Total: 708
  • Leon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

για δωσε ενα παραδειγμα μουντυ για να καταλαβουμε

chriastina

xhmeia

Παράθεση από: "jcdenton"μια χαρά είναι η ώρα. Μάλλον η Χημεία μας θέλει να ευχαριστηθεί ύπνο, ε;

Μια χαρα ειναι η ωρα, αλλα εγω για να μαι εκει 9, πρεπει να ξυπνησω απο τις 6 δλδ την ωρα που συνηθως κοιμαμαι  :P  :P  :P  :P  :P μπορει να μην κοιμηθω καθολου κ να ερθω  :D

Moody

Το Μινοράκι ζήτησε παράδειγμα.....

Έχω μια ασθενή , που έκανε χρήση ηρωίνης πολλά χρόνια, και συνεχώς έλεγε οτι δεν είχε καμιά εμπιστοσύνη στον εαυτό της, οτι πίστευε πως δεν άξιζε τίποτα, γιατί η μητέρα της - όταν ήταν μικρή - δεν της είχε πει ποτέ ένα μπράβο, την τιμωρούσε διαρκώς , πχ. αφήνοντάς την να κοιμάται στο χαλάκι της πόρτας κλπ κλπ κλπ.

ΠΟλύ λογικά είχε βρει κάποιες αιτίες της έλλειψης αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού. Είχε μείνει σε αυτές και διαρκώς κατηγορούσε τη μητέρα της για τα ναρκωτικά.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να μπλοκάρει πολύ μια θεραπευτική διαδικασία.
Γιατί, μεταθέτοντας την ευθύνη (όχι πως δεν είχε ευθύνες η μητέρα), δεν μπορούσε να αναρωτηθεί το πολύ πιο δύσκολο : "Εγώ τώρα τι κάνω? "

xhmeia

μουντακι μου
σιγουρα δεν εχω τις γνωσεις σου,
αλλα σαν κορη κ μητερα θα μιλησω
Πιστευω τη μεγαλυτερη ευθυνη εχει η μητερα(κ γενικα οι γονεις ) σε τετοιες περιπτωσεις (οχι οτι δεν πιστευω οτι μπλεκουν κ καλα παιδια με σωστους γονεις ε? )
(ακου στο χαλακι.............. :cry: )
Αν δεν σε μαθουν οι γονεις να εκτιμας κ ν αγαπας εσενα? τοτε ποιος?
Αν δεν σε μαθουν να θες το καλυτερο για σενα, αυτοι ? τοτε ποιος?
Αν δεν σε μαθουν να σεβεσαι εσενα, αυτοι ? τοτε ποιος?
Κ αυτο  θα στο μαθουν μονο οταν σου δειχνουν, αγαπη σεβασμο κ εκτιμηση οι ιδιοι.

Απ αυτα αντλεις δυναμη για τις κακοτοπιες νομιζω .

Moody

Νατάσσα  μου, καταλαβαίνω την τοποθέτησή σου...και μάλλον συμφωνώ.

Όμως, στην περίπτωση της κοπέλας, το θέμα δεν είναι ποιος φταίει, αλλά τι κάνει η ίδια από εδώ και πέρα.

Γιατί ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, γιατί η μητέρα έχει πεθάνει και η ίδια πια είναι 45 χρονών.

spellbound

Θα συμφωνησω με τη χημεια απολυτα.

Ναι, ειναι στο χερι των γονιων.. (και ειδικα στους χωρισμενους γονιους ,στο χερι της μανας εναι να παιξει το ρολο της μαμας και του πατερα ταυτοχρονα).

Καλα Μουντι, στα 45 της ακομα ψαχνει να βρει την ακρη η γυναικα??? δηλαδη ολα τα αλλα της προβληματα τα εχει λυσει??? βιοποριστικο???  παιδια εχει?? αν ναι, τι κανει γι αυτα ???

Σορρυ αν ρωταω πολλα αλλα μου βγαινουν αυθορμητα (ως συνηθως αλλως τε)

xhmeia

Παράθεση από: "Moody"Νατάσσα  μου, καταλαβαίνω την τοποθέτησή σου...και μάλλον συμφωνώ.

Όμως, στην περίπτωση της κοπέλας, το θέμα δεν είναι ποιος φταίει, αλλά τι κάνει η ίδια από εδώ και πέρα.

Γιατί ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, γιατί η μητέρα έχει πεθάνει και η ίδια πια είναι 45 χρονών.

Τελικα το πως μας μεγαλωσαν, μπορει να μας φτιαξει η να μας καταστρεψει τη ζωη.Καποιοι εχουν τη δυναμη, να την παρουν στα χερια τους, καποιοι δυστυχως οχι.
Πιθανολογωντας, να πω πως η κοπελα αυτη, ποτε δεν εκτιμησε και αγαπησε τον εαυτο της, αλλα εστω κ στα 45, κ μονο που ηρθε σε σενα, σημαινει οτι θελει να παλεψει.Ας μην την γνωριζω, της ευχομαι να τα καταφερει.

Moody

Ακριβώς έτσι είναι Νατάσα. Ο τρόπος που μας μεγαλώνουν μπορεί ή να μας καταστρέψει ή να μας ωφελήσει. Κι εδώ , βέβαια, μιλάμε για ακραίες καταστάσεις.

Όσο για το τι έκανε αυτή η γυναίκα ως τώρα....

Φανταστείτε στα 17 σας χρόνια να βυθιστείτε σε κώμα και να ξυπνήσετε μια μέρα στα 43...

Φανταστέίτε πώς θα αντικρύσετε τη ζωή....

Είναι τρομακτικό. Κι αυτό είναι και το πρόβλημα όσων κάνουν χρήση ναρκωτικών για χρόνια....

jcdenton

Και η διάλεξη επί του τόπικ, έλαβε τέλος. Πως πήγε η real παρουσίαση Moody;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ κουρασμένος  :cry:
Ross Perot (1930 - ...)

Moody

JC μου...το Σάββατο είναι η παρουσίαση....

Κι εγώ νιώθω κουρασμένη τελευταία και μου βγαίνουν ψυχογενή συμπτώματα...πονοκέφαλοι, ίλιγγοι....

Πρέπει να κάνω κάτι ΣΥΝΤΟΜΑ!

jcdenton

Πως μου κόλλησε ότι η παρουσίαση έγινε; άσχετο. τέσπα μούντυ μου συγγνώμη. καλή επιτυχία να έχεις. :hug2:
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Μούντυ σε ποιο κέντρο θα γίνει η παρουσίαση; Αν σε δείξει η τηλεόραση, πες μας να σε καμαρώσουμε, όσοι δεν μπορούμε να έρθουμε.
Ross Perot (1930 - ...)

Moody

JC μου αρέσει το χιούμορ σου.....
 :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

707 Επισκέπτες, 1 Χρήστης