Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 562
  • Total: 563
  • Leon

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

Ξεκίνησε από ROMEO, Φεβρουαρίου 01, 2006, 09:04:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROMEO

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ  ΤΑ  ΛΕΦΤΑ  ΤΕΛΕΙΩΣΕ  ΚΑΙ  Η  ΑΓΑΠΗ  
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ    ΚΑΙ  ΙΣΤΟΡΙΕΣ

spellbound

Απλα χυδαιο και ποταπο.
Οχι, δεν θελω να πω ιστοριες....... (μαλλον η ιστορια της ζωης μου θα ειναι..)

apol

ειναι ενα εργο που παιζεται συχνα γυρω μας..........

Nikos28

Η μακροβιότερη σχέση που έχω κάνει τερματίστηκε προ τριετίας για λόγους οικονομικούς-και μιλάμε για σχέση συμβίωσης 4 χρόνων, με εκατέρωθεν όνειρα για γάμους, παιδιά κλπ κλπ. Ήμουν χαμηλόμισθος τότε, βλέπετε... κι έτσι, τελικά, θεωρήθηκα ανεπαρκής για το στήσιμο σπιτιού και οικογένειας!  :lol:

''Sic transit gloria mundi''-''Έτσι ταξιδεύει η δόξα του κόσμου''

ASSOS

Παράθεση από: "apol"ειναι ενα εργο που παιζεται συχνα γυρω μας..........

Έχει δίκιο, η  περισσότερες γυναίκες κοιτάνε το καλό πορτοφόλι, για αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σαν άντρες, δεν λέω να γίνουμε τσιφούτηδες, αλλά καλό είναι η καλή σου να σε αγαπάει για αυτό που είσαι όχι για αυτό που φαίνεσαι.

jcdenton

Σ' αυτό φταίμε και οι άντρες. Όταν έρχεται ο μπούλης, ο βουτηρομπεμπές και το παιδί της μαμάς, τα σκάει γερά για την "γκόμενα", τότε η κοπέλα ποιόν θα διαλέξει; Τον όμορφο, πλην φτωχό, νεαρό ή τον βουτηρομπεμπέ με το πορτοφόλι, που την ταΐζει, την ποτίζει, την ντύνει και τα ρέστα; Απλά πάει με τον ομορφάντρα για λίγο, τα φτιάχνει με τον λεφτά, ενώ παράλληλα του τα φοράει με τον ομορφάντρα!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

κακα τα ψεμματα, αλλά οταν δεν υπαρχει και μια οικονομικη ανεση, τοτε τα πραγματα γινονται αρκετα δυσκολα! εκει αρχιζουν οι γκρινιες, οι καυγαδες και οι εκατερωθεν αλληλοκατηγοριες.....στη ζωη μου ετυχε να εχω ζησει και τις δυο καταστασεις!!! και το παρα πολυ χρημα και το αντιθετο.....και οταν εχει κανεις ζησει μεσα σε μεγαλη οικονομικη ανεση και απο τη μια στιγμη στην αλλη, τα παντα χανονται, τοτε ειναι παρα πολυ ασχημα τα πραγματα......εκει χρειαζεται υπομονη, επιμονη, αντοχη, κατανοηση και αγωνας και επιβιωση.....σιγα σιγα τα πραγματα εφτιαξαν, ομως ποτε μα ποτε η οικογενεια μου δεν επανηλθε στην οικονομικη κατασταση του παρελθοντος.....

αγαπητε και φιλτατε τζει-σι.....συγγνωμη που θα σου το πω, αλλά ξερεις υπαρχουν και αρκετοι "μπουληδες" ή "βουτηρομπεμπεδες" οι οποιοι ειναι ομορφαντρες.....δεν παιζει ρολο το χρημα.....αλλά ο χαρακτηρας του καθενος ανθρωπου!!!! παντοτε φιλικωτατα!!!!!

jcdenton

To ξέρω μινοράκι. Βουτηρομπεμπέ εννοώ το τύπο που τα κάνει όλα με τα λεφτά του μπαμπά. Όχι οτι δεν υπάρχουν και όμορφοι του είδους.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Argiro

"Όταν η φτώχεια μπαίνει από την πόρτα, ο έρωτας φεύγει από το παράθυρο". Δυστυχώς, αυτή η παροιμία είναι πάρα πολύ σωστή και όποιος έχει αντίρρηση και προσπαθήσει να το διαπιστώσει, το πληρώνει πολύ ακριβά στο τέλος...

Labrokratis

Σε μια κοινωνία που
- Οι γονείς κάνουν τις κόρες τους ανασφαλείς και τις γεμίζουν πάσης φύσεως φοβίες
- Η υλική άνεση αποτελεί αυτοσκοπό και για τα δυο φύλλα (χωρίς κανένας να μιλάει για τις θυσίες που απαιτεί)
- Τα στερεότυπα αποτελούν το κανόνα (κυρίως στις γυναίκες
- Η επιτυχία αποτελεί ένα καταναλωτικό ψέμα (όπου στην επιτυχία είναι μέσα και η "εξασφάλιση" της γυναίκας απο πλούσιο άντρα, ώστε να μην δουλεύει η ίδια)

Φυσικό δεν είναι;

Τα παραπάνω ωστόσο ισχύουν κατ' εμέ σε μικρότερες ηλικίες.

Μετά τα 26, για τους χωρισμούς ευθύνονται οι φυσικές διαφορές των δύο φύλλων και κυρίως το γνωστό "πρόβλημα": Οι γυναίκες  θέλουν πλέον παιδιά ( 28-32 είναι η "σωστή" ηλικία από όλες τις πλευρές), ενώ ο σύχρονος άντρας ξεκινά να το σκέφτεται μετά απο τα 35 (και βάλε...). Κάτι ξέρουν οι παλαιοί που λένε "6 - 10 χρόνια διαφορά οπωσδήποτε μεταξύ άντρα / γυναίκας". Φυσικά για το σύχρονο life style αυτό ειναι απαράδεκτο και ίσως για αυτό τα διαζύγια και οι χωρισμοί έχουν γίνει τόσο συνηθισμένοι. Αλλωστε εκεί που τελειώνει το life style, ξεκινά η λογική και αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν με τίποτα.

Εγώ στην πράξη αυτά τα δύο βλέπω ως το πρόβλημα που τα διαλύει όλα:
Σε μικροτερες ηλικίες, γυναικες θύματα life style και άντρες θύματα στερεοτύπων.
Σε μεγαλύτερες ηλικίες, γυναίκες που θέλουν παιδιά άμεσα (οχι γάμο / συγκατοικιση, παιδιά συγκεκριμένα!), με άντρες που μόλις συνηδητοποιήσαν τι είναι και δε το βιάζονται καθόλου.

Μετά τα 40, στρώνουν αντιστρέφονται οι ρόλοι και οι γυναίκες χάνουν το πρώτο χέρι στις αποφάσεις: Υπάρχουν άλλωστε και οι εγωισμοί: Κανένας άντρας δεν κάνει κυρία, μια γυναίκα που έχει γράψει χιλιόμετρα. Και οι περισσότερες στην απελπισία τους, βάζουν το κοντέρ και γράφει

ASSOS

Παράθεση από: "Argiro""Όταν η φτώχεια μπαίνει από την πόρτα, ο έρωτας φεύγει από το παράθυρο"...

Εγώ κρατάω αυτό !!!

:(

ROMEO

Αυτός  που  έχει  το   χρήμα  έχει  και  τη  γκόμενα  
  Εγώ  είχα  χρήμα  είχα  και  γκόμενα  
Και  στο  τέλος  μου  έμεινε  μόνο  η  γκόμενα   (πάλη  καλά)
 :hah:  :roll:  :roll:  :roll:

Argiro

Παράθεση από: "Labrokratis"Σε μια κοινωνία που
- Οι γονείς κάνουν τις κόρες τους ανασφαλείς και τις γεμίζουν πάσης φύσεως φοβίες
- Η υλική άνεση αποτελεί αυτοσκοπό και για τα δυο φύλλα (χωρίς κανένας να μιλάει για τις θυσίες που απαιτεί)
- Τα στερεότυπα αποτελούν το κανόνα (κυρίως στις γυναίκες
- Η επιτυχία αποτελεί ένα καταναλωτικό ψέμα (όπου στην επιτυχία είναι μέσα και η "εξασφάλιση" της γυναίκας απο πλούσιο άντρα, ώστε να μην δουλεύει η ίδια)

Μετά τα 40, στρώνουν αντιστρέφονται οι ρόλοι και οι γυναίκες χάνουν το πρώτο χέρι στις αποφάσεις: Υπάρχουν άλλωστε και οι εγωισμοί: Κανένας άντρας δεν κάνει κυρία, μια γυναίκα που έχει γράψει χιλιόμετρα. Και οι περισσότερες στην απελπισία τους, βάζουν το κοντέρ και γράφει

Δεν είναι οι γονείς που γεμίζουν τις κόρες φοβίες. Νομίζω σου έχω πει τι παθαίνουν αυτές που παντρεύονται άφραγκους, εκτός αν το ξέχασες. Και δεν είναι πως δεν θέλουν οι γυναίκες να δουλεύουν, το αντίθετο μάλιστα, όμως όταν είναι και οι δυο χαμηλόμισθοι δεν βγαίνει, πώς να το κάνουμε. Και μετά αρχίζουν τα δάνεια και στο τέλος, όταν χωρίσουν, τα πληρώνει εκείνος που έχει κάποια ακίνητη περιουσία.

Οι ρόλοι δεν αντιστρέφονται μετά από καμία ηλικία. Μια γυναίκα δεν έχει ανάγκη από έναν άντρα για να την κάνει κυρία, είναι κυρία. Παιδιά μπορεί να κάνει όποτε θέλει χωρίς να χρειάζεται να παντρευτεί. Και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να ελέγχουμε το κοντέρ της γυναίκας. Ο άντρας δηλαδή δεν γράφει χιλιόμετρα; Δεν νομίζω ότι τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που λες.

ROMEO

την κάνει κυρία:είναι κυρία:  Μια γυναίκα  έχει ανάγκη από έναν άντρα
και  το αντίθετο μάλιστα, Παιδιά  δεν μπορεί να κάνει όποτε θέλει
και  δεν είναι οι γονείς που γεμίζουν τις κόρες φοβίες
Όταν η φτώχεια μπαίνει από την πόρτα, ο έρωτας φεύγει από το παράθυρο
 πορτοφόλι   πορτοφόλι   πορτοφόλι    πορτοφόλι    πορτοφόλι
ειναι  το εργο  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:

Labrokratis

Αργυρώ μου...
Γυναίκα που έχει γράψει χιλιόμετρα δεν ονομάζεται Κυρία... Κάπως αλλιώς την λεει ο λαός. Και φυσικά, για να "αποκατασταθεί", πρέπει να βρεθεί αυτός που θα την κάνει κυρία του.

Οποιος άντρας κάνει κυρία του αυτή που ο λαος δεν ονομάζει Κυρία αλλά κάτι άλλο, επισης έχει άλλο όνομα από τον λαό! Και επειδή κάτι τέτοιο γίνονταν τακτικά, αυτό το άλλο έγινε η εθνική μας λέξη!
Τώρα όμως που άνοιξαν τα σύνορα (όπως ήταν μια φορά και ένα καιρό προκατοχικά, ρωτήστε τους παππούδες σας αν ζουνε...), οι άντρες έχουν για πρώτη φορά μια επιλογή ως προς  το πως θα φέρουν τον τίτλο της εθνικής μας λέξης. Και έτσι, ενώ παραμένουν όπως ο λαός τους αποκαλεί εδώ και πολλά χρόνια, πολλές ελληνίδες σήμερα (Αθηναίες κυρίως) παραμένουν στην προ - κυρία κατάσταση και πλέον οι ευκαιρίες (και τα λαχεία που τόσο απλόχερα "κέρδιζαν" σε παλαιότερες δεκαετίες) εξαφανίστηκαν!

Οσο για τους γονεις, την σύγχρονη - μη λιπανθώ εν τω αγρώ - γενιά του πολυτεχνείου & του νέου κύματος, το μονο που έχω να πω είναι: Τα αεριτζίδικα με τα οποία μαθανε να ζουνε, τελείωσαν εδώ και πολλά χρόνια. Κακώς προσπαθουν να τα διαιωνίσουν με τις κόρες τους. Στο ράφι θα μένουν, θα πατάνε τα 30 (και βάλε) και θα καταλήγουν να γεροκομούν μεσήλικες - ανατολίτες της σχολής Al Bandy, που δε θα το έχουν για τίποτα να τις αντικαταστήσουν με νεότερες ανατολικοευρωπαίες (τυπικά ή και άτυπα πολλές φορές)

Κάθε φορά που βλέπω μια 25αρα με 50αρη (και οσοι πάτε στα σκυλάδικα της Πειραιως θα ξέρετε οτι αυτό ειναι ο κανόνας σήμερα), λέω μέσα μου: Ναι! Εγινε η Αλλαγή σε αυτή τη χώρα!

562 Επισκέπτες, 1 Χρήστης