Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 569
  • Total: 570
  • Leon

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

Ξεκίνησε από ROMEO, Φεβρουαρίου 01, 2006, 09:04:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

νομιζω οτι η θεωρια περι χιλιομετρων που γραφει το κοντερ της γυναικας ειναι συντηρητικη ιδιαιτερα και δεν αντεχει κριτικης.......
τωρα σχετικα με το τι λεει ο λαος και πως χαρακτηριζει μια γυναικα...ποτε δεν με ενδιεφερε η καφενειακη προσεγγιση των πραγματων...
ο λαος ειναι αυτος των παραθυρων της τηλεορασης,των μεσημεριανων σκουπιδοεκπομπων κτλ....
τα χιλιομετρα που κανει μια γυναικα δε τα κανει μονη της ....γιατι λοιπον τα ιδια χιλιομετρα στον εναν να ειναι παρασημα, μαγκια,αντριλικι και στον αλλο ντροπη,φοβος,ξεφτιλα.........
επιτρεψτε μου να πω οτι τετοιες θεσεις δε θα πρεπει να εκφραζονται ιδιαιτερα απο νεους  στην εποχη μας......γιατι ετσι δε διαφερουμε και πολυ απο αυτους που τις μερες αυτες καινε τις πρεσβειες της Δανιας και της νορβηγιας.........
κλεινοντας  θαθελα να πω ...
ας αποφυγουμε την πουτανια της ψυχης που ειναι επιβλαβης και κατακριτεα  για ολους ...και η <<πουτανια >> του σωματος  η τα πολλα χιλιομετρα στο κοντερ  οπως γραφτηκε με ενα καλο πλυσιμο ναστε σιγουροι οτι φευγει...................

Labelle

:( lupitero to 8ema alla den einai omws mono to xrima

pou katastrefei mia agalh i enan erwta...uparxoun kai alla

polla...para polla pou mporoun na mpoun anamesa....

Labrokrati den sxoliazw tipota ap osa egrapses ta exoume pei

auta se allo episodio... :P

naiada05

Παράθεση από: "apol".....ας αποφυγουμε την πουτανια της ψυχης που ειναι επιβλαβης και κατακριτεα  για ολους ...και η <<πουτανια >> του σωματος  η τα πολλα χιλιομετρα στο κοντερ  οπως γραφτηκε με ενα καλο πλυσιμο ναστε σιγουροι οτι φευγει...................

[size=24][/size]ΕΥΓΕ ΑΠΟΛ

Labrokratis

Σε μια χώρα που όλοι είναι προοδευτικά πνεύματα, συνηδητά ειμαι συντηριτικός!

Απώλ, δεν αναφέρθηκα στον σύχρονο άντρα, γιατί δεν ομιλησα για αυτον. Αυτο που περιγράφεις (και που εγώ ονομάζω "αντρα της μεταπολίτευσης"), τον θεωρώ χειρότερο από τις γυναικες που τόσο καυτηριάζω. Πιστεύω δε οτι αυτος ευθύνεται (ο σημερινός μεσήλικας, εκει γύρω στα 50...) για την κατάντια των σημερινών γυναικών.
Οταν αυτή η γενιά αντρών, οι άντρες της μεταπολίτευσης και του νέου κύματος, αποτελούν την ενεργή σημερινή εξουσία της χώρας και είναι αυτοί που αποτελούν το πρότυπο την κοινωνίας, πως οι γυναίκες σε μικρότερες ηλικίες, αυτές που προσπαθουν να κατανοήσουν και να συνθέσουν τους δικούς τους κοινωνικούς μηχανισμούς, να ειναι καλύτερες;

Για την σημερινή κατάντια των νεότερων γυναικών, φταίνε οι μεσήλικοι άντρες της γενιάς του πολυτεχνειου και του νέου κυματος.

Σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνονται οι γυναίκες της ίδιας γενιάς (δηλαδή οι μανάδες μας) και οι νεαροί άντρες του σήμερα (δηλαδή αυτοί που είναι 18 - 38)

Enia

Labrokraris, έχω πραγματικά κουραστεί να σε ακούω να μιλάς συνεχώς για ηλικίες και να βάζεις τους πάντες και τα πάντα σε καλούπια! Μήπως να ξεκολλούσες για μια στιγμή το μυαλουδάκι σου και να σκεφτείς πως όλοι είμαστε μοναδικοί και διαφορετικοι!?

Επί του θέματος...
Όχι, καμμία γυναίκα δεν έχει ανάγκη έναν άντρα, ούτε για να της τα ακουμπάει, ούτε για να την κάνει κυρία, ούτε καν για να της κάνει παιδιά. Αυτά τα κάνει και μόνη της. Ας μην το αναλύσουμε το πως εδώ.
Έναν άνθρωπο δίπλα της χρειάζεται. Θα μπορούσε να βρει και άλλες εναλακτικές, αλλά όταν αυτός ο κάποιος είναι ο άντρας-σύζυγος, τότε το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να αντοποκρίνεται στο ρόλο του, είναι να μπορεί να στέκεται στα δικά του πόδια. (Και αυτό ισχύει όχι μόνο για το οικονομικό αλλά και ψυχολογικά, και πνευματικά, και κοινωνικά κλπ.) Όπως και εκείνη εξάλου.
Για να μπορεί ένα ζευγάρι να υπάρξει μαζί σε αρμονία, θα πρέπει να μπορεί να επιβιώνει και ο καθένας ξεχωριστά και ανεξάρτητα από τον άλλον.Το θεωρώ επόμενο όταν χαλάει αυτή η μεταξύ τους ισοροπία να αρχίσουν να υπάρχουν προστριβές. Και δεν είναι η αγάπη που τελειώνει αλλά η επικοινωνία στο ίδιο μήκος κύματος.

apol

ο λαμπροκρατης ειπε
Σε μια χώρα που όλοι είναι προοδευτικά πνεύματα, συνηδητά ειμαι συντηριτικός!
για μενα η προοδευτικοτητα δεν δηλωνεται αλλα αποδεικνυεται με πραξεις στο οικογενειακο περιβαλλον ,στο επαγγελματικο και σε αλλους κοινωνικους χωρους......
αγαπητε μου αφορισες τις γυναικες που εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα ,αφοριζεις τη γενια της μεταπολιτευσης απαξιωνεις πολυτεχνειο και νεο κυμα και υποτιμας για μια ακομη φορα τις νεες γυναικες οτι ειναι ολες θυματα των διεφθαρμενων πορνοπενηνταρηδων....ελεος φιλε μου,δειξε περισσοτερο σεβασμο σε καποια πραγματα,σε καποιους συνανθρωπους μας ,σε συμβολα,σε τεχνη, στη συγχρονη ιστορια.....
ποιος εισαι εσυ που με μια μονοκοντυλια διεγραψες τα δυο τριτα του πληθυσμου η μαλλον τους κατεταξες στους μη κυριους και μη κυριες..και τους κατεστησες υπευθυνους για ολα τα κακα του κοσμου....
φιλε μου συντηρητικος εισαι και δικαιωμα σου νομιζω ομως οτι ακομη περισσοτερο εισαι αντιδραστικος   ...........

Argiro

Έτσι είναι. Κανένας συντηρητικός δεν υποστηρίζει αυτά που λέει ο φίλος μας ο Lambrokratis. Αυτά είναι αντιδραστικές απόψεις και προσωπικά δεν νομίζω ότι τα πιστεύει κατά βάθος αυτά που λέει.

minoraki

φιλτατε απολ με καλυψες πληρως......και παλι πολυ ευγενικα απηντησες στον κυριο λαμπροτετοιο.....εχω εξοργιστει τελειως με αυτα που διαβαζω......και δεν θελω να απαντησω, γιατι θα κινδυνευσω να χασω τον ελεγχο και θα γινω τελειως αγενης.....εστι οπως αλλωστε αρμοζει να απαντησει κανεις στα γραφομενα του "κυριου" λαμπροτετοιου..... :evil:  :x  :evil: .......λιγο σεβασμος δεν θα εβλαπτε για τους εκπροσωπους της μεταπολιτευσης και την συγχρονη ιστορια αυτου του ερημου τοπου......

:arrow: θελω να ζητησω συγγνωμη απο τους φιλους τους φορουμ για την εκρηξη μου.....

Labrokratis

Ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας!

Ποιος ειμαι εγώ;
- Ενας σκεπτόμενος σύχρονος νεαρός άντρας.
- Ενας πολίτης με κάθε δικαιωμα να έχω άποψη και να την εκθέτω.
- Ειμαι μια φωνή που δεν ντρέπεται να πει αυτά που θέλει
- Μια υπενθύμιση των άλλων σκέψεων

Δεν προσπαθώ ποτέ να επιβάλλω τίποτα. Ποτέ δεν ειπα οτι έχω δίκιο ή άδικο. Εσεις προσπαθείτε πάντα να με βάλετε σε αυτές τις κατηγορίες

Φυσικά και δε σέβομαι την γενιά του πολυτεχνειου και του νέου κυματος. Αυτή ειναι η γενιά που μας κυβερνάει εδώ και 10 χρονια, ενώ τα πρώτα δείγματά της τα έδειξε γύρω στο '90.
Τα αποτελέσματα των ιδεών της ειναι εμφανή στην κοινωνία.

- Είναι η γενια των πιστωτικών καρτών και των εορτοδανείων.
- Των αρπαχτών και των επιδοτήσεων
- Του βολέματος και της κατασπατάλησης του έτοιμου
- Του lifestyle και της σύχρονης ιδιωτικής τηλεόρασης
- Των πολλών διαζυγίων και των εφήμερων σχέσεων
- Της απαξίωσης των θεσμών και της πολιτικής
- Του ωχαδελφισμού και του Ε9
- Των MacDonald και των οχημάτων 4Χ4 για να κινούνται στην Ομόνοια

Μιλάμε για την γενιά που ανέδειξε αισθητική και διασκέδαση όπως τα  κολλάδικα, τα Ορθάδικα, την μεταμεσονύχτια Πειραιώς και φυσικά του καρακιτσαράτου Ψυρρή.

και η λίστα συνεχίζει...

Αυτή ειναι η κοινωνία σήμερα γύρω μας. Και τα μέλη της εκλέγουν αυτούς που μας κυβερνούν αλλά και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Αν σας ενοχλεί τόσο πολύ μια απλή φωνή, μια απλή κατάθεση άποψης, που ούτε καν προσπαθεί να επιβληθεί ή να επιρρεάσει, τότε έχετε μετατραπεί σε κάτι που πρέπει να σας προβληματίσει!

Οταν οι πολίτες μιας κοινωνίας δεν μπορούν να ανεχτούν διαφορετικές απόψεις, η δημοκρατία έχει αντικατασταθεί από κάτι πολύ επικίνδυνο!

Enia

Προσωπικά δεν είχα καμμία ένσταση επί της ουσίας αυτών που λες. Καλά κάνεις και τα λες, άποψή σου.
Αυτό που με ενοχλεί είναι ο τρόπος που τα παρουσιάζεις, βάζοντάς τους όλους και όλα σε καλούπια και κατηγορίες. Κανείς δεν σε έβαλε σε καμμία κατηγορία, μόνος σου χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου (και επιμένεις να το κάνεις!).
Απλά θα πρότεινα να προσπαθείς να δεις πιο σφαιρικά κάποια πράγματα, χωρίς να είσαι προκατειλημένος απέναντι στους πάντες και τα πάντα.
Έχεις ξεκάθαρες απόψεις και αυτό θα μπορούσε να είναι υπέρ σου αν παράλληλα μπορούσες να συζητάς χωρίς να κατηγορείς.

Labrokratis

Εχετε πρόβλημα με τον τρόπο της έκφρασής μου.

Αυτό αποτελεί τμήμα της διαφορετικότητάς μου

Ο τρόπος που λαμβάνεται αυτά που λέω αλλά και το τρόπο που τα λεω, ποικίλει ανάλογα την προδιάθεσή σας

Πολλοί ξεκαρδίζονται στα γέλια (και μου το λένε μετά στο MSN) με αυτά που γράφω εδώ και αλλού.
Αλλοι θίγονται, γιατί νομίζουν οτι απευθύνομε σε αυτούς (και κατ' επέκταση αποκαλύπτουν οτι τα εχουν σκεφτει και οι ίδιοι, και αντιδρούν σε αυτά πολλές φορές γιατί δεν τους συμφέρει).
Εκεί που πέφτει όμως το μεγάλο γέλιο, ειναι με αυτούς που μυγιάζονται και καταθέτουν αντιδραστικά ή αμυντικά απέναντι στα γραφόμενά μου!

Ο τρόπος μου καταφέρνει να βγάζει στην επιφάνεια τα χειρότερα των άλλων: Αν μπορείς να τα ανεχτείς, τότε ο άλλος σου κάνει. Αν όχι, πας παραπέρα. Είναι μια τεχνική για το ελληνικό διαδίκτυο που όντως πιάνει και αποκαλύπτει τάχιστα, αυτά που για να "ανακαλύψεις" με τους συμβατικούς τρόπους σου πέρνουν μήνες!

Enia

Ω μα πόσο κολακευτικό για σένα! Εύγε και καλή τύχη...!

Argiro

Παράθεση από: "Labrokratis"Εχετε πρόβλημα με τον τρόπο της έκφρασής μου.
Αυτό αποτελεί τμήμα της διαφορετικότητάς μου

Ο τρόπος μου καταφέρνει να βγάζει στην επιφάνεια τα χειρότερα των άλλων: Αν μπορείς να τα ανεχτείς, τότε ο άλλος σου κάνει. Αν όχι, πας παραπέρα. Είναι μια τεχνική για το ελληνικό διαδίκτυο που όντως πιάνει και αποκαλύπτει τάχιστα, αυτά που για να "ανακαλύψεις" με τους συμβατικούς τρόπους σου πέρνουν μήνες!

Η διαφορετικότητά σου έγκειται στο γεγονός πως προσπαθείς να είσαι αντιδραστικός για να διαφέρεις από τους άλλους. Πιο πάνω το είπες μόνος σου, πως σε μια κοινωνία που όλοι είναι προοδευτικοί, εσύ είσαι συντηρητικός. Με άλλα λόγια, αν όλοι οι άλλοι ήταν συντηρητικοί, εσύ θα ήσουν προοδευτικός. Αν αυτό δεν είναι αντιδραστική συμπεριφορά, τότε τι είναι; Προσωπικά δεν θεωρώ τη συγκεκριμένη συμπεριφορά ενοχλητική, μάλλον είναι ψυχοφθόρα για τον κάτοχό της αν εξακολουθεί και την έχει αφού περάσει τα τριάντα. Για τις μεγαλύτερες ηλικίες άνω των τριάντα υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να είναι κανείς αντιδραστικός, πιο ώριμοι.

Το γεγονός πως κάποιοι μπορεί να αντιδράσουν με τη συμπεριφορά σου, δεν σημαίνει πως δεν τους κάνεις ή πως δεν σε ανέχονται ούτε σημαίνει πως βγαίνουν τα χειρότερά τους. Και να είσαι σίγουρος πως κανείς δεν παίρνει προσωπικά το γεγονός πως του προσάπτεις την κατηγορία ότι βρίσκεται μέσα σε αυτούς που μας κυβερνάνε, γιατί όλοι φαντάζομαι καταλαβαίνουν πως εννοείς αυτούς που είναι στην κυβέρνηση και σε θέσεις εξουσίας και όχι τον απλό κόσμο σαν όλους εμάς εδώ μέσα. Θα έπρεπε όμως να ξέρεις πως αυτοί που κυβερνούν ήταν είναι και θα είναι πάντα οι ίδιοι και πάντα θα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς αν τους επιτρέπουμε να το κάνουν, όποια και αν είναι η γενιά στην οποία ανήκουν.

Όσο για το πώς θα καταλάβεις τι ρόλο παίζει κάποιος, υπάρχουν πιο εύκολοι και αθόρυβοι τρόποι. Δεν χρειάζεται να βάζεις τις φωνές και να βγάζεις τα χειρότερα των άλλων, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος που να σε υποχρεώνει να κοινοποιείς το γεγονός πως θέλεις να ξέρεις με τι ανθρώπους έχεις να κάνεις για να τους δεχτείς ή να τους απορρίψεις. Αυτό είναι δικαίωμα και υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σου και κανείς δεν σου λέει να μην το κάνεις, απλώς να το κάνεις με τρόπο που δεν σε φθείρει και δεν καταναλώνει την ενέργειά σου χωρίς ουσιαστική αιτία. Η σπατάλη ενέργειας φθείρει τον άνθρωπο και είναι κρίμα να μην ξέρουμε πώς να τη διαχειριστούμε.

Labrokratis

Αργυρώ, προσπαθείς να αποδείξεις κάτι; Τα αυτονόητα μήπως; Σε εχω για έξυπνη γαμώτο, μη μου το χαλάς!!!  :D

Enia, ευχαριστώ!  :wink:

Argiro

Όχι, απλώς προσπαθώ να σου πω πως σπαταλάς την ενέργειά σου χωρίς να είναι απαραίτητο. :lol:

569 Επισκέπτες, 1 Χρήστης