Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 303
  • Total: 303

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

Ξεκίνησε από ROMEO, Φεβρουαρίου 01, 2006, 09:04:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Labrokratis

Οχι, με κουράζει να τις βοηθώ να ξεπεράσουν την φρίκη που βίωσαν!

kodikas

Νομίζω ότι μιλάς χωρίς να λες ουσιαστικά τίποτα, επιβεβαιώνοντας μια αρχική μου υποψία για την αδυναμία σου στην κατανόηση απλών καθημερινών καταστάσεων, αλλά και στην αποκωδικοποίηση των επιμέρων νοημάτων τους.
Το ότι ξερνάς έννοιες που υπάρχουν μόνο στη δική σου πραγματικότητα, είναι κάτι το οποίο αφορά εσένα..
Όπως επίσης και η παταγωδώς αποτυχημένη προσπάθεια να νοιώσεις σίγουρος για τον εαυτό και την ταυτότητά σου.
Μια προσπάθεια που ίσως θα έφερνε κάποια ( έστω και πενιχρά) αποτελέσματα , εάν εγκατέλειπες την ενασχόλησή σου με την τεράστια συλλογή ψυχώσεων που διαθέτεις.

Αδιαφορώ για την γνώμη σου και ούτε είμαι παιδαγωγός ώστε να με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας σου και η διάπλασή του.
Πολύ περισσότερο , δε, η όποια διόρθωσή του.

Αυτόν έχεις, μ αυτόν πορεύεσαι και να τον χαίρεσαι.

Όμως ...

Όσο θα παίρνεις πίπa στον εαυτό σου και θα θεωρείς το κάρβουνο που είσαι, ισάξιο με ένα μαύρο διαμάντι,
όσο θα αμφισβητείς  πράματα που δεν καταλαβαίνεις,
όσο τον κομπλεξισμό σου θα τον μοστράρεις hi class κατάσταση,
πάντοτε θα βρίσκoνται κάποιοι που θα σου τρίβουν το χάλι σου στη μούρη.

Η σφραγίδα της ολοκλήρωσης είναι να μην ντρέπεσαι μπροστά στον εαυτό σου, διότι όταν η ντροπή για τις ίδιες σου τις επιλογές δημιουργεί ξεσπάσματα εγωκεντρισμού και πληγωμένης ματαιοδοξίας, κάνει πολλούς να αναρωτιούνται γιατί τα γιαούρτια δεν τα πετάνε εκεί που πρέπει..
Για να καθαρίσει όμως το μυαλό από δυσάρεστες εμπειρίες, νέοι ερεθιστικοί παράγοντες πρέπει να προστεθούν στο νοηματικό σου πεδίο και με ελεύθερη σκέψη να απορρίψεις κοινωνικά επιβεβλημένους περιορισμούς.

Σε αντιλαβου...
Υπάρχουν φορές (οι περισσότερες) που δεν νιώθεις και πολύ καλά, γιατί υπάρχει μια συσκότιση στην κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σου.
Εκτός από το να πηγαίνεις μέχρι το σούπερ μάρκετ, να κάθεσαι σπίτι και να τραβάς τα μαλλιά σου, να κάνεις δίαιτα και να ευχαριστείς το θεό που δεν σ αφήνει να καταλάβεις τα χάλια σου, ακόμα και συ, μπορείς να προσπαθήσεις να αντιληφθείς ότι η ζωή είναι ωραία, γεμάτη πιθανότητες και ξαφνικά θαύματα...

Αν όμως δεν πεις ξουτ στον κομπλεξισμό που έχεις κάνει θεούλη σου, μια ζωή κι ακόμα μια, θα κοιτάς τη ζωή σου από τον πάτο της λεκάνης.
Όταν αποφασίσεις ότι σου αξίζει κάτι ολοκληρωμένο, θα σταματήσεις να κάνεις τον χώρο του ψυχισμού σου πεδίο μάχης μεταξύ των προκαταλήψεων και τον αναγκών σου. Μόλις το καταλάβεις αυτό, είσαι στο παιχνίδι, αν όχι, είσαι για βρούβες...

Μέχρι τότε...
Κάνε μια προσπάθεια να ισιώσεις τα πράματα στο μυαλό σου, διότι το να μαζεύεις ραδίκια σου προπονεί μεν την μέση στο σκύψιμο, αλλά τι να το κάνεις, γκόμενα δεν σταυρώνεις...

Δι ευχών...
Να αποφεύγεις εσωτερικές φωνές που σε ταλαιπωρούν με διαρκείς απαγορεύσεις
και ότι έχει ζάχαρη γιατί πάει τσάμπα η δίαιτα...

Αν τώρα κάτι δεν καταλαβαίνεις απ’ όλα αυτά, πες μου να βάλω και τα κόμματα...
(θαυμαστικά δεν βάζω που να χτυπάς τον kώλο σου κάτω...)

Α.. και που σαι…

Οι γυναίκες είναι πιο ενδιαφέρουσες όταν εκφράζουν την ενέργειά τους, το θετικό τους πνεύμα κι όταν καθαγιάζουν την πουτaνιά τους, την καψούρα τους και την αλητεία τους.

tristana

Κώδικα, μου επιτρέπεις να υποκλιθώ; Μεστός λόγος. 'Εξω από τα δόντια, που δεν χρειάζονται ορθοδοντικό για να αναδειχτεί το σμάλτο τους.

jcdenton

Τριστάνα εγκρίνεις τον κώδικα;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

tristana

Τζέι Σι, εντελούτατα! Ν'αγιάσουν τα κρινοδάχτυλά του.

minoraki

Παράθεση από: "tristana"Κώδικα, μου επιτρέπεις να υποκλιθώ; Μεστός λόγος. 'Εξω από τα δόντια, που δεν χρειάζονται ορθοδοντικό για να αναδειχτεί το σμάλτο τους.
κωδικα.....απολυτα συμφωνη με βρησκει και μενα η αποψη της τρις για οσα γραφεις πιο πανω.....

:arrow: αλλά εχω να προτεινω κατι......σε ολους οσους απαντουν στον κυριο λαμπροτετοιο......και αυτη η προταση μου εχει να κανει με το να μην ξανασχοληθει κανεις μαζι του.....δεν αξιζει τον κοπο.....ασε που χαλαμε φαια ουσια, σε κατι τοσο ανουσιο......

Labrokratis

Γκάου Βάου Κουκουβάου....
Τι λέμε τώρα... :roll:

Αντε, αναλύστε τον "Λαμπροκράτη". Θέλω και εγώ να δω ποιος ειναι!
(μπορεί να τον δημιούργησα, αλλα μην νομίζεται ότι τον ξέρω: Ολο λαγούς μου βγάζει!)

kodikas

Πάνω απ όλα να προσπαθείς... φιλαράκο..
Να ξεκολλήσεις από σκονισμένες σκέψεις που όταν δεν σε συνθλίβουν σε οδηγούν σε χαμηλές απαιτήσεις..
Το αιτούμενο είναι μια γλυκιά ζωή..
Όχι κατά φαντασία αλλά κατά παραδοχή..
Μια γλυκιά ζωή που τα συστατικά της περιέχουν και ρίσκο και αλητεία και μεθύσι και σεξ και γραψαρχιδισμο.

Άποψη ζωής που η πορεία της δεν σε κυνηγάει, δεν σε πιέζει, δεν σε γερνάει, δεν σε εγκλωβίζει διαρκώς σε μια μαλaκισμένη ρουτίνα..

Μια ζωή που δεν σε αναγκάζει να την σιχτιρίζεις..

Για πάλεψέ το..

kodikas

αγαπούλα μινοράκι..

Είναι μερικοι χρήστες που συνηθίζουν να πουλάνε λίγο έρωτα, λίγη θλίψη, λίγο ηρωισμό, κάμποσο μεγαλείο, μπόλικη ευθιξία, ασύστολη μεγαλοσύνη χαρακτήρα και ακατάσχετη αλαζονεία...
O αγώνας για την καθιέρωση, η αγωνία της αυτοπροβολής, το κυνήγι κάθε είδους μοναξιάς δεν επιτυγχάνονται αν παράλληλα δεν σερβίρεται και η αναγκαία δόση διαφορετικότητας της  προσωπικότητας.

Έχω μια έμφυτη αποστροφή στα λόγια τα μεγάλα, τα ηρωικά και τα πένθιμα…
Οδηγούν τις ορμές μου σε αγρανάπαυση...
Στα κοάσματα αλαζονείας βγάζω σπυράκια και ο υποκριτικός τζαμπαμαγκισμός με κάνουν και τρώω τα νύχια μου...
Ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι της πλασματικής διαφορετικότητας και δεν μου αρέσει έτσι όπως παίζεται.
Προτιμώ τον δικό μου τρόπο.

Τα ψευδεπίγραφα επιχειρήματα περί μεγαθυμίας, ανωτερότητας, ήπιων τόνων, γενναιοδωρίας ψυχής κι άλλα μεγαλεπήβολα, είναι, κοινώς, παπαριές που προσπαθούν να επιβάλλουν μια «κοινωνική ευπρέπεια» που οδηγεί σε χαύνωση νηφαλιότητας, ατολμία και νωθρότητα.
Τελικά ποιο είναι το αιτούμενο;
Η καλλιέργεια ενός άνευ προηγουμένου κλίματος ευφορίας που θα οδηγήσει με ακρίβεια στην ανία;
Αν είναι έτσι να πλακωθούμε και στα τριπάκια και να ξεκωλιαστούμε στα χαριεντίσματα και στα αλληλοσυγχαρίκια

Αρέσει δεν αρέσει, τσούζει δεν τσούζει, φέρνει κακίες ή φίλους ,
προτιμώ να λέω αυτό που νομίζω εγώ σωστό, την δικιά μου εκδοχή της αλήθειας.
Προτιμώ να μην παίζω το παιχνίδι σικέ, αλλά έτσι όπως το βιώνω στην πραγματικότητα.
Γιατί συναλλάσσομαι με ενήλικες και όχι με τον Μίκυ μάους...

Δεν φέρω ρομφαία και κάθε στιγμή είμαι κριτικός, επικριτικός, επιθετικός, δαγκωνιάρης και γενικά μονίμως επί των επάλξεων, έτοιμος να ρίχτω στη μάχη εναντίον του κακού.
Το ξεδίπλωμα όμως όλων των αρνητικών στοιχείων ενός τύπου, δεν θα με βρει αρωγό νομιμοποιώντας τη μaλaκία του, δια της σιωπής μου...
Ούτε φυσικά θα καταπιαστώ με το «γλύψειν» για να του κάνω την καρδιά μπαχτσέ και να τον πείσω ότι δεν είναι «εν φερέτρω»..

Οι μικρόνοοι και οι πνευματικώς φτωχές προσωπικότητες έχουν ως μοναδική πηγή άντλησης της σπουδαιότητάς τους την περιαυτολογία.

Όταν μια άποψη εκτίθεται σε κοινή θέα θα σχολιαστεί είτε θετικά είτε αρνητικά.
Εάν η δημοσίευση αποσκοπεί στη συγκομιδή «μπράβο», «εύγε», «τι καλά που μας τα λες» κι άλλων τέτοιων αλτρουιστικών επιφωνημάτων, τότε καλύτερα ο συγγραφέας της να αναζητήσει πίνακα ανακοινώσεων νηπιαγωγείου για να την αναρτήσει.
Κι εκεί, λοιπόν, που όλοι λένε συνέχεια «επιτρέπεται αυτό», «είναι σωστό αυτό», εκεί που όλοι βάζουν με τά το γάμα τρεις τελίτσες, εγώ γουστάρω να λέω «γαμώτο»  να γεμίζει ο στόμας μου και να λέω την άποψή μου όπως μου έρχεται εκείνη την στιγμή κατακούτελα...
Διότι  ο καθένας δρα, βάση της δικιάς του καύλας και βάση των δικών του αξιών.

Κι επειδή βαρέθηκα να λέω αντικαυλωτικά πράματα, πάω να βαρέσω Κανά σάντουιτς γιατί δίψασα..

Κι εσύ φίλε μου (Γκάου Βάου Κουκουβάου)  μην χαθείς…
Οπού να ‘ναι θα μου φέρουν τη φάρμα και θα χρειαστώ κάποιον να μου χωρίζει τα άχυρα..

Φ-ελιά

Labrokratis

Ε, όχι και άχυρα....
Ρίξε μερικές δίμετρες ανατολικοευρωπαίες μέσα και ασχολούμε με ότι θες!

apol

το συνδρομο του καλουση...μου φαινεται οτι το κουβαλανε πολλοι

Labrokratis

Εγώ πάντως δημιουργώ νέα κατηγόριά για το μέλλον: Το σύνδρομο Λαμπροκράτη!

Bijoux

τελικά έχει νεύρα :wink:

jcdenton

Λαμπροκράτη, το σύνδρομό σου θα χαθεί όταν σε χάσουμε. λολ
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Labrokratis

Μπα, είμαι σαν τον Μάρκο τον Ζαπατίστας...
Πάντα θα υπάρχει ένας Λαμπροκράτης!

303 Επισκέπτες, 0 Χρήστες