Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 301
  • Total: 301

'Τα έχουμε'...

Ξεκίνησε από Enia, Φεβρουαρίου 02, 2006, 02:57:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

'Τα έχουμε!'... 'Τα φτιάξαμε!'... 'Έχουμε σχέση!'... 'Είμαστε μαζί!'...

Ίσως παιδιάστικο θέμα, αλλά πάντοτε με προβλημάτιζε...

Κάποιες φορές λέγεται (βλέπε 'θες να τα φτιάξουμε?' :P ) κάποιες άλλες όμως όχι... Και με τον καιρό βλέπεις τι έχεις (και τι όχι)...

Τι είναι αυτό που 'ορίζει' μια σχέση? Πότε με έναν άνθρωπο περνάς από το 'εγώ κι εσύ' στο 'εμείς'?
Ποια είναι τα στοιχεία που ολοκληρώνουν μια σχέση?

Και κυρίως, τι σημαίνει για εσάς να είστε μαζί με κάποιον?

houmo

einai tosa pola pou prepei na po gi ayto pou prepei na katso na grafo oli mera.kapoia pragmata den legontai me liges lekseis

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: σε ποιο απ ολα να πρωτοαπαντησω????
εβαλες πολλες ερωτησεις ενιακι.....

fouchour

Μινοράκι απάντησε στη τελευταία νομίζω τα περιλαμβάνει όλα...
 Για μένα είμαι μαζί με κάποιον όταν θέλω να γίνομαι καλύτερη για χάρη του.

minoraki

Παράθεση από: "fouchour"Μινοράκι απάντησε στη τελευταία νομίζω τα περιλαμβάνει όλα...
 Για μένα είμαι μαζί με κάποιον όταν θέλω να γίνομαι καλύτερη για χάρη του.
ΟΚ κουκλα μου.....μολις βρω τον αναλογο χρονο....επανερχομαι......
οι ερωτησεις πολλες.....αρα αναλογες και οι απαντησεις.....

Zen

Νομίζω πως αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να του δώσουμε τα κλειδιά του σπιτιού (άσχετα αν ίσως για άλλους λόγους δεν το κάνουμε) και αυτός το ίδιο.

Αυτό συνεπάγεται εμπιστοσύνη, οικειότητα, διάθεση να μοιραζόμαστε, και απλά όταν το λέει η καρδιά μας.  
Συμβολικό ... :D

Nikos28

Πολύ ενδιαφέρον θέμα και απορώ πώς δεν είχε μπει τόσο καιρό...  :)

Η κάθε σχέση (ή δεσμός ή αυτό το ''κάτι'' που κάνει δυο ανθρώπους να είναι μαζί) διαβαθμίζεται και περνάει απο διάφορα στάδια. Με τελικό, φυσικά, το γάμο...
Εγώ προσωπικά, που είμαι της παλιάς σχολής-ή, για να ακριβολογώ, ζωντανό απολίθωμα- θεωρώ ότι το πιστοποιητικό γέννησης μιας σχέσης είναι το φιλί.
Απο' κει και πέρα, το πόσο παγιώνεται η κατάσταση φαίνεται απο το αν υπάρχει διάθεση για επικοινωνία και επαφή (μέρος της οποίας είναι και η σεξουαλική). Στη συνέχεια, είναι η διάθεση για γνωριμία με τον κύκλο του/της, και κυρίως με την οικογένεια.

Απο' κει και πέρα, όλα εξαρτώνται απο το τι κουβαλάνε (και οι δύο) στην κεφάλα τους...  :lol:

riaghul

Παράθεση από: "Enia"'Τα έχουμε!'...
Τι είναι αυτό που 'ορίζει' μια σχέση? Πότε με έναν άνθρωπο περνάς από το 'εγώ κι εσύ' στο 'εμείς'?
Ποια είναι τα στοιχεία που ολοκληρώνουν μια σχέση?

Και κυρίως, τι σημαίνει για εσάς να είστε μαζί με κάποιον?

"Τα έχουμε". Δίνουμε δηλ. τις καρδιές μας...αλλά όχι και τη φυλαξή τους..
                           τη τρυφερότητα,το γέλιο, την ομορφιά...

"Τι ορίζει μια σχέση?"..Το σύνολο των πραγμάτων που έχουμε τη διάθεση
                              να μοιραστούμε,να γνωρίσουμε, να συμπορευτούμε.

"Πότε το εγώ γίνεται εμείς?...Όταν καταφέρουμε να εμπιστευτούμε τον
                                εαυτό μας και τον συντροφό μας.

"τι σημαίνει για εσάς να είστε μαζί με κάποιον?"...πολλά..:)
                                  να γνωρίζεις και να γνωρίζεσαι..
                                  να οικοδομείς τη σχέση για τη ίδια τη σχέση...
                                   να μην είναι ο ένας στη σκιά του άλλου..αλλά
                                   να συμπορεύονται..
                                   να διατηρείς μια δίψα....αξεδίψαστη...

:)  :)  :)

minoraki

Παράθεση από: "Zen", οικειότητα, :D
εγραψες την μαγικη λεξη.....ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ.....νομιζω οτι καταλυτικοτατο ρολο και τον σημαντικοτερο σε μια σχεση παιζει η οικειοτητα......αυτο το συναισθημα που μας φερνει πολυ κοντα, μας κανει να μοιραζομαστε χαρες και λυπες και οχι μονον, μας γεμιζει την ψυχη μας, κανει το <<εγω>> και το <<εσυ>> να γινεται <<εμεις>>!!!!
η οικειοτητα μαζι με την εγνοια για τον ανρθωπο με τον οποιον ζουμε μαζι ειναι η κορωνιδες των συναισθηματων μας.....

Jezebell

Nomizw pws se afto ta ehoume i oxi tha eprepe na ginetai mia suzitisi anagnwristiki toulahiston meta apo ena evlogo hroniko diastima mias kai kapoioi anthrwpoi thewroun oti efoson i atmosfaira ginetai pio oikeia tote arhizei i shesi ki alloi thewroun oti afti i oikeiotita den simainei aparaitita shesi.
Kata defteron thewrw oti egw ki esu uparhei panta kai prp na uparhei kai stin tomi tous na ginetai emeis.Did an o proswpikos mas hwrohronos einai enas kuklos kai tou sudrofou mas allos enas tote ekei pou o enas kuklos mpainei ston allon afto tamikra imikuklia pou einai ena einai to emeis.
Kata triton therw oti afta pou se enwnoun me ton allon pera apo koina endiaferonta i vasika haraktiristika pou eheis sto mualo sou einai k thema timing.An ola sugklinoun tote eiste tuheroi.
Kai teleftaia, thewrw oti afta pou kanoun idaniko enan anthrwpo gia sudrofo erasti einai polla kai einai kuriws stis leptomereies. As poume i evgeneia tou pros enan upallilo magaziou, o tropos pou se zitaei sto tilefwno, o tropos pou se agkaliazei meta ton erwta, o tropos pou se akouei oi lexeis pou epilegei gia na sou milisei,i anagki sas na moirasteite skepseis thumises wra kormi siwpes opws vevaia kai vasika haraktiristika pou gia ton kathenan mas einai monadika.
Stavroula

Enia

Με αφορμή το άλλο θεματάκι που συζητάμε, είπα να ανεβάσω ξανά ετούτο...

Τι σημαίνει επιτέλους να έχει κανείς μία σχέση? Από ποια στάδια μπορεί να περάσει μέχρι να ονομαστεί λιγότερο ή περισότερο σοβαρή, και γιατί?

Τα έχουμε, ή δεν τα έχουμε?!

Αν ξέρεις πες μου, να ξέρω κι εγώ τι να λέω όταν με ρωτάνε!  :P

kathreftis

den  mporesa  pote  na  katalabw  ti  einai  ayto  poy  exoyme  i  den  exoyme
milame  gia  fasolia  gia  oikopeda  i  mipos  gia  mprokola
giati  an  milame  gia  sines8imata  mporei  o  enas  na  exei  kai  o  allos  na  min  exi
o  ka8e  enas/mia  poy  nio8i  kapia  sines8imata  gia  kapion   as  ta  
emfanisi kai  analoga  tin  apodoxi  as proxorisi
desmoi  gamoi  kai  sxesis  ka8e  mera  ananeononte  pios  mpori  na  
milisi  gia  monimotita ?  kaneis  ( lew  egw  twra )
kai  se  kamia  periptosi  den  exoume  kati  gia  na  apantame  otan  mas  rwtane  
exoyme  oti  exoyme  o  ka8e  enas/mia  gia  parti  mas  kai  elpizoyme  
na  nio8i  kai  o  allos/h  to  idio  me  emas  ( eniote  kai  egohstika )

ayta

See_Me

Λιλού εμείς τελικά τα έχουμε ]

kuria

Παράθεση από: "Enia"'Τα έχουμε!'...     :arrow:  να τα χαιροσαστε!!!
'Τα φτιάξαμε!'...    ]και σ' ανωτερα!!![/color]
'Έχουμε σχέση!'...    :arrow:  τα παντα ειναι σχετικα σ' αυτο τον κοσμο!!!
'Είμαστε μαζί!'...   ]και πως αντεχετε;[/color]

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

και εγώ έχω ζαβό στομάχι........

ενια, φιλακι

301 Επισκέπτες, 0 Χρήστες