Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 210
  • Total: 210

Θες να δείς τι είναι Μοναξιά? Ελα να δεις τι σου χω για μετά

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 07, 2006, 12:07:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Θες να δείς τι είναι Μοναξιά? Ελα να δεις τι σου χω για μετά...

ΕΛΑ ΜΟΥ ...
ΕΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ , ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ...

ΜΟΝΑΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΤΑΣ , Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Την μοναξια στην αφηνουν ενα βραδυ εξω απο τηυν πορτα,δεν την ψαχνεις....Την ανακωχη , την απομακρυνση , το αδειασμα της υπερφορτωσης , ναι αυτο το ζητας...

ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΘΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙΣ...

Θες να μαθεις για την μοναξια που σου κλεισε το ματι και τρομαξες εκεινο το βραδυ...??

Ελα να στην δειξω την αγκαλιασα και κοιμιθηκα μαζι της πολλες νυχτες.

Μοναξια ειναι να σου τελειωνουν τα τσιγαρα και να μην εχεις κανενα να τα μοιραστει μαζι σου...

Μοναξια ειναι να βρεχεις το μαξηλαρι σου με ιδρωτα απο εφιαλτη και ακομα να μην σε εχει παρει ο υπνος.

Μοναξια ειναι να μαγνητιζεις το τηλεφωνο με το βλεμμα....και εκεινο ποτε να μην χτυπαει.

Μοναξια ειναι να ξυπνας το πρωι με γυναικες διπλα σου , που θημασε μονο το χρωμα των ματιων τους και οχι ονοματα...

Μοναξια ειναι η επαναληψιμοτητα της ανατολης καθε πρωι που παλυ σε βρηκε ξαγρυπνο.

Μοναξια ειναι να μην σε καταλαβαινει κανεις....να σε διαβαζουν ολοι σαν greeklish...

Μοναξια ειναι να εισαι διαφορετικος...

Μοναξια ειναι να τραγουδας και να τρεχεις με το αμαξι με την ελπιδα να σου πει καποιος πηγενε ποιο σιγα...ενω κανεις δεν ειναι διπλα σου.

Μοναξια ειναι το ψυγειο μου... αδειο παντα.

Μοναξια ειναι να παραγκελνεις για δυο γιατι βαρεθηκες να σε κοιταει περιεργα το παιδι του delivery..

Μοναξια ειναι να καθαριζεις το μπανιο στις 3 τα ξημερωματα...

Μοναξια ειναι να γυρνας με φιλους και με αγνωστους ολο τον κοσμο μονο και μονο για να ξεφυγεις απο το σπιτι σου...

Μοναξια ειναι να σου γραφω...παντα να σου γραφω γιατι δεν ειχα το θαρρος να σου μιλησω.

Μοναξια ειναι να νιαζεσαι...και να σε πνιγει ναι , να νιαζεσαι τοσο πολυ , που να βιωνεις το πονο των αλλων μεσα σου....σχεδον να σε ποναει το δερμα σου.

Μοναξια ειναι η αχρησιμοποιητη οδοντοβουρτα στο μπανιο σου που καμια δεν εμεινε μεχρι το πρωι να την χρησιμοποιησει...

Μοναξια ειναι το αδειο ντουλαπι που εβαζες τα πραγματα σου οταν το σπιτι μου ηταν σπιτι σου...

Μοναξια ειναι να αγωνιας μην ξεχασεις τα κλειδια σου γιατι κανεις δεν προκειτε να σου ανηξει...

Μοναξια ειναι ο φοβος μην λυγισεις...

Μοναξια ειναι να πιανεις το μετωπο σου να δεις αν εχεις πυρετο...

Μοναξια ειναι να σου ληπει ενα χαμογελο...

Μοναξια ειναι να γυρνας απο την δουλεια και να βαζεις τα ρουχα σου στην ντουλαπα καθε μερα στην ιδια θεση...

Μοναξια ειναι να μην βλεπης κανενα αγνωστο ρουχο στην απλωστρα και να καθεσε να χαζευεις το πλυντηριο μεχρι να τελειωσει...

Μοναξια ειναι να βαζεις το ραδιο δυνατα μονο και μονο για να εχεις την ψευδεστιση οτι υπαρχει καποιος μεσα στο σπιτι...

Μοναξια ειναι να περημενεις γραμμα και να βρησκεις μονο λογαριασμους.

Μοναξια ειναι να λες δεν πειραζι αυριο θα ερθει μια καλητερη μερα.

Μοναξια ειναι να τρως με τα χερια και να πινεις απο το μπουκαλι γιατι δεν σε βλεπει κανεις...

Μοναξια ειναι να μηλας με αγνωστους εδω μεσα...

Μοναξια ειναι να ξεχνας τα γεννεθλεια σου...

Μοναξια ειναι να βγαινω με γυναικες που σου μοιαζουν...

Μοναξια ειναι αυτο που βιωνω οταν μου ληπεις , καθε στιγμη δηλαδι...

Εφυγες και ειμαι και θα ειμαι μονος μου.....

naiada05

ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΣΤΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ  ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΥΓΑΤΟ ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ.............. :shock:  :roll:  :idea:  :?:  :cry:

xhmeia

αν καταλαβα καλα........ :roll:
μπορουμε αραγε να βρουμε λαθος στο πως βιωνει καποιος την μοναξια?
ενστασεις για το τι αισθανεται μεσα στην καρδια ? στην ψυχη? πως γινεται αυτο???????αυτο  που εμενα δεν με κανει να αισθανομαι μοναξια ,καποιον αλλον τον κανει να την αισθανεται
υπαρχουν κριτηρια ,μετρα και σταθμα για τα συναισθηματα???οποια κ αν ειναι αυτα
 :roll:

balland

Αιολος,ημουν κεγω εκει...
τα θυμηθηκα παλι κ σε ευχαριστω για αυτο!!!

naiada05

DEN EBALA KRITHRIA SE KANENAN PARA MONO SE MENA DEN KATHGORW KANENAN DEN KRITIKARW KANENAN KI OTI EIPA EINAI GIA TO PWS TO AISTHANOMAI EGW DEN MPOREI AS POYME NA PAW ME KAPOION TO BRADY KAI TO PRWI NA THYMAMAI MONO TA MATIA TOY KI OXI TO ONOMA TOY KAI NA TO ONOMASW MONAXIA KAPWS ALLIWS THA TO ELEGA EGW GIA MENA KAI MONO
KAI BEBAIWS O KATHENAS EXEI TA METRA TOY KAI TA STATHMA TOY GIA OTI KAI NA BIWNEI KAI EINAI ELEYTHEROS NA ONOMAZEI TA AISTHIMATA TOU OPWS THELEI

balland

μου θυμισες περσινες συζητησεις περι μοναξιας...
η μοναξια ειναι μια "ασθενεια" που χτυπαει κυριως τους αντρες..
ειναι πολυ λογικο λοιπον να μην μπορεις να πας με καποιον το βραδυ κ την επομενη να μην θυμασαι τπτ αλλο απο τα ματια του...

chriastina

minoraki

Παράθεση από: "balland"μου θυμισες περσινες συζητησεις περι μοναξιας...
ειναι πολυ λογικο λοιπον να μην μπορεις να πας με καποιον το βραδυ κ την επομενη να μην θυμασαι τπτ αλλο απο τα ματια του...
:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

LoVeDePy

Παράθεση από: "balland"μου θυμισες περσινες συζητησεις περι μοναξιας...

Διαφωνώ στο κομμάτι που λες... κυρίως τους άνδρες....

Όλους τους ανθρώπους .. θα έλεγα κατά την ταπεινή μου άποψη.....

Οι γυναίκες πιστεύεις πως δεν νιώθουν μοναξιά?? Πιστεύω πως νιώθουν.. και το δείχνουν και πολύ πιο εύκολα από τους άνδρες....

balland

μινορακι κ χριστινα σας εφερα θλιψη με αυτα που θυμηθηκα?

balland

Παράθεση από: "LoVeDePy"Διαφωνώ στο κομμάτι που λες... κυρίως τους άνδρες....

Οι γυναίκες πιστεύεις πως δεν νιώθουν μοναξιά?? Πιστεύω πως νιώθουν.. και το δείχνουν και πολύ πιο εύκολα από τους άνδρες....
]

η μοναξια στην γυναικα ειναι επιλογη..
αν θελει να βρει αντικαταστατη,θα βρει ΑΜΕΣΑ!!!!

LoVeDePy

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "LoVeDePy"Διαφωνώ στο κομμάτι που λες... κυρίως τους άνδρες....

]

η μοναξια στην γυναικα ειναι επιλογη..
αν θελει να βρει αντικαταστατη,θα βρει ΑΜΕΣΑ!!!!

Όχι απαραίτητα μπάλλαντ.... δεν είναι όλες οι γυναίκες μοντέλα όπως το έχουν παρουσιάσει μερικοί....

Ό,τι ισχύει για τις γυναίκες.. το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους άνδρες....

balland

δεν χρειαζεται να ειναι μοντελα..
μια θλιμενη φατσουλα ειναι η τελεια παγιδα!!!
μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..
δεν κανει στην ηλικια μας...

LoVeDePy

Να μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη.....!!!!

balland

Εχε την..
δεν αντιλεγω..
με γεγονοτα μιλησα απλα..

210 Επισκέπτες, 0 Χρήστες