Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 316
  • Total: 316

``ο ερωτικη ιστορια μιας παντρεμενης ``

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 09, 2006, 09:24:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

houmo

na valo ki alli mia periptosi pou den kseroume;an exei kai o antras tis gkomena kai ayti den kserei tipota;kai mia mera erthei kai tis pei xorizoume.kai tin parataei kai xanei kai ton antra tis kai ton allon;to fantazeste;katholou apithano.pou paei to mualo mou e;

Argiro

Παράθεση από: "houmo"na valo ki alli mia periptosi pou den kseroume;an exei kai o antras tis gkomena kai ayti den kserei tipota;kai mia mera erthei kai tis pei xorizoume.kai tin parataei kai xanei kai ton antra tis kai ton allon;to fantazeste;katholou apithano.pou paei to mualo mou e;
Κι αυτό παίζει. Αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός πως παρόλο που η γυναίκα του κυκλοφοράει σαν αλλοπαρμένη όλο αυτό το διάστημα αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι, ίσως να έχει κι αυτός κάτι να κρύψει... Αυτά τα πράγματα τα καταλαβαίνει κανείς, δεν κρύβονται...

niktolouloudo

fortune

Φιλη Νυχτολουλουδο,

Υπαρχουν ανθρωποι με ανεπτυγμενες ψυχικες δυναμεις ,που κατω απο συνθηκες θα μπορουσαν να απαντησουν…τι μελλει γενεσθαι…

Ειναι τα ατομα με ανεπτυγμενη την ιδιοτητα της Μεντιουμιτε…

Σε παραπεμπω εκει…. :)

Φιλικα παντα,

fortune.

Panagiotis

ενδιαφερουσες ολες οι αποψεις και πανω απ ολα χρησιμες θα ελεγα.εκεινο που θα εθετα σαν ερωτημα ειναι εαν αυτη η γυναικα παραμερσει την λογικη της και ακολουθησει τον δρομο της καρδιας της μπορει να προκαθορισει κανενας την τυχη της;μπορει κανεις να της πει με σιγουρια οτι ``καλα εκανες και τα παρατησες ολα αφου ετσι σου υπαγορευε η καρδια σου και απο εδω και περα η ζωη σου με αυτον τον ανθρωπο θα ειναι οτι το ιδανικοτερο;``και το αντιθετο.εαν ακουσει την λογικη της και σταματησει την ηδη δημιουργημενη σχεση της με τον νικο ποιος μπορει να μας εγγυηθει οτι στο μελλον αυτη της η ενεργεια δεν θα αποτελεσει τροχοπεδη στην ομαλη λειτουργεια του εσωτερικου της κοσμου;ποιος μας λεει οτι το οποιοδηποτε ``γιατι``που θα πλαναται στην ζωη της δεν θα εχει επιπτωσει και στη ιδια την οικογενεια της; ΠΑΝΟΣ

asterix

kaneis h kamia den exei thn tash  na bgazei ta matia tis. afoy ekane thn apistia tis den mborei na paei na pei ston antra tis oti jereis kati to ekana me ton gymnasti kai na brei lysi me ton antra tis. mborei omos na pei ston gymnasti oti an einai eley8eros oti teliosame kai 8elei na epistrepsei sthn oikogenia tis. alla an exei jetrela8ei me ton gymnasti kai exei ta kotsia na xorisei kai na synexisei na zei me ton gymnasti. ftanei na peis sta paidia tis oti xorizei o tade me thn tade kai oxi h mama me ton mbamba.

riaghul

δηλωνει ερωτευμενος μαζι μου και το ιδιο και εγω.

κι ο έρωτας παραμενει παντα φτερωτος και σε ταξιδευει..
ομορφο για τη φιλη να νοιωθει ετσι..δινει χαρα, δινει ενδιαφερον ]ο αντρας μου ακομα δεν εχει καταλαβει τιποτα.το μυαλο μου πλεον εχει ξεφυγει απο την οικογενεια μου και ειναι διαρκως σε εκεινον.θελω να ειμαι συνεχεια κοντα του και κανω τα παντα για να τα καταφερω.πολυ φοβαμαι οτι η οικογενεια μου διαλυεται.[/color]

ναι. Κατω απο αυτες τις συνθηκες ..η οικογένεια διαλύεται
και για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις ολοι θα καταλαβαίνουν
οτι κατι συμβαίνει μα κανείς δεν τολμά να πει τιποτα.
Ο νους απο μονος του προσπαθει να τα αποδώσει ..κάπου αλλού..
σε κάτι άλλο..και πείθεται σε αυτό..και βαυκαλίζεται σε σενάρια
και ιδέες που μπορεί, λέει , να ειναι κι έτσι..και περιμένει να περάσει
λίγο ο καιρός και να...δούμε...το ίδιο κάνει και η ίδια...   :(

δεν ξερω τι ειναι σωστο να κανω.η καρδια μου μου λεει να συνεχισω να ειμαι μαζι του και να ζω την καθε στιγμη του ονειρου μου οσο το δυνατον εντονοτερα.η λογικη μου απο την αλλη μου λεει οτι πρεπει να σταματησω την οποιαδηποτε επαφη μου με τον νικο και να κοιταξω την οικογενεια μου.ειμαι σε μια κατασταση απογνωσης.τι εχει αραγε μεγαλυτερη αξια η καρδια η το μυαλο;``

Οποιοσδήποτε στην ιδια θέση δεν θα ήξερε το σωστό.
Και ποιός το ξέρει άραγε??
Ο Λ Α σωστά είναι
και Ο Λ Α έχουν το δικό τους διαφορετικό δρόμο και αποτέλεσμα.
Εδώ θα συμφωνήσω με τον φίλο fortune ...
Αν η σχέση δεν εξελιχθεί σε αγάπη....
τοτε πάντα θα συμβαίνει αυτό...πάντα θα παρακινείσαι
και θα έλκεσαι απο κάποιον/α άλλη....
και η απόγνωση θα μεγαλώνει...στην αρχή όμως
γιατί μετά ο προστάτης νούς θα δικαιλογεί κι ύστερα χωρίς τυψεις,
χωρίς ίχνη απόγνωσης θα διαδικάζεται μέσα στις σχέσεις... 8)

επιμένω κι εγώ όπως η η φίλη Αργυρώ...
στην ειλικρίνεια στις σχέσεις..
αν έχει δημιουργηθει αγάπη ..θα την βοηθήσει...
δεν θεωρώ καθόλου μα καθόλου μαγκιά την υποκρισία
και τη μυστικότητα....(εδώ διαχωρίζομαι απο το εν Λακεδαιμονα
"Ξέρεις να κλέψεις..μα να ξέρεις και να το κρύβεις")
Εκτός αυτού πάντα  ψυχανεμίζεσαι τη διαφορά ....
ακόμα κι αν μπείς στη διαδικασία να βρίσκεις άλλοθι...

.Απαντησεις πηρε απο υπευθυνα ατομα

Θα με ενδιέφεραν...(μπορεί απο περιέργεια..)
 :roll:

Panagiotis

Ρια καλησπερα.πολυ ενδιαφερουσες οι αποψεις σου και πανω απ ολα ``χρησιμες``.δεν ξερω κατα ποσο εχουμε φτασει κοινωνικα στην βαθμιδα τησ ανεσης του να μιλαμε εξω απο τα δοντια σε οιονδηποτε και για τοσο σοβαρα θεματα που προσεχε δεν εχουν επιπτωση μονο σε μας αλλα και σε ευρυτερη γκαμα ανθρωπων που μας περιβαλλει[αντρας παιδια....βαζω και τον αντρα μια και βλεπεις οτι στην προκειμενη περιπτωση εχουμε να κανουμε με ενα προτυπο οικογενειαρχη].σιγουρα βηματα εχουν γινει προς την εξελιξη αυτη που σου αναφερω.ειναι ομως λιγα και μεχρι να φτασουμε στον επιθυμητο στοχο χρειαζεται ακομα προσπαθεια και μεγαλυτερη τολμη.ισωσ εχει να κανει και με την ευρυτερη παιδεια μας σαν λαος.οσον αφορα για τις αποψεις των ειδικων που μου ζητας και βεβαια θα σου τις αναφερω αφου πρωτα αφησουμε λιγο χρονο να περασει προκειμενου να πουν και αλλα παιδια απο εδω τις δικες τους.σ ευχαριστω που με τιμησες με τις αποψεις σου.θα χαρω να εισαι και παλι κοντα στο θεμα μου...καληνυχτα.   ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "niktolouloudo"]
Στην συγκεκριμενη περιπτωση αγαπητο νυχτολουλουδο ποιον θα χαρακτηριζες ``βρεγμενο;``.πανος

niktolouloudo

--------------------------------------------------------------------------------

niktolouloudo έγραψε:
 ΑΛΗΘΕΙΑ.........
ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ  

Στην συγκεκριμενη περιπτωση αγαπητο νυχτολουλουδο ποιον θα χαρακτηριζες ``βρεγμενο;``.πανος

:roll: Μήπως φίλε Πάνο, άγγιξα κάποιο ευαίσθητο σημείο?

Argiro

Παράθεση από: "Panagiotis"Δεν ξερω κατα ποσο εχουμε φτασει κοινωνικα στην βαθμιδα τησ ανεσης του να μιλαμε εξω απο τα δοντια σε οιονδηποτε και για τοσο σοβαρα θεματα που δεν εχουν επιπτωση μονο σε μας αλλα και σε ευρυτερη γκαμα ανθρωπων που μας περιβαλλει[αντρας παιδια....βαζω και τον αντρα μια και βλεπεις οτι στην προκειμενη περιπτωση εχουμε να κανουμε με ενα προτυπο οικογενειαρχη].

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα στις σχέσεις, γιατί δεν έχουμε το θάρρος να μιλάμε έξω από τα δόντια. Και ενώ θεωρητικά όλοι θέλουμε να είναι ειλικρινής ο άλλος, δεν είμαστε ποτέ ειλικρινείς εμείς.

Αυτό το πρότυπο οικογενειάρχη για το οποίο μιλάς, δεν έχει αντιληφθεί πως η γυναίκα του είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον, παρόλο που η ίδια αισθάνεται τον εαυτό της να έχει ξεφύγει και ο νους της είναι συνέχεια στην εξωσυζυγική σχέση της. Υπάρχουν λοιπόν δύο περιπτώσεις: ή ο άντρας της δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη και γι αυτό δεν έχει καταλάβει τίποτα ή έχει καταλάβει και τηρεί αυτή τη στάση για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, ελπίζοντας πως θα της περάσει και όλα θα ξαναγίνουν όπως πριν. Νομίζω λοιπόν πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να του μιλήσει και να βρεθεί λύση από κοινού.

Όλα αυτά, περί ειλικρίνειας και ευθύτητας, δεν νομίζω πως έχουν να κάνουν με το σύνολο ενός λαού ούτε είναι χαρακτηριστικά κάποιου από τα δυο φύλα, αλλά είναι μέρος του χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, μπορεί να έχεις ευθύ χαρακτήρα ή όχι. Αν είσαι ειλικρινής από τη φύση σου, απλώς δεν μπορείς να προσποιείσαι είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα είτε πολίτης κάποιου συγκεκριμένου λαού.

Panagiotis

Παράθεση από: "niktolouloudo"--------------------------------------------------------------------------------

niktolouloudo έγραψε:
 ΑΛΗΘΕΙΑ.........
ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ  

:roll: Μήπως φίλε Πάνο, άγγιξα κάποιο ευαίσθητο σημείο?                      
ΟΧΙ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ  ΑΓΓΙΞΕΣ.ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΕΓΜΕΝΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ΄;ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "Argiro"
Παράθεση από: "Panagiotis"Δεν ξερω κατα ποσο εχουμε φτασει κοινωνικα στην βαθμιδα τησ ανεσης του να μιλαμε εξω απο τα δοντια σε οιονδηποτε και για τοσο σοβαρα θεματα που δεν εχουν επιπτωση μονο σε μας αλλα και σε ευρυτερη γκαμα ανθρωπων που μας περιβαλλει[αντρας παιδια....βαζω και τον αντρα μια και βλεπεις οτι στην προκειμενη περιπτωση εχουμε να κανουμε με ενα προτυπο οικογενειαρχη].

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα στις σχέσεις, γιατί δεν έχουμε το θάρρος να μιλάμε έξω από τα δόντια. Και ενώ θεωρητικά όλοι θέλουμε να είναι ειλικρινής ο άλλος, δεν είμαστε ποτέ ειλικρινείς εμείς.

Αυτό το πρότυπο οικογενειάρχη για το οποίο μιλάς, δεν έχει αντιληφθεί πως η γυναίκα του είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον, παρόλο που η ίδια αισθάνεται τον εαυτό της να έχει ξεφύγει και ο νους της είναι συνέχεια στην εξωσυζυγική σχέση της. Υπάρχουν λοιπόν δύο περιπτώσεις: ή ο άντρας της δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη και γι αυτό δεν έχει καταλάβει τίποτα ή έχει καταλάβει και τηρεί αυτή τη στάση για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, ελπίζοντας πως θα της περάσει και όλα θα ξαναγίνουν όπως πριν. Νομίζω λοιπόν πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να του μιλήσει και να βρεθεί λύση από κοινού.

Όλα αυτά, περί ειλικρίνειας και ευθύτητας, δεν νομίζω πως έχουν να κάνουν με το σύνολο ενός λαού ούτε είναι χαρακτηριστικά κάποιου από τα δυο φύλα, αλλά είναι μέρος του χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, μπορεί να έχεις ευθύ χαρακτήρα ή όχι. Αν είσαι ειλικρινής από τη φύση σου, απλώς δεν μπορείς να προσποιείσαι είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα είτε πολίτης κάποιου συγκεκριμένου λαού.
Αργυρω καλησπερα.με βρισκεις να συμφωνω σε αρκετα απο οσα λες.διαφωνω με την τελευταια αποψη σου σχετικα με το αν ειναι η οχι θεμα παιδειας των λαων.σε παραπεμπω σε αντιμετωπισει παρομοιων φαινομενων σε αλλα κρατη [γαλλια αγγλια αμερικη] οπου το να υπαρχει κατι που να παραβαινει τους ηθικους νομους ενος γαμου ειναι διδαχη σχεδον ακομα και στα σχολεια.αντιμετωπιζεται φυσιολογικοτατα και πολλες φορες το θεραπευουν απο κοινου οι ενδιαφερομενοι.βρες μου εσυ περιπτωσεις εδω που εφτασε ο/η να ομολογησουν τετοιες καταστασεις και την επομενη δεν τους ειδαμε πρωτοσελιδα στο φονικο....[χρησιμοποιησα ακροτητα το ξερω αλλα καπως ετσι αντιμετωπιζουμε περιστατικα σαν και το συγκεκριμενο]καλο απογευμα.   ΠΑΝΟΣ

Argiro

Και ποιοι είναι οι ηθικοί νόμοι ενός γάμου και γιατί θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιοι νόμοι; Πιστεύω πως εκεί βρίσκεται το όλο πρόβλημα και γι αυτό χάθηκε και η ειλικρίνεια. Προσωπικά πιστεύω πως είτε σχέση είτε γάμος δεν πρέπει να έχουν νόμους. Το ζευγάρι είναι μαζί γιατί το θέλει, αγαπάει ο ένας τον άλλον γιατί το αισθάνεται και όχι γιατί το επιβάλλουν κάποιοι νόμοι και αν ερωτεύτηκε ο ένας από τους δυο κάποιον άλλον ή χωρίζει ή ζητάει βοήθεια από το σύντροφο να το ξεπεράσει, αν αισθάνεται πως τον αγαπάει ακόμη. Γιατί άλλο έρωτας και άλλο αγάπη. Ο έρωτας που βασίζεται στις ορμόνες δεν κρατάει πολύ. Απλά πράγματα, γιατί τα δυσκολεύουμε μόνοι μας, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Panagiotis

Παράθεση από: "Argiro"Και ποιοι είναι οι ηθικοί νόμοι ενός γάμου και γιατί θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιοι νόμοι; Πιστεύω πως εκεί βρίσκεται το όλο πρόβλημα και γι αυτό χάθηκε και η ειλικρίνεια. Προσωπικά πιστεύω πως είτε σχέση είτε γάμος δεν πρέπει να έχουν νόμους. Το ζευγάρι είναι μαζί γιατί το θέλει, αγαπάει ο ένας τον άλλον γιατί το αισθάνεται και όχι γιατί το επιβάλλουν κάποιοι νόμοι και αν ερωτεύτηκε ο ένας από τους δυο κάποιον άλλον ή χωρίζει ή ζητάει βοήθεια από το σύντροφο να το ξεπεράσει, αν αισθάνεται πως τον αγαπάει ακόμη. Γιατί άλλο έρωτας και άλλο αγάπη. Ο έρωτας που βασίζεται στις ορμόνες δεν κρατάει πολύ. Απλά πράγματα, γιατί τα δυσκολεύουμε μόνοι μας, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Λεμε σχεδον τα ιδια πραγματα αν εχεις καταλαβει.και εγω ειμαι κατα των νομων και των ιθυνοντων που τους επιβαλλουν αργυρω.μεγαλωσαμε ομως σε ενα κατεστημενο που δυστυχως μας τους επεβαλλε.αυτο το κατεστημενο εχει κανει τετοιο αποστημα που καταλαβαινεις οτι θελει δουλεια για να παψει να υφισταται.δειλα δειλα η δουλεια εχει αρχισει να γινεται και αυτο σου εξηγουσα και σε προηγουμενο μηνυμα μου.τα βηματα ομως ειναι αργα και πολλες φορες οχι σταθερα με αποτελεσμα την στασιμοτητα.θελει δουλεια αργυρω και επειδη δεν υπαρχει γερο θεμελιο καταλαβαινεις οτι μεχρι να εκλειψουν τα φαινομενα του τυπου της ιστοριας μας καταλαβαινεις οτι θα περασει πολυς καιρος.τουλαχιστον αν δεν ειμαστε τυχεροι εμεις ας το χαρουνε οι επομενες γενιες. Πανος

316 Επισκέπτες, 0 Χρήστες