Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 314
  • Total: 314

``ο ερωτικη ιστορια μιας παντρεμενης ``

Ξεκίνησε από Panagiotis, Φεβρουαρίου 09, 2006, 09:24:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

niktolouloudo

λησεις ειναι τοσο επικοδομητικες θα ημουν αφελης εαν δεν τις αποδεχομουν.ελπιζω συντομα να τα πουμε απο κοντα και να αναπτυξουμε τις αποψεις μας με σιγουρα θετικοτατα αποτελεσματα.καλο σου απογευμα.ΠΑΝΟΣ[/color][/color]
-------------------------------------------------------------------------------------

[size=18]Κοίτα τώρα να δεις που έριξα άδεια και πήρα γεμάτα.Έκανα μια πρό(σ)κληση, αλλά δεν περίμενα ΄με καμία κυβέρνηση να την αποδεχθείς.
Με μεγάλη μου χαρά θα περιμένω και εγω με τη σειρά μου να πιω ενα εσπρέσο μαζί σου, θέτοντας επί τάπητος το θέμα!!!!!![/size]
:flower:

mania

File Panagioti kalo sou mesimeri.

Exeis dikaio kai symfono me afto pou les, omos mia gynaika pou idi provlimatizetai gia afti ti sxesi simainei oti den einai sigouri oti pratei to sosto.

Epeidi eimai opos eipa kai prin tis apopsis oti o erotas pernaei, ypostirizo oti i oikogeneia einai pio simantiki apo mia peripeteia.

Fysika oti leo einai kathara apopsi kai logiki dikia mou.

Kai o erotas tis ap oti katalava den einai anekplirotos, afou einai pleon sxesi. Opote to ezise ki afto. Gia mena panta, kalytera na prospathisei na ksanaftiaxei tin oikogeneia tis.

An i idia vevaia mporei

Panagiotis

Παράθεση από: "mania"File Panagioti kalo sou mesimeri.

Exeis dikaio kai symfono me afto pou les, omos mia gynaika pou idi provlimatizetai gia afti ti sxesi simainei oti den einai sigouri oti pratei to sosto.

Epeidi eimai opos eipa kai prin tis apopsis oti o erotas pernaei, ypostirizo oti i oikogeneia einai pio simantiki apo mia peripeteia.

Fysika oti leo einai kathara apopsi kai logiki dikia mou.

Kai o erotas tis ap oti katalava den einai anekplirotos, afou einai pleon sxesi. Opote to ezise ki afto. Gia mena panta, kalytera na prospathisei na ksanaftiaxei tin oikogeneia tis.

An i idia vevaia mporei
Μαρια καλησπερα.με φοντο τις ασχημες εξελιξεις στις φιλιππινες σου απαντω στο μηνυματακι σου.σεβομαι τις αποψεις σου και τις εκτιμω.και βεβαια η οικογενεια ειναι πολυ περισσοτερο σημαντικη απο την οιαδηποτε σχεση με την μονη διαφορα οτι για να υφισταται και η συγκεκριμενη οικογενεια πρεπει να μπορεις να τιθασευεις τα θελω σου.η γυναικα αυτη αποδειξε οτι ναι μεν ειχε μια καλη και αξιοπρεπεη οικογενεια πλην ομως της ελειπε ``αυτο το κατι αλλο`` το οποιο περικλειει και τον ερωτικο τομεα.το οτι το ζει δεν σημαινει και απολυτα οτι ειναι και ``γεματη``.θα σου προτεινα να δεις την ταινια``οι γεφυρες του μαντισον``[εαν βεβαια δεν την εχεις δει ηδη].ειναι μια καταπληκτικη ταινια με φοβερες ερμηνειες τοσο απο τον ιστγουντ οσο και απο την στρηπ.ειναι μια ιστορια που θα σου θυμισει αρκετα αυτα που συζηταμε τωρα....καλο απογευμα.  ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "niktolouloudo"λησεις ειναι τοσο επικοδομητικες θα ημουν αφελης εαν δεν τις αποδεχομουν.ελπιζω συντομα να τα πουμε απο κοντα και να αναπτυξουμε τις αποψεις μας με σιγουρα θετικοτατα αποτελεσματα.καλο σου απογευμα.ΠΑΝΟΣ[/color][/color]
-------------------------------------------------------------------------------------

δεν ειναι θεμα αδειων και πιασιματος γεματων νυχτολουλουδο.θα ηταν αν μη τι αλλο ``κουτο``απο εμενα να αρνηθω την συζητηση σε ενα ατομο με αποψη που με τιμαει και με την παρουσια του στο θεμα μου αλλα και με την προταση για κατ ιδιαν επαφη και ανταλλαγη αποψεων...καλο σου απογευμα

XithKlif

θα ηθελα με το μηνυμα μου αυτο να ευχαριστησω ολους /ες που με την αποψη τους με  βοηθησαν να δω και αλλες παραμετρους στο συγκεκριμενο θεμα.καληνυχτα ΠΑΝΟΣ

314 Επισκέπτες, 0 Χρήστες